De nieuwe NOS-strategie: “Kun ‘je’ nog wel met goed fatsoen”…

Screenshot_141

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De nieuwe strategie van de zich steeds extremer links profilerende NOS is even evident als kotswaardig. Doel? Op úw schuldgevoel en gemoed van goed ‘fatsoen’ werken ÈN anderzijds extreemlinkse groeperingen aanzetten tot nòg meer vernielingen van andermans eigendommen en andere daden van geweld tegen anders/WÈL rationeel denkende mensen en daarmee het huidige systeem met voorbedachten rade (!) tot de grond toe afbreken. Compleet hersenloze linkse (!) groeperingen zijn al veelvuldig bezig andermans auto’s af te branden om ze weg te werken waarbij het afbranden en de schadelijke stoffen die DAARBIJ vrijkomen klaarblijkelijk NIET klimaat belastend zouden zijn…? Maar ach, weten zij veel… ze doen ook maar wat GroenLinks in al haar idealistische, hypocrisie en doorgesnoven geestelijke toestand propageert.

De NOS

Steevast begint een NOS-uitzending tegenwoordig met “kun je nog wel fatsoenlijk”… De uitspraken van Annechien 2.0: “Kun je nog wel met goed fatsoen vlees eten” en “Kun je nog wel met goed fatsoen in een ‘vervuilende’ oldtimer rijden…”? Klaarblijkelijk staat 2.0 hier voor het aantal nog functionerende hersencellen waarvan één voor; uit uw verplichte belastinggeld afgedragen persoonlijk financieel gewin, en de andere om nog ‘met goed fatsoen’ naar het toilet te kunnen gaan.

Ik zou daar van mijn zijde eigenlijk OOK wel wat kritische vragen tegenover willen stellen Anarchien (!). Hier komen ze:

– Kunt u ZELF eigenlijk nog wel met goed fatsoen, uw door de burger gefinancierde (!) ‘missie’-werk blijven doen zonder uzelf een hypocriete parasiet te voelen?
– En kun ‘je’ eigenlijk nog wel met goed fatsoen in een elektrische auto (gaan) rijden als ‘je’ inmiddels best wel weet hoe en waar het benodigde kobalt gewonnen wordt?
– En kun ‘je’ nog wel met goed fatsoen in een links kraakpand wonen als ‘je’ weet hoe men daar leeft, stookt en kookt?
– En kun ‘je’ nog wel met goed fatsoen in een monumentaal pand wonen als ‘je’ HEEL goed weet hoe klimaatonvriendelijk alleen de isolatie en derhalve de stookkosten al zijn?
– Kun ‘je’ nog steeds met goed fatsoen volhouden dat alleen Nederland last heeft van de vermeende stikstofproblematiek, terwijl het de rest van de wereld dat totaal niet interesseert en ook helemaal NIETS aan de vermeende klimaatverandering doet?
– En kun ‘je’ nog wel met goed fatsoen ‘vluchtelingen’ binnenlaten die ‘traditioneel’ juist heel VEEL vlees eten, terwijl ‘je’ de autochtone bevolking aangaande vlees eten een schuldgevoel probeert aan te praten en zelfs insecten wilt laten eten, terwijl daar juist een mondiaal tekort aan is???

Marvel vs ‘god’

Er zijn mensen die vinden dat mensen die ouder zijn dan dertig en nog naar Marvel-films en -series kijken kinderachtig en zelfs dommig zouden zijn. Zelf ben ik vooral onder de indruk van de enorme fantasie en creativiteit die men in die films aan de dag legt. Daarnaast wordt een overduidelijk onderscheid gemaakt in (westers) goed en kwaad en wordt tevens de menselijke (zwakkere?) kant van zo’n superheld getoond. Als laatste is het als tijdverdrijf best aardig om naar te kijken, omdat u er verder niet echt bij na hoeft te denken en het veel leuke herinneringen oproept aan de jeugd voor wat betreft de gelijknamige stripreeksen van vroeger. Kortom: even een korte, aangename vlucht uit de steeds ziekelijkere werkelijkheid.

