Europa: recordaantal antichristelijke aanvallen in 2019

Screenshot_4

(Door: Soeren Kern)

Vijandigheid jegens christenen waart door West-Europa, waar in 2019 christelijke kerken en symbolen dag na dag doelbewust werden aangevallen.

Gatestone Institute heeft duizenden krantenverslagen, politieprocessen, parlementaire onderzoeken, berichten op sociale media en gespecialiseerde blogs uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië en Spanje beoordeeld. Het onderzoek toont aan dat in 2019 ongeveer 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten in Europa werden vernield, geplunderd of onleesbaar gemaakt – een ​​recordjaar voor antichristelijke heiligschennis op het continent.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Europa: recordaantal antichristelijke aanvallen in 2019

 1. Steven zegt:

  Dit vinden de overheden in Europa wel oké,…dat was al ingecalculeerd al die aanvallen op kerken en blanken. Dit bevorderd het terug brengen van de westerse bevolking om zo de geïmporteerde haatkoppen meer kansen te bieden zich wijdverbreid te verspreiden, en landen terug te brengen naar het stenen tijdperk waar het GOED toeven was!

  Geliked door 2 people

 2. Jan Altena zegt:

  Nou, dat zal Drs. E.N. Schilder wel aanstaan!

  Like

 3. karton zegt:

  Tel hierbij nog een veelvoud aan NIET vermelde/gerapporteerde antichristelijke aan slagen op dan komt u aardig in de goede richting.

  Geliked door 1 persoon

 4. Kuu zegt:

  Waarom verdedigen we ons niet?

  Like

  • Harry zegt:

   Omdat die vrome kloten verteld wordt dat ze de andere wang toe moeten keren !
   En omdat ze voorgehouden wordt , dat Jezus of god ze wel te hulp komt , als het te benauwd wordt .
   Daarom gaan ze stom zitten wachten op een oplossing
   Dat is dan ook de reden dat al die sukkels zich net als makke schapen naar de slachtbank laten voeren .
   Denkend dat er een last minute oplossing komt .
   Zelfs met het mes op hun keel denken ze nóg dat er redding is .
   Ze verzetten zich niet en doen daarmee ook hun “ medemensen “ te kort .
   Begint het al te dagen ?

   Like

   • Kuu zegt:

    Ja, het daagt al heel lang. Bij u ook?

    Like

   • M. zegt:

    Zijn de miljoenen ongelovige schapen zich ook niet gewoon naar de slachtbank aan het laten lijden terwijl ze nog niet eens geloven in het keren van de wang ?
    En nog in de meerderheid zijn ook dan de zogenaamde wang kerende mensen??
    Verbeter de wereld laat iedereen bij zichzelf beginnen, dat ongefundeerde wijzen rooit nergens op en zal niemand verder helpen.

    Like

  • kampersrene zegt:

   inderdaad…omdat wij beschaafd zijn….de islam moord en verkracht in de naam van Allah. De Christenen bidden enkel naar grote voorbeeld van de Paus

   Like

 5. Trucker zegt:

  De socialisten gaan blij zijn, de grootste vijand van de Christelijke Religie huizen onder de socialisten, de atheisten kennen er ook wat van, lees het hier dagelijks maar die vormen een minder groot (voor nu althans) gevaar als de socialist.
  Ik weet nog (heb het al een paar keer gepend hier) hoe de socialisten,toen ze in de jaren tachtig deel uitmaakten van de regering in Vlaanderen en het aanhangsel belgie, een wet hadden gemaakt die hun de mogelijkheid gaf om alle Christelijke tekenen (lees Heiligen Kruis) te verwijderen uit alle openbare gebouwen, scholen inbegrepen.
  Zal nooit het beeld vergeten van een grijnzende socialist die een Heiligen Kruis afrukte en het op de grond gooide.
  De islam(iet) is blij met zo SOORTEN waarbij ik de atheisten ook tot reken, zij die ONZE roots –>Joods Christelijk<–willen neerhalen zijn gelijk aan de islam(iet) die ieder willen uitroeien die hun misdadige ideologie niet volgt.
  Voor mij zit er geen verschil tussen of ik achter mij moet kijken naar de islamiet, atheist of socialist, het mes blijft hetzelfde.in mijn Christelijke rug.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Tamelijk beledigend , dat – niet door godsdienstwaanzin behepten – over één kam geschoren worden met die kut moslims in deze reactie .
   Nou waren we al geen intellectuele hoogstandjes gewend van die platkakkende truckrukker , maar hij wordt wel steeds beledigender .

