“Veel dingen te links-radicaal” – Kapitein Reisch breekt met “Mission Lifeline”

Screenshot_150

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Tussen kapitein Claus-Peter Reisch (foto) en de vereniging “Mission Lifeline” is het tot een breuk gekomen. In een interview met “Zeit Online” zei Reisch dat er meningsverschillen met de vereniging zouden bestaan en hij problemen met de “politieke agitatie” zou hebben, veel dingen zijn hem te links-radicaal.

politikstube

Dat geeft een diepe inkijk in de instelling van de vereniging. En Reisch laat eerste signalen zien van een andere manier van denken en komt tot het besef dat hij zich niet meer voor het karretje ter bestrijding van politieke respectievelijk kritische tegenstanders wil laten spannen en deze methodes afkeurt?

Reisch keurt de politiek van de vereniging af, terwijl hij al lang een politiek figuur is geworden, die niet alleen maar als smokkelkapitein in de “redding op zee in de Middellandse Zee” ageert en het verdere transport/het binnensluizen naar Europa garandeert. In juli 2019 pleitte Reisch ervoor om de AfD gewoon te verbieden en in juli 2018 eiste Reisch het aftreden van Seehofer. Dus Reisch is niet conservatief, maar veelmeer politiek links georiënteerd in te delen en vertegenwoordigt bovendien de linkse these: ongehinderde binnenkomst in Europa voor iedereen die in de Middellandse Zee wordt opgepikt.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, NGO, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Veel dingen te links-radicaal” – Kapitein Reisch breekt met “Mission Lifeline”

 1. Blaffertje zegt:

  Dat zijn positieve geluiden.
  Zal het beginnen te rommelen binnen de organisatie?
  Dat zou mooi zijn, want dat vergroot de kans op een stop op die asieltsunami.

  Like

  • Trucker zegt:

   Vrees er voor, zal gewoon een ander poppetje in de plaats komen, kijk eens bij dat klimaatgeneuzel gedoe,(tappen uit hetzelfde vaatje als de multikullers) die snotneuzen van 12-16 jaar die met glazige ogen achter een paar marionetten lopen met in de éne hand een bord met (vaak vulgaire) slogans en in de andere hand hun smartphone.
   Lemmingen of wat kuddegeest voorstelt, de meelopers zijn ontelbaar want kritisch denken willen/kunnen deze niet meer, het is voor hun zoveel gemakkelijker als een ander hun influistert wat ze mogen/moeten denken.
   Ik vrees dat we in een neerwaartse spiraal zitten met een overheid die vol inbeukt op lieden met een slaafse volgzame attitude (die dus gemakkelijk te manipuleren zijn).

   Geliked door 2 people

 2. vangie1206j zegt:

  Ik vertrouw dat soort figuur voor geen millimeter.
  Zal wel weer het bekende addertje onder het gras zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Maarten Boudry is niet zomaar iemand.
   Als je een leerstoel aan een Universiteit krijgt ben je wel iemand.
   Hij kan heel goed schrijven maar ik vrees dat hij slecht kan lezen.
   Hij heeft niet genoeg over de islam gelezen.
   Hij krijgt van mij een heleboel huiswerk met name over de veroverings-ideologie van de islam.
   Sterkte en veel leespleizier.

   Like

 3. Jo zegt:

  Kapitein Reisch breekt met ‘Mission Lifeline’ omdat zij de Oostenrijkse Kanselier Sebastian Kurz een babt-Hitler noemen, maar voor de rest blijft hij een politiek-correct extreem-links figuur !
  Reisch: ‘Ich kann mich nicht mit Aussagen gemeinmachen, wie etwa, der österreichische Kanzler Sebastian Kurz sei ein Baby-Hitler.’

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Ik vindt iedereen die op zo’n schip ,,werkt,, volslagen idioot. Wat zijn dit voor lieden die willens en wetens hele samenlevingen ontwrichten, zonder ook maar één millimeter verder te kijken dan hun neus lang is. In mijn ogen hebben ze veel teveel emphatie met deze zg. vluchtelingen, maar het zijn vaak ook lieden die totaal geen zin hebben om een echte baan te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  Het addergebroed dat de klmaatneuzelaars vormen is één front met dit zooitje die islamieten invaders de eu wil in helpen.
  Zij zijn één kluwen als een octopus verstrengeld met elkaar.
  Grootste gemene deler links, lui, langharig, dom en tegen conservatieve rechtse nationalisten.

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Koosv8 ik denk eerder dat dit flink geld oplevert.
  Volgens mij hebben dit soort figuren geen empathie het zijn allemaal van die ikke figuren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s