U kent mij inmiddels en als ik èrgens heel hard om moet lachen, is dat als een volwassen vent over de waarde van ‘god’ in de maatschappij begint. Alsof dat GEEN volslagen fantasie zou zijn. Sterker nog: Ik zie persoonlijk alleen maar overeenkomsten met Marvel. Net als onder andere Star Wars en Back to the future bedacht door een uiterst ‘creatieve’ geest met veel ver’beeld’ingsmateriaal en idem teksten vastgelegd. Wat is hierin in vredesnaam het verschil tussen Marvel en ‘religies’?!

Het enige verschil tussen Marvel en ‘religie’/’god’/Allah is dat Marvel is gemaakt om de mensen te vermaken, en ‘religies’ zijn verzonnen om de mensen, zogenaamd uit ‘fatsoen’, psychisch te bespelen, als hersenloze robots aan te sturen en te be-/overheersen.

Overigens heeft nu ook Marvel zich politiek getransformeerd en een transgender-superheld verzonnen waarmee ik NOS-gelijkwaardige kotsneigingen bijna niet meer kan onderdrukken.

De duivel…? Hahaha!

Citaten uit de zogenaamde ‘heilige boeken’ en uitspraken van ‘geestelijken’ spreken voor zich: ‘De duivel’ kan zich voordoen in elke gedaante en afhankelijk van welke, uiteraard met dwang en angst opgelegde, hersenspoeling zij zelf aanhangen, is dat vreemd genoeg altijd het personage aan ‘rivaliserende’ zijde. Tenminste, zo zien ZIJ dat! Naar mijn idee heeft ‘de duivel’ zich in deze volgorde voorgedaan: allereerst als Mozes, vervolgens als Jezus en uiteindelijk als Mohammed en uitsluitend om de mensen tegen elkaar uit te spelen in plaats van met elkaar samen te laten leven. Middels deze ‘media’ heeft ‘de duivel’ greep gekregen op uw uitermate beïnvloedbare brein. Verder opgelegd en uitgevoerd door narcistische dictators en tirannen die het ultieme kwaad als het ultieme goed verkondigen.

Zo leerde ik bijvoorbeeld dat moslims uitsluitend op de wereld zijn om Allah te dienen en niets meer en niets minder. En dat dienen van Allah (en ‘god’ en JHWH idem), bestaat uitsluitend uit wat zieke geesten in hun, al dan niet door de waterpijp getroebleerde, ‘creatieve’ brein hebben verzonnen en opgeschreven waarmee het ineens ‘heilige’ teksten/boeken zijn geworden die u niet mag ‘beledigen’. Al die fantasiesprookjes van over ‘god’, Allah en de schepper komen ten slotte niet voor niets uit dezelfde duizend-en-één-nacht-haat en dji-haat regio…! In tegenstelling tot al die ‘religieuze’ bullshit ben ikzèlf juist op de wereld om andere mensen te helpen, NIET om ze te onderdrukken en ze MIJN (!) wil uit naam van een ziek hersenspinsel van iemand anders op te leggen. Ik probeer u te helpen inzien wat ‘religie’ werkelijk met de mensheid doet. ‘Religie’ verbroedert namelijk niet, maar speelt mensen tegen elkaar uit en is al duizenden jaren DE ultieme ‘reden’ voor discriminatie op ‘geloof’, overheersing, bloedvergieten, oorlogen en ander excessief onderling geweld.

Hilarisch 2

Zelf speel ik graag met woorden en taal en creëer ik met regelmaat nieuwe woorden en woordspelingen. Het grappige hierin is dat ik veelal door minder intellectueel gekwalificeerde ‘gelovigen’ (die mijn woordspelingen niet begrijpen en/of zelfs niet eens door hebben) héél vaak wordt ‘gecorrigeerd’, omdat zij denken mij hiermee te kunnen kleineren, onderuit te halen of beledigen. Wat zij in werkelijkheid doen, is slechts hun eigen verstandelijke beperkingen aantonen en OOK nog eens onderstrepen. Kom, schenk me weer eens een leuke dag.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op De nieuwe NOS-strategie: “Kun ‘je’ nog wel met goed fatsoen”…

 1. flo zegt:

  Of….. kun je nog wel met goed fatsoen met je zieke links verziekte hersens bij een verspillend (€ 800 000 000l+ elk jaar weer) verziekt, uiteindelijk verdwijnend omroep fossiel de NOS werken?
  N E E dat kan niet!

