Live-video RT: “Gele Hesjes” blijven demonstreren in Parijs (voor de 61e zaterdag achter elkaar en de linkse Nederlandse mainstream media blijven zwijgen als het graf…)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", Censuur, Frankrijk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Live-video RT: “Gele Hesjes” blijven demonstreren in Parijs (voor de 61e zaterdag achter elkaar en de linkse Nederlandse mainstream media blijven zwijgen als het graf…)

 1. Monalisa zegt:

  Dit zou eigenlijk alle AOW’ers moeten doen in Nederland 🇳🇱 Maar ze zijn te slap

  Geliked door 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Niet alleen die zwijgen erover als het graf. Een heel groot deel van de Nederlandse bevolking zwijgt eveneens, laat staan, dat ze een voet buiten de deur zetten om te gaan demonstreren of andere protesten laten zien en horen.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Wat je verzwijgt heeft uiteindelijk een grotere invloed op de opinie dan wat je niet verzwijgt tenminste als dat wat je niet verzwijgt conform de progressieve agenda bijgeslepen, vervormd en geknipt is zodat het denken in de gewenste richting gemasseerd kan worden.

  Zo ook met de bushfires in down under.

  Geen vermelding van de brandstichtingen.
  Geen vermelding van nadelen van groen beleid die deze branden geprovoceerd hebben.
  Geen vermelding dat deze branden een jaarlijks fenomeen zijn.
  Geen vermelding dat aboriginals al duizenden jaren preventief branden tot het verboden werd door klimaat idioten met hun diversiteit waan.
  Geen vermelding dat eucaliptus bladeren niet rotten (olie houdend) maar stapelen waardoor door het groen verbod op opschoning bossen zich een bodemlaag vormt die zeer brandbaar is en nauwelijks te blussen.

  Terwijl al deze causaliteiten verzwegen worden of op pagina 12 in kleine letters vermeld komt de non causaliteit die ook nog verzonnen is (klimaat verandering) prominent en ondubbelzinnig in beeld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Waar zijn toch al die allochtonen bij die demonstratie? ‘s-Morgens in de file op weg naar mijn werk zie ik ze ook al niet. Vreemd toch!!

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  en de gele hesjes hebben alweer gewonnen want macronnetje zijn broekje is weer afgezakt
  De nederlanderts– ach daar kort je de aanvullende pensioenen met gewoon een 25 pct via niet indexering en die lul blijft nog steeds op links stemmen ( bestuurders fondsen ) en de pvda in de
  toen tijden ministers rol en de vakbonden die juichen bij pensioen akoord

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, ze hebben gewonnen en wij betalen met onze volle pensioenpotten het gelag. Nu zijn die gele hesjes daar niet verantwoordelijk voor en ik gun ze hun winst van harte. Alleen ik hou hier de Nederlandse bevolking verantwoordelijk voor. Wel hele pagina’s vol schrijven en klagen, maar iets doen ??? Wel nee, daar zijn we na al dat geklaag veel te moe voor en het heeft toch geen zin, zeggen ze.
   Nu zoals je ziet heeft het wel zin, heel veel zin zelfs, dus slaapschapen, de deur uit, en zoals de gele hesjes demonstreren. protesteren, zelfs als de politie met scherp schiet èn volhouden, net zo lang tot we krijgen wat we voor nodig achten.

   Like

 6. Jan zegt:

  + zwakzinnig gedrag

  Like

 7. Martin zegt:

  Strong people,gud heards,strike for your wrights.We support you.Hug Martin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s