De ondergang van West-Europa door massamigratie en islamisering

(Door: “Balkanske priče”)

“Vandaag leven we in een wereld waar we moeten beschermen wat we hebben bereikt. De politieke krachten, die als doel hebben een Verenigde Staten van Europa te creëren, hebben doelbewust massa’s mensen van andere culturen naar Europa gebracht ”, aldus de Hongaarse premier Orbán. Europa moet gewoon kapot. Onze cultuur, tradities en gewoontes moeten worden vernietigd. Zijn er nu nog steeds mensen die niet snappen dat het Coudenhove-Kalergi plan er nu met grof geweld doorheen gedrukt wordt? Dat plan, dat al sinds de 20-er jaren van de vorige eeuw behelst om onder dwang vermenging van culturen en rassen in Europa af te dwingen middels massa-immigratie?! Een plan waarvoor o.a. Van Rompuy en Angela Merkel al onderscheidingen kregen voor hun verdiensten om het te realiseren. En wanneer we om ons heen kijken, dan zien we dat we op dit moment midden in de uitvoering van het Coudenhove-Kalergiplan zitten…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

23 reacties op De ondergang van West-Europa door massamigratie en islamisering

 1. Marijke zegt:

  Ik geloof het ook. En ook vanwege de “diversiteit” die ons wordt opgedrongen. Jensen zei het al: de diversiteit is gewoon racisme naar de blanke Nederlander toe. Weg met ons.

  Liked by 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Het allerengste vind ik de bizarre naieviteit van veel mensen en van mensen, die zo idealistisch zijn dat ze tot het einde vasthouden aan hun ideaal, ook al zien ze de gevolgen of zijn ze zo in de ontkenning dat ze hun ongelijk niet meer willen bekennen.

  Gevaarlijk zo´n massa mensen, die overal achteraan hollen zonder zelf goed na te kunnen of willen nadenken. Er zijn ook goed moslims word er vaak gezegd. Alle duitsers in nazi Duitsland waren ook niet allemaal slecht. Het is altijd een radicale minderheid, die de meerderheid in de greep houdt. En dat lijken mensen maar niet te begrijpen. Dat was zo in het communisme, dat was ook bij de nazi´s en dat is ook nu weer bij de Islam. En die radicale minderheid Islam krijgt hier ruim baan van stupid Rutte en de rest van de mongolen

  Liked by 3 people

 3. Tineke zegt:

  “De moord op Theo van Gogh veroorzaakte eind 2004 een grote schok in de samenleving”

  De schok was zo verpletterend dat de koningin als eerste het buurthuis van de moslims bezocht.
  Hoogstwaarschijnlijk om een vorkie mee te prikken,en ze op het hart te drukken,dat het niets,maar dan ook he-le-maal niets met de islam te maken had !

  Liked by 5 people

 4. Lucky zegt:

  Jeugd van tegenwoordig
  https://tpook.nl/2020/01/10/8-jongeren-6-x-licht-getint-2-x-blank-waarvan-2-opvallend-dik-mishandelen-man-man-nu-aan-1-oog-blind/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  8 ‘jongeren’ (6 x licht getint, 2 x blank) waarvan 2 ‘opvallend dik’ mishandelen man, man nu aan 1 oog blind.

  “De man speelde basketbal op het veldje toen hij rond 16.00 uur uitgedaagd werd door een groep jongens op een bankje in de buurt. De jongens gooiden de bal van het slachtoffer weg en mishandelden hem. Daarna gingen ze er op scooters en fietsen vandoor richting station Vaartsche Rijn. Een getuige belde direct de politie. Het slachtoffer is met ernstig oogletsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal aan één oog blind blijven door deze mishandeling.”

  Like

  • Asgard zegt:

   Het lijkt wel of die jochies hun slachtoffers uitkiezen,..zie je er een beetje sullig uit dan ben je aan de beurt, dat natuurlijk wel in groepsverband want alleen durven ze niet,…en toch snap ik dan het slachtoffer niet dat ie het niet uitzoekt wie het waren,…in dat geval ga ik wel zeker voor eigen rechter spelen, het licht gaat uit bij die gastjes 100%, ongeacht welke afkomst, heeft de familie er bezwaren tegen dan gaan die gewoon ook mee de afgrond in,…ik de afgrond in de rest gaat ook mee, simpel! Is geen haat,…maar dat zijn de universele wetten die je bij je draagt vanaf het begin van je geboorte op aarde.