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  De Nederlandse Poppenkast Omroep is een regelrechte aanfluiting,(gelijk het NPO politiek 24 uur kanaal) een enorme klap in het gezicht van belastingplichtig Nederland, dat men een dergelijk instituut nog in stand houdt, één van de belangrijkste bastions van de Linksche Looney Brigade, om de Linksche Indoctrinatie via álle mediakanalen uit te dragen.
  De Staat heeft kennelijk geen enkele moeite met het hersenspoelen (conditioneren) van een complete bevolking………..(slechts het handjevol kijkers dat nog Nederlands spreekt, al valt wel op dat de zendervulling steeds gekleurder word in de breedste zin van het woord).

  Like

 3. Tineke zegt:

  Onze DRS Christenbasher is weer op dreef geraakt.
  Het zou me niets verbazen als u klaarkomt op uw eigen schrijverij !
  U houdt van provoceren….niks nieuws onder de zon.

  Geliked door 6 people

  • Trucker zegt:

   Hey Tineke de schilder zijn kwakje (die jij vermoed) in deze was het glijmiddel voor mijn proza.

   🙂 🙂 🙂 🙂

   Geliked door 3 people

  • Je hoeft het niet te begrijpen.

   Like

   • Tineke zegt:

    Dank u wel meneer Spaans,maar ik begrijp het dondersgoed !!

    Geliked door 5 people

   • Trucker zegt:

    heeft die Spanjaard het over mijn comment want ik begrijp er geen kl*te van…
    zal vast komen doordat ik een “platkakkende belg” ben en bovendien (ex”)vrachwagenbestuurder” dixit Harry de ZEIKER, en zijn vriendinnetje(op deze blog) stemde daar mee in en kreeg bijna de slappe lach

    ZE DOEN MAAR

    Heer @Trucker. Goed dat u terug bent, maar haal geen oude koeien uit de sloot! Komt alleen maar stront van en dan moet ik maatregelen nemen!
    Ik weet zeker dat “Harry en zijn vriendin” over 99% van het geschrevene hier op de site exact hetzelfde denken!!

    Webmaster

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 11 januari 2020 om 18:37

    Ach, zit het je nog steeds zo hoog, joh?
    Reageer toch niet altijd zo agressief, man.
    Waar haal je het lef vandaan om een man als Harry zo aan te vallen?
    Je kent hem GVD niet eens persoonlijk!

    Poesie mauw, kom eens gauw…

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Heer @Trucker. Goed dat u terug bent, maar haal geen oude koeien uit de sloot! Komt alleen maar stront van en dan moet ik maatregelen nemen!

    Oke oke u bent de boss dus ik zal doen zoals ik zo vaak doe en mijn kaken op elkaar klemmen tot het pijn begint te doen.
    Wel (als u zo vriendelijk wil zijn) die madam een seintje geven dat ze niet (weinig) subtiel moet pogen te poken zoals ze doet met dat filmpje, ik heb het echt niet begrepen op onderhuidse aanvallen.
    De maskers zijn gevallen dat is voldoende voor mij en best mogelijk dat er velen op deze blog hetzelfde denken als ik maar feit blijft dat ik kies met wie ik schouder aan schouder zou staan 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 12 januari 2020 om 14:59

    ik heb het echt niet begrepen op onderhuidse aanvallen

    Look who’s talking. Ik heb het niet begrepen op grote bekken, gesnopen? Die grote bek bewaar je maar voor degenen die hem verdienen.

