Lang leve de NPO!

Screenshot_112

(Door: “bozeoudeman”)

Wat leren studenten die zich later als journalisten wensen te ontpoppen aan universiteiten aan basisgeschiedenis? Deze vraag is levensgroot aan de orde als je op de NPO-pagina ziet wat daar geschreven staat over ‘het conflict tussen Iran en het Westen’.

Quote – Waarom is de relatie tussen het Westen en Iran zo moeizaam? Sinds de islamitische revolutie in 1979 is de relatie tussen Iran en het Westen gespannen. De verhoudingen lijken genormaliseerd met het sluiten van de nucleaire deal in 2015. Maar drie jaar later zegt de Amerikaanse president Trump het verdrag eenzijdig op en voert hij de sancties weer op. Waar komt het diepgewortelde wantrouwen tussen Iran en het Westen eigenlijk vandaan? – Einde quote.

Moeizaam? Heeft dit journalistieke licht ooit iets over de situatie in Iran uit de jaren 1978 en 1979 meegekregen? De islamitische revolutie? De bezetting van en het gijzelen van Amerikanen in nota bene hun consulaat. De gewenste verspreiding vanuit Iran vanaf 1978/1979 van moordlustig moslimfundamentalisme over de wereld? Of de oorlog tussen Iran en Irak dan, heeft het licht daar ooit iets over gehoord? De moordpartijen en onderdrukking in het islamitische Iran dan? De vele dreigementen vanuit dat Iran? De onvrijheden van de burgers in dat Iran? Iets dan?

Dit onbeschrijfelijke bewijs van onkunde en domheid komt van een redacteur politiek bij de NPO. Mijn god, is dit een soort autistische kleuter of een zwaar mongoloïde persoon? Nee, het geval wil dat deze grote journalist politieke communicatie heeft gestudeerd. Of studeerde deze grote journalist domheid, propaganda en leugenverspreiding? Dit soort bijna kleuters met duidelijk geen enkele kennis van zaken zit kijkers met domheden te bestoken, zit kijkers hun geesten te vergiftigen met vraagstellingen waar een normaal nadenkend mens die een beetje op de hoogte is zich zwaar voor zou schamen. Lang leve de NPO!

Door:
“bozeoudeman”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, NPO, publieke omroep. Bookmark de permalink .

9 reacties op Lang leve de NPO!

 1. bedonderde burger zegt:

  Ach de journalist zal wel links zijn en dan is het begrijpelijk. Het oude links, het oude socialisme wenste mensen te onderwijzen en te ontwikkelen, het nieuwe links, het nieuwe socialisme is gericht op de grootst mogelijk denkbare welstand van hun kader (zie Van Dam en Timmermans) en het absoluut zo dom mogelijke houden van de mensen.

  Geliked door 2 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Boze Oude man,

  in je boosheid ben je vergeten te vermelden van wie de quote is; wie je bedoelt met “het licht” en wie de grote NPO-journalist is, die politieke communicatie heeft gestudeerd. Is toch wel essentiële informatie, dacht ik.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Ik heb inmiddels al zoveel vijanden gemaakt, ik probeer dus wat te miniseren, voor de naam, kijk op de NPO pagina over Iran.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Valt me tegen van je. Laat ze lekker allemaal het lazarus krijgen.

    Een kennis van me van jaren terug zei:
    “Ik heb liever vijanden dan vrienden. Want m’n vijanden houden me wakker en bij m’n vrienden val ik in slaap.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 3. Wijze van Zion zegt:

  Bovendien is de aversie tegen Trump groter dan het kotsmisselijk MOETEN zijn inzake de dood van de Iraanse Reinhard Heydrich, of -keuze aan u- Heinrich Himmler. Het enige wat nog ontbrak was een live-uitzending van de uitvaart…..

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Zeer dure camera gestolen van ploeg Een Vandaag
  https://www.at5.nl/artikelen/199297/gewapende-overval-op-cameraploeg-eenvandaag-vastgelegd-op-beeld

  Gewapende overval op cameraploeg EenVandaag vastgelegd op beeld

  Dit gebeurt rond tien over half vier in de middag. De verdachten rijden op een rode 125 cc 2takt motorscooter van het merk Piaggio SKR. Als de overvallers bij de journalisten aankomen stapt de passagier van de scooter af.
  De man die is afgestapt heeft een vuurwapen bij zich. Met gestrekte arm richt hij het wapen op de cameraploeg. Met zijn andere hand pakt hij de camera die op de grond staat. Een van de journalisten probeert de man tegen te houden, maar tevergeefs

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En laat me raden…………………………….Ze zijn nog steeds niet gepakt ……………………

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  De NPO, een omroepbestel dat onlosmakelijk is verbonden aan het staatsinfuus, een verplichte bijdrage voor iedere belastingplichtige, maar steeds minder kijkers en luisteraars trekt, is niet van deze tijd.
  Het is niet vreemd dat men wel en masse en graag naar omroep MAX kijkt, naar het verleden, toen men in Nederland nog gewoon Nederlander mocht zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s