De klimaatideologie is gebaseerd op onjuiste gegevens!

Screenshot_45

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU heeft grote plannen voor de bevolkingen van Europa. De “Green Deal” van de EU, die bijna identiek is aan Agenda 21/2030 van de VN, gaat elke EU-staat ontzettend veel geld kosten, dat de burger betaalt. Timmermans zegt dat de € 100 miljard voor de “klimaatneutrale” EU pas het begin is. Er zal nog veel meer geld, van u, naar de EU gaan. Volgens Timmermans kost de klimaatwaanzin € 260 tot wel € 300 miljard per jaar. De autoritaire Europese Commissie verwacht van alle lidstaten € 7,5 miljard extra om een transitiefonds op te zetten. We moeten echt als de wiedeweerga uit de EU!
https://jdreport.com

En de hele klimaathysterie is niet eens echt; de aarde warmt niet op, vergaat niet, en de Australische Senator Malcom Roberts legt u uit hoe de wereldwijde klimaat-bedriegerij is opgezet. U wordt voorgelogen, het VN-klimaatbeleid, Agenda 21, is, zoals u kunt horen in onderstaande video, gebaseerd op vervalste gegevens. Als je begint met meten bij een koude temperatuur in de geschiedenis van jaren geleden en in het onderzoek bepaalde gegevens niet mee berekent, bijvoorbeeld “de geschiedenis van het klimaat over miljoenen jaren”, is het logisch dat de uitkomst van de berekening hoger is dan het realistische resultaat. Maar de uitkomst ligt natuurlijk wel dichter bij de Agenda 21 doelstellingen…
https://youtu.be

Het politieke kartel, dat al jaren dingen doet die absoluut niet door de beugel kunnen en een anti-Nederlandse instelling heeft, meewerkt aan de VN-agenda en de Nederlandse bevolking mijns inziens niet voldoende beschermt, heeft nog vele geheimen… Volgens onderstaand artikel zijn er nog vele doofpotten over Mark Rutte en ook over Willem Alexander, die angstvallig verborgen worden gehouden.
https://indignatie.nl

Over doofpotten gesproken; de vuurwerkramp in Enschede schijnt ook een doofpot te zijn. De eerste naam is openbaar gemaakt; het betreft officier van justitie Mr. Herman Stam. In onderstaand artikel kunt u uitgebreid lezen over de aparte carrière van deze Herman Stam, over het internationale opsporingsbevel voor Dhr. Bakker,directeur van Fireworks; over het binnenloodsen van een verdachte ondanks tegenbewijs; over de verschillende sets met kleding; over het parallelle onderzoek; over veranderde lessen, de vrijwaring voor de brandweer, het achterhouden van feiten door het OM, de sturing van het onderzoek, het doen zwijgen van een getuige en nog veel meer.
www.deblauwetijger.com

Nederland zou voor het welzijn van de Nederlandse bevolking elk klimaatakkoord ongedaan moeten maken, uit de EU en de VN moeten stappen, aangezien de hele klimaatideologie grenst aan krankzinnigheid en niet onderbouwd kan worden.

We hoeven niet van het gas af om “het klimaat te redden”. Het klimaat regelt zichzelf al miljoenen jaren zelf. Het is mondiale bangmakerij, gefinancierd door miljardairs en multinationals, afstammelingen en “vrienden” van de Club van Rome, en bedoeld om de welvaart te herverdelen, van uw portemonnee naar die van de rijksten der aarde, via allerlei klimaat-beleidsregels die u financieel uitkleden en uw vrijheid zullen beperken.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De klimaatideologie is gebaseerd op onjuiste gegevens!

 1. Rensk. zegt:

  Dacht dat het 1000 miljard zou gaan kosten. Meen dat ik dat ergens gelezen heb. Maar zelf ga ik er van uit dat het dan het dubbele wordt. 2000 miljard en misschien nog meer. Net gelezen dat Wouter Bos vind dat ouderen de knip moeten gaan trekken. (lees we gaan de beurs van ouderen leegroven) Nu willen ze weer dat er weer zorghuizen voor ouderen komen. Eerst moeten de zorghuizen weg en dan moeten ze weer terug. Kabinet weet helemaal niet wat regeren is. Regeren is vooruit zien. Zij kijken hoogstens 24 uur vooruit. Ze kunnen en willen niks doen wat goed voor de samenleving is.

  Geliked door 1 persoon

  • Die 1000 miljard is alleen het Europese verhaal Rensk.
   Neem dat dan maar eens op wereldschaal en kijk wat het dan gaat kosten.dan zou het zo maar op het 10 voudige kunnen komen en de banken puilen dan uit van ONS geld.
   Want vergeet nooit dat elke boete of andere kosten die bedrijven moeten betalen later terug komen in de consumentenprijs dus draai het links of rechts om Jan lul de arbeider betaald het hele gelag.

   Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Ze willen héél Europa opnieuw inrichten naar hun gedachten, ze wilt ook steeds meer en méér macht, en zeker uw zuur verdiende geld!!
  Die EU proleten zijn knettergek, totaal geschift, die horen in een gesticht te zitten. Met een dwangbuis aan, om tegen zichzelf te beschermen, en nog belangrijker…..tegen ons allen in héél Europa!!

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/oh-nee-green-deal-van-frans-timmermans-is-aangenomen-europa-zal-in-2050-klimaatneutraal-zijn/

  Oh nee! Green Deal van Frans Timmermans is aangenomen, Europa zal in 2050 ‘klimaatneutraal’ zijn

  Klimaatsalafist Frans Timmermans heeft het voor elkaar gekregen. Zijn klimaat gedram heeft gewerkt. Zojuist is de resolutie van de Green Deal aangenomen, wat zal betekenen dat de EU er alles aan zal doen om ‘klimaatneutraal’ te worden voor 2050. In ander nieuws: de belastingen zullen wel weer worden verhoogd…

  Thierry Baudet werd voor gek verklaard toen hij beweerde dat het Klimaatakkoord zo’n 1000 miljard – of 1 biljoen – zou gaan kosten. Nou hij het aardig bij het juist eind. Er zal een transitiefonds komen van 1 biljoen voor landen die de energietransitie niet zelf kunnen bekostigen. Eén van die landen die gretig staan te wachten op al dat geld is Polen – een land waar enorm veel kritiek op is van dezelfde mensen die nu gratis geld aan de Polen willen geven.

  Like

  • Lucky zegt:

   Theo Hiddema
   @THiddema
   Nederland moet zorgen dat @TimmermansEU onder financiële curatele wordt gesteld. Die man weet niks van het klimaat, wil het beheer over miljarden en heeft met eigen handen nog nooit een cent gegenereerd. Waar is Willem Drees als je hem nodig hebt!

   Like

 4. Wachteres zegt:

  De cruciale vraag is, wat gaan ze écht doen met al dat geld?

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Ik heb een hele goedkppe oplossing voor het (REDDEN VAN HET KLIMAAT EN EUROPA).
  Grenzen dicht en alle parasieten nietsnutten misdadigers luie zwijnen en meer Europa uot trappen en als dat niet helpt uit schieten.
  Kost echt geen duizend miljard pleuro,s .
  Dan wordt Europa weer groen fris en vooral leefbaar.
  En Timmermans moet met een end hout de grens over gemept worden kan die gaan konkelen met zijn vriendjes de moslims en dat zwarte tuig uit Afrika.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb met stijgende verbazing de rapportage bekeken en beluisterd van 3 Australische politici en wetenschappers. De gedachte kwam bij me op wat zou Greta Thunberg daar nu van vinden als ze dat ook zou zien en horen en !!!!! begrijpen !!!!!
  Ik ben een leek en de meesten die dit lezen zullen beseffen dat ze ook een leek zijn. Ik probeer echter wel onderscheid te maken tussen wat geloofwaardig is en wat niet. Ik GELOOF dat we als wereldbevolking op grote schaal bedrogen worden. Ik GELOOF dat er geen CO2-probleem is. Ik GELOOF dat er geen opwarming van de aarde is.
  Ik vraag u om de video met dit verslag zo breed mogelijk te verspreiden. Dit is een tegengeluid dat we niet horen van onze FAKE NPO/NOS en media. Het zal moeilijk zijn om de voortrazende trein gevuld met leugens tegen te houden. Dat kan alleen als zoveel mogelijk mensen ook dit tegengeluid horen in plaats van het op een religie lijkende gedram van de meerderheid van de Nederlandse politici.
  ( malsion@orange.fr)

