Tweet van Geert . . .

Screenshot_7

Ze kan het niet. Krachteloos, besluiteloos en moedeloos. Gooi het tuig het land uit of zet ze vast, sluit de grenzen, en ga voor #Nexit dan worden we weer soeverein en de baas over ons eigen immigratie- en asielbeleid!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Hillary noemde dat een deplorable.
  De onmacht verbeeld.
  Hopeloos. Geen toekomst.
  Tijd voor verandering.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Kan net o goed in het Antwerpse ̶B̶o̶r̶g̶e̶r̶h̶o̶u̶t̶ Borgorokko gemaakt zijn.
   Molenbeek en de de helft van de brusselse randsteden laten een vergelijkbaar beeld zien.

   Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze kan beter bij haar incontinente kleinkinderen de luiers gaan verschonen.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja wat verwacht je anders dan van een bejaarde vrouw (of man trouwens).
  Onze jeugd schijnt hoger opgeleid te zijn dan ooit tevoren maar in de politiek is dat nog niet terug te vinden.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Onze jeugd schijnt hoger opgeleid te zijn dan ooit tevoren?? Ook in bedrijven zie je dat niet terug, rekenen moet via telmachine in de kassa anders krijg je te veel terug. Met een bon schrijven moet je goed lezen wat er op staat

   Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Voor de goede orde wie is dat vrouwmens want ik krijg de poppetjes en de namen niet altijd voor elkaar

   Like

   • wim zegt:

    Dit is Broekers_Knol, ooit voorzitter van Eerste Kamer. Toen vond ze het nodig Marjolein Faber (PVV) de les te lezen. Beloond door Rutte met een ministerspost waar ze niets van bakt. Laat zich (en dus NL) schofferen door Marokko.

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Thanks Wim, dus een marionet van de rubberen rukkert, zo blijft hij nog wel een tijdje aan want allemaal ja knikkers in zijn kabinet.

    Like

  • Steven zegt:

   Zo hoog opgeleid zijn ze schijnbaar niet als de meeste jeugd van tegenwoordig bezig is met regenboog en debiele gender gedoe, klimaat waanzin en de afbraak van het gehele land!
   Iedere oudere generatie hebben alles vernietigd voor de jeugd in hun ogen, leven in het stenen tijdperk, zijn racisten en willen niet het hele land vol laten lopen met goudstukken uit Afrika en het midden oosten!
   Als je jezelf (en anderen) niet wilt vernietigen, dan ben je een tokkie en behoor je begraven te worden.

   Like

  • Nemesis zegt:

   vraagt zich waarin dan ?

   Like

 4. Eppo zegt:

  Dat hele zooitje uit t , Haagje houdt zich dom over de kolerezooi die Zij zelf hebben hier heen binnen gehaald .
  1 tyfusbende je leest niks anders Breda , Zwolle schietpartijen , steekpartijen .een en al Murken troep.
  En nog maar binnen blijven halen

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/01/12/nieuwe-hierarchie-van-slachtofferschap-waarbij-blanke-heteroseksuele-man-bijna-per-definitie-boosdoener-is-is-bij-uitstek-iets-dat-je-in-academische-wereld-terugvindt/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Nieuwe hiërarchie van slachtofferschap waarbij blanke, heteroseksuele man bijna per definitie boosdoener is, is bij uitstek iets dat je in academische wereld terugvindt’.

  “Ik was ervan overtuigd dat alle angst voor migratie en andere culturen en religies voortkwam uit racisme en uitsluitend een probleem was van witte mensen, oftewel ‘mijn’ groep.

  Er kwamen barsten in mijn geloofssysteem en het drong tot me door dat het verkeerd was om ‘de vreemdeling’ altijd automatisch van elke blaam te zuiveren

  Denkbeelden kunnen gevaarlijk zijn en niet alle culturen zijn gelijk.

  Er is wel degelijk een groot probleem met de islam, een probleem dat door linkse politiek correcte mensenveel te lang is doodgezwegen.

  Maar het christendom was vroeger even intolerant en dogmatisch.

  Mijn academische collega’s zijn niet altijd even vriendelijk. Zij zien mij als een verrader of een wolf in schaapskleren.

  Maar voor veel collega’s aan mijn eigen faculteit blijf ik wel persona non grata

  De nieuwe hiërarchie van slachtofferschap en onderdrukking die is ontstaan, waarbij de blanke, heteroseksuele man bijna per definitie de boosdoener is, is bij uitstek iets dat je in de academische wereld terugvindt.”