   En dat gezeik over onze joods-christelijke roots word ik ook goed zat , net alsof ZIJ degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor alle ontwikkeling , welvaart , voorspoed en goede manieren !
   Ik zit hier midden in de ellende van die vrome kloten , hun bijdrage is ongeveer NUL !
   Het is een achterlijke secte die zich net als de moslims afzijdig houden en niks delen met een ander ! Ze komen op zondag alleen buiten om naar de kerk te gaan !
   Op zondag zitten ze al te verzinnen hoe ze op maandag de boel weer kunnen bedonderen , klem onder de preekstoel !
   Vroeger was dat niet anders , nee , erger nog .
   Hoe zou dat tot enige verrijking hebben kunnen leiden ?
   Slechts van henzelf , dát wél .

   Ik moet dan steeds denken aan die minister van voorlichting van Irak indertijd , ten tijde van de inval , die stond te beweren dat ze de Amerikanen teruggeslagen hadden terwijl de Amerikaanse tanks tijdens het interview achter hem oprukten , IN BEELD !
   Jezus wat kon die vent liegen !

   Maar ja , wat kun je verwachten van een lorrydriver ?
   En dan nog van het soort waarover Belgenmoppen zijn ontstaan .

   Like

   • Trucker zegt:

    kl**tzakje je vergist je aardig in mij, in the real life ben ik volger van het Oude Testament.
    Ik heb het niet begrepen op mak als een schaap of de andere wang toekeren, je zou eens moeten weten…

    Like

  • Kuu zegt:

   Die socialisten hebben nu hun weg gevonden: de god die Milieu heet….Geen stikstof meer, geen CO2, geen alcohol, geen sigaret, maar wel drugs natuurlijk!!!
   Paul Rosemuller is de profeet van die god….

   Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Moslims kunnen alleen in een dictatuur leven. Ze denken niet zelf. Dat doet de dictator en daarna de imam en daarna de vader en daarna de oudste broer en daarna van het rijtje af. Althans als je dat denken noemt. Het zijn meer de bevelen waarover nagedacht word. Hoe houd ik de macht over de ander. En vrouwen worden sowieso geacht nooit na te denken, maar de bevelen van de hun bovengestelden (mannen)op te volgen. Tenzij de vrouw oud is dan kan ze weer de macht over de schoondochters uitvoeren. Ziek volk. Doodziek.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://nl.gatestoneinstitute.org/15432/kerst-christenen-onthoofd

  Christenen onthoofd gedurende de Kerst terwijl het Westen rustig doorslaapt

  In hoeverre moet deze oorlog tegen christenen nog verder escaleren voordat het Westen deze als een “genocide” beschouwt en er iets aan doet?

  De dag nadat christenen in Nigeria werden onthoofd, maande paus Franciscus de westerse samenleving. Over onthoofde christenen? Welnee. “Leg je telefoon neer, praat tijdens de maaltijd”, zei de paus. Hij sprak met geen enkel woord over de gruwelijke executie van zijn christelijke broers en zussen. Een paar dagen daarvoor hing paus Franciscus een kruis in een reddingsvest op ter nagedachtenis van migranten die hun leven verloren in de Middellandse Zee. Hij herdacht de levens van christenen die werden gedood door islamitische extremisten niet eens met een vermelding.

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd dat haar prioriteit het bestrijden van klimaatverandering zal zijn. Ze maakte geen woord vuil aan vervolgde christenen. Ondertussen meldde The Economist dat de Hongaarse premier Viktor Orbán, een gepassioneerde verdediger van vervolgde christenen, de kwestie politiek “uitbuit”.

  Like

  • Trucker zegt:

   De mainstream media pratende hoofden jubelden over de paus, eindelijk hebben onze vijanden (alles wie niet rechts/nationalistisch/anti islam-eu is) –>hun<– paus.
   Een progressieve die meer oog heeft voor alles wat niet met Christelijke Religie te maken heeft en bijzonder veel aandacht besteed aan de islam(ieten).
   Het voeten wassen van islamieten invaders was een bespotting van ONS Geloof, dat Heiligen Kruis aan een reddingsvest koppelen is de meest weerzinwekkende daad tot hiertoe van de socialist die verondersteld wordt het hoogste te zijn in de Christelijke Religie.
   Hij vertegenwoordigd geen éne Katholiek, heeft geen gezag over de Christelijke gemeenschap maar is gewoon een smerige linkse multikulle rat die de infiltratie van de islam(ieten) in onze Vrije Westerse Christelijke Religie voorbereid .
   Het is de eerste paus die nooit in het Vaticaan zou mogen huizen maar de linkse progressieve krachten in het Vaticaan hebben paus Ratzinger "opgeruimd" om hun paus te instaleren.
   Hoe de mainstream tegen deze socialist aankijkt zegt reeds genoeg, ze glunderen als ze moeten berichten over deze schoft.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Pasen nu al genegeerd in Canada

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s