   Like

 5. Lucky zegt:

  Wég beschaving….
  https://tpo.nl/2020/01/10/oud-collega-van-sylvana-simons-zwaar-mishandeld-door-moeder-vuurwerkgooiertje-in-den-haag/

  Oud-collega van Sylvana Simons zwaar mishandeld door moeder vuurwerkgooiertje in Den Haag
  In gezicht gestompt, aan haren getrokken, tegen de grond gewerkt, slaan en schoppen

  Isabelle Brinkman is woensdagmiddag mishandeld door de moeder van een jongetje dat door de oud-TMF-veejay werd aangesproken op het afsteken van vuurwerk. Het jongetje deed dit bij een schoolplein in de Haagse wijk waar ze woont.

  Toen Brinkman daar iets van zei, gooiden het jochie en zijn vrienden vuurwerk naar de presentatrice en haar 9-jarige dochtertje toe. Ook zou het jongetje de voormalige TMF-coryfee en haar dochter kanker hebben toegewenst.

  Volgens Brinkman werd ze daarna belaagd door de moeder van het jongetje. Die zou haar in het gezicht hebben gestompt, aan aan haar haren hebben getrokken en tegen de grond hebben gewerkt terwijl zij op Brinkman bleef stompen en schoppen. Uiteindelijk werd de presentatrice geholpen door een voorbijganger die de vrouw van haar af trok.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Een Griekse wijsgeer, ben zijn naam vergeten, zei eens; De bevolking in een land dient homogeen te zijn, wil er sprake zijn van voorspoed en vrede. Zo niet, dan vervalt het land in chaos en anarchie. Welnu, dat is nu precies wat ons allemaal te wachten staat !

  Liked by 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Sharia voor vrouwen

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/01/11/beseffend-dat-de-pakkans-uitermate-gering-is-voelt-het-tuig-zich-oppermachtig-op-straat/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Beseffend dat de pakkans uitermate gering is voelt het tuig zich oppermachtig op straat’.

  “Helaas moet ik beamen dat er oudejaarsnacht nationwide 9300 incidenten plaatsvonden waarbij hulpverleners in het nauw werden gedreven en een recordaantal auto’s in de hens ging. Dat de sfeer tijdens de jaarwisseling volgens de politie ’ongekend grimmig’ was en veel mishandelde dienders zelf óók al geen aangifte meer doen: diepe zucht, ook waar. En als je het dan per se wilt horen: ja hoor, klopt, beseffend dat de pakkans uitermate gering is voelt het tuig zich oppermachtig op straat.”

  Like

 9. Lucky zegt:

  Steeds zwaardere Christenfobie
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/11/report-record-3000-christian-sites-europe-vandalized-2019/

  Report: Record 3,000 Christian Sites in Europe Vandalized in 2019
  Rapport: Record 3.000 christelijke locaties in Europa vernield in 2019

  ROME — Christian sites in Europe suffered a record number of attacks in the year 2019, with some 3,000 Christian churches, schools, cemeteries, and monuments vandalized, looted, or defaced.
  Reports compiling the anti-Christian acts during the year document a range of profanation including arson, defecation, desecration, looting, mockery, Satanism, theft, urination, and vandalism

  “In most instances the perpetrators of these acts were unidentified, but the Observatory has documented that churches and other symbols of Christianity in Europe are targets for many groups — from Islamists to radical feminists, LGBT activists to anarchists and self-proclaimed Satanists,” Ms. Fantini said.
  In all, some 3,000 Christian churches, schools, cemeteries, and monuments were vandalized, looted or defaced in Europe during 2019, making it a record year for anti-Christian sacrilege.

  Nl
  ROME – Christelijke locaties in Europa leden een recordaantal aanvallen in het jaar 2019, met ongeveer 3.000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten vernield, geplunderd of beschadigd.
  Rapporten die de antichristelijke handelingen in de loop van het jaar compileren, documenteren een reeks godslastering waaronder brandstichting, ontlasting, ontheiliging, plunderingen, spot, satanisme, diefstal, urineren en vandalisme

  “In de meeste gevallen waren de daders van deze daden niet geïdentificeerd, maar het Observatorium heeft gedocumenteerd dat kerken en andere symbolen van het christendom in Europa het doelwit zijn van vele groepen – van islamisten tot radicale feministen, LGBT-activisten tot anarchisten en zelfverklaarde satanisten,” Zei Fantini.
  In totaal zijn ongeveer 3.000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten in 2019 in Europa vernield, geplunderd of onleesbaar gemaakt, waardoor het een recordjaar was voor anti-christelijk heiligschennis.