    Wie deze commotie niet begrijpt, kan hier de verklaring vinden:

    https://ejbron.wordpress.com/2019/11/27/de-katten-hebben-het-gedaan/#comment-990259

    Dit is het laatste wat ik erover schrijf.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 10 januari 2020 om 18:16

   Hij is gewoon stiekem jaloers op christenen die troost putten uit hun geloof.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Ja he? daar lijkt het wel op .
    Normaal denk ik lul maar aan,maar om Jezus als derde in zijn rijtje te vernoemen zijnde satan is voor mij niet acceptabel.
    Maar heer Schilder zijn bedoeling is m.i christenen te schofferen hier.
    Hij gaat verder zijn gang maar voor diegene die het wel allemaal pruimen.
    Vrijheid van meningsuiting en dat moeten we vooral zo laten.

    Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  Geen greintje fatsoen en geweten!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/schandalig-politie-breda-blijkt-tijdens-jaarwisseling-in-de-val-te-zijn-gelokt-werd-bestookt-met-vuurwerk-en-molotovs/

  Schandalig! Politie Breda blijkt tijdens jaarwisseling in de val te zijn gelokt, werd bestookt met vuurwerk en molotovs!

  Wie dacht dat het qua vuurwerkincidenten niet lager kon dan hulpverleners bestoken, heeft het mis. Afgelopen jaarwisseling blijkt de politie van Breda bewust in de val te zijn gelokt, met als doel ze te bestoken met vuurwerk en molotovcocktails!

  “De recherche is een onderzoek gestart. Er is nog niemand aangehouden. “Wel zijn er die nacht vier mensen aangehouden omdat ze zich niet konden legitimeren”, aldus de woordvoerder. Of zij ook bij de groep raddraaiers horen, moet nog blijken.”

  Het gaat hier over een doelbewuste aanslag op agenten met vuurwerk én brandbommen! Waarom heeft de ME de daders niet gewoon zó hard aangepakt dat ze, bij wijze van spreken, de dag erna nog op dezelfde locatie opgepakt konden worden? Dit gaat toch helemaal nergens meer over? Wat mij betreft hadden die agenten direct hun pistool mogen trekken.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De politie heeft van boven de opdracht gekregen te déescaleren nou dan weet je het wel. Kijk om je heen en je weet waar déescaleren ons gebracht heeft. Puin ruimen is lastiger dan puin maken. Linkse puin wel te verstaan.

   Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    En dan bij de volgende jaarwisseling (als alle knalvuurwerk verboden is) komen deze – jongeren – weer te voorschijn en bestoken de politie weer opnieuw met buitenlands zwaar knalvuurwerk. Want de politie staat toch altijd als Jan Lul, als ze de confrontatie weigeren met die – jongeren – die ervoor gezorgd hebben dat wij onze vuurwerktraditie vaarwel kunnen zeggen !

    Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  Vandaag op radio1 van de openbare omroep BRT in Vlaanderen, een pratend hoofd die in de context van de islamieten uit Iran die een vliegtuig uit de lucht geschoten hebben net volgende :
  “…𝙖𝙡𝙨 𝙝𝙚𝙩 𝙯𝙤 𝙗𝙡𝙞𝙟𝙠𝙩 dat Iran dit vliegtuig neergehaald heeft…”
  Ik heb vorige maand bretellen gekocht zodat mijn broek niet (meer) kan afzakken en ben ik maar wat blij want anders hing mijn jeans op mijn enkels.
  Je houd het niet voor mogelijk wat die pratende hoofden de ether in slingeren en er mee wegkomen, dat pratend hoofd is(net als de voltallige redactie van de BRT tegen de huidige POTUS , ik weet nog goed hoe dit zelfde pratende hoofd indertijd de liefde bezong over de neger islamiet Hussein Barack.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Off topic
  De paus is een ketter?

  Scottish Hermits Excommunicated After Accusing Pope Francis of Heresy
  Schotse kluizenaars geëxcommuniceerd nadat ze paus Franciscus van Ketterij beschuldigden

  Three hermits living on a Scottish island have been excommunicated from the Catholic Church after accusing Pope Francis of heresy in an online declaration.

  The Black Hermits, who live on the island of Westray in Orkney — Father Stephen de Kerdrel, Sister Colette Roberts, and Brother Damon Kelly — were informed of their excommunication from the Catholic Church on Christmas Day in a written notice from the Diocese of Argyll and the Isles
  “In April, the group wrote to Bishop McGee to say they intended to withdraw their ‘obedience from Pope Francis and sever communion with the Holy See,’” a spokesman for the diocese told the BBC.

