Europa is de klos, veroorzaakt door de politiek correcte dictatuur

Screenshot_34

(Door: “Balkanske priče”)

Decennia lang werden de vereiste condities gecreëerd om de demografische ineenstorting van het Westen in gang te zetten, die als springplank dient voor de Nieuwe Wereldorde. De gigantische toestroom van asielzoekers richting Europa is door hen georkestreerd. In de afgelopen vier decennia hebben NWO-globalisten miljoenen migranten laten binnenkomen in Europa, overwegend uit islamitische landen, om de  identiteit van Europa (joods-christelijke cultuur) te vernietigen. Verslaggevers vonden ‘Migrantenhandboeken’ op het Griekse eiland Lesbos. Later werd onthuld dat de handboeken, die in het Arabisch zijn geschreven, aan “vluchtelingen” waren gegeven, voordat ze de Middellandse Zee overstaken, door een groep genaamd ‘Welkom in de EU’, vermoedelijk gefinancierd door Soros. Iedereen kan zien dat Brussel en NWO-globalisten druk bezig zijn de soevereiniteit en nationale belangen van de lidstaten te vernietigen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Europa is de klos, veroorzaakt door de politiek correcte dictatuur

 1. De ware geschiedenis van alles ligt diep verborgen en is oorzaak van alle ellende op deze wereld. Deze video is vrij lang maar oh zo belangrijk om te weten.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Vanaf 10.30 min is er een fout;
   Volgens een familielid hebben de Fransen, de Duitse fabrieken leeggeroofd eind WO I en alles en machines meegenomen. (Volgens mij deden ze er later onvoldoende mee). Wat was het doel? de Duitsers vernederen, of hun broodwinning afpakken. In het verdrag van Versailles werden herstelbetalingen van tientallen jaren afgeperst. Moeilijk he om met werken dat terug te betalen, als je geen machines meer hebt! Het lukte de Duitsers ook niet. Het was kommer en kwel en uithongering. Totdat Hitler opstond en zei zo kan het niet langer, wij betalen niet meer en gaan het land opbouwen. En liet de mannen marcheren eerst met scheppen op de schouder in 1926, later in 1933 met geweren. ja. En de Duitsers moesten zich elke dag melden bij het arbeidsbureau. En de autoriteiten wisten dat er geen werk was, want er waren geen machines meer. En ze moesten in de rij gaan staan bij de gaarkeukens. Elke dag. Hoeveel jaren hou jij dat vol?
   Waar zou deze vernederingen voor zijn? Of afleidingen? Zoefzoef ik ben er niet het is er niet en onder de neus een oorlog opbouwen.
   De fout is dus dat er machines waren. Er waren namelijk GEEN machines.
   Leuk staaltje van propoganda van ene meneer Conolly die een boek en film heeft gemaakt. Ons indoctrineren in een andere geschiedenis.

   Like

 2. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Gezelliger kan het niet worden, dankzij de EU en Rutte 1,2,3, dus volgende keer maar weer gauw op de oude kartelpartijen stemmen……………..toch ??

  Like

 4. Lot zegt:

  EINDELIJK BEWIJS: Arabieren verkleed als politieagenten worden getraind om in te meppen op de franse gele hesjes bevolking. Gebeurd dat ook bij ons? Einde van het filmpje, doorgeklikt op iemand twitteraccount, kun je de gezichten en stemmen horen, terwijl de journalist op de grond ligt. Zij zeggen in het Frans zelfs, u bent ons toch niet aan het filmen?

  Ik had er al eerder over gelezen, een arabische politieagent die niet alleen bodyguard was van macron, maar ook optrad als politieagent met knuppel en op de menigte insloeg. Hij was een soort van leider en had even zijn helmplaat omhoog en stond met foto op internet. Kan het artikel nog niet meer vinden.

  GEZEGDE: Is een politieagent in harnas gekleed, dan is het een Arabier. Hakt hij op ons in, dan kunnen wij hem doodschieten, want hij is toch niet één van ONS, maar een vijand. Zo denken zij ook over ons, anders kunnen ze niet zo hakken op de menigte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s