Volkshogeschool Unna biedt “gratis” training aan tegen “kreten over vluchtelingengolf”

Screenshot_165

(Vertaling: E.J. Bron)

Kent u dat?  Je zit bij elkaar en het gaat weer eens over de “vluchtelingengolf, immigratie, buitenlanders”. En u wordt plotseling en onverwachts met kreten geconfronteerd die u sprakeloos maken? Opdat dit niet zo blijft, biedt de Volkshogeschool Unna een “gratis retorische training” aan. Daarna kunt u de “rechtse spelbedervers” retorisch echt een poepje laten ruiken. En dat helemaal “gratis”!

journalistenwatch

“Van ´vluchtelingengolf´ tot ´goudstuk´. Reacties op discriminerende uitlatingen – in het vervolg niet meer sprakeloos”. Onder dit motto roert de jet algemeen nut beogende Volkshogeschool (VHS) in Unna in de deelstaat Nordrhein-Westfalen de trom voor haar cursus. Op twee avonden krijgen alle geïnteresseerden een “gratis retorische training”. Vanaf donderdag 16 januari brengt men daar de systeem-gehoorzame vluchtelingen-kletsers de “juiste omgang met zulke uitlatingen bij”. “Deze cursus richt zich op al diegenen die deze uitlatingen in het vervolg niet meer sprakeloos over zich heen willen laten gaan”, kondigt de cursusleidster Ina Ravenschlag aan.

De sociaal-pedagoge en cursusleidster van de “gratis” training aan de Volkshogeschool Unna weet vast en zeker wat zij doet. Want Ina Ravenschlag dartelt net zoals honderdduizenden andere rond in de lucratieve asiel- en integratiebusiness. Zo is zij zeer sterk betrokken bij het met belastinggeld gefinancierde “Gemeentelijke Integratiecentrum District Unna”. De vereniging van vluchtelingen-enthousiastelingen kreeg al subsidie uit het deelstaatprogramma “Komm-an NRW” van het “ministerie voor Kinderen, Familie, Vluchtelingen en Integratie” (verdeeld over de verschillende initiatieven in het district Unna). In samenwerking met de steden en gemeenten konden aan de 14 gekoppelde initiatieven in de jaren 2015 tot 2018 in totaal € 506.000,- ter beschikking gesteld worden, zegt het ministerie.

Ook de “tips”, die Ravenschlag vanaf komende week geeft, zijn geenszins “gratis”. Want: ook de VHS Unna wordt, net zoals elke andere Duitse Volkshogeschool, met subsidie van de deelstaat, de gemeente of het district gefinancierd. De inkomsten via geld van deelnemers – bij de “retorica cursus tegen kreten over de vluchtelingengolf” hoeft men dit niet eens te betalen – zijn bovendien marginaal en niet kostendekkend.

Deelnemers aan de aangekondigde cursus zouden dan de vraag kunnen stellen hoe men “ophitsers” benadert, die over de hierna volgende actuele politiebericht een andere kijk op de ongedeerde knuffelwereld van mevrouw Ravenschlag hebben:

“Tot nu toe twee onbekende daders hebben donderdagavond 9 januari een 16-jarige inwoner van Unna in de Niesenstraße overvallen. Tegen 21.30 uur was de jongere op weg naar een vriend en luisterde via zijn draagbare soundbox naar muziek, toen er twee mannen op hem afkwamen. Eerst vroegen die alleen maar hoe laat het was. Toen bedreigden ze de 16-jarige, duwden hem tegen een muur en gristen de soundbox uit zijn handen. Beide daders vluchtten daarna via de Bahnhofstraße in de richting van het station. De 16-jarige raakte niet gewond. Een onmiddellijk ingezette zoekactie door de politie bleef echter zonder succes.

De politie zoekt getuigen.
Zo beschreef het slachtoffer de daders, die allebei ongeveer 25 jaar oud zouden zijn: de eerste is 1.80 tot 1.85 m groot en heeft een Zuidelijk verschijningsbeeld. Hij droeg een zwart-wit jack, een zwart-bruine broek en had een tas van het merk Gucci. De andere man is ongeveer 1.80 m groot met een smal postuur. Hij heeft donker haar en een donkere baard. Hij droeg een zwart leren jack, een zwarte baseballcap en een spijkerbroek.”

Het zou ook interessant zijn wanneer er, om de pluraliteit te garanderen, ook kreten zoals “Wir schaffen das” en “klimaatcrisis” behandeld worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Volkshogeschool Unna biedt “gratis” training aan tegen “kreten over vluchtelingengolf”

 1. delamontagne zegt:

  Er komen veel z.g.n. Onbegeleide :inderjarigen EU binnen die later
  volwassen blijken te zijn.
  Wordt dit thema ook behandeld ?

  FRANCE INFO………..