  The diocese was responding to a declaration posted by the hermits last April, in which they declared that tragically, “the head of the Church on Earth, Pope Francis, by his utterances, his behaviour, his teaching and his actions, has shown himself to be indeed a great heretic.”

  “Never in history has there been such a Pope, who by his actions, words and teaching, has thrown the whole Church into confusion,” the declaration stated.

  “Though we are utterly unimportant, for who is interested in hermits that dare to speak out, we cannot keep silent for fear of damning not only our own souls, but the souls of countless others,” the hermits wrote

  Nl
  Drie kluizenaars die op een Schots eiland wonen zijn geëxcommuniceerd uit de katholieke kerk nadat ze paus Franciscus van ketterij hadden beschuldigd in een online verklaring.

  De zwarte kluizenaars, die op het eiland Westray in Orkney wonen – vader Stephen de Kerdrel, zuster Colette Roberts en broeder Damon Kelly – werden op eerste kerstdag op de hoogte gebracht van hun excommunicatie uit de katholieke kerk in een schriftelijke kennisgeving van het bisdom Argyll en de eilanden
  “In april schreef de groep aan bisschop McGee om te zeggen dat ze van plan waren hun” gehoorzaamheid aan paus Franciscus terug te trekken en de gemeenschap met de Heilige Stoel te verbreken “, zei een woordvoerder van het bisdom tegen de BBC.

  Het bisdom reageerde op een verklaring van de kluizenaars afgelopen april, waarin ze tragisch verklaarden dat “het hoofd van de kerk op aarde, paus Franciscus, door zijn uitingen, zijn gedrag, zijn leer en zijn daden, heeft aangetoond dat inderdaad een grote ketter is. ‘

  ‘Nooit in de geschiedenis is er zo’n paus geweest, die door zijn daden, woorden en leer de hele kerk in verwarring heeft gebracht’, aldus de verklaring.

  “Hoewel we volkomen onbelangrijk zijn, want wie geïnteresseerd is in kluizenaars die durven uit te spreken, kunnen we niet zwijgen uit angst om niet alleen onze eigen zielen te verdoemen, maar ook de zielen van talloze anderen,” schreven de kluizenaars

  Geliked door 2 people

 7. Trucker zegt:

  Die ZOGENAAMDE paus is een socialist niks meer niks minder maar we weten al sedert onze kindertijd dat een socialist een zeer gevaarlijk type is die de ondergang van Het Avondland wil bereiken.
  Socialisten zijn de broeders van links/multikul/klimaathysterici/islamietenlovers maw overbodige soorten 🙂
  Slotsom, paus die hij (voor mij) niet is deugt voor geen millimeter en of hij nu een ketter is voor de ene of een Goddeloze voor een ander maakt daar geen verschil in : OVERBODIGE SOORT !

  Geliked door 4 people

 8. Jan Altena zegt:

  Gelukkig hebben wij allemaal het recht op een eigen mening, u dus ook en daar is niks is mee Drs. Schilder! Gelukkig maar.
  Alleen als ik uw stukjes lees (en in het vervolg sla ik ze gewoon over…) dan vind ik u maar en zielig persoon. En dat is mijn mening.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Gewoon niet lezen wat de Schilder schrijft maar zijn geschrijf gebruiken als een opstapje om iets te ventileren.
   Ik lees geen letter (meer) wat hij schrijft omdat hij de walm van de hel uitademt in zijn gekrabbel MAAR dat belet me niet om –> mijn neuronen aan het werk te zetten en iets leuk (voor de éne of net niet voor de ander(*) uit mijn mouw te schudden en zijn tekst van boven naar beneden en van voren naar achter COMPLEET te negeren, vind hij vast niet leuk –> genegeerd worden<– want lieden met een groot ego waar aan voorbijgegaan wordt ojé daar hebben ze de pest aan.

