Nationalistisch ingestelde politici halen de corruptie uit de politiek en brengen de waarheid terug!

PVV vogel

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het woord corruptie en politiek zijn deze dagen onafscheidelijk, of het nu gaat over het nationale politieke kartel, het EU- of mondiale VN-kartel die allemaal Agenda 21 nastreven en economische belangen als prioriteit hebben. VN-medewerkers hebben valse medische verklaringen aangeleverd voor Afrikanen tegen betaling, zodat die op een voorrangslijst kwamen en sneller en permanent in Duitsland terecht zouden komen.
https://ejbron.wordpress.com

De Tesla-fabriek kost de natuur 154 hectare aan natuur en bos, maar dat heeft natuurlijk prioriteit aangezien volgens Tesla in de nieuwe fabriek jaarlijks ongeveer 500.000 elektrische auto’s van de band af moeten rollen, een onrealistische schatting volgens dit artikel. Voor dat duurzame en “groene” doel moeten elke dag zes treinen en 463 vrachtwagens met materiaal binnenrijden en hetzelfde aantal treinen met de “klimaatvriendelijke auto’s” moet de fabriek verlaten. In de eerste fase wordt alleen één derde van de beoogde capaciteit gebouwd en er komt ook een eigen, niet zo groene of duurzame gieterij.
www.journalistenwatch.com

In onderstaand artikel nemen ze een kijkje achter het gordijn, terwijl ze de verbindingen onderzoeken tussen de Verenigde Naties, de centrale banken, en hun samenwerking om een nieuw duurzaam mondiaal financieel systeem in te luiden. In plaats van de wetenschap achter de “klimaatverandering” te bespreken, volgen ze het geld naar diegenen die er baat bij hebben.  Zoals de Rockefellers, de Rothschilds, Bill Gates, George Soros en vele anderen.
www.activistpost.com

Zuigelingen zijn extra kwetsbaar voor aluminium dat in vaccins zit. En er zit veel aluminium in vaccins. En zuigelingen, peuters en kleuters krijgen vele vaccinaties wat, als je erover nadenkt, mijns inziens eerder een negatief dan een positief effect zal hebben op de zuigelingen en kleine kinderen…
www.hippocraticpost.com

Frankrijk zegt dat 80% van de immigranten die zich voordoen als minderjarig gewoon volwassenen zijn. 50.000 euro kost het Frankrijk per elke niet-begeleide minderjarige immigrant…
www.breitbart.com

Bouwend Nederland regio Oost waarschuwt dat aannemers in Oost-Nederland ontslagen aan gaan vragen voor waarschijnlijk honderden werknemers. Dat komt door de stikstofcrisis die is “ontstaan” om de geografische beleidsveranderingen van Agenda 21 te implementeren. Hierdoor zijn vele bouwprojecten stilgelegd, de boeren worden van hun land verdreven en landelijk zouden er duizenden banen op het spel staan.
www.gelderlander.nl

Met het oog op met wat er in vele andere “open grenzen” landen in Europa gebeurt, moet ik de PVV alweer gelijk geven. Er is, door het immigratie-/hervestigingsbeleid van de VN, slaafs opgevolgd door de Nederlandse regering, niet alleen sprake van een verkrachtingsepidemie die over Europa trekt, maar ook van een epidemie aangaande mes-gerelateerde misdrijven. In ons land en in andere landen worden mensen aan het mes geregen, elke dag vallen er slachtoffers en doden en hoe dat komt wordt door vele dwaze politici ontkend, terwijl de jihad, de oorlog tegen niet-moslims, toch duidelijk beschreven staat in de islamitische boeken.  Zoals de PVV terecht zegt: “Iedereen die de Nederlandse grenzen weigert te sluiten faciliteert de jihad”.
https://indignatie.nl

Om de algemene veiligheid, gezondheid en de leefbaarheid te vergroten en te waarborgen, zouden de grenzen lang geleden al gesloten moeten zijn, maar economische belangen gaan tegenwoordig bij vele gewetenloze politici voor de belangen, behoeftes en noodzakelijkheden van de Nederlandse bevolking. Het is, zoals lang gelden al is gezegd, nog steeds dweilen met de kraan open en het politieke kartel heeft geenszins een verandering van beleid voor ogen, aangezien ze trouw gezworen hebben aan de VN-ideologie. Dus blijft er eigenlijk maar één optie over, en dat is op de PVV stemmen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nationalistisch ingestelde politici halen de corruptie uit de politiek en brengen de waarheid terug!

 1. Lars030 zegt:

  DIJK van een column. Alles wat erin staat klopt voor de volle 100%. Het probleem dat wij echter in West-Europa (niet EU, nooit EU!) hebben is dat rechtse mensen rationalisten zijn en linkse mensen Kumbaya-zingers. Treffender kan ik het niet verwoorden.

  Links zal deze columns dan ook nooit lezen, die zitten nu in hun dikke zaterdagkrant in hun bubbel, die wij vrijwel nooit zullen kunnen doorprikken. De eigenwijsheid, betweterij en het niet ook maar even wíllen luisteren naar realistisch rechts, maakt ze (ik hoop het niet, maar ik verwacht al in de zeer nabije toekomst) tot de meest weerloze en makkelijke slachtoffers die zich dan pas -misschien?- afvragen: wat is er ineens gaande en heb ik iets gemist? Too little, too late, lefties…

  Geliked door 5 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Het probleem is dat de neppolitici in het haagse nepparlement gebonden zijn aan de regels die door brussel dwingend worden opgelegd aan de nl.nepregering. Deze nepregering is verplicht op grond van de nl.grondwet. slaafs te volgen wat de slavendrijvers in brussel beslissen. Internationale regelgeving gaat voor de nl.wetgeving. Zo simpel is het. Daar draait rutte c.s. maar steeds omheen zonder dit te bevestigen. Urenlang gezwets om maar niet te hoeven zeggen en toegeven dat nederland in brussel geen fuck te vertellen heeft. Conclusie voor nederland, wij hebben een nepparlement en een nepregering die ons klauwen geld kost. Als brussel een soort rijkscommissaris voor nederland aanstelt, zoals de duitse bezetter in de 2e wereldoorlog, hebben we hetzelfde effect als toen. Toen werd er ook niet naar de bevolking geluisterd, er werd alleen op geschoten. Dat schieten komt nog maar dan van 2 kanten.

  Geliked door 2 people

 3. Trucker zegt:

  Nationalisme is voor een linkse multikulle/islammofiele amoebe des duivels, daar zijn ze bang van want dat betekend een hechte groep van gelijkgestemden die anders denken als een regering die aan het handje loopt van eu HQ brussel.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s