GroenLinks . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op GroenLinks . . .

 1. bobzelf zegt:

  WE WERE LIVING “””in your future “”

  AND IT DID NOT WORK ,,,,,,,,

  zo ver “” Gorbatchov , over de EU

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Dat GroenLinks is ontstaan uit de drie voormalige partijen: PSP, PPR, en CPN.
  Dat zijn: socialisten, radicalen, en communisten!
  De drijvende kracht achter opperhoofd van GroenLinks Yasser is Wynand Duyvendak, de man die lid was van dat extreem linkse actie groep RARA!!
  Bekend van aanslagen, brandstichting op MAKRO en SHELL!!
  En ga zo maar door!!

  Like

 3. Lot zegt:

  Groen met een rode druppel bloed. Ze zeggen dat zij voor milieu zijn (en windmolens alternatieve energie) en natuur, maar is compleet niet waar. Men name groen links heeft de westerheide bij Hilversum en Bussum gesloopt. Ze wilden er een weg overheen aanleggen. Eerst alle heide laten snoeien met grote luidruchtige boomcutters. Deze heide staat altijd op fotos met op de achtergrond nog weleens de tv toren van het mediapark. Nu een kale vlakte met wat sprietjes heide. Hopend natuurlijk dat de mensen zeiden, die heide is ook niets meer laat die weg maar komen. Maar wij denken niet zoals groenlinksers. Toen werd achter een klein bos het oostelijke gedeelte richting Laren alle brem langs de fietspaden weggehaald. En als laatste moest de grote beukeboom eraan. De bewoners heb ik gehoord zijne r zelf omheen gaan staan. De weg is er niet gekomen.

  En op de heide is door dat groenlinks krapuulje grote koeien neergezet. Wel eens gras op de heide gezien. Hoeveel hebben die herkauwers wel niet nodig. Ze worden dan ook bijgevoed. Daar was het groenlinks ook niet om te doen: De koeien liggen breeduit op de heide op het noordelijk gedeelte onder de crailose weg, en ook op de bussumerheide.
  Dus de koeien pletten de heide en daarnaast duwen ze overal bomen om (wat voor reden dan ook) volgens mij zijn het mannetjes en strippen de bomen kaal. De losse exemplaren hebben geen bladeren meer.
  Iemand suggesties wat de agenda van groenlinksers is?
  En satanisten laten altijd tekens achter; op de westerheide als je richting mediaparktoren fietst staat er een nieuw bankje, met de tekst, MET DANK AAN GROENLINKS.
  duidelijker kun je hun bedoelingen niet vinden. want waar zouden wij dank(baar) voor moeten zijn, niets natuurlijk, daarom is het ook sat(an)ire. gek hé dat mensen zo kunnen slapen.

  Like

 4. Jan zegt:

  GroenLinks-meisje wordt heel erg nat van rechts FvD-jongetje, is in paniek, wie kan haar helpen?

  “Hoi iedereen!
  ….
  Ik ben weer single sinds een tijdje.
  Nu heb ik iets van 5 keer afgesproken met een jongen waar ik, fysiek gezien, helemaal wild van word. Ik voel vlinders, heb continue zin in sex met hem etc
  ….
  Maar dan: hij is totaal anders dan ik. Ik ben qua politieke voorkeur erg links, feministisch en anti-racistisch. Ik werk ook in dat werkveld.
  Hij is behoorlijk rechts (denk FVD),….
  ….
  Ik weet niet wat ik hiermee moet.
  ….
  https://tpo.nl/2020/08/30/groenlinks-meisje-wordt-heel-erg-nat-van-rechts-fvd-jongetje-is-in-paniek-wie-kan-haar-helpen/

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat Biden en zijn kliek kunnen gaan wij ook doen, meent Klaver, de rassenhaat aanwakkeren, te weten tegen blanken.

  Surinaamse gay (M) op Kamerlijst GroenLinks: Blanke groenlinksers zorgen voor onveilige werksfeer
  Amsterdamse GroenLinks-kopstukken weigeren te reageren op brisante uitspraken Amsterdamse GroenLinkser

  Jeetje, wat naar nu weer voor Jesse Klaver. Eerst die mevrouw met dat hoofddoekje van de Moslimbroederschap-jeugdbeweging die door ‘extreemrechtse media’ terecht werd uitgemaakt voor mevrouw met hoofddoekje van de Moslimbroederschap-jeugdbeweging, toen weer Huub ‘Godwinnen werkte bij Pim Fortuyn anders ook uitstekend’ Bellemakers en nu weer dit: een Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer met een jarenlang GroenLinks-raadsverleden in Amsterdam, kandidaat Kamerlid voor GroenLinks, die in een interview met een of andere inclusieve website voor inclusieve gemeenteraadsleden (lol) beweert dat GroenLinks Amsterdam bestaat uit nare, koude, hardvochtige, arrogante, blanke mensen die stom en gemeen doen tegen de Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer en dat alleen maar omdat hij géén blanke arrogante bakfietsbezitter is en wél gewoon zijn hele leven heeft moeten werken voor de taxpoet.

  https://tpo.nl/2021/03/02/surinaamse-gay-m-op-kamerlijst-groenlinks-blanke-groenlinksers-zorgen-voor-onveilige-werksfeer/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s