   (*) maar daar lig ik in het geheel niet van wakker als "platkakkende belg" dixit een neuzelaar op deze blog en zijn vriendinnetje (ook op deze blog) kwam niet meer bij van het lachen en deed er een schepje bovenop door net niet de hik te krijgen en begon vervolgens te zeuren aan mijn hoofd 🙂
   Een groot zanger uit mijn jeugd Boudewijn de Groot zei het als volgt 'als de rook om mijn hoofd is verdwenen' nou dat is ondertussen bij mij gebeurd en kan nu helder op deze blog zien (wie vriend of vijand is).

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Het katholicisme is een hardnekkige kwaal .
    Wie er mee behept is en niet in staat is om het af te schudden , blijft maar aan dat debiele idioma vasthouden en in die rare ellende vastzitten .
    Schromen ook niet om anderen aan te vallen .
    Te stom om te beseffen wat die pausen en hun handlangers hen aandoen .
    Net zoals moslims , die zich niet aan hun eigen kankergezwel kunnen ontworstelen .
    Zelfs als de rook om iemand’s hoofd is verdwenen , zien zijn beperkte hersenen het nog niet helder .
    Maar je moet toch wel héél simpel zijn om nog steeds niet te begrijpen wat de achterlijke religie’s ons aandoen en die waanzin dan toch te blijven verdedigen .
    Maar ja , je bent een Belg of je bent het niet ………..
    Zelf heb ik een vriend , een Belg , ingenieur en cum laude afgestudeerd ,
    die het het wél allemaal scherp ziet .
    Messcherp !
    Maar ach , dat kun je niet van iedereen verlangen , de éne Belg in de andere niet , tenslotte .
    De één is ingenieur , da ander een dombo .

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Harry DE ZEIKER kan toch niet goed lezen wat er staat ik schrijf steeds dat ik Vlaming ben heb en ZEIKT maar steeds over belg…
    Jij peinst dat ik een domme Vlaming ook goed ZEIKER je doet maar, zal het hieronder nog eens duidelijk pennen hoe ik het zie voor lieden als jouw SOORT
    Heb het (trouwens lang geleden) reeds gepend, stel dat ik met mijn vriendje GP om de hoek kom en ik zie Harry DE ZEIKER (of een soortelijk equivalent 🙂 ) in elkaar geslagen (of overhoop gestoken) worden door een roedel islamieten zou ik een straatje (of twee) rondlopen.
    Ik steek geen vinger uit om soorten die ik beschouw als mijn vijand ook maar in de geringste mate te helpen.

    Like

 9. loNe zegt:

  vreemd … bij mij is’t net andersom : namelijk dat ik “de enorme fantasie en creativiteit” over de andere Werkelijkheid die de Schrift beschrijft , verkies boven deze doodse wereld gevuld met benepen ego’s

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   mooie reactie
   ik verkies uw lijntje boven dat van ZEIKERS of Schilders al neuzelen ze duizenden pagina’s vol de ene met zijn haat tegen ONZE Christelijke Religie en de tweede over “platkakkende” (bovendien) “domme belgen”.
   Kwestie van de juiste toon te vinden en sommigen blijven steken in hun GEZEIK als een paar oude LP’s die ik niet meer kan draaien in reden ze blijven in dezelfde groef draaien hier is het ZEIKEN 🙂 🙂
   ZEIK is van alle tijden in the real world is daar een beproefde methode tegen in de virtuele wereld is het kaken op elkaar klemmen en die ZEIKER laten ZEIKEN

   Like

 10. Peter zegt:

  Jan Altena
  U vreet ook lekker mee uit de ruif ??

  Like

 11. M. zegt:

  Je kan met goed fatsoen gerust een dikke biefstuk eten en omdat men zo zeurt doen we er vandaag twee in plaats van één biefstuk.
  Omdat mensen zich graag laten verzwakken op aandringen van hun breed beeld leugenaars laten veel mensen het vlees al achterwege zodat de biefstuk mooi betaalbaar blijft.
  Normaal ga meestal op de fiets naar de winkel maar omdat men zo zeurt ga ik vandaag fatsoenlijk met mijn oldtimer met veels te dikke motor naar de winkel.
  De dikke motor is voorzien van katalysator overigens waardoor mijn oldtimer één van de weinige oldtimers is die met goed fatsoen in de groene milieu gebieden kan bewegen, iets wat ze mateloos irriteert omdat ze je de stad niet kunnen uitjagen.