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Soort zoekt soort. Wat kun je anders verwachten. Het tuig in Den Haag schept er genoegen in om het tuig uit de Arabische wereld hier binnen te halen. In hoeverre deze linkse rotzakken er in zullen slagen om de PVV en het FVD na de volgende tweede Kamerverkiezingen buiten spel te doen zetten zal de tijd moeten leren…

  Like

 7. Lucky zegt:

  Turkse overname
  Ondertussen,
  https://www.geenstijl.nl/5151417/eigen-deugschuld-dikke-bosporusbult/

  Ömvölking D’66 Dordrecht völtööid
  Turkse coup geslaagd, ver-DENK-ing Döner66 compleet

  Het driekoppige autochtone gedeelte van D’66 Dordrecht stapt op. Kevin Noels, Karin Castelijn en Durk Jan Tabak geven zich over aan tweekoppige minderheid Osman Bosuguy en Ahmet Polat. Die daarmee bereiken waar ze al twee jaar aan werkten: een Turkse overname. De coupplegers hebben bij de verkiezingen geronseld in theehuis & moskee om vanaf onverkiesbare posities (9 en 30) toch in de raad te komen.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen in GB
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/13/majority-britons-reject-amnesty-illegal-aliens/

  Majority of Britons Reject Amnesty for Illegal Aliens
  Meerderheid van Britten verwerpen Amnesty voor illegale vreemdelingen

  A majority of Britons are against amnesty for illegal aliens, the poll findings coming after the government recently suggested granting residency to illegals who have been in the country for 15 years.
  According to a Deltapoll study commissioned by the migration-sceptic Migration Watch UK think tank, an outright majority of Britons said they would not support a proposed amnesty for illegal aliens, at 51 per cent

  Nl
  Een meerderheid van de Britten is tegen amnestie voor illegale buitenlanders. De bevindingen van de enquête na de regering stelden onlangs voor verblijf te verlenen aan illegalen die al 15 jaar in het land zijn.
  Volgens een Deltapoll-studie in opdracht van de denktank migratie-scepticus Migration Watch UK, zei een regelrechte meerderheid van de Britten dat ze een voorgestelde amnestie voor illegale vreemdelingen niet zouden steunen, namelijk 51 procent

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/13/2500-minderjarige-asielzoekers-foetsie-van-de-meeste-kinderen-is-verblijfplaats-onbekend/

  2500 minderjarige asielzoekers foetsie: ‘Van de meeste kinderen is verblijfplaats onbekend’
  Deel valt in handen mensensmokkelaars

  In tien jaar tijd zijn ruim 2500 kinderen uit asielzoekerscentra ‘met onbekende bestemming’ vertrokken. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en voogdij-instelling Nidos, die zijn opgevraagd door NRC.

  Deze zomer werd al bekend dat de afgelopen vijf jaar honderden kinderen uit de asielzoekerscentra ‘verdwenen’. De nieuwe cijfers laten gedetailleerd zien uit welke centra ze vertrekken en dat bijna 140 kinderen verdwenen tijdens hun verhuizing naar het volgende asielzoekerscentrum. Van de meeste vertrokken kinderen is hun huidige verblijfplaats onbekend.

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/13/vvd-wethouder-rotterdam-pleit-voor-jaarlijks-maximaal-640-asielzoekers-in-de-stad/

  VVD-wethouder Rotterdam pleit voor jaarlijks maximaal 640 asielzoekers in de stad
  ‘Onbegrensde immigratie brengt risico’s met zich mee en legt het druk op sociale woningen’

  “Als iemand mij zegt: het is asociaal dat jij een grens stelt, dan zeg ik: het is asociaal géén grens te stellen. Want dan zeg je eigenlijk dat het allemaal wel kan en dat het wel goed komt.” Volgens Wijbenga brengt onbegrensde immigratie risico’s met zich mee voor gemeenten en vluchtelingen en legt het druk op sociale woningen, onderwijs en zorg. Gemeenten moeten daarom zelf de regie krijgen over de instroom van vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/13/kabinet-komt-belofte-niet-na-nederland-stuurt-helft-uitgeprocedeerde-asielzoekers-niet-terug/

  Kabinet komt belofte niet na: Nederland stuurt helft uitgeprocedeerde asielzoekers niet terug
  Handels- en diplomatieke banden met landen van herkomst wegen zwaarder

  Meer uitgeprocedeerde asielzoekers terugsturen naar hun land van herkomst is tot nu toe mislukt, meldt Nieuwsuur op basis van onderzoek. Drukmiddelen die in het regeerakkoord staan om andere landen te bewegen onderdanen terug te nemen, zijn in de afgelopen kabinetsperiode nooit toegepast. Ook is nauwelijks werk gemaakt van het streven greep te krijgen op de grote groep vreemdelingen die jaarlijks in de illegaliteit verdwijnt. De Adviesraad voor Migratie zegt naar aanleiding van het Nieuwsuur-onderzoek dat op deze manier het asielbeleid wordt ondergraven.

  Groot probleem is dat herkomstlanden weigeren mee te werken aan de terugkeer. In het regeerakkoord werd daarom afgesproken om drukmiddelen te gebruiken, zoals het intrekken van ontwikkelingsgeld, landingsrechten of weigeren van visa. Geen van die maatregelen is echter uitgevoerd, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een van de oorzaken, vertellen bronnen rond dit ministerie, is dat handels- en diplomatieke belangen zwaarder wegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s