CITAAT Machiel de Graaf (PVV)

Screenshot_147

“Nederland faciliteert de jihad. Iedereen die bestuurlijke/politieke verantwoording draagt in Nederland en de grenzen weigert te sluiten, kijkt weg van de dreiging van de islam. En faciliteert daarmee de jihad.”

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Machiel de Graaf)
(www.ejbron.wordpress.com)

 h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Machiel de Graaf (PVV)

 1. Hovawart zegt:

  Nederland faciliteert zelf haar ondergang………plichtsgetrouw en punctueel.

  Geliked door 3 people

 2. flo zegt:

  De realiteit, of dit verandert bij deze verantwoordelijken is niet erg waarschijnlijk vrees ik.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  De politici, die we nu hebben zijn nog erger dan alle NSBers bij elkaar. Zij verraden het volk en het volk betaald er ook nog eens voor. Vinden ze zelf uiteraard niet. Hun treft geen schuld. Precies zoals narcisten zich gedragen.

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  En geven vergunningen af voor de bouw van hun kazernes annex wapen en munitie depots.

  Geliked door 2 people

 5. jungleelephant zegt:

  En zo is dat!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Ik ben begonnen met schrijven op forums in de prille jaren 2000 en ik schreef toen reeds hetzelfde zij het in Vlaamse kontekt : wie niet voor het Vlaams Blok stemt faciliteert de islam.
  Ik zal maar zwijgen van de RATTEN die op vakantie gaan naar een islamietenland en dan (zelfs hier) luidop verkondigen dat ze “tegen de islam” zijn, ratten blijven ratten heb ik reeds geleerd op school toen ik amper veertien was…
  (epiloog) was voor mij héél prettig jaren later 🙂

  Geliked door 3 people

 7. Wachteres zegt:

  En een ieder die op dergelijke partijen stemt, is MEDE VERANTWOORDELIJK voor alle ellende die ons overkomt en nog gaat overkomen.

  Zo simpel is het!

  Geliked door 4 people

 8. Blaffertje zegt:

  Top gozer.
  Ik voelde mij ook zeer gevleid toen hij mij een compliment maakte toen mijn fractieleider hem vertelde dat ik de strijd ben aangegaan tegen de bouw van de moskee in mijn wijk.

  Like

 9. Eppo zegt:

  Het Bestuur laat hun geimporteerde teringzooi aan het plebs over ,dan zie je ze niet .

  Trouwens ook de Diensten weten Niet hoe ze die geimporteerde kolerezooi van die Haagse Hippies te handelen .
  Stoppen met binnen blijven halen . OPVANG EIGEN (GELOOFS) REGIO.

  Like

 10. M. zegt:

  Indien men het potloodje en losse blaadjes die men in de vuilcontainer mag gooien na het stemmen zou inwisselen voor een zo goed als waterdicht stemsysteem zal u zien dat er een hele andere uitkomst van stemmen uit zal rollen.
  Ze waren namelijk allemaal tegen dit zo goed als waterdichte stem systeem en het waarom mag u zelf invullen.

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  De KlimaatGekte van dit kabinet gaat elk bedrijf dat zich niet onderwerpt aan de klimaatdictatuur uitkopen………en wie zal dit gaan betalen?
  Mogen de Hollanders straks al hun levensmiddelen gaan invoeren, de hoofdprijs betalen vanwege de teloorgang van hun industrie, landbouw en glastuinbouw, visserij en veeteelt, alles uitgekocht om te kunnen voldoen aan een utopische afspraak op een kladje papier……met hun handtekening eronder, niet de onze.
  Zelfs het beheer van het elektriciteitsnet en de stroomvoorziening in de Pays-Bah zijn al grotendeels in buitenlandse handen, dat worden erg dure kilowatjes…. het rendement van de zwaar-gesubsidieerde windmolenparken en de zonnepaneeltjes zijn te verwaarlozen, maar geven de belastingbetalers toch een goed gevoel…….op naar de armoede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s