Immigratie lost helemaal niets op

Screenshot_30

(Door: H. Numan)

Voor ik begin: weet u hoeveel mensen in Nederland daadwerkelijk de dienst uit maken? Tussen de 20.000 en 125.000 mensen, als je iedereen van enig maatschappelijk belang meerekent. Dat zijn alle politici, betaald en onbetaald. Alle hoge ambtenaren. De directies van de omroepen en universiteiten. De toppers in het gratis geldcircuit, de non-profit organisaties. En tenslotte de directies van hele grote bedrijven. Dat is alles. De overige 16.875.000 Nederlanders doen wat ze gezegd wordt. Sommige met enthousiasme, anderen met tegenzin.

Een (te) groot deel van die maximaal 125.000 toppers heeft jaren geleden al besloten dat immigratie een goed idee is. Grotendeels Enkel uit eigen gewin, zonder te kijken naar de consequenties. Dat gewin kan geld zijn. De eerste golf migranten waren gastarbeiders. Die werden met open armen ontvangen door het CDA en de VVD. Gastarbeiders waren namelijk bereid om werk te doen wat voor Nederlanders niet meer lonend is. In het bedrijfsleven noemen we zo’n arbeider meestal een onderkruiper. Niet geheel onverwacht waren socialisten nogal tegen gastarbeiders. Helaas is dat volmaakt verleden tijd. Niemand is méér enthousiast voor ongelimiteerde migratie dan links vandaag de dag.

Het is een mythe dat Nederlanders het vieze/domme/gevaarlijke werk niet zelf wilden doen. Dat wilden ze best, zolang het betaalt. En daar zit nou net de crux. Jazeker, in de mijnen verdiende je het dubbele vergeleken met werken op de fabriek. Maar je ging wel heel snel dood. Relatief weinig mijnwerkers haalden hun pensioen. Aangezien er heel veel aanbod van werk was, hadden werknemers dus keuze. Ze kozen er voor om minder geld op de fabriek te verdienen en niet zo snel de pijp aan Maarten te geven.

De gebruikelijke oplossing in een vrije markteconomie in zo’n geval is het verhogen van het salaris en/of de arbeidsomstandigheden. Maar … dat kost geld. Dat wilde de regering er niet aan uitgeven. Dus huurden ze beunhazen in die wel bereid waren om voor dat geld te werken. Dat gaf de werkgevers (en de regering!) twee grote voordelen: ze hoefden niet meer te betalen, en het hield de overige lonen ook lekker laag. “Voor jou 10 anderen!” U kent die uitspraak wel. Kortom: de vrije markt is een leuk principe, maar het moet niets kosten. De VVD in optima forma.

De volgende groep toppers die immigratie helemaal zag zitten, was het CDA, geheel links, en natuurlijk ook de VVD. Het CDA (en overig christelijk links) loopt over van mededogen – zolang ze het zelf niet hoeven te betalen. En links Nederland dacht aan stemmen. Het CDA en religieus links Nederland denkt als volgt: al die mensen geloven. Weliswaar in een andere god, maar ze geloven. Wij zijn hun partij!  Links bekeek het iets anders: al die mensen zijn mohammedaan. Het laatste waar ze op gaan stemmen is op een christelijke partij. De meesten hebben geen cent te makken, dus gaan ze op zeker niet VVD stemmen. Wie blijft er over? Wij! En de VVD keek naar de kleine mohammedaanse ondernemers, die half legaal en half illegaal werken en zag de stemmen al binnenkomen.

Natuurlijk werkt immigratie niet. Alleen worden we al 50 jaar om de tuin geleid door mensen die er baat bij hebben. Ook al weten ze dat het op lange termijn desastreus is voor onze samenleving. Dan hebben ze allang geïncasseerd en zijn ze madeliefjes aan het duwen.

De belangrijkste reden waarom immigratie zo goed is, is dat je nu zo lekker kan eten. Nogal een knullige, maar de meest gegeven reden. Veel verder dan dat komen de meeste linkse mensen niet. Eh, wel eens van een …. k o o k b o e k gehoord? Als je lekker exotisch wilt eten, koop een kookboek. Ga aan de slag. Laten we even aannemen dat de komst van kebab inderdaad een uitkomst was voor onze cuisine. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat elke Turk een kebab bakker is, of dat +350.000 kebab bakkers een aanwinst zijn voor het land. Nog afgezien van het feit dat dit een behoorlijk racistische opmerking is.

