Alarmerend: de islamitische onderbroekdoucher

Screenshot_167

(Door: “Boiling Points”)

Landgenoten, ik struinde wat rond op Twitter en ik kwam het volgende verschijnsel tegen: de islamitische onderbroekdoucher. Wordt blijkbaar het nieuwe normaal in Nederland. Ik was er niet mee bekend, maar naar verluidt douchen aanhangers van de Religie van de Vrede in de sportschool met hun onderbroek aan… Ik vind hier wat van.

Want met name het achterwerk en aanpalende gebieden dienen grondig gewassen te worden om zodoende allerlei geurtjes te voorkomen dan wel weg te wassen. Maar wat nu blijkbaar heel trendy is onder moslimmannen, is juist de onderbroek aanhouden onder de douche. Alhoewel, trendy? Neen, het is namelijk de nieuwe preutsheid/zedigheid welke momenteel geïnstalleerd wordt in Nederland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Alarmerend: de islamitische onderbroekdoucher

 1. bobzelf zegt:

  het was makkelijk te keren pakweg 35 jaar geleden
  allereerst na het voetballen gingen de kinderen gewoon in voetbal spullen
  gelijk naar huis
  WANT MAMA MOEST SNEL NAAR DE BIJENKORF ETC , U WEET WEL
  EN DAN 6 UUR LATER LIEPEN DE SCHOFFIES NOG STEEDS IN HUN VOETBALSPULLEN BUITEN
  Nou daar had Ome bob zo een oplossing voor
  allemaal douchen die kleine duikelaartjes
  eerst nog de moeders in het kleedlokaal
  maar na 2 weken konden die pokkenjong het natuurl;ijk zelf wel af ,
  EN DAAR LIEPEN DUS 2 MOCROOTJES ,LIEVE GEINIGE GASTJES TUSSEN
  NOU DIE KEKEN HUN OGEN UIT
  MET AL DIE MINIMALE KLEINE PIEMELTJES
  DUS RIEP IK , KOM OP BROEK UIT,
  EN TOEN LUISTERDEN ZE NOG
  EN DAAR IS HET MISGEGAAN
  DE LINKSE SCHOOLMEESTERS DIE LEIDERS WAREN
  PASTEN ZICH SNEL AAN IETS LATER
  DUS ALLEMAAL DOUCHEN ,MET JE ONDERBROEK AAN

  EN DAAR HEBBEN WE DE STRIJD SIMPEL VERLOREN,

  MIJN LAND, MIJN DOUCHE, MIJN KLEEDLOKAAL , JULLIE MOGEN MET ONS MEEDOEN

  HET IS ZO MAKKELIJK , MAAR JE MOET WEL DURVEN

  GEGROET DAAR IN NIEUW GROOT BEIRUT AAN DE MAAS , ISLAMDISTAN R.I.P.

  OME BOB

  Geliked door 4 people

 2. Lucky zegt:

  Douchen doe ik altijd gewoon thuis, waarom zou ik tussen wildvreemden naakt rondlopen?

  Like

  • bobzelf zegt:

   NOU GEWOON OMDAT JE ER OOK GEWOON SCHIJT AAN KAN HEBBEN !!
   DUS JE BENT WEZEN SPORTEN OP DE LOOPBAND ?? , OF DE RACEFIETS MET FILM , HET WATER DENDERT ONDER JE ARMEN VANDAAN ???
   je kopzeiknat van het zweet !!!
   OF IN EEN LEKKER ZONNETJE, SNELHEIDSWERK DOEN OP DE ATLETIEK BAAN , EN DAN IN UW GEVAL (LETJE)
   JE OMKLEDEN EN DAN LEKKER MEUREND , OP DE BANK GAAN ZITTEN
   douchen ?
   dat doe ik morgenochtend wel, whahahaha
   VIEZERIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

   U KOMT ER BIJ MIJ ECHT NIET IN , , BESTE EO GELOVIGE ,
   groen van prinsterer school, whahahaha rehoboth figuur whahahaha

   ENG HOOR ???? tussen al die blote mannen

   whahahaaha ,wat een loser ben jij

   ome bob

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Beste Bob
   Ten eerste zweet ik niet als een vent, ik word nooit kletsnat van spoten, en vers zweet stinkt trouwens bij de meeste mensen niet.
   Wat is er mis met na thuiskomst van de sportschool even thuis te douchen, ipv tussen de viezigheid van anderen te staan?