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vuurwerkramp die geen vuurwerkramp was.
  Pamela Hemelrijk 24-05-2000
  Het verhaal begint met Fred Spijkers, bedrijfsmaatschappelijk werker van Defensie die in 1984 op pas werd gestuurd met de opdracht de weduwe van een mijnenexpert wijs te maken dat haar man door eigen onzorgvuldigheid was gedood door een ontploffende oefenmijn.
  Maar dat kon die man niet over zijn lippen krijgen omdat hij wist dat dit een leugen was.
  Defensie heeft, om onder haar aansprakelijkheid uit te komen herhaaldelijk de Kamer voorgelogen, valsheid in geschrifte gepleegd, Fred Spijkers ontslagen en pogingen gedaan Fred Spijkers krankzinnig te laten verklaren door de psychiatrische rapportage te vervalsen.
  Verder lees ik tot mijn verbijstering in ons eigen archief (AD), is er op Fred Spijkers geschoten.
  Waar en wanneer en door wie, dat staat er niet bij, gek genoeg.
  Blijkbaar vindt de pers het een alledaags gebeuren dat er- door 2 militairen- geschoten wordt op een medewerker van Defensie, wiens ervaringen zonneklaar aantonen dat de Staat der Nederlanden net zo met zijn dissidenten omspringt als de voormalige Sovjet-Unie
  De landmijnen, waarvan de ondeugdelijkheid al in 1970 vast was komen te staan, zijn na twee ongelukken, waarbij in totaal acht doden en negen gewonden vielen nog geruime tijd gehandhaafd.
  Daarna zijn ze te koop aangeboden; dertigduizend stuks. Hoeveel er daarvan in de maag van een of ander derdewereldland zijn gesplitst wordt helaas niet vermeld in het rapport van de Nationale Ombudsman waaraan ik deze wijsheid ontleen, want ik vertel niks nieuws.
  In Enschede lees ik denkt men over enkele dagen klaar te zijn met het opruimen van de puinhopen in de binnenste ring.
  Met andere woorden; al het cruciale bewijsmateriaal is alweer vernietigd voor de onafhankelijke onderzoekscommissie zelfs maar bijeen is gekomen.
  Ik geloof niks meer ! Srebrenica, de Herculesramp, de Bijlmerramp, onze nobele inspanningen voor de handhaving van de vrede en veiligheid in Kosovo, niks en niks anders dan leugens hebben we op onze mouw gespeld gekregen, Het is structureel.
  Tot zover P.Hemelrijk.

  Tijl
  Het is ondenkbaar dat vuurwerk, in welke hoeveelheid dan ook, in staat is een complete woonwijk van de kaart te vegen.
  Defensie heeft zich nooit willen verantwoorden waar de ondeugdelijke instabiele landmijnen zijn gebleven.
  Er is rond de ramp in Enschede met man en macht gewerkt om alle eventuele bewijzen te vernietigen, bewoners mochten de wijk niet in en een beroepsfotograaf die met een vliegtuigje boven de wijk foto’s had genomen werd gearresteerd en zijn foto’s (van zijn eigen huis nota bene) vernietigd.
  Het is één grote stinkende beerput die erop gericht was de aansprakelijkheid die in de vele miljoenen zou lopen te ontwijken.
  Te vrezen valt dat premier Kok en enkele van zijn ministers daarvan op de hoogte waren.
  We zijn een bananenrepubliek wat ik u brom.

  Like

 8. Lucky zegt:

  1978: waarschuwing voor een nieuwe ijstijd

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/val-romeinse-rijk-op-herhaling-green-deal-zal-europese-unie-doen-instorten/

  Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

  Topeconoom Armstrong: ‘De natuur bewijst dat klimaatalarmisten regelrechte leugenaars zijn’ – Grillig weer niet veroorzaakt door CO2, maar begin zonne minimum en global cooling, plus verschuiving magnetische noordpool

  In de mainstream media worden inmiddels alle grillige weerverschijnselen, zoals de bosbranden in Australië, toegewezen aan klimaatverandering. Met misleidende, gemanipuleerde korte termijn statistieken wordt de naïeve Westerse bevolking in de waan gehouden dat het klimaat extreem snel opwarmt, terwijl juist het tegendeel het geval is. ‘Klimaatverandering is een fanatieke religie geworden,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Armstrong. ‘Er is geen bewijs, het is volledig op geloof gebaseerd…. Het is Europa dat door alle klimaatmaatregelen lijkt voorbestemd om in te storten

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5151478/papa-van-klimaatlars-heeft-milieuadviesbureau/

  Papa van Klimaat-Lars heeft milieuadviesbureau

  En dat duurzame adviesbureau wordt handelingsbekwaam geacht door opdrachtgevers provincie Gelderland & provinciaal waterschap Aa en Maas
  Hoop stampij gisteren over Lars Westra, een 12-jarige Poldergreta die de Provinciale Staten van Gelderland mocht toespreken over “het klimaat”. Hij kreeg een veeg uit de pan van PVV’er Marjolein Faber, die vond dat de jonge directeur van klimaatbureau Visie van Kinderen gewoon lekker moest gaan voetballen, in plaats van zich voor het klimaatdrammerskarretje van volwassen mensen te laten spannen.

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  Klimaatneutraal is het codewoord voor geïslamiseerd! Er wordt veel “RUIS” veroorzaakt om de aandacht af te leiden van de werkelijke gang van zaken. Dat is al een heel oud en beproefd politiek concept!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s