Een vrijwel direct daarop volgend argument is dat het zo kleurrijk is. Dat argument is net zo kul, maar je hoort het vaak. Tja, khat kauwen kan best kleurrijk zijn, maar of het een aanwinst is? Nou nee. Wederom, een verkapte racistische opmerking. Volendam is ook kleurrijk. Maar Volendammers als multiculturele verrijkers te zien omdat ze kleurrijk zijn is net zo goed racistisch.

De economische redenen zijn helemaal droevig. “We hebben migranten nodig om de vergrijzing tegen te gaan.” Welnee. Dat zou kunnen werken als we migranten van te voren selecteren op kwalificaties en een contract met een vaste looptijd geven. Neemt u maar van mij aan dat Thaise meisjes in de rij gaan staan voor de opleiding verpleegster en bejaardenverzorgster als ze daarmee een werkvergunning voor 5 jaar kunnen krijgen. Leren ze bijzonder graag ook Nederlands voor. U ziet, het kan prima. Kies Wilders tot premier. Laat hem mij bellen. Een week later beginnen we met cursussen bejaardenverzorgster en verpleegster voor de Nederlandse markt, met baangarantie. Betere verzorging kan je je niet wensen. Ik spreek uit helaas ruime eigen ervaring (opname ziekenhuis).

Maar zo werkt het in de realiteit dus niet. De migranten komen uit een cultuur waar verzorging nagenoeg onbekend is. Ze hebben geen enkele ervaring met verzorging. Ze spreken de taal niet. Ze zijn effectief analfabeet, als ze tenminste al kunnen lezen en schrijven in hun eigen taal. Die mensen zouden onze oudere mensen moeten gaan verzorgen? Sterker nog, in hun cultuur is verzorging geven iets minderwaardigs. Alleen slaven verzorgen. Zij zijn geen slaven, dus verzorgen ze niet.

Verder worden er helemaal geen grenzen gesteld aan wie er mogen migreren. Dus die vele duizenden jonge mannen – die nauwelijks kunnen lezen, en absoluut niet in de verzorging willen werken – kunnen snel hun families over laten komen. Gezinshereniging, weet u wel? We hadden geen gastarbeidersprobleem in de jaren 60-70. Dat begon pas toen gezinshereniging populair werd.

Die migranten uit Afrika hebben woningen nodig. Scholen. Medische zorg. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun ouders, kinderen en familie die ze over laten komen. Dat legt nogal beslag op onze begroting. Nog afgezien van het feit dat die nieuwe migranten als verzorgers zelf ook oud worden en  verzorging nodig hebben. Wat doen we dan? Nog meer migranten naar Nederland halen? Op z’n best is dit niet meer dan uitstellen van het onvermijdelijke. En dan met afgrijselijke rente de rekening alsnog betalen.

Verder is een sociaal verzorgingssysteem een gesloten systeem. Het staat alleen open voor de mensen die er aan betaald hebben. Iemand heeft recht op AOW als hij er 40 jaar voor betaald heeft. Anders niet. Als zo’n migrant toch AOW krijgt, dan moet dat geld ergens vandaan komen. Mag u raden waar vandaan… Hetzelfde geldt voor alles wat de verzorgingsstaat biedt: enkel voor leden. Alleen mensen die er aan meebetaald hebben, of er aan meebetalen, mogen er gebruik van maken. Dat is niet spijkerhard, maar de gewone realiteit. Als u boeken uit de bieb wilt lenen, moet u lid zijn. Dit is exact hetzelfde.

Maar zolang anderen het betalen, dan kunnen de bomen tot in de hemel groeien. Vandaar dat links zo gastvrij is. Ze betalen er geen cent aan, en verdienen er goud mee. Asieladvocaten, programmamakers, begeleiders, bewakers, administrateurs, wetenschappers, leveranciers, vervoerders. En nog veel meer. Allemaal mensen die hun inkomen verdienen op kosten van de gemeenschap. Een gemeenschap die helemaal niet multicultureel wil zijn. Dat wil niet automatisch zeggen dat de Nederlander ‘dus’ vreemdelingen haat – dat maakt onze elite u wel graag wijs.

