Aan Mark Rutte

Screenshot_28

(Door: Jan Dijkgraaf)

Nieuwsuur had een onthullende reportage over hoe ‘succesvol’ uw partijgenoten zijn

Meneer Rutte,

De VVD gaat deze periode over asielzaken. Eerst hadden we de misdaadcijfersverdoezelaar Mark Harbers en nu die stameloma waarmee zelfs de Marokkaanse ambassadéur nog geen kopje thee wil drinken, laat staan de minister.

Beiden hebben, zo blijkt uit het regeerakkoord, een duidelijke opdracht: zorgen dat uitgeprocedeerde asielzoekers terug gaan naar hun eigen land. En als die landen niet meewerken, dat dan positieve en negatieve druk op ze wordt uitgeoefend. De ontwikkelingssamenwerkingsstortdouche dicht, landingsrechten innemen, verdragen verscheuren, dat werk.

Nieuwsuur had gisteravond een onthullende reportage over hoe succesvol uw partijgenoten zijn op dat gebied. Niet. Niet omdat ze niet kunnen, maar omdat jullie niet willen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan Mark Rutte

 1. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/geert-wilders-lanceert-plan-om-in-vijf-stappen-immigratiefalen-van-dit-kabinet-te-fixen-dit-moet-er-gebeuren/

  Geert Wilders lanceert plan om in vijf stappen immigratiefalen van dit kabinet te fixen: ‘Dit moet er gebeuren!’

  Gisteren brak het nieuws dat dit kabinet totaal geen voortgang weet te boeken met het uitzetten van uitgeprocedeerde en anderszins illegale asielzoekers. Deels komt dat omdat men de eigen plannen om dat te realiseren niet eens wil uitvoeren. PVV-leider Wilders weet raad en komt nu met een plan van vijf stappen aanzetten om de deportatiemolen op gang te helpen. Dat is nodig, aldus Wilders, want “Dit kabinet kan niks. Tijd voor de PVV.”

  “1 grenzen dicht voor nieuwe gelukzoekers
  2 illegalen oppakken, uitzetten of opsluiten
  3 #NEXIT
  4 ambassadeurs onwillige landen uitwijzen
  5 landingsrechten vliegmaatschappijen onwilllige landen intrekken enz.”

  Like

 2. Kees zegt:

  Tja, hadden we anders verwacht van deze leugenfabriek?

  Like

 3. bobzelf zegt:

  nou briefje van jan ???
  geloof dat hij ook lobotomy patient is geworden ??

  DIT IS TOCH AL DUIZEND KEER VERTELD ??

  DUS KOM EENS MET IETS NIEUWS , GRAAG

  IK ZAL ZIJN BRIEFJE EFFE DOORSTUREN NAAR ONZE MOSSELRUGGENGRAAT
  en wat landverraders ,

  HEBBIE IETS MEER AAN ?? DENK IK DAN

  of denkt briefie van jan , dat onze pleuris homo , dagelijks op facebook zit

  whahaha

  bobbie

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen in Italië, dweilen met de linkse kraan open
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/14/italy-post-salvini-left-govt-ups-migrant-allowance-1500-sail-from-libya-in-four-days/

  Italy: Post-Salvini Left Govt Ups Migrant Allowance, 1,500 Sail from Libya in Four Days
  Italië: Post-Salvini linkse regering verhoogd overheidstoeslag voor migranten, 1500 zeilen vanuit Libië in vier dagen tijd

  In just four days, 22 boats containing around 1,500 migrants have launched from the Libyan mainland toward Italy, as the leftist coalition increases the daily allowance for them.

  The figures come from the NGO group Alarmphone who monitor migrant distress calls in the Mediterranean. Alarmphone reported that of the 1,500 migrants, 237 of them have been picked up by NGO vessels belonging to the migrant transport NGOs Sea-Watch and Open Arms.

  Some have estimated the true number of migrants in Libya wanting to come to Europe to be anywhere from 500,000 to 800,000 people.

  Nl
  In slechts vier dagen zijn 22 boten met ongeveer 1500 migranten vanuit het Libische vasteland naar Italië gelanceerd, omdat de linkse coalitie de dagelijkse toelage voor hen verhoogt.

  De cijfers zijn afkomstig van de NGO-groep Alarmphone die de noodoproepen van migranten in de Middellandse Zee in de gaten houdt. Alarmphone meldde dat van de 1500 migranten, 237 van hen zijn opgepikt door NGO-schepen van de migranten-NGO’s Sea-Watch en Open Arms.

  Sommigen hebben geschat dat het werkelijke aantal migranten in Libië dat naar Europa wil komen ergens tussen de 500.000 en 800.000 mensen zal zijn.

