VIDEO Martin Bosma (PVV): “De oorspronkelijke Nederlanders zijn bezig tweederangs burgers te worden!” (van min. 00:00 tot min. 13:33)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tijl Uylenspiegel”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", cultuurrelativisme, discriminatie, gezond realisme, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Overheid, PVV, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “De oorspronkelijke Nederlanders zijn bezig tweederangs burgers te worden!” (van min. 00:00 tot min. 13:33)

 1. Jean zegt:

  De oorspronkelijke Nederlanders zijn 10de rangsburgers geworden w.w.z. zwijgen en betalen, op de eerste rij staan de islamieten dan de moslima’s dan de geweldplegers enz. enz.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Wij gaan de djimmies worden van een volk die zich razendsnel vermenigvuldigd en met een minimale arbeidsethos. Zo zijn de bouwwerken in Andalusie het werk van de djimmies en beslist niet van de Moren zelf. Nog steeds zijn er volgens mij teveel mensen, die niet de moeite nemen zich zelf te informeren of hebben enige belangstelling in wat de politiek uitvreet. Stemmen straks weer als een kip zonder kop op de praatjes, die hun het meest bij blijven. Het volk wat we binnen gehaald hebben geven enkel last met een paar uitzonderingen, maar verder allemaal als ze de meerderheid hebben. MIsdadig wat onze leiders ons hebben aangedaan.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   OP Hitler zijn 44 moordaanslagen gepleegd minstens, je kunt zeggen dat het Duitse volk er zich flink tegen verzet heeft. Op een gegeven moment besloot Den Uijl als regent dat het hele surinaamse volk moest worden overgebracht. Daarna kreeg hij steun van de gehele pvda. Waarom zijn er geen moordaanslagen op hem gepleegd? Waarom zijn er nooit pvda-ers gedood of poging daartoe.
   Nog steeds is deze vraag er. En misdadig is het zeker, want de grote pvda is niet gekozen om dàt ten uitvoer te brengen. Het stond niet op hun programma. Het geeft aan dat er geen democratie is, geen demos, geen volks-heerschappij. En dan politiekers toch door hun tanden zeggen dat wij een democratie hebben. Niet waar. Het zìjn misdadigers. En als misdadigers moeten wij hen behandelen en hun de stoelen uitslaan evt met de dood tot gevolg.

   Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Dat is toch precies de bedoeling van het politieke kartel dat in 2010 heeft besloten dat de Nederlander wel van zijn Nederland en cultuur afgeholpen mag worden ?
  Het niet tegen gaan van het eigen volk tot tweederangs burgers maken was immers beleid gemaakt in 2010 en het tegengaan daarvan niet.
  Multiflauwekul is toch ook voor iedere cultuur behalve voor de onze in ons eigen land?

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Cruijff had gelijk” is een open deur. Cruijff had altijd gelijk, ook als hij het niet had.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Maar de meerderheid kijkt TV. Praatprogramma’s, journaal en sport en is er niet mee bezig.

  Geliked door 1 persoon

 6. sir piet zegt:

  Dus ja de VVD wat moeten wij daar mee.Dan het CDA doet doet alles na Om over D66 nog maar te
  zwijgen met goede idee doet ook een schepje mee Dan die ene partij hangt er al een meeloper bij .
  En Nederland zakt in een Cruijff gelijk om dat hij het wel had.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Was afgelopen maandag in het ziekenhuis in Groningen voor een consult. Ik moest daar mn legitimatie laten zien, zodat ik een pasje kon krijgen. Heel verbaasd was ik toen mij gevraagd werd of ik 1 van een tweeling ben. Niet dus. Later ging er bij mij een lampje branden en ging ik op internet kijken waar de meeste tweelingen worden geboren. En het blijkt dat het Afrika is. 18 op de 1000.

  Ik vraag me nu toch het een en ander af wat de reden is waarom ze dat vroegen. Kan van alles zijn, maar ik wil het toch weten. Wel ik moet er nog een paar keer heen, dus ga ik dat alsnog vragen.

  Like

 8. Gerrit zegt:

  De VVD kaapt alweer de punten waar Wilders al jaren voor strijdt. Ze worden tot de verkiezingen met de mond beleden en daarna in de prullenbak gegooid. Het is om de kiezer op een dwaalspoor te brengen dat de toestroom van immigranten bij de VVD in goede handen is. We gaan….. enz.
  Deze partij en hun coalitie- bondgenoten brengen de samenleving naar de afgrond.