Let wel: dit is een negatieve economie. Het opvangen en verzorgen van migranten kost vreselijk veel geld. De migranten zelf zijn niet in staat (zeker de eerste 5-10 jaar niet) om hun eigen broek op te houden. De opvang legt enorm beslag op de algemene middelen. Het feit dat er veel migranten opgevangen worden, is geen teken van een gezonde economie, maar dood-ordinair potverteren.

Waar ook graag naar gewezen wordt, zijn de succesvolle hoogopgeleide migranten, die belangrijk zijn voor onze economie. Klopt, dat zijn ze ook. Maar dat is anekdotisch bewijs. Eén succesvolle hoog opgeleide migrant kan nooit de maatstaf zijn voor succesvolle migratie als de overige 99% analfabete uitvreters zijn. Als u of ik zeggen: mijn opa rookte 10 sigaren per dag, en werd 100, is dat anekdotisch bewijs. Als een econoom of ‘migratiedeskundige’ exact hetzelfde zegt, is dat opeens wetenschap.

Laat u niet in de luren leggen met de traditionele minder migratie beloftes van de VVD en het CDA. Dat zeggen ze altijd als er verkiezingen zijn. Ze doen het echter nooit. Logisch, want beide partijen renderen er goed van. U echter mag het gelag betalen. Dat doet u al meer dan 50 jaar.

Nederlanders zijn niet racistisch of xenofoob. Eerder het tegendeel. In andere, waarschijnlijk de meeste landen, ontstaan er rassenrellen voor heel wat minder. De enige 2 partijen die tegen ongelimiteerde migratie zijn, zijn de PVV en in mindere mate FvD. Alle andere partijen zijn er voorstander van. Alle andere partijen. Ongeacht of ze dat openlijk zeggen, of zoals bijna altijd stiekem toch doen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Immigratie lost helemaal niets op

 1. Rensk. zegt:

  Natuurlijk lossen de migranten, die nu binnen stromen helemaal niets op. Maar er zijn nog steeds totale debielen die denken dat er allemaal handen aan het bed binnen komen. En dat zijn niet bepaald de mensen uit de achterbuurten. Ook hoger opgeleiden kunnen oerdom echt oerdom zijn is mij inmiddels goed duidelijk. Je vraagt je steeds af hoe zijn die lui in godsnaam aan hun titel gekomen. Afrikanen hebben een totaal andere instelling dan Europeanen. Arabieren idem. En reken maar dat dat niet veranderen gaat. Je ziet het al aan mensen als Silvana Simons en meer van die mensen. Er zit werkelijk niks geen potentie in die mensen. Tuurlijk zullen er een paar goede tussen zitten, maar grote deel ga daar maar rustig van uit hebben een hele andere instelling ook wat arbeidsethos betreft. Houden van makkelijk geld verdienen en zo snel mogelijk weer opmaken. Sparen en alles wat uit onze cultuur komt daar moeten ze niks van hebben. EU probeert onze cultuur finaal naar de kloten te helpen door geld te draaien en ons af te leren te sparen voordat men wat koopt. Nee schulden maken en beslist niet leren je koop uit te stellen. Het moet nu en de economie moet draaien dus kopen kopen kopen. Heb je geen geld? Wel dan steel je het gewoon. Straf krijg je toch niet. Ik begin steeds meer te kotsen van deze achterlijke wereld en de vele mensen, die als een laffe lappenpop mee lullen.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Domme mensen kunnen een titel halen, omdat ze maar 1 ding hoeven te doen, te studeren hoe lang ze ook nodig hebben. Ik 2 uur per dag, jij de ander 6 uur per dag.
   Vroeger moest je alles kunnen om een huis met boerderij eromheen te runnen, en ging je naar de bakkerij voor het brood en de de slager voor vlees en melk van de boer. De rest maakte je zelf. En het onderhoud.
   In Congo zijn velen universitair opgeleid, In studies waar niemand wat aan heeft en op het laagste niveau van examineren, het reproduceren, herhalen van de kennis uit de boeken. Velen halen dan ook hoge cijfers. 4 niveaus: reproduceren, begrijpen, toepassen en analyseren. Een goed tentamen heeft een mix.
   Mocht het niveau te hoog zijn, dan passen we dat aan. In nederland is het onderwijs lager geworden, minder kennis wordt gevraagd, veel in groepen en communicatie wordt er gestoken. En aan dokters in Afrika wordt alleen het nodigste geleerd, en dat is het verkopen van medicijnen van de Amerikanen.

