Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

Screenshot_36

Bernie Sanders was een openlijke bewonderaar van de Sovjet Unie, en geeft er blijk van dat zijn Marxistische ideeën en plannen alleen maar extremer zijn geworden.

(Door: “Xander”)

“Stalin´s goelags waren zo slecht nog niet – Steden zullen branden als Trump herkozen wordt”

Uit een nieuwe undercoveroperatie van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas komt andermaal naar voren dat links Amerika van plan is om het hele land in totale chaos te storten als president Trump herkozen wordt. Als de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders president wordt, moeten Trump´s aanhangers in goelags (oftewel concentratiekampen) worden gestopt om te worden ‘heropgevoed’. Dat wordt letterlijk zo gezegd door een organisator van Sanders’ campagne. Bernie Sanders is een rabiate Marxist, wiens extreemlinkse plannen vrijwel naadloos overeenkomen met die van de Europese Commissie in Brussel. Verschil: Sanders heeft daar (nog) geen macht, maar de EC hier des te meer.

Lees verder>>>
ksander nieuws
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Krankzinnigheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VS. Bookmark de permalink .

38 reacties op Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

 1. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/01/14/project-veritas-bernie-sanders-field-organizer-suggests-gulags-to-help-nazified-trump-voters/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20200114&utm_content=Final

  Project Veritas: Bernie Sanders Field Organizer Suggests Gulags to Help ‘Nazified’ Trump Voters

  n undercover video published by Project Veritas on Tuesday shows a field organizer for Sen. Bernie Sanders’ 2020 campaign saying Soviet gulags were actually a positive phenomenon, suggesting that some similar program could re-educate Trump supporters and billionaires

  Idem Breitbart, plus video.

  Like

  • De klootzakken zouden de boeken van de ervaringsdeskundige Alexander Solzhenitsyn eens moeten lezen.
   Dit soort gekken weten totaal niet waar ze over praten.
   Die hele goelag zooi was in het leven geroepen voor twee dingen, namelijk goedkope arbeidskrachten en moord op politieke tegenstanders en dat is dan waar dat soort tuig voor staat.
   Er waren inderdaad gevangenen die hun wederhelft mochten ontmoeten maar de meesten waren zo ver weg geplaatst in het land dat het niet te betalen was om de reis naar hun geliefden te maken.
   Veel mensen weten niets of bijna niets van Solzhenitsyn maar Ik zal even wat uit leggen.
   Hij schreef een brief naar een bekende van hem waarin stond dat de duitse kanonnen beter waren als de Russische wat volgens de geheime dienst neerkwam op kritiek aan de grote leider (Stalin dus) Daarvoor kreeg hij 6 jaar goelag (later nog eens verlengd met 6 jaar zonder opgaaf van reden)
   Het eerste kamp waar hij terecht kwam was een klosster waar een goelag van gemaakt was speciaal voor de intelectuelen, waar de intelectuelen die het niet met Stalins politiek eens waren direct dood geschoten werden en in een kelder gegooid.
   En zo iets die smeerlap van een Sander en zijn volgelingen achter staan.
   Je zou zo’n Nazie als president krijgen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Vergissing! Bernie Sanders is gewoon een Stalinist die nog in staat is om die afschuwelijke Georgiër te gaan nadoen met zijn neo-goelags! Naar de bliksem met die communistische extremist!

    Like

   • Helaas moet Ik je gelijk geven Jules.
    Inderdaad een Stalinist.
    Niet helaas omdat je gelijk hebt maar meer omdat er naar het schijnt toch veel Amerikanen zijn die dit niet doorzien.

    Like

 2. karton zegt:

  Afgezien van het feit dat het voorstel tot opsluiten in een kamp niet écht serieus genomen kan worden, herinner ik mij plots wat er in de jaren ’30-’45 in nazi-Duitsland gebeurde.
  Het voorstel geeft enig inzicht in de verziekte geesten van vele Democraten.

  Like

 3. Peter zegt:

  De gek is uit op een burgeroorlog,snel in een spanlaken en afvoeren.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Hier op zerohedge is de video.
  Denken die idioten dat de Trump fans geen wapens hebben? Grote fout.

  https://www.zerohedge.com/political/gulags-werent-bad-sanders-staffer-says-trump-supporters-will-need-be-re-educated-camps

  Like

 5. Lucky zegt:

  Wat een milieu……
  https://nationalfile.com/the-sanders-campaign-staffer-who-called-for-gulags-violence-was-arrested-for-dui-and-drug-charges/

  Sanders Campaign Staffer Who Called for Gulags, Violence Was Arrested for DUI and Drug Charges
  Kyle Jurek has a lengthy criminal history of alleged drug abuse and DUIs.

  Sanders Campaign Staffer die pleitte voor gulags, en geweld werd gearresteerd wegens DUI en drugskosten
  Kyle Jurek heeft een lange criminele geschiedenis van vermeend drugsmisbruik en DUI’s (rijden onder invloed).

