De Palestijnen willen geen vrede met Israël: overal antisemitisme, verheerlijking van geweld, jihad en terreur

Screenshot_140

(Door: Awi Cohen)

De PLO heeft in 1993 de Oslo-akkoorden getekend, waarin zij vrede sloten met Israël. Daarvoor in ruil kregen zij het bestuur over 98% van de Palestijnen. In die akkoorden verplichtten zij zich tevens tot ‘vredeseducatie’. Daarvan is niets terecht gekomen. Van enige vredeswil is totaal niets te merken. Wie de Palestijnse kranten, moskee-preken of televisie-uitzendingen bekijkt, ziet dat die overlopen van antisemitisme en van de verheerlijking van geweld, jihad en terreur.

Dit gebeurt ook in schoolboeken en op kindertelevisie. Hiermee wordt de Palestijnse jeugd vergiftigd en zal mogelijk ook de volgende generatie geen vrede en verzoening willen.

Hieronder volgt een aantal schrijnende voorbeelden van de afgelopen maanden van het officiële Palestijnse televisiekanaal. Dat staat onder controle van de Palestijnse Autoriteit van de Fatah-partij van president Abbas, die een groot deel van de Westbank bestuurt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Palestijnen willen geen vrede met Israël: overal antisemitisme, verheerlijking van geweld, jihad en terreur

 1. van Colle zegt:

  Hun leiders willen geen vrede opgeven van zoveel geld dat ze in Europa op rekeningen hebben iedereen blij Walgelijk vooral dat taal gebruik gaan je tenen van krommen Dit soort is nu ook met bakken Europa binnen en men gaat de ellende steeds meer merken al heb je genoeg gekken die nog steeds het zielige “Palestijnen sprookje geloven eeuwen Jodenhaat is niet zomaar uit te vlakken

  Geliked door 3 people

 2. Het SchoreMorre op Het Binnenhof faciliteert dit al decennia. Met 100en miljoenen, eerst van ONS afgejat! Ga er maar van uit dat WIJ de raketten van Gaza ook hebben bekostigd! Het SchorreMorre van Het Binnenhof is nóg erger dan Hamas al is. ALERT!!!!! Voor kinderen die met machetes en messen rondsjouwen!!!

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  Stel toch eens voor dat al die financiële steun en schenkingen aan de PLO uit het buitenland niet meer nodig zou zijn, …….ondenkbaar!
  De PLO is met Arafat als een terroristische partij begonnen, door afpersing en aanslagen hun strijd begonnen, maar zeker door vele politieke aanhangers in het Westen gesponsord, vanwege Anti-Semitische overtuigingen die men wél graag steunt (sponsort) maar nooit zelf wil en durft uit te spreken……..Mevrouwtje Kaag (van de Hollandse Hamas) weet zelfs beloningen uit te loven via het Palestijnenfonds van de VN, met miljoenen staatsgeld, een premie die elke Palestijnse misdadiger krijgt, als hij iemand dood in de Joodse staat, zelfs of hij berecht word of gedood. De Nederlandse regering is laf en knettergek dat ze dit (nog steeds) laten gebeuren, men houd het tenslotte zelf in stand!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Chris Dirick zegt:

  Lees het boek “150 Palestijnse Fabels” van Tom S. van Bemmelen.
  Dan leer je dat er geen “Palestijnen” bestaan, dat het ook niet gaat om land maar enkel om de vernietiging van het Joodse volk! Zo staat het immers in de Koran en de Hadith beschreven.
  Dat Hamas en Fatah daar goed garen bij spinnen is overduidelijk. Zie maar welke bedragen Sigrid Kaag naar de Gaza strook brengt. En dit betreft dan enkel Nederland! Wat ontvangen zij nog van de rest van Europa?

  Like

 5. Jan zegt:

  Terreuraanval

  Like

 6. Jan zegt:

  Nog meer terreur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s