   Like

  • Lot zegt:

   Nog toevoegd dat de tegenwoordige jeugd met twee linkerhanden van school afkomt en de kennis niet in de praktijk kan uitvoeren. Ga maar eens naar een fysiotherapeut. Weinig heb je er meer aan.

   Like

  • Lot zegt:

   Het hogere niveau van leren, analyseren en toepassen in casus, wordt nu geleerd in communiceren en leren denken als een echte marxist, daar gaat veel van de studietijd in zitten.

   Like

  • Lot zegt:

   Op de middelbare school wordt geen macroeconomie meer gegeven. Handel tussen landen, wisselkoersen, handelsbalans van een land, geldsysteem. In veel noord west europese landen is dit afgeschaft. Een agenda, dat de nieuwe volwassenen geen begrip meer hebben waar de banken nu eigenlijk mee bezig zijn.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  En dan die subsidies voor terugkeerprojecten. Ik geloof geen woord van die ouwe rot knol dat ze daarmee vrijwillig terugkeren. Maar de mensen die die subsidies krijgen hebben hebben daar weer een lekker inkomen mee. Godverdomme laat ze eens ophouden met water naar de zee dragen. Stelletje klooteiers daar in het kabinet.. Ik vind dat mens Knol een achterlijke schlemiel, die amper goed uit haar woorden kan komen. Mens ga koken of ga een cursus volgen of de Koran lezen. Stupid woman. Vieze parasiet Hemel wat een ongelofelijk stel debielen daar in Den Haag. Zo bizar.

  Geliked door 3 people

  • janee zegt:

   In mijn flatgebouw die redelijk nieuw is, krijgen nieuwe bewoners immigranten die geen nederlands spreken, waarschijnlijk die 10.000 subsidie. Al weken van sochtends vroeg tot middernacht werken daar een team aan mensen om te stucken en een mooie vloer te leggen. Het ziet er mooi uit. Dat geld kunnen ze zelf nooit hebben want het is sociale huur. De flat hoort kaal opgeleverd te worden met kale muren en vloer. Ligt er nog wat in, laminaat, dan heb je geluk. Waarom krijgen ze dan 10.000 subsidie? Mogen ze ook aan kleren besteden. Zie je ethiopiers lopen met dure tassen van zara enzo en al mooi aangekleed met lange jas.
   Nederlanders krijgen dat geld niet, en ik moest de aankleding van de flat zelf betalen, wat ik in etappes gedaan heb en niet zo mooi.
   Zeggen de overheid dat ze dat later terug moeten betalen als ze werk krijgen. Is zeker hetzelfde als de studielening wordt ook kwijtgescholden na lange periode. Het geld zie je dus nooit meer wat van terug. (gaat via de gemeente?)

   Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Als je dat stel hoort bij NIeuwuur dan zakt je broek er van af. Ja we zijn hard aan het werk, maar de administratie van Marokkko daar moet men ook rekening mee houden. Godverdegodve ouwe trut die je bent. Laat mij er maar heen. Heeft ze het oik moet me aand e regels houden. Stomme trut soms moet je je helemaal niet aan de regels houden. Dat heet lef hebben. En die Kaag zit goddomme wel in Marokko met een zak geld om het land daar op te poetsen met ons geld. Dat stomme mens. Ik ken iemand, die iemand kent die in het Europees parlement zit (een buitenlander ik weet niet meer van welk land) en die lachen zich kapot om Nederland met hun subsidies aan allerlei achterlijke clubjes. Denk dat Marokko ook spuugt op Knol en Kaag. Alleen Kaag mag wel komen, want ze brengt wat mee. Debielen zijn het. De grootste debielen van Europa

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Zweden vandaag-de-dag.
  Hij wordt verdacht een Zweeds meisje van 13 te hebben verkracht, maar Hussein gaat niet naar de gevangenis en zal niet worden uitgezet.

  19-åriga Hussein begick sexbrott mot 13-årig flicka

  De officier van justitie had geëist dat de Somalische “migrant” zou worden veroordeeld voor verkrachting van een kind.
  Maar de rechtbank koos ervoor om het misdrijf te classificeren als een geval van seksueel misbruik van kinderen. (…)? ? ? ?

