De islamterreur komt uit het hart van de islam: de Koran

Screenshot_138

(Door: “Elise Nijmegen”)

Daar waar niet over gepraat mag worden, de islamterreur, komt volgens onderstaand artikel uit het hart van de islam, de Koran. De islam gebruikt religie als camouflage en de tolerantie en religieuze vrijheid  – die in vreedzame, verlichte samenlevingen zijn gevestigd – om het perfecte systeem van totale controle over zijn volgelingen over de hele wereld te verspreiden. Hij heeft niet alleen religieuze, maar ook economische, socio-politieke en juridische componenten, die genadeloos worden geïmplementeerd onder bescherming van religieuze vrijheid en met strategische geavanceerde militaire methoden.

H.P. Raddatz vat het unieke van het islamitische dogma van geweld als volgt samen; “In geen enkele andere cultuur, laat staan religie, is de codificatie van moord, diefstal, slavernij, en het nemen van eerbetoon een religieuze verplichting. In geen enkel andere religie is de geheiligde legitimatie van geweld Gods wil tegenover andere gelovigen, zoals de islam codificeerde als een integraal onderdeel van diens  ideologie in de Koran, en bevestigde het in de historische praktijk. Een interessant en lang artikel.
https://dieunbestechlichen.com

Een ex-moslim in Noorwegen spreekt zich uit.
www.youtube.com

De “vluchtelingen”-crisis is een hervestigingsprogramma van de VN in samenwerking met de EU. Het “vluchtelingenbureau” van de VN (UNHCR), zo blijkt nu, verkoopt valse paspoorten aan Afrikanen. UNHCR-medewerkers hebben 2500 dollar aangenomen van “vluchtelingen” en ze voor dat geld op de zo felbegeerde hervestigingslijst gezet, een manier om “legaal” en permanent Duitsland te kunnen betreden.  Ondertussen heeft het hoofdkantoor van de UNHCR in Genève  bewijs ontvangen van soortgelijke corruptie in Oeganda en Kenia, maar zo zegt een woordvoerster van UNHCR: “De integriteit van het hervestigingsprogramma” heeft “topprioriteit”…
www.compact-online.de

De EU wil een belasting gaan heffen op plastic, want de Brexit heeft een gat in de begroting geslagen en die moeten de hardwerkende Europeanen natuurlijk gaan opvangen. Frisdrankproducenten en andere plastic verwerkende bedrijven zullen er wel niet zo blij mee zijn, of zouden daar andere regels voor gaan gelden?
www.telegraaf.nl

Hopelijk komen er snel acties en protesten van diegenen die benadeeld zijn door het politieke wanbeleid dat gevoerd wordt (dus eigenlijk iedereen) door het politieke kartel, dat toewerkt naar Agenda 21 van de VN.

Een Agenda, een beleid, dat wereldwijd wordt geïmplementeerd door de bij de VN aangesloten 128 landen. Privé-landbezit zal niet meer toegestaan zijn (denk aan de boeren), datzelfde geldt voor auto’s en wat u eet en wie (welke mega-grote fabriek) het maakt, wat u verbruikt, hoe u zich gedraagt en alles wordt digitaal, met behulp van 5G en mega- “slimme steden”, gemonitord, dat, gekoppeld aan een digitaal creditsysteem zoals al in China gebeurt, is een directe aanslag op uw privacy, uw vrijheid en het vrije denken.

Onze vrijheid, onze Nederlandse identiteit en cultuur moeten gewaarborgd blijven in deze globalistische/communistische tijden. Tijden, waarin familiaire waarden, nationalisme, de vrijheid van meningsuiting, de gelijke rechten van vrouwen, soevereiniteit, de vrijheid van geloof en andere normale westerse normen en waarden door de mondiale waanzin worden aangevallen in opdracht van de NWO.