   Like

   • Lucky zegt:

    Hoezo hygiënisch….
    https://stoerevrouwensporten.nl/health/gym-is-vies/

    Poepbacterie in de sportschool?! De gym is vies!

    Sporten gezond? Jazeker, maar ga je regelmatig naar de gym? Dan stel je je ook wel bloot aan de nodige risico’s. Van de poepbacterie tot geslachtsziekten, beide zijn ze gevonden in de sportschool, samen met een paar andere stevige ziekmakers.

    Eerlijk? Maak jij je cardio-apparaat altijd keurig schoon als je getraind hebt? Of laat je je zweet lekker opdrogen voor de volgende gebruiker? En je handdoek? Is de handdoek die je op de apparaten legt dezelfde als waarmee je je afdroogt na het douchen? Dat wil je na het lezen van dit bericht echt niet meer doen. De sportschool is naast de plek waar je in vorm komt en lekker traint ook de plek waar je flink wat viezigheid kunt vinden.

    Humaan Papillovirus gevonden in sportschool
    Wat hebben genitale wratten, baarmoederhalskanker en de douches bij de sportschool met elkaar gemeen? Het Humaan Papillomavirus, ofwel HPV, kan je in de sportschool oplopen door op je blote voeten in de kleedkamer en douches rond te lopen. HPV wordt veelal overgedragen door fysiek contact.

    Like

 3. Marijke zegt:

  Ja en de dames straks allemaal in burkini zwemmen. Wel gescheiden natuurlijk.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Er was eens een Turk samen met een Marokkaan, ze gingen naar de markt.
  De Marokkaan koopt 7 onderbroeken en de TURK 12, zegt de Turk waarom koop jij 7 onderbroeken?
  De Marokkaan zegt:” je weet toch zon ma di woe enz, waarom koop jij er 12 ? ”
  Waarop de Turk antwoord: ” ewah a sahbi, maar je weet toch wel, jan, feb, maart, april enz

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Dit doet mij denken aan iets wat mij man mij jaren geleden vertelde toen hij achter een moslima fietste toen hij bij de Aldi weg reed.
  Die vrouw stonk een uur in de wind vertelde hij, ‘zal dat door al die lagen kleding komen?’ vroeg hij hij zich af.
  Na dit verhaal gelezen te hebben denk ik daar nu anders over, ze zal waarschijnlijk ook haar onderbroek bij het douchen nooit uit hebben gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja, we hebben het allemaal meegemaakt, in de jaren zeventig begon het gebruik te worden dat vrouwen naar Frans voorbeeld topless gingen zonnen, eerst nog wat giechelig maar al snel was het algemeen gebruik.
  Ook naaktstranden waren in opkomst. En om maar helemaal eerlijk te zijn, dat was lang niet altijd een feest voor het oog…..
  Maar met de toename van allochtonen werd men al gauw een bezienswaardigheid, zo preuts als ze zelf waren zo nieuwsgierig waren ze daar waar het anderen betrof.
  Nu zijn het nog bikini’s die we op het strand tegenkomen maar ook die zullen binnen afzienbare tijd vervangen worden door zogenaamde NCRV badpakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Tijl ik ken zwembaden waar meisjes met een te kleine bikini niet in het water mogen.
   Wat klein is beoordeeld de badmeester/redder en als je weet dat die geen heibel willen MET DE ISLAMIETEN weet je dat een bikinii eerder te klein is als andersom..
   De infiltratie is van een dusdanig niveau dat in een zwembad de vrouwelijke zwemster zich moet aanpassen aan wat de islam(iet) dicteert, zo niet is er “heibel” (understatement).

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het gaat op alle fronten steeds een stapje verder, vanavond wilde ik een pizza bestellen bij New York pizza, wat blijkt?
    Alle ham is afkomstig van kalkoenen, in mijn woordenboek heet het dan geen ham of ik moet me wel heel erg vergissen. Maar ja er is natuurlijk een bevolkingsgroep die alle varkensvlees weigert….
    En daar schijn je maar beter aan te kunnen toegeven !!

