Groene gekte, geldgeile sekte!

Screenshot_38

(Door: “bozeoudeman”)

Het kader van de zogenaamde Groenen zijn veelal gore hypocrieten, zij zijn veelal eerder de ziekte dan de kuur en als ze hun zin niet krijgen dan verzinnen ze iets. Denk aan de leugens rondom Brent Spar*. Een van de grootste schandalen rondom Greenpeace. Een van de oprichters van Greenpeace is er niet voor niets zelf uitgestapt.

Net als Milieudefensie is ook Greenpeace overgenomen door een nep links, dat er op uit is om de dictatoriale DDR wereldwijd te vestigen met hen als kaderleden als dikbetaalde en goed beloonde elite, kijk bijvoorbeeld naar Timmermans en Rosenmöller om slechts twee van die geldgeile figuren te noemen.

Dit nep links, dat tot niet eens heel erg lang geleden helemaal niets had met het milieu, zie bijvoorbeeld het dicht plempen van het IJmeer voor de aanleg van IJburg in Amsterdam, dat werd gesteund door GroenLinks, PvdA en SP. Dit dicht plempen van grote zoetwatergebieden voor woningbouw, die niet nodig was noch is als men de emigratie eens had gestopt ofwel nu alsnog stopte. Maar dat doet dit links niet, de verwoesting zal nog groter worden dankzij dit Nederlanders onvriendelijk links.

Als voorbeeld voor de politieke beïnvloeding en zo ook vermoedelijke corruptie binnen milieubewegingen:Van Tongeren, oud-directeur van Greenpeace, zat later in de Tweede Kamerlid voor GroenLinks. Samsom, PvdA, begon zijn loopbaan als actievoerder bij Greenpeace, actievoerder en oud directeur van Milieudefensie Duyvendak zat korte tijd voor GroenLinks in het parlement.

En als klap op die straks verboden vuurpijl: een van de vele schandalen rondom die ‘goede milieuactivisten die het lot van de wereld na aan het hart dragen’: een heer directeur van Greenpeace reisde 2 jaar lang geregeld met het vliegtuig vanuit Luxemburg naar het kantoor van de milieuorganisatie in Amsterdam. Per retourtje zorgde hij, als hypocriete campagnedirecteur die in Luxemburg woont, voor zo’n 140 kilo CO2-uitstoot. En over heilige Greta en haar geldgeile pappie en mammie heb ik het maar niet.

Geheugensteuntje Wikipedia

*Brent Spar: Door Greenpeace werd gesteld dat de installatie nog tonnen kwik, cadmium, koper, arseen en 5000 ton olie bevatte die vissen en zeebewoners zouden aantasten. Later onderzoek door het Noorse onderzoeksbureau Det Norske Veritas toonde aan dat Greenpeace zich een factor 1000 had vergist. Greenpeace gaf de fout toe en dat die was ontstaan doordat men dacht dat opslagtank 1 was bemonsterd, maar dat in werkelijkheid het bemonsteringsapparaat zich nog in de pijpleiding naar de opslagtank bevond en niet in de tank zelf. Greenpeace bleef echter bij het standpunt dat afzinken zou leiden tot ernstige milieuschade. Aanvankelijk weigerde Shell, zich beroepend op een zelf uitgevoerd onderzoek, waaruit bleek dat afzinken juist minder milieubelastend zou zijn. Waarna Greenpeace wereldwijd opriep tot een boycot van Shell tankstations. Deze boycot leidde uiteindelijk op 20 juni 1995 tot de bekendmaking van het besluit om de Brent Spar niet af te zinken, maar om deze af te breken en delen van de stalen romp opnieuw te gebruiken bij de constructie van een nieuwe kade in Mekjarvik bij Stavanger in Noorwegen. Shell leed tijdens de campagne van Greenpeace ernstige imagoschade. Ook het imago van Greenpeace zelf kreeg een knauw toen achteraf bleek dat de Brent Spar weliswaar een aanzienlijke hoeveelheid gevaarlijke stoffen bevatte, maar dat inzake het resterende aantal ton aardolie een grote rekenfout was gemaakt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Groene gekte, geldgeile sekte!

 1. koddebeier zegt:

  Linkse Greenpies kneuzen !!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het valt op dat links altijd slecht is in rekenen, behalve als ze in andermans zakken graaien !

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Gevaarlijke gek met veel geld op de bank die zich de luxe veroorlooft marxist te spelen zonder te weten waartoe dat leidt.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Een van de oprichters van Greenpeace is er niet voor niets zelf uitgestapt.

  Patrikc Moore stapte uit Greenpeace ondanks dat hij de eerste oprichter was. Hij zag met lede ogen hoe greenpeace gekaapt werd door politiek activisten met een dubbele agenda. Hiermee kon hij zich niet verenigen. De wetenschappers zijn nagenoeg allemaal wegelopen bij greenpeace en wat over is zijn ideologen die niet weten wat wetenschap is laat staan zich houden aan de feiten.

  Patrick Moore noemt de klimaat opwarming de grootste leugen van de mensheid. Hij noemt CO2 het manna van de wereld de mensheid en al het andere dat leeft.

  https://www.boublog.nl/2018/12/12/patrick-moore-ooit-greenpeace-verdedigt-de-uitstoot-van-co2/

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Hij is tenminste eerlijk ….ik bewonder zijn nieuwe bril

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s