  ZWEEDSE KRANT
  Samnytt.se

  Like

 5. Lot zegt:

  Toch niet mee eens heer Numan. Gastarbeiders kwamen omdat wij een overspannen arbeidsmarkt hadden met een zeer lage graad van kapitaal. De lage investering in kapitaal was, omdat arbeid vd Nederlanders nog veel goedkoper was. Daar kwam een omkering in begin jaren 70 toen de lonen bijna verdrievoudigden, en mijn vader in zijn bedrijf tweederde van zijn personeel kwijt moest (veel nat.afvloeing) en de rest moest door mijn moeder opgezweept worden tot harder werken, tot een hogere arbeidsproductiviteit. In de fabrieken werden door de hoge lonen het wel lonend te investeren in kapitaal en arbeiders werden vervangen door machines. In de jaren 80 leidend tot hoge werkloosheid. Jaja 30% in noord en zuid provincies. Jeugdwerkloosheid waarschijnlijk 90%, maar werd niet genoemd, alleen als je donkere spanjaard bent en zielige mensen behoort in 2015 jaar. Ja in zuid europa is jeugdwerkloosheid 50% in 2015. Nou waar ik woonde in jaren 80, begin 90s, waren er GEEN banen. Jeugd van mijn klas vertrok 99% in friesland. Als je baan kon krijgen, was dat de enige baan, en nam je hem aan.
  Heer Numan, er waren geen Nederlanders meer te vinden. Veel werk was al saai, omdat machines er nog niet waren. En voor een hoos vasthouden, ook al kreeg je altijd contract voor onbepaalde tijd (volgens mijn familie), waren er geen Nederlanders meer te vinden, en dus werden ze gehaald uit het buitenland. Wellicht om nog een beetje leuk aan je werk te vinden, tenslotte was het een krappe arbeidsmarkt en kon je werk uitkiezen. Op het werk werd veelal kaart gespeeld, of gitaartje.

  Naar mijn mening zijn de instelling van de uitkeringen een paar jaar later rond 1973, door de VVD, gedaan, niet voor ons, maar voor de buitenlanders. De Marokkanen 5000 in totaal, waren deels al teruggegaan, ruim 2000 probeerden nog te blijven, of werd aangemoedigd. De 3000 Tunesiers zijn door de overheid weggestuurd, omdat ze al voor andere groepen zorgden, en de aantal groepen te veel werden o.a. indonesiers. Dit is aan de gehele groep medegedeeld heb ik gehoord.
  Terug naar de marokkanen, deze hadden geen werk meer, salarissen verdrievoudigd, nederlanders uit de fabrieken en werkloosheid. Ze hebben zelfs de marokkanen weer proberen terug te halen door ze uit te nodigen, (politiek had een agenda immers) In plaats daarvan kwam er een hele hoos aan marokkanen tussen 1973 en 1975 waren er volgens de kranten een half miljoen hier. Nou die zouden niet allemaal blijven enzo. We zullen ze wel uitziften. Iedereen die een baantje hadden, ook zwart voor iemand werkte (een sponsor had) of een kamer huurde, mocht blijven, en een uitkering aanvragen. Zeg nu zelf van kleine 3000 gastarbeiders krijg je er geen 390.000 in twee generaties.
  Dus de mensen kwamen rechtstreeks uit Marokko hier in een uitkering terecht. Geld genoeg vanwege de gasbubbel. Vraag marokkanen maar eens wanneer ze kwamen, velen zullen zeggen in 1973, toen was de arbeid echter al passee. zoals hierboven uitgelegd. Marokkanen hadden nooit zelf kunnen betalen om hier te blijven, daarom heeft de VVD de uitkeringen in werking gezet begin jaren 70, kort nadat de PvdA de lonen bijna had verdrievoudigd. Was wel enkele jaren overgangstijd, echter een speciale regeling zolang om de gastarbeidertjes op te vangen met een uitkierung van de gemeente. Niet-arabieren gastarbeiders moesten terug naar hun land. Behalve wat italianen die al in de EU waren en een pizzeria begonnen? Macaroni met kaas en spek was al exotisch als je dat thuis kreeg.

