De macht van de grote families in de buitstaat Duitsland

Screenshot_169

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse rechtsstaat heeft, als het gaat om de bestraffing en bestrijding van [Arabische] clans, geen enkele wil of effectiviteit. Hij heeft geen “ballen in de broek”, zoals men op straat zou zeggen. De clancriminelen en andere bandieten, die deze staat tot buit-land hebben verklaard, weten dat en plukken des te ongeremder de vruchten van de Duitse republiek. Hier hoef je per slot van rekening geen straf te verwachten die de naam “straf” überhaupt waard is.

Jonge Duitser

Duitse gevangenissen zijn in de internationale vergelijking eerder vergelijkbaar met jeugdherbergen, terwijl men het in Berlijn onder een Groene Senator van Justitie (Berendt) over de open instelling voor moordenaars en seksuele misdadigers heeft en deze voorbereidt. Alsof de gevangenen met internet, laptops en bewegingsvrijheid al niet voldoende comfort zouden hebben. Alleen gevangenen in Zweden zal het nog beter gaan, waar politici en functie-elites aan eenzelfde infantiele domheid lijden, waarvan door de plunderaars van de beschaving maar al te graag misbruik wordt gemaakt.

West-Europa met haar negatieve demografie-curve bezit geen noemenswaardige familiestructuren die men “clans” zou kunnen noemen. Alle hier actieve clans zijn geïmmigreerde grote families, die vanuit hun culturele traditie een andere relatie tot familie meebrengen. Al in de late jaren-70 en het begin van de jaren-80, dus enkele decennia geleden, kwamen de eerste, meestal uit Libanon afkomstige families hier aan. Met het oog op de zwakte en halfslachtigheid van de Duitse justitie in de omgang met echte criminaliteit kun je deze groepen mensen nauwelijks iets verwijten. Hun mentaliteit en culturele achtergrond verklaarden aan hen dat de zichzelf nauwelijks beschermende brave Duitser en geknevelde Duitse justitie en politie niet in de weg zouden staan wanneer zij zichzelf hier zouden bedienen. Duitsland – dat was en is een zelfbedieningswinkel voor criminelen, een “Save Haven” voor de gangsters op deze Aarde. Niet zonder reden en volledig terecht sprak bij wijze van uitzondering zelfs een publiekrechtelijke documentaire over het “Buitland Duitsland”, waarin de clans een vrolijk leventje leiden, terwijl de Duitse burgerlijke oma haar geld op de spaarrekening zet en de ambtenaar voor zijn leven moet vrezen, omdat links-extremen moorddreigingen in zijn brievenbus stoppen. Hier in Duitsland worden de prioriteiten anders op hun waarde geschat.

In de serie “4 Blocks” houdt de Duitse filmindustrie zich met de wereld van de clans bezig. Plaats van opname is Berlijn, de hoofdstad en de spil van georganiseerde criminaliteit in Midden-Europa. De politieman Hagen Kutscha, gespeeld door Oliver Masuscci, is de belangrijkste rechercheur in de strafzaak tegen de Hamady´s, een Arabische familieclan die rijk geworden is met drugshandel en sindsdien een deel van de Berlijnse onderwereld regeert. Over de inhoud van de serie dient hier niet veel gezegd te worden. Slechts één, tegen het eind van de derde aflevering spelende, scene maakte een eerlijke en ongenadige analyse van de situatie.

 

Het lukt Hagen Kutscha, die doodziek is, ondanks zijn onverbiddelijke wijze van onderzoek niet om de Hamady´s te arresteren. Zijn ergste tegenstanders zijn niet de clans, maar de eigen autoriteiten, vooral de Berlijnse justitie en de rechters, advocaten en juristen uit het bekende links-groene moeras. Tony Hamady, de baas van de clan, en Kutscha ontmoeten elkaar aan de oever van de Spree, waar Tony zijn respect tegenover de Duitse politieman toont en daarna zegt: “Je bent een goede speler, maar je hebt de scheidsrechter tegen.”

En daarmee slaat Tony Hamady in de serie de spijker eigenlijk al op de kop. Kutscha, plaatsvervangend voor de politiemensen in Berlijn en elders, kan zijn werk nog zo goed en grondig doen, het helpt hem niet, omdat hij geen steun van de autoriteiten en de regering heeft. Hij wordt gehinderd, het rechtssysteem, dat eigenlijk criminelen moet arresteren, overwint zichzelf. De “scheidsrechter” fluit tegen hem, om de analogie uit het voetballen te gebruiken. Kutscha heeft eigenlijk geen kans zolang justitie en politiek hem niet steunen. In het rood-rood-groene Berlijn zal dat nooit het geval zijn.