  Liked by 1 persoon

 10. R Thomasson zegt:

  Een geweldig artikel die alle punten op de i zet. Jammer dat enkel de Hongaarse premier, Viktor Orbán, durft de gevaren bij de naam te noemen. Zo goed als alle politieke Europese leiders kiezen het dreigende gevaar voor hun land en volk te negeren. “We leven in een wereld waar wij moeten beschermen wat wij hebben bereikt”. ..Het meer dan dat! Behalve onze cultuur, tradities en gewoontes staan ook ONS LEVEN EN HET LEVEN VAN ONZE KINDEREN op het spel. Langzaam beginnen steeds meer mensen in te zien dat politici, media en intellectuelen die als doel hebben een Verenigde Staten van Europa te creëren, niet van plan zijn dat met de oorspronkelijke bevolking te doen. De plan is: Europa te ONTVOLKEN, en de Europeanen op een elegante manier te verdelgen. De plannen van de bovenstaande elites m.b.t. West- en Noord Europa komen vrij overeen met de plannen en doelstellingen van SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrich tijdens de Wannsee Conferentie van januari 1942. Het verschil ziet echter in dat: a) i.p.v. de “eindoplossing van de Joodse vraag” wordt de “eindoplossing van de Europese vraagstuk” behandeld, en b) de tijdspan wordt uitgerekt. De krachten achter deze plannen werken en blijven uit het zicht. Ze gedragen zich als de Chtonische monsters in het boek “Inferno” van Dan Brown. “Einddoel van deze globale elite (de globalistische monsters) is een superstaat, ofwel een technocratische werelddictatuur die “vriendelijk” de “Nieuwe Wereldorde” wordt genoemd. De Globalistische elites zijn al heel lang actief; eigenlijk vanaf het Verdrag van Versailles in 1919. Ze waren de krachten achter het succes van de NSDAP die ze zwaar hadden gefinancierd; al wetend dat hun protegees in hun partijprogramma massamoorden hadden opgenomen. https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNQrcUTw3pflyVqwWcUZ76ZKlARc0w:1578748911775&q=Millionen+stehen+hinter+mir&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjZss2A0vvmAhWsQEEAHeKPBVcQsAR6BAgXEAE&biw=1267&bih=607#imgrc=HbcGe9wYbSWr8M:
  DEEL 2

  Liked by 1 persoon

 11. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De West-Europeanen hebben ontdenkt wat staat er achter het dictatoriale beleid van de EU. De EU omarmt non-identiteit als opdracht van de NWO bazen van de wereld. Non-identiteit is een middle om mensen sneller en beter tot (loon- en credit card)slaven te knechten. Gebrek aan identiteit maakt ze kwetsbaar. Ze staan er net zo alleen voor, als de Chinese arbeiders van Foxxcom die leuke spulletjes voor Appel produceren, en ze zien er maar een mogelijkheid te ontsnappen; van de dak af naar de dood. Arbeit Macht Frei. Dat is niet enkel de slagzin van de nazi’s, maar ook van de NWO globalisten en hen EU vazallen. De EU is niet opgericht door Europeanen en voor Europeanen. Het heeft dezelfde functie als landgoed Clingendael (waar Seyes Inquart woonde) tijdens de Tweede Wereldoorlog. De multi-miljardairs van NWO leven buiten de mensheid, en zijn met al hun miljarden tot monsters geworden. Hun geld geeft ze het recht, ons tot slaven te degraderen. Zij kopen hun macht in Europa via goed betaalde knechten binnen de EU, de regeringen, de media en intellectuele wereld. De volgende video laat precies zien hoe het werkt: https://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc
  DEEL 3

  Like

 12. R Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Voor de NWO en regeringsleiders is de islamisatie van hun land, niet een dreiging, maar eerder een hulpmiddel bij de omvolking. Islam heeft niet zichzelf naar Europa gebracht. De tsunami van moslims en neger “vluchtelingen” wordt door de NWO, EU en eigen politieke leiders geimporteerd. Daarom worden berichten zoals deze: https://nl.gatestoneinstitute.org/15417/europa-aanvallen-op-christenen totaal genegeerd. Af en toe “reageren ze verschrikt” door moordaanvallen op de bevolking, die hun geimporteerde beesten aanrichten. Maar “het schrikken” is een tactiek om kiezers weer in slaap te laten sussen. Moslims en negers zijn bedoeld om gebruikt te worden op dezelfde wijze als Ukraiiniers, Slowaken en Bosnische moslims tijdens de Tweede Wereldoorlog. Moslims zouden de hulpkrachten zijn bij het verdelgingsproces van een groot deel van de oorspronkelijke bevolking (vooral mannen). NWO gebruikt bij deze mega project de Kalergi-Plan om een mix van nieuwe donkere Europeanen te kweken, die veel lagere intelligentie zouden hebben dan de oorspronkelijke Europeaan. Domme mensen die men kan tot maximum leegzuigen en dan als een product in de vuilnisbak weggooien als ze ziek worden of verongelukken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s