Vrijheid van meningsuiting en geloof moet gewaarborgd blijven!!

Screenshot_31

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Iran is het een misdaad om christen te zijn. Iedereen die zich bekeert van de islam tot het christendom kan rekenen op de doodstraf. De Iraanse islamitische rechters gebruiken meestal verzen uit de Koran en de Hadith (uitspraken en daden van Mohammed) om hun oordelen te rechtvaardigen. De Iraanse regering is volgens het internationale recht verplicht om de godsdienstvrijheid te respecteren, maar in de praktijk werkt dat niet zo.
https://de.gatestoneinstitute.org

Niet alleen in Nederland zien we dat in gevangenissen moslims radicaliseren, maar ook in het Britse gevangenissysteem zijn nu meer radicale moslims die worden geworven in gevangenissen door imams.
www.tr.news

Een hoge Franse senator zegt dat Frankrijk zijn vrijheid zal verliezen als het blijft weigeren om tegen de jihad (de oorlog tegen niet-moslims) te vechten.
www.jihadwatch.org

Merkel wil, net zoals Rutte, Trudeau en Macron dat willen voor hun landen en bevolkingen, Duitsland veranderen, het leven van de Duitsers veranderen via klimaatbeleidsregels die de bevolkingen uiteindelijk financieel afhankelijk maken van de “staat”. Het leven zal fundamenteel veranderen door digitalisering en “klimaatverandering” volgens Merkel. Merkel spreekt van een totale afschaffing van autonome mobiliteit en het aantal volledig vrij rijdende auto’s. Precies zoals in Agenda 21 staat van de Verenigde Naties en de Green Deal van de EU…
www.journalistenwatch.com

Agractie, de boeren, kondigen nieuwe acties aan! Ze willen eerlijke prijzen voor hun producten en willen duidelijkheid aangaande de “stikstofcrisis”.
www.ad.nl

Steun de boeren en koop bij de boer!!!
https://findfarm.nl/

Mocht u nog een goed en verhelderend boek willen lezen, dan hieronder enkele leestips.
www.boekenbestellen.nl

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vrijheid van meningsuiting en geloof moet gewaarborgd blijven!!

 1. Trucker zegt:

  Vrijheid van Geloof (ik permiteer me brutaalweg een hoofdletter) klinkt heel goed.
  Goed voor al wat hier huist en obstinaat ontkent dat ONZE roots Joods-Christelijk in het –>voormalige<– Avondland, nu verworden tot een dorre eu HQ brussel dictators speeltuin met hun gatlikkers in de NIET meer soevereine staten
  De zelfverklaarde atheisten die schimpen op ONS (van velen op deze blog) Christelijke volgers, de venijn spuwende haatdragende sujetten die denken dat schrijft uit zichzelf is ontstaan (zo maar uit de lucht gevallen 🙂
  Moeilijk uit te leggen aan lieden/SOORTEN die zo vol chagrijn zitten of afgunst op ONS denken en uit een diepe frustratie vanuit hun binnenste de goorste viezigheid over ons uitstorten, ik hoef maar twee dagen terug te kijken om tientallen van deze exemplaren te lezen.
  Ik llig daar niet zo van wakker, het Oude Testament is meer als vijftig jaar mijn leidraad in men leven en laat me vaak de juiste beslissingen nemen zonder dat ik me gehinderd hoef te voelen door anderen.
  Atheisten zijn de loepzuivere aanhangers van de perfide (misdadige) ideologie islam en het mooiste (voor mij althans) is dat ze de dom zijn om het plaatje te begrijpen.
  Waarvan akte !