Steun de protesten van onze boeren, bouwers, gepensioneerden, zorgmedewerkers, politie, leraren, anti-5G realisten, critici, de vissers, studenten, Groningers, vrachtwagenchauffeurs en vaderlandslievende mensen in hun strijd voor het behoud van ons Nederland, onze vrijheid en voor het behoud van gezonde en verse producten afkomstig van onze hardwerkende boeren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De islamterreur komt uit het hart van de islam: de Koran

 1. Lise zegt:

  Titel moet zijn:

  De islamterreur komt uit het hart van de islam: de koran

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Ik zou het ten zeerste op prijs stellen als u dat boekje een manual heet.
   Het is tenslotte een handboek (in schoon Vlaams) voor de islamiet hoe hij oorlog moet voeren tegen alles en iedereen die niet de misdadige ideologie islam volgt.
   DUS MANUAL ipv poco/dhimmi taal bij beschrijvingen over de islam(iet).
   Ik doe niet mee (heb nooit meegedaan aan poco taalgebruik is reeds een toegeving op zichzelf.
   Ik walg van de uitdrukkingen als allochtoon of autochtoon in (terug) schoon Vlaams is dat Vlaming/Nederlander/Duitser of weet ik veel wat en vreemdeling of islamiet.
   Het is te zien hoe ver de infiltratie al gevorderd is doordat de meerderheid (OOK OP DEZE BLOG) poco taalgebruik hanteert, mij kan je van veel beschuldigen (heb trouwens daarvoor al voor het “bankje” gestaan 🙂 maar zeker niet dat ik plooi voor linkse/multikulle/islamietenlovers en mijn taal daarvoor aanpas.
   GP is mijn vriend (een ander kent misschien (een )Walther 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik HAAT zowel de islam en links omdat het niets anders dan moorddadige klootzakken zijn die daar over heersen en wens ze allebei naar het hellevuur toe!

   Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen de puinhoop in Zweden,
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/10/former-insurance-directors-warn-migrants-can-abuse-welfare-system-easily/

  Former Insurance Directors Warn Migrants Can Abuse Welfare System Easily
  Voormalige verzekeringsdirecteuren waarschuwen dat migranten gemakkelijk het welzijnssysteem kunnen misbruiken

  Three former Swedish insurance fund directors have claimed that since 2015, accounting for migrants in the Swedish national social insurance system has practically collapsed, leading to a high potential for abuse.
  Stig Orustfjord, Gunnar Johansson, and Erik Kärnekull have claimed that the large number of migrants received by Sweden at the height of the migrant crisis has overwhelmed the bureaucracy and accounting for migrants has “almost collapsed
  “The system got its final crack in 2015 when the integrity of the public records could no longer be guaranteed. Today, the bookkeeping and control of immigrants have almost collapsed. We no longer have control over who lives and resides in the country,” the three said in a debate article in Nyheter Idag
  “We have a large number of co-ordination numbers, which give the right to social security’s residence-based contributions, to persons whose identity is not confirmed. Swedish citizenship has been assigned to people whose identities we have not been able to establish and who have in many cases been assigned parallel Swedish identities,” they explained

  Nl
  Drie voormalige Zweedse directeuren van verzekeringsfondsen hebben beweerd dat sinds 2015 de boekhouding voor migranten in het Zweedse nationale socialezekerheidsstelsel praktisch is ingestort, wat leidt tot een groot potentieel voor misbruik.
  Stig Orustfjord, Gunnar Johansson en Erik Kärnekull hebben beweerd dat het grote aantal migranten dat Zweden op het hoogtepunt van de migrantencrisis heeft ontvangen de bureaucratie heeft overweldigd en dat de boekhouding voor migranten “bijna is ingestort
  “Het systeem kreeg zijn laatste crack in 2015 toen de integriteit van de openbare registers niet langer kon worden gegarandeerd. Vandaag zijn de boekhouding en controle van immigranten bijna ingestort. We hebben geen controle meer over wie er in het land woont en woont,” drie zeiden in een debatartikel in Nyheter Idag
  “We hebben een groot aantal coördinatienummers, die recht geven op op de woonplaats gebaseerde bijdragen van de sociale zekerheid aan personen wier identiteit niet wordt bevestigd. Zweeds staatsburgerschap is toegewezen aan mensen wiens identiteit we niet hebben kunnen vaststellen en die in veel gevallen parallelle Zweedse identiteiten hebben gekregen, “legden ze uit

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1864539353/agressieve-overvallers-sluiten-zichzelf-op

  Agressieve overvallers sluiten zichzelf op. VIDEO!

