De toekomst van het Europese vasteland?

Screenshot_29

(Door: “bozeoudeman”)

Terwijl zelfs de New York Times wakker begint te worden ten aanzien van de vernietigingsdrang van de Stasi Merkel, zal dit voor de landen die gevangen zitten in de EU niet veel uitmaken. Ten eerste is er de vraag of de krankzinnige Machiavellist zich iets zal aantrekken van wat in die krant over haar staat geschreven of dat zij zich nog verder in haar krankzinnigheid zal storten en verliezen.

Het laatste is te verwachten, aangezien Merkel straks niets meer te verliezen heeft. Ze zal met nog meer terreurmaatregelen komen om zichzelf in het zadel te houden, precies wat iedere dictator in eerste instantie doet als deze op het punt staat te vallen. Nog meer inzet van haar nieuwe SS in de vorm van haar Antifa-fascisten zal wel eens de werkelijkheid kunnen worden, met het massaal oppakken van haar tegenstanders in Duitsland zelf en in haar satellietlanden als Nederland.

Via haar EU-klonen als Timmermans en Verhofstadt kan zij nog heel wat ellende gaan aanrichten in ons Europa. Zeker ook zolang de Soros-kloon Macron in Parijs aan de macht blijft. En voor hem gaat bijna eenzelfde verhaal op als voor Merkel. Ook zullen wij ons niet snel bevrijd zien van de terreur van het zogenaamd links en de ‘zegeningen’ van deze warhoofden en hun aan hebzucht lijdende leiders. Onderdrukking als in de Tweede Wereldoorlog en in de Sovjet-tijd ligt in het verlengde van dit alles.

Terwijl het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid heeft zich te herstellen van het kwaad dat vooral de dwaas Blair heeft aangericht en start om het land weer tot een normaal en eerlijk land om te vormen door vele miljoenen parasiterende gelukzoekers, avonturiers en criminelen, veelal van Afrikaanse afkomst of islamitisch, het land uit te zetten, zal de druk navenant bij ons toenemen. Onze ‘leiders’ zullen onder aanvoering van Merkel, Macron en de mongoloïde EU- lapzwansen hun afschuw hierover uitspreken en de meutes veelal zware misdadigers en terroristen met gezang en liefdesbetuigingen in de EU opnemen.

En zo komen voorlopig de voorspellingen van Nostradamus uit. Deels is dit aan al de gang. Wie had in de jaren zeventig voorzien dat Engeland de Europese eenwording  de rug zou toedraaien? Het Engeland, vooral onder Thatcher, deed wel moeilijk, maar dat was meer om zoveel mogelijk financiële steun aan het toen bijna failliete land binnen te halen. De tegenstanders van het Verenigd Europa waren dik in de minderheid, iets wat ook bewezen werd met de aanleg van de tunnel.

Tegenstanders waarschuwden dat de veiligheid van Engeland hiermee in het geding kon komen, dat de in het verleden aangetoonde veilige ligging als eiland door de aanleg van de tunnel teniet kon worden gedaan. Maar de tunnel kwam er, de tegenstanders verloren de strijd. Dit omdat, zoals werd gesuggereerd, indien noodzakelijk de tunnel snel genoeg opgeblazen kon worden waardoor de strategische ligging van Engeland werd hersteld en gehandhaafd.

Het was de tijd dat de angst bij de politiek overheerste dat de Russen zouden komen, of de Chinezen. Dat men zelf met het binnenhalen van de vele miljoenen islamieten een invasie aan het veroorzaken was, drong door arrogantie en zelfoverschatting van de westerse ‘leiders’ niet door. Hoe nu deze invasie ongedaan maken? Om te beginnen moet de ernst van de situatie doordringen tot de massa, iets wat nog steeds niet het geval is. Pas als dit zover is, zal en kan de politieke wil ontstaan om er iets tegen te ondernemen op grotere schaal.

Ik als pessimist zie dit nog altijd niet gebeuren. Zeker niet in een land dat wordt bestuurd door hebzuchtige gekken die dwepen met de misdadiger Soros en die via de aan hen gelieerde media het publiek aan één stuk door voorliegt, veelal door de massa gewoon het echte nieuws te onthouden. Dit is een zeer doeltreffende manier om ‘het volk’ dom en dus, hieruit voortvloeiend, rustig te houden. Het zal vermoedelijk nog vele jaren kunnen duren voordat de terreur en dictatuur van Merkel en haar handlangers  is overwonnen en verjaagd, veel verzetsstrijders zullen opnieuw in speciale geheime kampen zijn vermoord voordat opnieuw de Angelsaksische landen voor een derde maal het Europese vasteland van terreur zullen ontdoen.

Dit alles klinkt niet prettig en ik hoop echt heel hard dat het onzin is, maar ik vrees van niet. In Engeland mag nu wellicht een andere politiek worden gevormd, wellicht straks voorlopig blijvend ook in Amerika, maar zullen wij onszelf zien te bevrijden van de machtswellustelingen Merkel en Macron en hun bijna satanische aanhang van leeghoofdige en moordlustige Antifa sadisten, het misdadige gedrocht Soros en zijn club en de door hem gekochte hebzuchtige meute EU-dwepers? Ik vrees van niet en vrees dan ook de toekomst die in dat geval opnieuw duister en gewelddadig kan zijn. Net als eerder onder de Nazi- en Sovjet- overheersing.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De toekomst van het Europese vasteland?

