Teveel ouders van Amsterdamse scholieren zijn hoogopgeleid, mag niet van communistische wethouder

Screenshot_101

(Door: Bert Brussen)

Mensen met succes en talent, is kwetsend voor mensen met minder succes en talent, moet overheid wat aan doen

Van alle middelbare scholieren in Amsterdam is 49% van de ouders hoogopgeleid. Zeven jaar geleden was dit nog 38%. Goed nieuws dus, zou je denken, want als meer ouders hoger opgeleid zijn groeien ook minder kinderen in armoede of kansloosheid op. Nogmaals: zou je denken.

Alleen gaat dit over Amsterdam (PyongYang aan het IJ) alwaar communistische onderdrukking net zo gewoon is als liquidaties, georganiseerde criminaliteit en problemen met de afvalcentrale (op kosten van de belastingbetaler). In dit Havana aan de Amstel is hoogopgeleid zijn, succesvol zijn, een hoog inkomen hebben en getalenteerd zijn helemaal niet iets positiefs. Te veel hoogopgeleide ouders is namelijk kwetsend voor de minder hoogopgeleide ouders en kinderen van hoogopgeleide ouders spelen nou eenmaal graag met andere kinderen van hoogopgeleide ouders terwijl de kinderen van minder hoogopgeleide ouders met andere kinderen van minder hoogopgeleide ouders spelen (u weet natuurlijk best dat hier eigenlijk staat: blanke kinderen van blanke ouders en allochtone kinderen van allochtone ouders…).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Communisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Teveel ouders van Amsterdamse scholieren zijn hoogopgeleid, mag niet van communistische wethouder

 1. Monalisa zegt:

  Ben niet hoogopgeleid maar hebt het fantasties voor elkaar, ook wij zijn Amsterdammers die nu buiten Nederland zeer goed boeren, onze kinderen hebben een zeer mooi bedrijf ook in het buiteland.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Maar dat is niet de bedoeling, Monalisa.

   Zo blijft er niemand over die door links ‘zielug’ gevonden kan worden.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Linkse dictators zoals Jozef Stalin, Mao Zedong en Pot Pol wilden ook liever geen hoogopgeleide figuren in hun land want die konden namelijk teveel zelfstandig denken en er geen macht op uitoefenen! En ze hebben daarvan vele tienduizenden om zeep geholpen!

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Jules: precies. Het gaat ze helemaal niet om ongelijkheid. Het gaat ze om de macht. En met macht uitoefenen kun je geen zelfstandig denkende mensen gebruiken. Socialisme is niets anders dan macht uitoefenen onder het mom van menslievendheid.

    Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Tineke zegt:

  Het is toch allemaal bij de wilde konijnen af,zo onderhand.
  Wat moet je hier nog van vinden,behalve dat ze al graaiend zelf niet meer weten wat voor onzin ze daar allemaal uit zitten te venten!
  Amsterdam…..ik wil er nog niet dood gevonden worden !

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Kijk een Amsterdam zegt ik wil niet in Groningen gevonden worden. Maar u stad Groningen vond ik 40 jaar geleden beter dan nu.

   Geliked door 1 persoon

   • Groningen is overdag een levendige gezellige stad. Na zonsondergang een SHITHOLE! Maar dat geldt voor alle grotere plaatsen / steden in Rutte = Kuttelandje!

    Like

  • Laura van der Storm zegt:

   Zoals ik al vaker heb geventileerd….Nederland is helemaal hysterisch en krankzinnig gewoden met Amsterdam voorop. Toch niet te geloven dit verhaal! Ik let er op dat mijn kleinkinderen door mijn kinderen naar een witte school gestuurd worden, maar mijn kinderen snappen het gelukkig! Ze wonen niet in Amsterdam, maar de scholen worden overal steeds zwarter. Die leerkrachten verdienen best genoeg, maar die hebben toch geen zin andermans kinderen op te voeden, die krap aan Nederlands spreken. Die leerkrachten willen gewoon lesgeven , waarvoor ze zijn opgeleid.

   Geliked door 2 people

 4. Frans Brassens zegt:

  ‘Hoog opgeleid’ is een uitdrukking die, evenals zovele andere kwalificaties, ernstig heeft ingeboet aan waarde. Iets wat met ‘niet hoog opgeleid’ dan natuurlijk eveneens een lijntje omlaag te zien geeft voor wie een realistisch overzicht heeft over de ontwikkelingen op dat terrein. Men geeft steeds fraaiere namen aan zaken die in wezen maar zéér middelmatig zijn. Daarmee verdoezelt men het uiterst lage niveau waarop zo velen functioneren. Dit gegeven staat overigens niet los van de Amsterdamse waanzin die er misbruik van maakt.
  Ik realiseer mij dat een en ander in wat ik hier schrijf nogal cryptisch kan overkomen, maar écht ‘hoog opgeleiden’ en mensen met een gezond boerenverstand zullen begrijpen wat hier staat aangegeven. Deze persoonlijke frustratie moest ik even kwijt. Géén sorry.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  De maakbare wereld volgens communistisch links. Het socialisme tussen rijk en arm en nu komt daar nog blank en zwart bij. Het zal en het moet en alles om dat te bereiken is toegestaan. En met alles bedoel ik ook werkelijk alles. Net als al het socialisme met als gevolg veel bloed schade en doden. De macht van de dwang is het belangrijkst voor deze ¨schattige¨Marjolein. Voor zijn/haar idealen heeft een socialist(e) alles over. UIteindelijk zelfs als het doden tot gevolg heeft. De rang/pikorde is snel duidelijk bij die lui. Maar luisteren zal je. Idealisten zijn nog erger dan de grootste boeven. Omdat er meer idealisten dan boeven zijn en die eersten zijn levensgevaarlijk. Idealisten houden nooit op. Ook niet als ze zien hoeveel ellende er door ontstaat. Zij hebben immers altijd gelijk. Tot het bittere eind.

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Dit is weer het typische wensdenken van de deugmensch waaraan ieder stukje realisme voorbij lijkt gegaan. Ze gaan niet met elkaar om al hadden ze allemaal het IQ van 100! Het mengt niet en dat is niet aan ons te wijten! Daar is een ideologie verpakt als religie de schuldige aan! Het maar niet blijven benoemen van dit is een gevaar voor ons allen.

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Net dat progamma over die moskee in Eindhoven. Die Mohamed Sheppih zou meteen het land uitgetrapt moeten worden. Hij zei iets heel essentieels: Hij zegt: wie bepaalt wie de good guy is and the bad guy. En dat is precies het punt van Islamisme. Jihad en het doden van ongelovigen is the good guy. In onze westerse ogen the bad guy. Met die uitspraak uit zijn mond weet ik voldoende. Griezels zijn het. Gevaarlijk mens. Mens wat liegen die gasten. Afgrijselijk.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Even nadenken Femke Halalsema ook denk ik hoog opgeleid heeft haar kinderen van laag opgeleide ouders school verwijdert en naar een blanke hoog opgeleide school gebracht
  Dat is toch niet links en groen maar rechts en blank wit kleurloos zal ik maar zegguh.
  Ik ben niet hoog ((opgelijdt)) maar was dat wel zo had ik deze trut een fiets bezorgd om haar tanden terug te vinden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Links is een ziek zooitje !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s