  In Londen hebben dieven een juwelier overvallen. Ze gaan gewelddadig te werk, maar weten niet hoe ze met de veiligheidsdeur om moeten gaan.

  Like

  • Wachteres zegt:

   https://www.telegraaf.nl/video/1972295594/plunderaars-jd-sports-herkenbaar-in-beeld

   Plunderaars JD Sports herkenbaar in beeld

   Binnenland09 jan.

   De politie heeft bewakingsbeelden naar buiten gebracht van de plundering van JD Sports in Amsterdam. De dieven hadden een paar weken de tijd om zich te melden, maar hebben dit niet gedaan. Daarom zijn nu vier van de zeven dieven herkenbaar in beeld. De drie andere mannen zijn nog onherkenbaar omdat zij niets hebben meegenomen.

   Like

   • Trucker zegt:

    Echt bekakte politie dat er in de eu van (de) HQ brussel dictators huist.
    In de US plemp je de beelden van tuig (het onrechtmatig betreden (van een pand) is al een overtreding op zichzelf waar je in de US wat dan ook voor beelden op het www plempt en er geen ome agent is die aan de deur komt kloppen en zegt privacy en andere flauwekul.
    Bovendien kan je in de helft van de staten dat tuig naar de filistijnen helpen met kalibers die in de eu verboden zijn.
    Schijters die de Nederlandse diender voorstellen (het beeld van ome agent die met bibberende hand een vuurtje geeft aan een islamiet staat op mijn netvlies gebrand) neuzelen dat ze “niks meegenomen hebben”, hebben ze geen wet overtreden volgens deze kleuterbrigade? nee dus het signaal is ga binnen maar pak niks mee.

    Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  U heeft volkomen gelijk, de mensheid streeft kennelijk naar een bestaan zonder menselijke waardigheid, dat waardigheid een andere naam is voor redelijkheid, fatsoen en gecontroleerde passie is een grondrecht, iets dat ieder mens vanaf de geboorte heeft. Al deze definities gaan in wezen over plichten terwijl men echter alles in het werk stelt om de rechten van de mens ernstig te beperken, en ons afhankelijk te maken, (lees onderdanig). Een fatsoenlijk mens moet zich met waardigheid gedragen, maar het beleid dat ons is opgelegd is onfatsoenlijk en getuigt van een minimum aan respect…….alsmaar minder. minder, minder.
  De roze wensdroom van een pluriforme samenleving is een grote leugen gebleken, het nieuwe EU-Socialisme van Ursula von der Leyen is niets anders dan een communistische nachtmerrie met EU-minimumlonen (basislonen) en EU-werklozenverzekering, op een gelijk niveau in alle lidstaten.
  Dat het levensonderhoud in alle lidstaten grote verschillen vertoont en steeds duurder wordt, heeft men duidelijk niet meegewogen in haar bevindingen,……..kan ook niet als zij zelf een exorbitante en buitenproportionele vergoeding opstrijkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Er is geen enkele religie die oproept tot de vernietiging van anderen, dat is er maar eentje.
  Het is geen religie maar een politieke ideologie waarbij alles wat de Schepper verboden heeft de leidraad is, gelijk de psychopaten van de EU.

  Omdat de meeste mensen nu eenmaal simpel denken worden vaak alle religies op één hoop gegooid omdat men vaak te lamlendig is om het verschil te zien tussen mensen die geloven in een genocide op de mensen die zich niet de ideologie laten opdringen en mensen die hun buurman als zichzelf moeten behandelen en niet mogen doden.
  Een wereld van verschil naar mijn mening, maar dat zal wel aan mij liggen.

  De mensen die niet mogen doden en hun buur moeten behandelen als ware ze het zelf zijn de kanaries in de Nederlandse kolenmijn en men hoeft niet geleerd te zijn om te weten dat als de kanaries bezwijken u allen in gevaar bent.
  De kanaries worden al het land uit gejaagd dus de wat daarna komt kan u gevoeglijk weten.