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Die politici in Den Haag volgen slaafs alle bevelen op, van die EUSSR proleten uit Brussel!!
  Ruim 80% van alle wetten in Nederland, word door die EUSSR proleten uit Brussel bedacht.
  U weet het nu!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zeg maar alle wetten !! Behalve een paar niet ter zaken doende om die proleten in de 2de kamer een beetje bezig te houden. Doen dus net of ze het heel ernstig druk hebben met kiezen tussen knalerwten of vuurpijlen.

   Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Vooral niet vergeten; Ursula von der Leijen is DE grote baas van Nederland, NIET het kabinet. Debatteren met Rutte heeft dus geen enkele zin. Hij (en zijn linkse kabinet, ook VVD !) zijn slechts de uitvoerders van de bevelen uit Brussel, wat het kabinet overigens met alle soorten van plezier doet. Ons de oren aannaaien dus !

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Met recht dus het kneuzen kabinet !!

  Geliked door 1 persoon

 8. djanggo zegt:

  RUTTE EN HELE KABINET ZIJN GEK
  Ze denken dat de chaos en geweld tegen hulpverleners komt door vuurpijlen.
  Maar de oorzaak van chaos ligt bij kabinet die 1 miljoen koranstrijders heeft geimporteert .
  Stem PVV

  Geliked door 2 people

 9. Rensk. zegt:

  Nou een kabinet wat geld stuurt naar het criminele Hamas, zodat ze raketten en wapens kunnen kopen om Joden af te maken, daar heb je niets meer van te verwachten. Plus de rest. Daarom kun je partijen als de CU en CDA ook niet meer serieus nemen. Christenuni en je hoort ze met geen woord over het afslachten van Christenen in Afrika en overal ter wereld door moslims. Het is 1 groot witte boorden criminelennest daar in Den Haag. Die bekkentrekkerij, die je ziet bij Rutte. Merkel heeft dat ook voor gewoonte. Die blaast geregeld haar wangen op. Bizar is nog te zacht om uit te drukken wat die gasten uiivreten.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als puber was ik daar een meester in; ja zeggen en nee doen…!
  “haal jij even boodschappen ?” “ja zo meteen”, niet dus.
  Ja een vervelend ettertje was ik maar ja als je nee zei dan had je ook gezeik 😀

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Er is iets wat ik niet snap. Een chinese jongen, die hier al vanaf zn 14 jaar illegaal zit zonder papieren en hier al 16 jaar in Nederland zit schijnt nergens recht op te hebben. Ook geen gezondheidszorg. En migranten uit Afrika gooien hun papieren weg komen in asielcentra en krijgen alle zorg die ze nodig hebben. Ik volg het niet meer. Hoe zit dat in ieder geval. De jongen schijnt nog hartstikke handig te zijn ook., maar werken mag ie niet. Hij wil terug naar China, maar ook dat kan niet, Hoe zit dat in vredesnaam??????????? Misschien heeft ie geen grote bek of is ie niet crimineel genoeg??????

  Geliked door 1 persoon

 12. Blaffertje zegt:

  Och wat kijkt hij weer zielig die sneuneus.
  Pinokkio zit met een probleem “hoe kan ik de Nederlander nog meer voor de gek houden met mijn leugens en bedrog nu ze mij door beginnen te krijgen?”.
  Nou, lamstraal, dat lukt je niet zo makkelijk meer, ook de domme massa kan je niet eeuwig voor de gek houden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/strijd-om-aardgas-turkije-en-libie-proberen-pijpleiding-israel-cyprus-griekenland-te-blokkeren/

  Strijd om aardgas: Turkije en Libië proberen pijpleiding Israël-Cyprus-Griekenland te blokkeren

  Ondanks dreigementen van het regime van de Turkse dictator Erdogan hebben Israël, Cyprus en Griekenland een overeenkomst ondertekend voor een nieuwe gaspijpleiding van Israël en Cyprus naar Griekenland. In de toekomst kan deze pijpleiding wel eens in 10% van de Europese aardgasbehoeften gaan voorzien. Ankara had juist besloten om tegen alle maritieme wetten en afspraken in de economische zone van Libië –dat de facto een ‘client state’ van Turkije wordt- dermate te vergroten, dat een deel van de wateren van Kreta eronder vallen. De Turken beweren nu dat ze veto recht hebben over deze nieuwe pijpleiding. De exploitatie van het aardgas in het oosten van de Middellandse Zee lijkt hiermee een almaar serieuzere trigger te worden voor een toekomstige nieuwe grote Midden Oosten oorlog.

  Like

 14. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/269936239/green-deal-kost-ons-veel-geld

  Dit stuk staat ook op de telegraaf, ik hoop dat de man niet boos word, ik had de D vergeten achter Jan

  Like

 15. karton zegt:

  Ach ja, wéér Rutte ! Die man, én z’n partijgenoten zijn een vloek voor ons landje. Zij hebben het totaal vernield en overgeheveld naar de dictators in Brussel. Wij zijn een armtierig landje geworden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s