  Geliked door 2 people

 9. Kuu zegt:

  In De Telegraaf staat vandaag een artikel over “rechterlijk activisme”. De politiek dreigt het primaat te verliezen over het bestuur.
  Door D66 rechters worden niet-bindende verdragen via de rechter door onze strot gedrukt….
  Een gevaar voor de democratie (want totalitair) en voor de rechtsstaat.
  Stichtingen en Verenigingen procederen voor het “algemeen belang” (zoals zij het zien) en drukken hun zin (autoritair) door via de rechter. Degenen die het niet met hen eens zijn, worden beschuldigd van “fout bewustzijn”.. Ook Syp Wynia uit zijn zorgen over dat rechterlijk activisme…

  Like

 10. Chris Kappert zegt:

  ” Bezig tweederangsburgers te worden ” ?
  Bosma , van welke planeet kom je , dat zijn we AL JAREN !
  Werken en betalen todat je kapotvalt , om al die – niet uitgenodigde – moSSelmuk en Afrikanen
  maar van hun uitkeringen / subsidies te kunnen voorzien
  En tegen de tijd dat WIJ ergens aanspraak op zouden moeten maken is de poen op .
  Maar zodra jij Geert opvolgd ga jij dit natuurlijk rechtzetten , of blijft het alleen bij constateringen ?

  Like

  • Lucky zegt:

   Veel mensen zijn trouwens, uit zelfbescherming, ahw geprogrammeerd om een politiek correct antwoord te geven op zulk soort vragen?

   Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Natuurlijk maakt dat uit; het zit in hun cultuur; dat haatdragende; dat respectloze en dat jaloerse. Naar alles wat niet-moslim is. Vandaar ook dat het in alle islamitische landen zo’n zooitje is. En dat hebben we hier in Europa inmiddels ook.

   Like

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen in Zweden, 1 op de 5 géén Zweed
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/09/sweden-granted-1-2m-new-migrant-permits-last-decade-one-fifth-of-residents-are-foreign-born/

  Sweden Granted 1.2million New Migrant Permits Last Decade, One-Fifth of Residents are Foreign Born
  Zweden heeft afgelopen decennium 1,2 miljoen nieuwe migrantenvergunningen verleend. Een vijfde van de inwoners is in het buitenland geboren

  Sweden, a country with a population of just over ten million people, granted a total of 1.2 million residency permits in the last decade according to figures from the Swedish migration board.
  In 2010, Sweden boasted a population of 9.4 million people and in the last decade, that number has grown by nearly a million people to 10.3 million by the end of 2019 according to data from Statistics Sweden.

  Nl
  Zweden, een land met iets meer dan tien miljoen inwoners, heeft in het afgelopen decennium in totaal 1,2 miljoen verblijfsvergunningen verleend volgens cijfers van de Zweedse migratieraad.
  In 2010 telde Zweden een bevolking van 9,4 miljoen mensen en in het laatste decennium is dat aantal met bijna een miljoen mensen gegroeid tot 10,3 miljoen eind 2019 volgens gegevens van Statistics Sweden.

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/geert-wilders-open-grenzen-leidt-tot-een-tsunami-aan-asielzoekers-en-nederlanders-zijn-de-klos/

  Geert Wilders: ‘Open grenzen leidt tot een tsunami aan asielzoekers, en Nederlanders zijn de klos!

  De voorman van de grootste oppositiepartij is niet te spreken over de zogenaamde ‘wooncrisis’ waarover diverse media spreken. De PVV-voorman vraagt sarcastisch: “Gek hè” en wijst erop dat er teveel huurwoningen naar asielzoekers zijn gegaan, en te weinig naar gewone mensen die op de wachtlijst staan.

  De Telegraaf vindt dat de problemen op de Nederlandse woningmarkt inmiddels de pan uitrijzen: “In Nederland is geen sprake meer van een wooncrisis, maar van heuse woningnood,” aldus de zelfbenoemde krant van wakker Nederland.

  “Gek hè. Sinds 2014 zijn er meer dan 80.000 woningen naar gelukzoekers gegaan!
  Open grenzen leidt tot een tsunami aan asielzoekers.
  Nederlanders zijn de klos, die 80.000 woningen waren voor hun maar zijn nu naar Eritreeërs, Syriërs en andere buitenlanders gegaan.”

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s