  Het zwijgen in de tweede wereld oorlog had niet geholpen en ook nu zal het zwijgen niemand het hachje redden, integendeel.
  Je zou verwachten dat men gezien de ellende die het vorige zwijgen opgeleverd heeft aan iedereen niet weer zal gaan zwijgen.
  Maar de goeden die wel hun stem laten horen zijn er te weinig en weer word er teveel gezwegen opdat de geschiedenis zich weer kan herhalen.

  Mensen die die hun eigen volk waar ze altijd mee in echte vrede hebben kunnen leven verloochenen om de ‘vrede’ te verwelkomen moeten zich misschien eens afvragen waar die vrede waar ze hun eigen volk voor verloochenen in de wereld eigenlijk vrede heeft gebracht.
  Ik weet het antwoord al, en vele mensen die God dank hun eigen volk niet verloochenen ook.

  Kunnen ze zich ook gelijk afvragen wat we binnenkort met die 10 miljoen chronisch zieke mensen gaan doen als onze sociale potten leeg gevreten zijn door de mensen die de halve wereld staan te verwelkomen.
  Gaat u die ook welkom heten of verloochend u die net zo hard als de rest van het eigen volk waar u altijd in echte vrede mee kon leven?

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Leugen en bedrog
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/10/french-department-reveals-80-percent-of-minor-migrants-are-really-adults/

  French Department Reveals 80 Percent of Minor Migrants Are Really Adults
  Frans departement onthult dat 80 procent van de minderjarige migranten echt volwassenen zijn.

  The French department of Côte-d’Or has revealed that of the over 500 migrants claiming to be minors who arrived at the department in 2019, just 20 per cent of them were actually underage.

  The department, which contains the city of Dijon, stated that it received 523 foreigners who claimed to be minors in 2019 and that examinations revealed that only around a hundred were the age they claimed to be, Le Bien Public reports.

  President of the departmental council of Côte-d’Or François Sauvadet, along with secretary-general of the prefecture of Côte-d’Or Christophe Marot and Dijon public prosecutor Eric Mathais, signed a new agreement that will see all future migrants who claim to be underage subjected to tests that will have their fingerprints and photographs collected.

  Nl
  Het Franse departement Côte-d’Or heeft onthuld dat van de meer dan 500 migranten die beweren minderjarigen te zijn die in 2019 op het departement zijn aangekomen, slechts 20 procent van hen minderjarig was.

  De afdeling, die de stad Dijon bevat, verklaarde dat het 523 buitenlanders ontving die beweerden minderjarig te zijn in 2019 en dat uit onderzoeken bleek dat slechts ongeveer honderd de leeftijd hadden die ze beweerden te zijn, meldt Le Bien Public.

  Voorzitter van de departementale raad van Côte-d’Or François Sauvadet, samen met secretaris-generaal van de prefectuur van Côte-d’Or Christophe Marot en officier van justitie Dijon Eric Mathais, hebben een nieuwe overeenkomst getekend die alle toekomstige migranten die beweren minderjarig worden onderworpen aan tests waarbij hun vingerafdrukken en foto’s worden verzameld.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  En liegen dat die gasten kunnen. Niet normaal. Plus altijd weer die slachtofferrol. Gisteren in dat progamma over Jihadstrijders zegt er 1: het is niet de schuld van Nederland dat ik naar het kalifaat ben gegaan, maar het komt omdat Nederland me in de stront heeft laten zakken. Zo tegenstrijdig als de neten zijn ze. Dus wel de schuld geven aan Nederland. Ze liegen de ganse wereld aan elkaar. God wat walg ik van de gevestigde orde die dit volk allemaal binnen heeft geharkt. En ze hebben allemaal niet gemoord. Enkel brood en koekjes gebakken. Intussen lachen ze zich kapot. Ze hebben niet de vrees dat hun kop eraf gaat. Dat wat ze zelf wel hebben gedaan. Dus wat kan het hun schelen als je al zo in elkaar steekt. Voor hun is het een eitje als ze hier veroordeeld worden. Een lachertje zeg maar.

  Geliked door 3 people

 8. hennag zegt:

  Dit allemaal dankzij de capitulatie van het Westen aan de Islam in 1975:
  https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/
  Zolang niemand dat bespreekbaar maakt heeft het kankeren op een blog geen zin,echt niet!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s