  Wacht op AZC bij Calais

  Ethiopier van 16 jaar in tranen omdat hij moet wachten bij AZC

  Like

 2. Nemesis zegt:

  OMG, ik krijg neigingen dat soort volk een, ja doodschop te geven. Het wordt van dag tot dag erger met die volstrekt gestoorde idioten. Er moet maar niemand proberen bij mij het “geleerde” aldaar, toe te passen, zou wat vervelende gevolgen kunnen hebben voor betreffende.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Deze wereld word in hoofdzaak bevolkt door vol-idioten. Het ene gekke bericht na het andere krijg je te horen. Van blanke vrouwen die geen kinderen willen vanwege de CO2 uitstoot, andere blanke vrouwen die zich vanwege het voornoemde laten steriliseren, terwijl de Afrikaanse vrouw jongt als de konijnen. En nu weer dit van die hogeschool. Het nivo van die smerige school is nog lager dan dat van een kleuterschool. Ook zouden er al 67 verschilende geslachten bestaan (Genders). Denk je dat je alles al gehoord hebt, krijg je dit ook nog eens erbij. En wat is de volgende mare ? Duitsers plegen massaal zelfmoord om het milieu te redden ???

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Dit zal een averechts effect hebben.
  Stellingen die tot nu toe niet bekend waren en die men ten volle plausibel vindt, zullen worden weerlegd. In de grote Duitse boekwinkelketens zoals Mayersche en Thalia worden voorlichtingsboeken over het thema rechtspopulisme op speciale tafels aangeboden. (Mit Rechten reden: Ein Leitfaden 14.- €, dus geenzins gratis) Ik heb veel van deze boeken gelezen. Mijn oordeel is dat ze het tegenovergestelde effect hebben.

  Like

 5. Jan zegt:

  Huisartsen en hersenchirurgen komen aan in GB

  Like

 6. Trucker zegt:

  “…𝙝𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙕𝙪𝙞𝙙𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙫𝙚𝙧𝙨𝙘𝙝𝙞𝙟𝙣𝙞𝙣𝙜𝙨𝙗𝙚𝙚𝙡𝙙…”

  Hoe bruin kan je het bakken als linkse/multikulle/klimaatneuzelende/islamofiele volksverrader (aka RAT)
  Ik moet toch nog de eerste multikulle idioot/idiote tegenkomen die mij met argumenten kan overtuigen dat multikul (lees islamieten) in de Vrije Westerse Wereld ook maar een nanoseconde of millimeter bevorderend zijn voor mijn levensbeeld.
  NADA ofte NIKS

  Like

 7. Horatius zegt:

  Een gratis omvolkingscursus?
  GroenLinks zou dit hier in Nederland ook kunnen organiseren maar de jongere generaties stemmen toch wel op die Jesse Klaver, dus eigenlijk overbodig.

  De linkse populisten zou men het zwijgen kunnen opleggen door te wijzen op het feit dat de voormalige Oostbloklanden die hun grenzen hermetisch hebben afgesloten voor de nepvluchtelingen geen last hebben van terreuraanslagen gepleegd door z.g. verwarde mannen.

  Ook geen moslimenclaves waar de politie niet durft te komen, geen dichtgetimmerde pinautomaten, geen sissende Marokkanen, geen vrouwen gehuld in een boerka, geen radicale imams, geen stijgende criminaliteit en geen uitgeprocedeerde asielzoekers die met geen stok of oprotpremie het land uit te krijgen zijn.

  Of zou men deze harde feiten van tafel vegen met het argument dat de integratie wat tijd nodig heeft en menselijkheid de ziel van Europa is?

  Als er op een gegeven moment een bloedige burgeroorlog zal uitbreken in West-Europa tussen de autochtone bevolking en de moslimpopulatie of tussen de Soennieten en de Sjiieten is de linkse kerk verantwoordelijk voor dit scenario.

  Voor de Linkse Goedmensen is de diversiteit van de Europese bevolking pas volledig geslaagd als ook de Eskimo’s en de Pygmeeën zich hier hebben gevestigd. Met de klimaatverandering in zicht mogen wij dit niet uitsluiten en laten we vooral ook de Papoea’s niet vergeten.
  Een ‘kennismigrant’ compleet met peniskoker paraderend in Amsterdam met een spandoek: We Are Here!

  Femke Halsema zou echter toch een bepaalde limiet stellen aan de lengte van deze culturele extremiteit: langer dan 30 cm mag men dit niet dragen in de openbare ruimte, daar zal streng op worden gehandhaafd!

  Like

 8. Ad zegt:

  Nee, edelachtbare, mijn cliënt heeft zijn schoonmoeder niet vermoord. Er is hier zelfs geen sprake van doodslag, maar van onvrijwillige euthanasie ( die mevrouw zág er al niet uit, bewijst deze foto) Maar als je geloofd, dat als iemand middels 76 messteken een ander om het leven brengt, dit deed om die ander een beetje te plagen en hem/haar een prikje te geven, dan geloof je ook dat die persoon die bovenaan de commentaren staat, 16 jaar oud is. En die krokodillentranen zijn afgekeken van Mauro. Als u nog geen ei kunt bakken, zonder dat dit niet meer geschikt voor consumptie is, of een ketel water opzet zonder dat hij aanbrandt, dan bent u niet geschikt voor het aanrecht. Dan maar het gewone recht; moreel hoeft er niets van te deugen, als je haar juridisch maar goed zit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s