  Om de fatsoenlijke inwoners van een land te dwingen hun nieuwe elektrische wagenpark af te nemen moet men eerst onfatsoenlijk de mensen uit het oude wagenpark jagen.

  Ik heb niets met die elektrische troep die men ons onfatsoenlijk wil opdringen wel met die arme kindertjes die als slaafjes de grondstoffen moeten winnen voor de ze zwaar milieuvervuilende elektrische auto.
  Je maag draait er van om, zo weerzinwekkend.
  Laten we het met zijn allen eens hebben over deze nu bestaande slavenhandel ipv van het gemekker over niet meer bestaande slavernij.

  Als heel Nederland vol hangt met zonnepanelen om wat milieuproblemen te bewerkstelligen gaat men de zon nog meer afdekken waar veel mensen het wel mee eens zijn omdat ze anders denken op te warmen.
  Dat word ze immers dagelijks voorgelogen op alle kanalen dus is het waar.
  Nee dan kan je beter gewoon dood gaan aan gebrek aan zonlicht en voedselschaarste om het klimaat zogenaamd te redden waar u dan nogal van kan genieten nietwaar?

  De vervuiling die de accu’s van de elektrische auto’s gaan opleveren zijn uiteraard niet slecht voor het milieu althans niet hier want het vuil flikkeren ze gewoon bij landen die het toch al slecht hadden, als u hier maar milieubewust bezig bent de kind slavenhandel te steunen door het klimaat te redden.

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  Welk fatsoen?
  https://tpook.nl/2020/01/11/baas-belastingdienst-van-bananenrepubliek-nederland-mag-als-beloning-voor-het-kapotmaken-van-tienduizenden-gezinnen-topambtenaar-worden-in-den-haag/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Baas Belastingdienst van Bananenrepubliek Nederland mag als beloning voor het kapotmaken van tienduizenden gezinnen topambtenaar worden in Den Haag.

  “Haagse bronnen zeggen dat hij vertrekt omdat de Belastingdienst wordt gereorganiseerd. “Na drie jaar deze zware klus werd het tijd voor wat anders.” Bovendien zou hij een nieuwe baan krijgen als hoogste ambtenaar bij de gemeente Den Haag.”

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Dag drs.
  Hier een christelijke dr.
  Waar het de NPO betreft hebt u 100% gelijk.
  Kijk daarom dan ook geen TV.
  En waar ik vandaan kom doen veel mensen dat vanouds al niet.
  Vandaar dat velen onder ons ook nogal kritisch zijn jegens links.
  Want niet onderhevig geweest aan de Hilversumse agitprop.

  Acht het nogal kleingeestig om mensen als Bart Jan Spruijt, Henk Jan Prosman en ondergetekende op hun geloof aan te gaan vallen. Wij zijn bondgenoten. Misschien tegen wil en dank, maar we hebben elkaar wel nodig.
  Geen aanval hoor.
  Uw bijdragen getuigen, net als die van @bozeoudeman, van een scherpe en kritische geest.
  En mag ze graag lezen.
  Behoudens dan uw neiging om het christelijke geloof en de islam over een kam te scheren.
  Want dat slaat als een tang op een varken.

  Geliked door 5 people

 14. M. zegt:

  U leeft al bijna 70 jaar in relatieve vrede en in die 70 jaar bent u nog nooit aangevallen door de religie die u zo graag aanvalt, Winterschilder.
  Waarschijnlijk te simpel om het verschil te zien, wat ook niet erg lukt om het te gaan zien met zo een vooringenomen gesloten mind welke de daders en slachtoffers maar even op één hoop flikkert uit gemakzucht.
  Haat vertroebelt de mind dat blijkt maar weer.

  U bent net als de vrede die ook geen antwoord kan geven op de vraag waar ze dan vrede gebracht hebben net als u niet kan vertellen door wie van het geloof dat u zo graag mag afzeiken bent aangevallen dan wel van uw vrede, cultuur of land beroofd bent.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s