De clans bespelen al lang niet meer een paar straten in Neukölln, Kreuzberg of in Wedding. Ze hebben, waarschijnlijk zonder dat men hen iets kan verwijten, de hele republiek tot buit verklaard. Wie zou hen ook tegenspreken? Hun geldophalers zijn in Köpenick net zo vanzelfsprekend onderweg als in Zehlendorf of Nord-Tegel. Ze voeren het recht van de sterkste uit en laten tot nu toe zien, hoewel men hen nu met kleine speldenprikken ergert, dat ze zichzelf net zo gemakkelijk kunnen bedienen aan gouden munten als aan de kassa van een eigenaar van een kiosk in de Weiße Stadt. Ook Vietnamese restaurants en eigenaren van bloemenzaken moeten al beschermingsgeld aan hen betalen, omdat de maffia van het huis niet opkan tegen de wezenlijk brutere en sterkere Arabische clans.

Dat deze volledig negatieve ontwikkeling zich zal voortzetten en de trend nog zal versterken, ligt voor de hand, omdat Duitsland sinds 2015 nog eens bijna twee miljoen Arabisch-islamitische migranten heeft opgenomen en er dankzij de familiehereniging en open grenzen geen einde aan de toestroom in zicht is. Onder deze voorwaarden is de strijd tegen de clans vanzelfsprekend niet te winnen.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De macht van de grote families in de buitstaat Duitsland

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Joko zegt:

  Ik ben 73, een burgeroorlog ga ik nog meemaken.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Thans worden in Duitsland de rollen omgedraaid wat linkse politici betreft die de fout maakten om moslims, asielzoekers en vluchtelingen te verkiezen boven hun eigen volk en dat er og steeds levensgevaarlijke terroristen naar Duitsland toe komen! Lees daar deze twee artikelen maar eens over:

  Invallen in Duitsland wegens dreigende terreurdaad

  In een actie tegen een groep Tsjetsjeense terreurverdachten hebben de Duitse autoriteiten in diverse deelstaten invallen gedaan. Het gaat om verdachten in de leeftijd van 23 tot 28 jaar die bezig waren om doelen voor een aanslag te selecteren, aldus Duitse media.
  En dan hoeven die linkse media niet zo schijnheilig te gaan doen als je dit soort ondankbaar tuig daar onbeperkt hebt binnengelaten die geen enkele dankbaarheid kennen voor het verheerlijken van de gehate islam!

  Justitie sprak eerder van een dreigende ‘staatsgevaarlijke gewelddaad’. Dat is de gebruikelijke omschrijving voor een geplande terreurdaad. De verdachten zouden een islamistisch gemotiveerde terreurdaad voorbereiden.
  Jammer dat ze eigenlijk niet aan flarden zijn geschoten als zij daar inderdaad aanslagen pleegden!

  Justitie kwam de groep op het spoor toen bij een politiecontrole ‘uitgesproken beelden’ werden aangetroffen op een mobiel telefoon. De eigenaar van het toestel, een Tsjetsjeniër, werd hierna aangehouden.
  In zijn woning werden contant geld, slag- en steekwapens gevonden. en hoe kwamen ze eigenlijk aan al dat geld? Niet bepaald op een eerlijke manier!

  Volgens justitie waren er invallen in Berlijn, Brandenburg, Noordrijn-Westfalen und Thüringen. De invallen werden gedaan door ongeveer 180 mensen. Er is één arrestatie verricht in Ludwigsfelde, nog eens twee mannen werden aangehouden in Berlijn tijdens een inval in een huis met zes verdiepingen.

  De huiszoekingen van vandaag moeten duidelijkheid scheppen over de aard van de dreiging. Er is vooralsnog geen concreet bewijs aangetroffen voor een op handen zijnde aanslag.
  Hun soortgenoten werden daar al tijden gastvrij onthaald maar het islamtuig betaald gewoon terug met moord en doodslag dus weg ermee!

  Lokale politici steeds vaker aangevallen en bedreigd in Duitsland, vooral door extremisten

  Lokale (linkse) politici en bestuurders worden in Duitsland steeds vaker geconfronteerd met agressie, bedreigingen en andere strafbare feiten. Vooral in het oosten en noordwesten van Duitsland is sprake van een zorgwekkende toename. Voor twee burgemeesters was de situatie zo ondraaglijk dat ze hun ambtsketen onlangs aan de wilgen hingen.
  Wat hadden ze anders verwacht als men daar hun eigen bejaarden laat creperen en toch zo gastvrij bent tegen vreemdelingen en uitvreters?

  Arnd Focke (48), acht jaar lang burgemeester van Estorf bij Hannover (Nedersaksen), deed dat op Oudejaarsdag. Dit uit vrees voor de veiligheid van zichzelf en zijn gezin na ‘ernstige persoonlijke bedreigingen, vijandelijkheden en laster uit extreemrechtse hoek’.
  Daarbij werd zijn privéwagen beklad met hakenkruizen en ontving hij anonieme doodsbedreigingen met de tekst: ‘We zullen je vergassen net zoals de Antifa (internationale anti-fascistische beweging, red.).’ Focke, die door zijn inzet voor vluchtelingenhulp al eerder het doelwit was van extreemrechtse haat, trok het niet meer. ,,Ik had leren leven met nachtelijke dreigtelefoontjes maar nu werd het te persoonlijk en direct’’, verklaarde hij tegenover Duitse media.
  En had die burgemeester anders ook zo gereageerd als hij door moslimextremisten was bedreigd of hen bij hem thuis uitgenodigd voor koffie met gebak?

