Zelfcensuur

Screenshot_14

(Door: Nausicaa Marbe)

Na de uitschakeling van terreurgeneraal Qassem Soleimani moest ik denken aan wat mijn ouders vroeger tegen elkaar zeiden bij verontrustend wereldnieuws: “Alles goed en wel, maar wat betekent het voor de Joden?” Zij zijn er niet meer, maar hun zorgen zijn de mijne geworden.

Het nieuws over Soleimani bereikte me in Boedapest, waar ik een paar dagen vrijaf hoopte te hebben van kranten en tv. Ineens stond ik turend over de Donau te bedenken wat er met Israël kon gebeuren. Weg rust. Akelig was ook het vooruitzicht om bij thuiskomst voorspelbare opinies te lezen over de VS en Israël als grootste gevaren voor de wereldvrede. Zoals bekend zou het Midden-Oosten een bloeiende vredestuin zijn als die as van het westers kwaad niet bestond. Tegen beter weten in hoopte ik dat nu een verderfelijk figuur verdwenen was, architect van het buitenlandse expansiebeleid van Iran, bondgenoot van Hamas en Hezbollah, sleutelfiguur van de misdadige Revolutionaire Garde en leider van terroristenlegers in verschillende landen, het accent wellicht op zijn misdrijven zou worden gelegd en ietsje minder op de VS. Temeer omdat Soleimani, prominent op internationale terroristenlijsten, alleen al dit jaar achter een paar aanslagen op VS-doelen in de regio zat. Trump is behoorlijk laat met zijn reactie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, islamappeasement, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, NOS, NPO, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zelfcensuur

 1. Heel toevallig op de bbc een stukje gezien van toekomstige Koning van Engeland, Kroonprins Charles, die zijn condoleance betuigde op de begrafenis van Soleimani………….je houd je hart vast……………….

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   het graaiende tuig rent achter het criminele graaiende tuig aan als zijnde schoothondjes.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   jowitteroosblog; Zo zitten die koningshuizen schijnbaar in elkaar. Bij ons van hetzelfde laken een pak. Ze leven zeer luxueus van ons belastinggeld, laten hun landhuizen, kastelen, prive jets en prive jachten van ons belastinggeld voor miljoenen Euro’s opknappen, en onderhouden daarbii vriendschapsbetrekkingen met radicaal Islamitische figuren. Raus met dat smerige koningshuis. Bovendien kijken ze ons in de nek aan. De echte Nederlander bestaat niet (Maxima). U en ik bestaan dus niet, zijn alleen maar goed om als pinautomaat te fungeren ! Ze zijn een behandeling waard gelijk de keizerlijke familie in Rusland ondervond (De Romanov’s).

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Charles gaat geen koning meer worden, hij is inmiddels al 71 !!

   Like

 2. duinsnip zegt:

  © Herziene Statenvertaling
  Maak je geen zorgen Nausicaa, de Almachtige Zelf zal aan dat ingekankerde antisemitisme een einde maken, en wel voor eeuwig.
  1 De last, het woord van de HEERE over Israël. De HEERE spreekt, Die de hemel uitspant, de aarde grondvest en de geest van de mens in zijn binnenste vormt.
  2 Zie, Ik ga Jeruzalem maken tot een bedwelmende beker voor alle volken rondom, ja, ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem.
  3 Op die dag zal het gebeuren dat Ik Jeruzalem zal maken tot een steen die moeilijk te tillen is voor al de volken. Allen die hem optillen, zullen zichzelf zeker diepe sneden toebrengen, en al de volken van de aarde zullen zich tegen haar verzamelen.
  4 Op die dag, spreekt de HEERE, zal Ik alle paarden met schichtigheid slaan en hun ruiters met krankzinnigheid. Maar over het huis van Juda zal Ik Mijn ogen openhouden en alle paarden van de volken zal Ik met blindheid slaan.
  5 Dan zullen de leiders van Juda in hun hart zeggen: De inwoners van Jeruzalem zullen voor mij een bron van kracht zijn door de HEERE van de legermachten, hun God.
  6 Op die dag zal Ik de leiders van Juda maken als een vuurbekken in een stapel hout en als een brandende fakkel in een graanschoof. Rechts en links zullen zij al de volken rondom verteren en Jeruzalem zal nog op zijn plaats blijven, in Jeruzalem.
  7 En de HEERE zal de tenten van Juda het eerst verlossen, opdat de luister van het huis van David en de luister van de inwoners van Jeruzalem niet groter zijn dan die van Juda.
  8 Op die dag zal de HEERE de inwoners van Jeruzalem beschermen. Wie onder hen wankelt, zal op die dag als David zijn, en het huis van David zal zijn als goden, als de Engel van de HEERE voor hun ogen.
  9 Op die dag zal het gebeuren dat Ik alle heidenvolken die tegen Jeruzalem oprukken, zal willen wegvagen.
  10 Maar over het huis van David en over de inwoners van Jeruzalem zal Ik de Geest van de genade en van de gebeden uitstorten. Zij zullen Mij aanschouwen, Die zij doorstoken hebben. Zij zullen over Hem rouw bedrijven, als met de rouwklacht over een enig kind; en zij zullen over Hem bitter klagen, zoals men bitter klaagt over een eerstgeborene.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Duinsnip,
   ik denk dat er voor jou ook wel therapie mogelijk is.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Kan me goed voorstellen dat je als snip in de duinen een beetje achter de feiten aanloopt , duinsnip .
   Maar die lasterlijke godsdienstwaanzin hebben we nu wel een beetje gehad !
   Hoe kan iemand zó verdomd onnozel zijn om na 2000 jaar nóg niet te snappen dat dat hele bijbelverhaal je reinste onzin is ?
   Iedere keer poppen er van die simpele zielen op , die menen ons nog wat op de mouw te kunnen spelden .

   Het is inmiddels 2020 , het aantal wereldvreemde goedgelovigen daalt continu .
   Nou waren ze toch al geen bijdrage aan het moslim-destructie-concept .
   Een deel vindt moslims wel nuttig , want ze gelóven tenminste nog érgens in .
   Een ander deel sluit zijn ogen voor de werkelijkheid , enerzijds wegens onnozelheid , anderzijds wegens lafheid .

   Stop dus maar met die uit de bijbel gerukte onzin te reproduceren .
   Schaar je liever achter degenen die dat kankergezwel uit de woestijn willen slopen .
   En probeer daar nou niet iets anders voor in de plaats te brengen !
   Want dan ben je een smerige opportunist .

   Hoe kan iemand godverdomme zó allejezus symplistisch zijn ?

   Like

 3. ‘Shame on you’ wordt er naar de Iranezen geroepen die wél over de de vlaggen van Israel, VS lopen. De meerderheid liep er omheen. Nooit eerder vertoont in Iran, moedig!

  Like

 4. Nemesis zegt:

  En hier een bericht uit de Telegraaf, off topic ??, maar dat ik toch niet los kan zien van alle gebeurtenissen rondom de dood van deze Suleimani.
  Of je er nog iets van hoort? Maar het is wel erg vreemd. Wat rest blijven veel vragen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2122259003/twee-amerikaanse-militairen-20-dood-gevonden-op-basis-in-duitsland

  Twee Amerikaanse militairen (20) dood gevonden op basis in Duitsland
  Updated 54 min geleden
  1 uur geleden in BUITENLAND

  SPANGDAHLEM – Twee Amerikaanse militairen zijn afgelopen week dood aangetroffen op een luchtmachtbasis in Duitsland, waar ze gestationeerd waren. Een onderzoek naar hun doodsoorzaak is gaande, aldus het 52e Fighter Wing op vliegbasis Spangdahlem in West-Duitsland maandag in een verklaring.

  De mannen werden gevonden op vliegbasis Spangdahlem.Ⓒ AP
  De mannen, beiden 20 jaar oud, „werden levenloos gevonden in de slaapzaal.” Pogingen om ze te reanimeren waren vergeefs en artsen verklaarden ze dood, twintig minuten nadat de lichamen waren ontdekt.
  De militairen hadden gediend in het onderhoudssquadron van het luchtmachtonderdeel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s