  (bijv in SA is soms wel 27 arbeiders voor 1 boerderij, omdat ze weinig betaald krijgen, dan heeft iedereen werk en is er rust kan de reden zijn)

  Like

 6. Pingback: Immigratie lost helemaal NIETS op! | eunmask

 7. Lot zegt:

  Ook de Thaise verzorgsters kloppen niet in uw verhaal heer Numan. Asiaten en Arabieren hebben dezelfde mentaliteit in zorgen, het meeste moet de familie maar doen en niet de medici. Het halen van aziaten hebben ze geprobeerd in ziekenhuizen, vrij recent heb ik hier al eerder over geschreven. In ons lokaal ziekenhuis hebben ze het oa met zuid afrikanen, indonesiers en andere aziaten geprobeerd en dat lukte niet. De taalbarriere en de begripbarriere waren niet te overbruggen in wat van hen verwacht werd. Ze zijn dan ook niet gebleven. Hun mentaliteit namen aziaten mee uit hun thuisland, de uitleg wat hier van hen verwacht werd, werd niet overgenomen. Ik word ook geen Chinees, en een chinees wordt niet ik.
  Jammer dat u dit niet weet heer Numan. Laten we alsjeblieft niet nog eens proberen (hen hierheen te halen en proberen op te leiden), wat al lang en breed geprobeerd is.
  Men wilde ook hier de verpleegster salarissen laag houden. Er zijn 90.000 opgeleide verpleegsters in nederland die niet in de verpleging werken. Zij hebben ook lang gedemonstreerd. En meer als 20 jaar geen enkele loonsverhoging gehad in een beroep wat vroeger aanzien had als in vergelijking het beroep van leraar (jaren 80,90,00s o.a.). Eerst jaren een opleidingssalaris, maar wel werken, daarna jaren praktisch minimumloon. Daar kun je niet van leven. Zij werken nu in beroepen die meer betalen en minder eisen van hun. Wat zou je zelf doen?
  En als wij het er toch over hebben; in het gouden straatje van ziekenhuizen worden dikke salarissen betaald, met een paar direkteuren van meer als 350.000 euro per jaar. Dat is meer dan de minister president. In een collectieve sector die nog nonprofit is. Vingers gekruist dat de overheid dat bij zich houdt en niet zoals de energiesector nuon etc en woningbouw gaat belasten met belasting en commercieel gaat maken. Dan krijgen wij amerikaanse toestanden, van duurdere zorg en minder zorg. Net als bij de woningbouw liggen de grote bakken met geld aan het opstapelen om van weg te nemen. Nog meer naar de overheid. Laten ze het maar niet lezen en hopen dat die politici echt dom zijn. Hoewel ik denk dat het allang in de filter ligt. Eerst salarissen verhogen, dan belasting laten betalen, echter wij worden dan te duur voor de rest van europa. En wat met alles wat hier gebouwd is aan amusements parken (efteling), waterparken, recreatiehuizen, hotels, theaters en muziek, sportvelden, binnensportzalen, schaatshallen, saunacomplexen, dierentuinen, stadiums, bioscopen. Wij zouden geld moeten hebben, voldoende, om deze gebouwde plekken te vullen. Wat is de bedoeling van de overheid? Dat het ons voor de neus wordt gehouden maar je krijgt het lekker niet. Ga maar eens naar een klassiek concert, dat kan als het gesubsidieerd is, anders mag je 1 x in de maand ergens naar toe. Soms zie ik de angstbeelden voor mij, de ene hal na de andere waterpark gaat sluiten, te weinig bezoekers, niet rendabel.
  In westeuropa hebben wij de afgelopen 15 jaar > 30% van ons purchasing power verloren, onze koopkracht, geen loonsverhoging, geen vergoeding voor de prijsstijgingen.
  Wij hebben het gebouwd omdat het ons gelukkig maakt, mogen wij dat zijn?
  En voor immigratie of emigratie maakt het geen donder uit of de salarissen hoog of laag zijn. De overheden in west europa hebben besloten om onze salarissen omlaag te brengen meer in evenredigheid met de rest van de wereld. Echter is dit nooit noodzakelijk gebleken. De bedrijven deden goede zaken en hadden geld te besteden, die ze door 10% minstens belastingverhoging moesten afdragen aan de overheid. In noordoost engeland heb je arme delen waar immigranten gaan wonen, lekker goedkoop wonen, en rijke delen als london waar je hogere salarissen verdient. ieder deel trekt zijn eigen immigranten uit azie. Veel of weinig geld, lage of hoge salarissen zal ons niet redden om de immigranten kwijt te raken. In dit geval, nederland wordt arm met lage salarissen en immigranten willen niet meer komen.
  Het enige wat ons zal redden, en ik heb het vaker geschreven, zijn aziatisch wetgeving. Waar buitenlanders geen huis mogen bezitten, geen grond mogen bezitten en geen bedrijf mogen bezitten. Alles wordt op naam van de aziatische vrouw gezet. Als man mag je niets zelfs niet stemmen en je krijgt ook geen paspoort, (anders wordt je bijv. een Thai of Fillipein en dan zou je wel mogen bezitten), dus een paspoort of naturalisatie krijg je ook niet.
  Deze wetten kunnen ons alleen redden.
  En waarom is er emigratie tussen landen, waar alleen eenzijdige emigratie mogelijk is.
  ZOu het niet eerlijk zijn dat uitwisseling alleen mag tussen twee landen, als dit over en weer makkelijk gaat en de bewoners uitwisselbaar zijn, ik bedoel elkaar accepteren in wetgeving, en cultureel hetzelfde zijn in naburige landen zoals denen met nederlanders.
  En niet wij geven hun een gelijkwaardige plaats in ons land wij zijn egalitair en gelijk, maar daar mogen en krijgen wij niets en mogen wij slaven zijn. Dat kan toch niet een eerlijke uitwisseling zijn. En deze immigratielijn zou dan ook afgesloten moeten zijn. En ik maar denken, jaren lang in mijn jeugd, dat immigreren alleen kon in de europese unie, was toch de wet, nee maar slinks is het nu de hele wereld.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Ik kan je verzekeren uit ruime ervaring dat service en verzorging in Thailand primaire begrippen zijn. Thaise verpleegsters werken 60 uur voor Bt. 15.000-30.000/maand. Dat is E 450/900. Thailand is NIET Arabië, en Aziaten zijn geen Arabieren.

   Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Door immigratie gaat onze welvaart, cultuur, normen en waarden kapot!!
  Ze passen niet in onze moderne westerse wereld, en hebben een laag IQ, géén opleiding en jarenlange werkervaring!
  Komen nooit aan het werk, zitten tot hun dood aan het staatsinfuus!
  Voorbeelden genoeg om ze terug te sturen!!
  Maar die EU proleten willen de autochtonen uit héél Europa weg hebben, vandaar dat er niets word uitgezet!

  Geliked door 1 persoon

 9. Yoshi zegt:

  Wat zou het toch mooi zijn dat je Nederland en de overige Europese landen een harde reset zou kunnen geven, desnoods terug naar de fabrieksinstellingen en dan alle rottigheid ( lees criminele asielzoekers, achterbakse moslimgemeenschappen, linkse Gutmenschen en incompetente politici ) zou kunnen deleten…Wat zou dit land en de rest van Europa er van opknappen…

  Geliked door 1 persoon

 10. Perception zegt:

  Ik moet zeggen dat H Numan altijd goede interessante en betrouwbare artikels schijft.
  Maar of het nu om immigratie, klimaat, co2, verkiezingen, bos branden of de eu gaat, alles heeft maar 1 oorzaak.

  Agenda 21 /2030, daar is waar alles om draait en dat is waar ze naar toe willen en verder niets.
  Zeer interessante video https://youtu.be/3PrY7nFbwAY

  Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  Immigratie heeft tot doel een totale omvolking. Daarna zouden er (volgens de elite) alleen maar simpelen van geest over blijven die makkelijk te bespelen zouden zijn. Echter, bij deze simpelen van geest valt geen geld meer te halen door de elitaire bovenklasse. Zij zullen zelfs (net als in Griekenland) weigeren om belasting te gaan betalen. Zij zullen alleen maar handelen in drugs, georganiseerde misdaad bedrijven en vrouwen onderdrukken en uitbuiten (gedwongen prostitutie). Ze zullen Europa totaal naar de kloten helpen met hun islam c.q. sharia, en zelfs de elitaire bovenklasse zal gedwongen worden te verhuizen naar veiligere oorden. De E.U. in Brussel zal ter ziele zijn, alsmede de paus met zijn vaticaan. Dit, en niets anders staat Europa te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Zijlstra zegt:

  In Portugal, Italie en Spanje zit genoeg potentie om vergrijzingsproblemen op te vangen.
  Wat Turkije betreft: Mijn broer en zijn vrouw zijn daar al vele malen op vakantie geweest en praten
  regelmatig met de lokale bevolking. Die zeggen: Onze overheid is ook blij dat het grootste gajes
  naar het buitenland is vertrokken.