    Like

 7. Tineke zegt:

  Behalve als dat schorremorrie buiten loopt,dan hangt die onderbroek altijd al halverwege hun knieën !

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Het ‘fenomeen’ van de islamitische onderbroekdoucher is al lang bekend en ik denk dat inmiddels alle gezonde Hollandse jongens zich hierbij uit arren moede hebben moeten aansluiten vanwege het terreurgevoel dat hierbij wordt ondervonden.

  Ik bezocht 5 jaar een sportschool van 2002-2008 en de islamiet hield zijn onderbroek aan tijdens het douchen. Eigenlijk kan ik me niet herinneren of zie die zeiknatte onderbroek aanhielden in hun lange broek, maar in geen geval lieten zij hun besneden pik zien aan de ongelovigen. Ook apart was dat met name Turkse dames zich schoren onder de douche en dan de bos haren in de afvoer lieten ligggen. Dit was algemeen bekend, dus ik hoef dit niet te weten door er bij te zijn geweest. Hollandse dames klaagden erover.

  Inmiddels zal wel op alle scholen in Nederland onze mooie traditie van samen naakt douchen en je niet hoeven schamen voor je lichaam door linkse onderwijzers om zeep zijn geholpen door de islamieten gelijk te geven.

  Op dit moment wordt op een Nederlandse school, waar jongens en meisjes met elkaar gymmen in korte broek en T-shirt met korte mouwen (schoolsport uniform), geklaagd en geknaagd door islamitische meisjes die andere kleding willen : lange broek en lange mouwen (dat moeten ze natuurlijk van thuis). Zoekt u maar op in het nieuws.
  De school is weer zo gek om met deze kinderen te gaan praten, m.a.w. overstag te gaan. Zo gaat dit land dag in dag uit weer een stukje meer naar de kloten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Monalisa zegt:

  Zo als de foto er bij staat zijn ze vast in de rui. 😂😂😂

  Geliked door 2 people

 10. R Thomasson zegt:

  Als douchen met onderbroek het enige was wat ze doen, was er geen vuiltje aan de lucht. Maar deze heren en jongens vinden het ook leuk mensen op straat te prikken en te vermoorden. Dat is een kwalijke zaak; al denken onze politieke leiders er anders over.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Heb het al eerder geschreven de beste wijze om van islamieten af te geraken in sportclubs is hun te verplichten om sportkledij te dragen, laat het nu net spannende broekjes zijn lost het probleem zich vanzelf op.
  Indertijd (’70-’80 jaren toen ik trainde) bestonden er nog geen gescheiden kleedkamers of douches in de clubs waar ik mijn ding deed en daar kwamen toen al dames fitness doen.
  Wij poseerden altijd met elkaar in de kleedkamer en naast de soms lacherige blikken van de fitnessende mietjes (of wat onwennige dames) heeft er nooit iemand aanstoot aan genomen dat wij kerels daar in een slipje stonden.
  Douchen een verhaal apart, want die waren (toen) niet gescheiden en ik weet in geen enkele zaal ooit dat er een klacht is gekomen van de vrouwen die moesten douchen in een ruimte waar achter een schot kerels hun spieren toonden.
  Ik heb de verhalen (later) gehoord de islamieten die de sportclubs ontdekten en dat kleden/ontkleden was voor hun een probleem want hun pietje mocht niet gezien worden in een klein broekje
  LACHEN GEBLAZEN
  Toen ik trainde waren er geen islamieten of negers te zien in sportclubs.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  LEKKER GOOR ZEG!

  Laten die lui maar een eigen sportschool openen, gekoppeld aan een islamschool of iets dergelijks.
  Die lui passen zich toch nooit aan, en voordat onze eigen mensen een keer een mes tussen hun ribben krijgen omdat ze ‘allah’ ongehoorzaam zijn vanwege hun zedeloosheid, moeten zij niet meer toegelaten worden op onze sportscholen. Hun cultuur is totaal wereldvreemd, en de regels van hun god en ‘profeet’……, daarmee hebben wij niks te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s