Wilders boos om optreden ’naïeve’ Hennis

Screenshot_93

DEN HAAG – Geert Wilders heeft geen goed woord over voor het optreden van VN-gezant Jeanine Hennis (foto) in Irak. De oud-minister van Defensie woonde in Bagdad een rouwplechtigheid bij voor de door Amerika omgebrachte Irakese militieleider Abu Mahdi al-Muhandis. „Walgelijk”, noemt de PVV-leider dat bezoek.

De Telegraaf

Al-Muhandis zat bij de Iraanse generaal in de auto toen die werd uitgeschakeld door een Amerikaanse drone-aanval. „Een bonus”, vindt Wilders. Al-Muhandis was de leider van de Irakese militie Kataib Hezbollah. „Een terrorist met bloed aan zijn handen, die verantwoordelijk was voor het bewapenen van vrienden van Hezbollah in Libanon. Hij zat achter de aanslagen op de ambassades van de VS en Frankrijk en heeft de dood van veel Amerikanen in Irak op zijn geweten.”

Hennis overlegt als speciaal VN-gezant in Irak met alle partijen. Maar het bijwonen van een rouwplechtigheid is volgens Wilders van een andere orde. „Naar zijn rouwbeklag gaan toont de naïviteit en on-professionaliteit van Hennis.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, PVV, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wilders boos om optreden ’naïeve’ Hennis

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Gewoon een .. dom wijf.. en een nog stommer government die zulke dummy’s inzet..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Ze zit er ook alleen voor het salaris en daar doet ze alles voor. Geld betekent alles voor haar. VN is sowieso een duistere mengeling van personen en de toegetreden landen, die schijt hebben aan mensenrechten. Ze zit er van ons geld toneel te spelen. Wie nog geloofd in deze VN die nou ja laat ook maar.

  Geliked door 4 people

 3. Monalisa zegt:

  De vvd belazert u toch.

  Geliked door 2 people

 4. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De VN rolt via de EU hun misdadige agenda 21, 2030 & 2050 (NWO) hun misdadige agenda over ons uit (inclusief Canada, Nieuw Zeeland en Australië. volgt in de USA meer en meer wanneer de Democraten aan de macht komen).

  De volkomen incompetente j. hennis-plas… werkt voor de VN (als gezant: op basis waarvan? Als minister van defensie was ze ook al geen succes): dat zegt alles!

  VN waardeloze organisatie opdoeken die hap. Kijken wij naar sommige commissies (bijv. van de mensenrechten) en welke landen daar inzitten pfff beschamend slecht!

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Hennis zorgt voor stennis. Zie haar op de foto maar haar islamieten-hoofddoekje. Het valt nog mee dat ze niet in een boerka gehuld is. Maar wat niet is kan nog komen. Zij is een van de aanhangers van de radicale islam (die de vernietiging van het Westen voorstaan) verdient de kogel.

  Geliked door 3 people

 6. karton zegt:

  Dat is nog veel stommer dan velen reeds hebben gedacht. Foto bekeken ? Een volkomen debiel mens, kan ze niks aan doen natuurlijk, maar dan moet ze niet zo hoog van de toren proberen te blazen, die opgespoten blaaskaak !!

  Geliked door 2 people

 7. bigljohn zegt:

  Trump heeft 52 doelen voor Iran uitgezocht, kan dat niet uitgebreid worden naar 53 doelen ? ISIS sympathisant Hennis erbij a.u.b !

  Geliked door 2 people

 8. Harry Willemse zegt:

  Dit heeft niets met naïviteit te maken maar met boosaardigheid. Wat een achterlijke troel.

  Geliked door 3 people

 9. guusvelraeds zegt:

  Je kunt moreel nauwelijks dieper zinken en wat brengt het eigenlijk op. Onder de streep helemaal niets. De gemiddelde heroïne hoer heeft meer moraal in haar lijf dan dit soort politici. Wat een afgang en dat alles voor een mensverachtend in gruwelijkheid nauwelijks te behappen regime. IS werd gebombardeerd en Iran gelijkwaardig aan IS wordt de aars en het scrotum schoon gelikt.

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  Die hennis is net een heks op die foto,

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wilders heeft 100% gelijk !!

  Like

 12. M. zegt:

  Ze mogen dat morele hoogstandje wel bij die kist vandaan houden.
  Als ze hem wakker wil zoenen schiet hij van schrik weer de kist uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s