  Geliked door 1 persoon

 13. vangie1206j zegt:

  Ik wil de reactie van koning oetlul Marokko wel eens horen piepen als Nederland geen euro meer naar Marokko stuurt maar dan ook niets meer.
  Geen AOW geen bijstand geen kinderbijslag geen ontwikkelingshulp bijdrage totaal niets.
  Alle Marokkanen als ze naar Marokko gaan op vakantie Nederlands paspoort ongeldig verklaren er uit en niet meet er in.
  Hoe zal dat islam mormel tekeergaan wst dat kunnen die moslims goed.
  Tegen die Mohammed de weet ik veels te wat jij kan kunnen wij beter.
  Maaaaaar dan moet dat gajes wat nu in Den Haag zit eerst Nederland uit geschopt worden van succes bij jullie moslim vriendjes de hals afsnijders.
  De PVV van Geert Wilders moet om te beginnen met minimaal een flink stuk hout dat linkse tuig bv. Antifa totaal los slaan als ze het lef hebben hun gore riool open te trekken.
  Nederland voor de NEDERLANDERS en al dat buitenlandse gespuis het land uit.
  Ben ik nou een racist dan dpe ik het dus goed.
  Ik wil alléén opkomen voor de Nederlanders en niet voor dat buitenlandse teringvolk.

  Geliked door 2 people

 14. karton zegt:

  @ vangie1206j.
  Mee eens..
  Je bent beslist géén racist als je beweert dat “al dat buitenlandse gespuis het land uit moet”.
  De immigratie lost helemaal niks op, het zorgt alleen voor héél véél problemen !
  Ik hoor het Balkenende nóg roepen : “Trots zijn op Nederland en de VOC-mentaliteit moet terug !”
  Er is in Nederland niet veel meer om trots op te zijn, vind ik.
  Als ik beweer dat NL voor de Nederlanders is, dan word ik “racist/nazi” genoemd.
  De mensen die zulks beweren zijn de z.g. wegkijkers, nihilisten en Gutmenschen.
  Enkele van mijn voorouders hebben hun leven gegeven om Nederland, Nederland te kunnen laten blijven, nu is dit Nederland verkwanseld door Rutte c.s. Mijn en, mogelijk, ook uw voorouders hebben hun leven voor niks verloren. Dit Nederland is mijn leven in ieder geval NIET waard.

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Karton en ook jij bent geen racist.
   Ik woon in de Filippijnen en niemand die mij iets gratis geeft.
   En ik wil dat ook niet.
   Heb altijd mijn eigen broek opgehouden en zal dat blijven doen.
   Maar dat Europa dit uitschot van alles gratis geeft of beter gezegd gratis hier kan leven en geen respect hebben voor zijn gastheren is een dodelijke ziekte die over Europa waait.

   Like

 15. Eppo zegt:

  Het is weer Dubbelop bij die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD ruim 5 Miljard Ontwikkelings Hulp elk jaar sinterklazen .
  en het eerste wat Ze daar doen is een ticket naar Nederstan kopen voor een Uitkering .
  Opvang Eigen (GELOOFS) Regio .
  Er zijn hier al genoeg Non Valeur,s

  Geliked door 1 persoon

 16. jack black zegt:

  Immigratie lost helemaal niets op ?
  Echt wel !
  De EU !
  Fuck the EU !

  Like

 17. Ron zegt:

  Dit is helemaal zoals het is even kort te antwoorden,
  Ik kan hier ook een heel stuk aan toevoegen, maar niet nodig.
  Alles is al gezegd.
  Kortom, ik ga sparen voor een wapen, (heb ik nu geen geld voor) als de regering ons niet beschermd gaan we het zelf maar doen.
  En oh ja , als het donker wordt bl8jf dan binnen als je leven je lief is, te gek voor woorden allemaal.
  Ik wens alle lieve medelanders een fijn weekend en let goed op jullie zelf en degene die je liefhebt. Mvg Ron.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s