Netanyahu waarschuwt voor een ‘klap’ als Iran Israël aanvalt

Screenshot_109

(Door: “Brabosh”)

Premier Benjamin Netanyahu (foto) waarschuwde woensdag dat Israël een ‘daverende klap’ zou uitdelen als het wordt aangevallen door aartsvijand Iran, terwijl regionale spanningen stijgen na de liquidatie door de VS van een vooraanstaande Iraanse generaal.

Iedereen die ons aanvalt, zal een daverende klap krijgen“, vertelde de premier woensdag tijdens de Kohelet Policy Forum-conferentie in Jeruzalem, nadat Iran een salvo vergeldingsraketten lanceerde op bases gebruikt door Amerikaanse troepen die in Irak waren ingezet.

Netanyahu heeft het doelwit van de Amerikaanse drone-aanval van vorige week – luitenant-generaal Qassem Soleimani, commandant van de afdeling buitenlandse operaties van de Iraanse Revolutionaire Garde – beschreven als een ‘terrorist-in-chief‘.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, gezond realisme, Iran, Israël. Bookmark de permalink .

5 reacties op Netanyahu waarschuwt voor een ‘klap’ als Iran Israël aanvalt

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens mij hoeft Israel daar niet zo bang voor te zijn. Totnutoe heeft Iran alleen een bosje raketten afgevuurd, die in grote trekken weinig of geen schade hebben veroorzaakt.
  Israel heeft een uitstekend anti-raketschild, de Iron Dome. Een verbeterde versie, David’s Sling, is al in ontwikkeling.
  Als Iran het hierbij laat, is er voor Trump geen noodzaak tot verdere actie en loopt dit geheel met een sisser af.
  Iran heeft alleen door schade en schande geleerd dat déze president van de USA wèl doet wat hij beloofd heeft. Als ze hem verder uitdagen, gaat hij nóg hardere klappen uitdelen.
  Trump is my kinda guy!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   KHAMENEI. wil. ‘eindoplossing’. Nw. ISR. Weekblad 5.6.2020.
   Iran’s ‘hoogste leider’, ayatollah Ali Khamenei , heeft zich de woede van een groot deel van de internationale gemeenschap op de hals gehaald door op sociale media te pleiten voor een ‘FINAL. SOLUTION’. Hoewel de ayatollah daar de woorden ‘verzet tot er een referendum komt’ aankoppelde ( zie foto) ontging het weinigen dat hij de Engelse vertaling hanteerde van de term die de nazi’s gebruikten tijdens de Holocaust: ENDLOSUNG ( eindoplossing van het Jodenvraagstuk’). De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo , voegde een waarschuwing toe aan zijn verontwaardiging:” Khamenei moet beseffen dat wie Israel meta vernietiging bedreigt, hetzelfde lot tegemoet mag zien”.
   Twitteraarster begonnen spontaan een actie om de Iraanse leider van het socialmediaplatform verwijderd te krijgen en wezen erop dat veel minder vergaande uitspraken van president Donald Trump wel worden gecensureerd. De Israelische regering stuurde een brief naar Twitterbaas Jack Dorsey met dezelfde strekking , maar deze weigert vooralsnog op te treden tegen het haatzaaiende van Khamenei . Velen zien in de retoriek van de Iraanse leider een poging de aandacht af te leiden vande enorme binnenlandse problemen. De Islamitische Republiek is zwaar getroffen door hetb coronavirus en de economie van het land ligt in duigen. Duizenden Iraniërs zouden naar de Joodse staat willen vluchten, liet het Israelische ministerie vanBuitenlandse Zaken onlangs weten. Onder hen zouden veel. niet- Joden zijn. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 2. Anna zegt:

  Iran heeft met deze keiharde boodschap van Nethanjahu heel goed begrepen dat al hun nucleaire experimenten eraan gaan. ( zou trouwens mooi zijn als dit op deze manier zou lukken)
  Dit is de enige taal die Iran verstaat.
  Zorgen dat je jezelf ( Israël) kunt beschermen…..
  Dus veel en doelmatige wapens hebt, en zonder scrupules uitvoeren wat je zegt.
  Nu zal “ aanvallen “ voorlopig niet nodig zijn

  Wat mij steeds verbaasd zijn de grote massa’s mensen die zo gehersenspoeld zijn dat ze het “ echte nieuws” niet begrijpen ???? Of interesseren??? Of moeilijk mee in aanraking kunnen komen ??(2020?) Is de “ verduistering veroorzaakt door ALLAH” dan echt zo groot??? Nu ook weer Iran pocht met 80 doden….. en de massa geloofd dat???? ONBEGRIJPELIJK.

  Geliked door 1 persoon

 3. HENK zegt:

  Trump is de beste !!! moet je dat stelletje kneuzen zien wat wij hier hebben zitten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s