  Zijn partijgenote en collega Martina Angerman (63) uit Arnsdorf bij de stad Dresden (Saksen) nam eind november ook ontslag als burgemeester na een maandenlange ‘hetze’ van extreemrechts. Dit vanwege haar openlijke en herhaaldelijke veroordeling van het aan een boom vastbinden van een zwakzinnige Irakese vluchteling door vier locals.
  De aanhoudende bedreigingen en intimidaties waren tien maanden eerder al aanleiding voor Angerman geweest om zich ziek te melden.
  Thans heeft het stomme mens aan den lijve ondervonden dat al te goed vaak buurmans gek is en is ze er doodzieken geworden maar medelijden hoef je met haar niet te hebben!

  Bovenstaande voorbeelden staan bepaald niet op zichzelf. In beide deelstaten noteerde de politie vorig jaar een flinke stijging van het aantal strafbare feiten gericht tegen lokale linkse politici en ambtsdragers.
  In Nedersaksen waren het er met 167 gevallen bijna 60 meer dan in 2018 (108), in het Oost-Duitse Saksen was sprake van een verdubbeling (197 gevallen tegenover 99 in 2018). In de aangrenzende vrijstaat Thüringen steeg het aantal van 43 naar maar liefst 101, meer dan het dubbele, blijkt uit onderzoek van de krant Die Welt in de grootste deelstaten. Ze baseert zich op gegevens van de deelstaatministeries van Binnenlandse Zaken, de recherches en de federale recherche (LKA).

  Extremisten zijn het vaakst verantwoordelijk voor de persoonlijke aanvallen op lokale politici en ambtsdragers: extreemrechts in 36 procent van de gevallen, extreemlinks in 20 procent. In de overige 44 procent van de gevallen konden de aanvallen niet worden toegeschreven aan een van deze ideologische stromingen.
  Onder deze aanvallers zullen ook vast een hoop wraakzuchtige Duitse burgers bevinden die het zat zijn dat zij worden verwaarloosd en de buitenstaanders met liefde en zorg worden omringt!

  Onbegrip en ontevredenheid

  Sinds 2015 is de dreiging enorm toegenomen. Vooral voor diegenen die betrokken zijn bij vluchtelin­gen­hulp.
  De extremistische dreiging voor lokale politici groeit volgens de Duitse bond van steden en gemeenten (DStGB) uit tot een landelijk probleem. ,,Sinds 2015 is de dreiging enorm toegenomen. Vooral voor diegenen die betrokken zijn bij vluchtelingenhulp’’, reageert Marc Elxnat in Der Tagesspiegel. Naast pure haat is ook onbegrip over politieke beslissingen volgens hem aanleiding voor de stijging. ,,Er zijn burgemeesters die zelfs worden aangevallen omdat ze zich inzetten voor de uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen.’’
  Dan moeten ze gewoon als de bliksem al die nep-vluchtelingen terugsturen naar het land van herkomst omdat die vaak ook een hoop ellende veroorzaken!

  De toenemende haat en het geweld tegen lokale politici en ambtsdragers vloeit volgens het hoofd van de afdeling Veiligheid en Vluchtelingenbeleid voort uit de ruwere toon in het politieke debat en de polarisatie in de samenleving.
  Sociale media als klankbord spelen eveneens een rol. ,,De zoektocht naar erkenning door provocatie staat op de voorgrond en steeds vaker ook het brandmerken van publieke figuren als projectiescherm voor eigen ontevredenheid’’, aldus Elxnat.

  Noordrijn-Westfalen

  Noordrijn-Westfalen (NRW) is de enige deelstaat waar de strafbare feiten meestal afkomstig zijn van extreemrechts. Maar liefst 66 van de 125 gevallen die de politie er de afgelopen drie jaar noteerde, kwam uit deze hoek. Van de overige 59 gevallen kwamen 27 uit extreemlinkse hoek, drie uit buitenlandse – en 29 uit onbekende hoek.

  Burgemeester Christoph Landscheit (SPD) van de Noordrijn-Westfaalse stad Kamp-Lintfort voelt zich zó bedreigd door extreemrechts dat hij een vuurwapen wil voor noodsituaties, zo verklaarde hij vrijdag tegenover Duitse media. Burgemeester Henriette Reker van Keulen en haar collega van Altena ontvingen vorig jaar doodsbedreigingen. Ze raakten in respectievelijk 2015 en 2017 zwaargewond door messteken van een extreemrechtse dader.
  Ze had anders net zo goed door een vrouwenhatende moslim-man gedood kunnen worden en zou links daar soms ook zo verontwaardigd op hebben gereageeerd?

  Maatregelen

  De Duitse regering kondigde eind oktober maatregelen aan ter bestrijding van extreemrechtse ‘hetzes’ tegen lokale politici. Vervolging zou makkelijker moeten worden en dezelfde straffen als bij strafbare feiten gericht tegen landelijke politici.
  En vervolg anders meteen de moslimextremisten en linkse bestuurders die de gewone Duitse burgers al tijdenlang bedreigen en verstoten! Anders wordt er daar teveel met twee maten gemeten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s