 1. Ik denk niet dat wij onszelf hoeven te bevrijden van het EU gedrocht Boze.
  Die EU blaast zichzelf wel op.
  Het is alleen jammer dat het prijskaartje dan weer bij de burgers komt te liggen.
  Momenteel is er een onderzoek gestart naar Soros cs en dat zal enige tijd vergen, maar vallen doet hij en met hem zijn corrupte vrienden en politici.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  GAAF STUK
  JA ,,, WAAR AL DIE HERSENBESCHADINGEN OVER LINKS VANDAAN KOMEN ??? ,,,
  DUS IK BEN BANG DAT U VOLKOMEN GELIJK HEEFT EN OOK KRIJGT
  ze zijn werkelijk ook niet wakker te schoppen en te slaan ook ,,,,

  DANK VOOR UW GEWELDIGE STUK

  EEN ANDERE OUWE LUL

  OME BOB

  Like

 3. flo zegt:

  Ik, als ook een boze man, vrees met u mee boze oude man, zoals een oud gezegde, “ de tijd zal het leren” helaas.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler en Jozef Stalin hebben gezamenlijk de dood van zeker 60 miljoen Europeanen op hun geweten maar hun verderfelijke systemen zijn uiteindelijk door oorlog en revolutie ten onder gegaan! Alleen een burgeroorlog of een revolutie kan Europa nog verlossen van de gehate EU die totaal niet meer functioneert!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Jules Vismale; Hitler was goed voor 80 miljoen doden (soldaten, burgerbevolkingen + holocaust) en Stalin voor 20 miljoen. Samen dus geen 60, maar 100 miljoen doden. Het communisme wat in het Oosten zo’n hoop ellende veroorzaakt had, werd in het Westen opnieuw opgezet. Er zal eerst een zee van bloed gaan vloeien eer we ervan verlost zullen zijn. Voorop gesteld dat het tot een burgeroorlog c.q. revolutie komt. In het andere geval zullen wij door de moslims aangepakt worden.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Bedoel je niet toevallig Mao Zedong daar die vent misschien wel verantwoordelijk was voor de dood van 60 miljoen Chinezen? Overigens kunnen de 70 miljoen doden tijdens WO II niet alleen aan de nazi’s worden toegeschreven maar ook aan de Japanners, communisten en de westerse geallieerden!

    Like

 5. jungleelephant zegt:

  Ik vrees dat u gelijk heeft!

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/14/eu-klimaatchef-frans-timmermans-1000-miljard-euro-voor-klimaatneutrale-eu-is-pas-het-begin/

  EU-klimaatchef Frans Timmermans: 1000 miljard euro voor klimaatneutrale EU is pas het begin
  EU heeft jaarlijk 260 tot 300 miljard extra nodig

  De 1000 miljard euro die de Europese Commissie de komende tien jaar duurzaam wil investeren in de overgang naar een klimaatneutrale EU in 2050 is “pas het begin”. Dat zei vicevoorzitter Frans Timmermans in het Europees Parlement in Straatsburg. Volgens Brussel is 1000 miljard niet genoeg om te zorgen dat de EU in 2050 netto geen CO2 meer uitstoot. Jaarlijks is daar volgens Timmermans 260 tot 300 miljard euro voor nodig.

  Like

  • Nemesis zegt:

   als ja als, dan zijn ze allemaal dood als gewenst, en die gore schobbejakken hebben de centen in hun zak zitten. Vraag me af hoe Timmermans en consorten denken te overleven zonder? Een karretje met een grote fles zuurstof achter zich aan en een masker op?

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Mijn reactie is niet goed voor mijn gezondheid dus laat ik het hierbij>

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/hoera-eerste-franse-isis-strijder-heeft-celstraf-uitgezeten-en-is-weer-vrij-man-frankrijk-is-minder-blij/

  Hoera! Eerste Franse ISIS-strijder heeft celstraf uitgezeten en is weer vrij man! Frankrijk is minder blij

  In Frankrijk is de eerste Syriëganger vrijgekomen. De man heeft zijn straf van 7 jaar celstraf volledig uitgezeten en is nu weer een vrij man, klaar om volop deel te nemen aan de Franse maatschappij! Want iedereen verdient een tweede kans, ook als je een moordlustige jihadist bent die het liefst de koppen afhakt van alle ongelovigen.

  Om één of andere reden zijn de Fransen onrustig door dit nieuws. Ergens heerst toch het vreemde idee dat een voor terrorisme veroordeelde Syriëganger na 7 jaar cel niet ineens een modelburger is geworden. Sommige Fransozen denken zelfs dat deze 33-jarige Flavien Moreau gewoon wéér radicaliseert (of nog erger: nog steeds geradicaliseerd is!).

  Frankrijk zet zich echter schrap voor wat komen gaat, want er zitten nog iets van 1.500 mensen vast die zijn veroordeeld voor, of ‘slechts’ verdacht worden van, terrorisme of radicalisering.

  Like

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Ik hoorde dat bericht ook en dacht : “Daar word ik NIET Lucky van”.
   Onbegrijpelijk wat er is gebeurd in Frankrijk, maar hier zal ’t exact hetzelfde gaan.
   De “leiders” hebben lak aan alles en iedereen in hun resp. landen, de bevolking is alleen van belang voor hun inkomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s