Wat de kwaliteitskrant ons brengt

Screenshot_92

(Door: “bozeoudeman”)

Het jaar begint goed. Amper zes dagen oud en daar staat in het kleuterschoolkrantje van Nederland een verhaal van een goedmensch, dat logischerwijze dus ook goed wil doen, terwijl op de achterpagina een soort verslag over een film staat over een zielige verzonnen columniste van dat krantje die door rechtse schooiers wordt uitgescholden en verwenst.  Tjonge, denk ik, het is me wat met de wereld vandaag de dag. Een goeie Nederlandse jongen met Palestijnse ouders die bij dat al genoemde krantje stage mocht lopen en stukjes schrijven over hoeveel beter het blijkbaar was onder die Saddam. Ook hij wordt vakkundig verwenst, gestigmatiseerd en uitgescholden. In wat voor tijd leven we vandaag toch? 

Enkel vanwege zijn uiterlijk, een grote gitzwarte baard, schrikt de hele goegemeente in een restaurant als hij binnentreedt. Logischerwijze stelt zijn Hollandse spruitjesgeur collega dan ook ‘Ze denken dat we de tent komen opblazen’, verwijzend naar de moordaanslagen die kort daarvoor in Parijs plaatsvonden. Op deze vreselijke wijze van stigmatiseren moet wel een recalcitrante opmerking als antwoord worden gegeven.

Gelukkig staat er naast dit soort verschrikkelijke verhalen ook het jubelverhaal van een andere Volkskrant-kloon in, die enthousiast meedeelt dat Obama in 2019 dezelfde romans gelezen heeft als zij. Ook heeft hij semihistorische boeken ingekeken en is naar dezelfde films geweest als zij. Ze heeft het eigenlijk altijd al geweten, Obama en zij zijn soulmates.

Obama houdt ook van dezelfde muziek waar miljoenen jongeren vandaag van houden en denkt over alles precies zoals zij. Nou ja, over bijna alles, soms is er een verschilletje tussen hem en haar, dan begrijpt zij snel genoeg dat hij gelijk moet hebben, niet zij, want andersom kan toch echt niet.

Snel past zij haar mening aan en loopt weer gelijk aan hem. Obama verbaast haar dag na dag. Iedere dag weer als zij zijn heel persoonlijke, door zijn politieke adviseurs geschreven, wijsheden en boodschappen leest. Zo weet zij aan de goede kant van de toekomst te staan, dat kan niet anders, want met hem en haar zijn vele miljoenen volgers het eens.

Al die miljoenen unieke persoonlijkheden, die het met hen beiden eens zijn, kunnen gewoon niet allemaal ongelijk hebbende dwepers zijn, waaruit dus automatische volgt dat Obama en zij dus wel gelijk moeten hebben en al die anderen niet.

Al die anderen zijn fout, al die anderen begrijpen dingen gewoon verkeerd. Al die anderen zijn stupide en dom, al die anderen lezen verkeerde kranten en kijken naar verkeerd nieuws, accepteren dat Russische nep-nieuws als waarheid en worden daardoor fascistisch, racistisch, islamfoob en klimaat-ontkenners.

Al die anderen worden op die manier akelige haatdragende nazi’s die de zegeningen van de nieuwe tijd over een wereld onder leiding van één supergeloof met Mohammed als profeet niet willen inzien. Al die anderen moeten dus snel geestelijk worden bijgeschaafd.

Al die anderen zijn nu nog domme, ongeletterde analfabeten die daardoor dus ook nooit dezelfde boeken zullen lezen als Obama leest. Boeken die zij snel op haar lijstje ‘must read’ voor het nieuwe jaar zet, zodat zij bij de tijd en heerlijk correct blijft. Ik ben ontroerd door zoveel prachtige journalistiek.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wat de kwaliteitskrant ons brengt

 1. Nemesis zegt:

  Ben vooral ontroerd over het feit, dat deze muts stelt, dat een ongeletterde analfabeet boeken leest, el niet de goede zoals zei an vriendje Obama, maar toch “leest”.
  Prachtig toch, dat moet welhaast een goddelijke of allah-achtige voorzienigheid zijn die dat mogelijk maakt. Wowww….

  Geliked door 2 people

 2. bigljohn zegt:

  De Volkskrant. Een mengeling van het jeugdjournaal en de Fabeltjeskrant. Deze zogenaamde Kwaliteitskrant is verworden tot een Nederlandse versie van de Pravda. Een dagblad wat nog te vies is om je gat mee af te vegen. Riooljournalistiek in de overtreffende trap !

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Obama bekeek alleen maar boeken waar plaatjes of foto’s in waren afgebeeld, het lezen ging hem heel slecht af.

  Like

 4. voorziener zegt:

  Wat een verschrikking eigenlijk dat de domme massa niet wakker wordt!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Obama gaat de geschiedenis in als de eerste neger die president werd van de USA. Nou dat was het dan wel zo een beetje. Van mij mogen nog veel negers Obama opvolgen als het maar geen kloonen zijn van deze globalistische trekpop wiens enig achievement een gendertoilet pot in het Witte Huis was. Het zou me niet verbazen met een negerin als toilet jufrouw.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Je suis Charlie….. Arjen Lubach bij Jinek, over de hypocrisie van het westen en het failliet van links
  https://www.rtl.nl/video/d49bee83-6013-4ef8-b6e7-319ee8327699/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s