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zeker, we zouden een werkbare oplossing moeten bedenken tegen de voortschrijdende islam, en, als het even kan ook tegen de klimaat hysterici, maar misschien moeten we ons ook maar niet bang laten maken met 5G, Agenda 21, Koudenhove Kalergiplannen of vaccinaties.
  Mijn oplossing ?
  Met beide benen op de grond blijven staan.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Scheiding van kerk en Staat. Zo zou dat in Nederland geregeld zijn. In de praktijk komt daar niets van terecht want overal word de hand mee gelicht tot aan onze grondwet toe. Rutte c.s. bijvoorbeeld zouden allang voor landverraad veroordeeld moeten zijn. En de vrijheid van meningsuiting bestaat alleen voor linksdenkenden. Wij zijn dat gelukkig niet, maar we hebben gene ene moer in te brengen. U kent het wel; u word uitgemaakt door die linksen voor een racist, islamofoob, een Nazi…..Zelfs de PVV word buitenspel gezet. En waarschijnlijk word het FVD de volgende. In de oorlog kwam namens de Nazi’s Seijs Inquart de baas over ons spelen. Nu is dat de E.U. middels Ursula von der Leijen. Von der staat voor haar achternaam. Waarschijnlijk een omlaag gevallen jonkvrouwe. Een gevallen vrouw dus. Door de zogenaamde edelen word je ook al genaaid, kijk maar eens naar het koningshuis.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Dit jaar wordt roken duurder, het is preventief bedoeld.
  In tijden van oorlog , we spreken dan van veldslagen, was roken verboden.
  Ja lag als soldaat met maten in een greppel te wachten op de vijand die zich verderop bevond, daartussen was niemandsland.
  Als je in de nacht rookte en je stak je knar boven de greppel lichtte het vuurpuntje van je sigaret of sjekkie op en dat was van grote afstand waarneembaar en voor de vijand een mooi richtpunt om te knallen.
  Regelmatig had een soldaat dan geen zeven maar acht gaten in zijn kop.
  Rook en drink met maten, aanbevolen door de roverheid!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Niet alleen roken wordt duurder, ook de benzineprijs stijgt weer eens vanwege accijnsverhoging, spekkopers zijn de mensen in het oosten van het land die in Duitsland 30 cent per liter minder betalen.
   Maar men heeft het beste voor met de Nederlanders hoor….
   Zolang je maar niet drinkt, rookt of auto rijdt !!
   Nou nog de Pil van Drion in het basispakket en het cirkeltje is weer rond.
   Dan kunnen er nog wat bruikbare onderdelen uitgenomen worden en de rest kan de oven in, ik zou zeggen; verwarm hem maar vast op.

   Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Ergens bekruipt mij toch het gevoel dat de stelling dat de vrijheid van meningsuiting èn een willekeurig geloof beiden zouden moeten kunnen bestaan onhoudbaar is. Het kan niet! Steeds weer is willekeurig welk geloof dan ook een aantasting van de vrijheid.

  Het zou een goed begin zijn als men zou erkennen dat geloof en vrijheid niet met elkaar door een deur kunnen en het zou goed zijn als men stopt met de hypocrisie.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Vrijheid van geloof?
  Prima.
  Maar dan wel aanpassen aan de cultuur van dat land.
  Is dat Christelijk, dan heb je je daar naar aan te passen, anders opzouten.
  Wat men achter gesloten deuren wil geloven moet men zelf weten, maar buiten de deur pas je je aan punt uit.
  Het moet niet zo zijn dat een geloof zoals islam hier de dienst uit gaat maken, zij zijn hier heen gekomen, wij hebben ze niet gevraagd en we zitten al helemaal niet op hun mening en gewelddadige cultuur te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in saoedi-arabië
  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/01/15/report-saudi-arabia-executed-184-people-in-2019/

  Report: Saudi Arabia Executed 184 People in 2019
  Rapport: Saoedi-Arabië heeft in 2019 184 mensen geëxecuteerd

  (UPI) — Saudi Arabia executed 184 people in 2019 the most in six years, human rights organization Reprieve said on Monday.

  Of those executed, 88 were Saudi nationals, 90 were foreign nationals and 6 were of unknown nationality, Reprieve said in a statement

  “This is another grim milestone for Mohammed Bin Salman’s Saudi Arabia,” Reprieve director Maya Foa said. “The Kingdom’s rulers clearly believe they have total impunity to flout international law when it suits them.”

  Nl
  Saudi-Arabië executeerde 184 mensen het meest in zes jaar, zei mensenrechtenorganisatie Reprieve maandag.

  Van de geëxecuteerden waren 88 Saoedische staatsburgers, 90 waren buitenlandse staatsburgers en 6 hadden een onbekende nationaliteit, zei Reprieve in een verklaring.

  “Dit is weer een grimmige mijlpaal voor Saoedi-Arabië van Mohammed Bin Salman,” zei regisseur Maya Foa. “De heersers van het Koninkrijk geloven duidelijk dat ze volledige straffeloosheid hebben om het internationale recht te schenden wanneer het hen uitkomt.”

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Iedereen gelooft wat hij wilt geloven …moest er een opperwezen bestaan die alwetend en rechvaardig is….dan had die vervloekte islaaam nooit bestaan.ik geloof dat na het sterven alles is afgelopen …ik ben eerder geneigd om te geloven in de incarnatie……hoeveel godsdiensten zijn er niet….die van Jezus is er eentje wees goed voor elkaar …en inderdaad dat geeft een pluspunt…..maar niet overdrijven niet een hoop zogezegde “fluchtelingen” de europese grenzen laten overspoelen……waarom” fluchten” zij feitelijk? was het dan niet zo goed in hun Allah landen ik leerde in een katholieke school over de hemel en het eeuwig aanschouwen van God ……dat moet op den duur toch flink uw kl….uithangen…….neen dank u godsdienst……moest ik toch mij vergist hebben dan zal ik de voeten kussen en om vergeving smeken

  Like

 9. Marc zegt:

  Vrijheid van godsdienst is ook vrijheid van meningsuiting!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Drink met maten.
  Never mind!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s