  According to public information, Kyle Jurek, the campaign staffer for Sen. Bernie Sanders’ presidential campaign at the center of an undercover investigation by Project Veritas, was arrested in September of last year for allegedly abusing prescription painkillers, and was arrested on January 8 of this year for allegedly driving under the influence.

  On September 28 of last year, Jurek was arrested by the Polk County, Iowa Sheriff’s Department and given three charges, including “possession of a controlled substance,’ “unlawful possession of prescription drug,” and “possession of drug paraphernalia.”
  Then, on January 8, 2020, Jurek was arrested again.
  In his January arrest, Jurek was charged with “violation of probation,” “failure to provide proof of financial liability,” indicating that police say he was unable to provide proof of insurance, “possession of drug paraphernalia,” and “operating while intoxicated – 2nd offense.”

  Nl
  Volgens openbare informatie, Kyle Jurek, de campagnemedewerker voor de presidentiële campagne van senator Bernie Sanders in het centrum van een undercoveronderzoek door Project Veritas, werd in september vorig jaar gearresteerd wegens vermeend misbruik van voorgeschreven pijnstillers, en werd gearresteerd op 8 januari van dit jaar voor vermeend rijden onder invloed.

  Op 28 september vorig jaar werd Jurek gearresteerd door het Polk County, Iowa Sheriff’s Department en kreeg drie aanklachten, waaronder “bezit van een gereguleerde stof”, “onwettig bezit van voorgeschreven medicijnen” en “bezit van parafernalia.”
  Toen, op 8 januari 2020, werd Jurek opnieuw gearresteerd.
  In zijn arrestatie in januari werd Jurek beschuldigd van “schending van de reclassering”, “verzuim om het bewijs van financiële aansprakelijkheid te leveren”, wat aangeeft dat de politie zegt dat hij geen bewijs van verzekering kon leveren, “bezit van parafernalia voor drugs” en “opererend terwijl bedwelmd – 2e overtreding. “

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  En durft dat stuk genetisch en chemisch afval nog het woord democratie uit zijn gore bek te laten klinken.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Bernie Sanders, die seniele gek?
  Leeft die nog?
  Als er een in een kamp moet worden opgesloten dan is hij het wel.
  Deur op slot en de sleutel weggooien.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Kyle jurek: steden zullen branden als Trump herkozen wordt…

  Like

 9. Eppo zegt:

  Wat een Randdebiel ,volgens Mij zitten er ook een paar in t Haagje vooral bij PvdA en Groen-Links .
  Trump is de beste President van de V.S. allertijden .

  Geliked door 2 people

 10. Taljaard zegt:

  Links is datgene geworden wat zij menen te bestrijden; neo stalinisten en nazi’s.
  Maar denk eerder dat zij snel het onderspit zullen delven in een eventuele door hen aangezwengelde poging om een tweede Amerikaanse burgeroorlog te beginnen, dan dat zij hun haatvisioenen waar kunnen maken. Want de overgrote meerderheid van leger en politie zullen zich daar hoogstwaarschijnlijk niet voor lenen. En degenen die dan in heropvoedingskampen en gevangenissen belanden zullen levensgevaarlijke idioten als Kyle Jurek zijn.

  Of de deep state in staat is om een economische crisis te veroorzaken kan betwijfeld worden.
  Ongetwijfeld zullen een aantal CEO’s van grote bedrijven op de hand van de globalisten zijn.
  Maar een dergelijke hoogst riskante tactiek kost hen kapitalen.
  En het valt dus te betwijfelen, of zij er dat wel voor over zullen hebben.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Een Marxist die zich voordoet als Democraat, dat geeft te denken en moet toch bij sommige mensen een wenkbrauw doen optrekken.
  Gelukkig is het een globalistische ontwikkeling dat er steeds meer ‘democraten’ door de mand vallen, er steeds meer ‘socialisten’ zich ontpoppen als pure Communisten, en het ware gezicht van de Eurofielen niets meer blijkt dan een verzameling Brusselse Bolsjewieken……..

  Like

 12. Mary zegt:

  Socialisten zijn dusdanig geestelijk gestoord dat ze niet eens meer in de gaten hebben hoe opvallend geestelijk gestoord ze zijn………..

  Like

 13. Perception zegt:

  De aap komt nu uit de mouw.
  Nu zien we waar de fema kampen echt voor opgezet zijn!

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Stuur Sanders zijn staflid zelf naar Siberië dan kan hij straks ervaring deskundig zijn. Mij verbaast dit gedrag mij geen millimeter, hoor nog de SP man uit Amsterdam zeggen dat de miljoenen doden door Mao’s Culturele Revolutie enkel spaanders waren die nu eenmaal vallen waar gehakt wordt! Alle mensen die een andere mening hebben dan deze linkse idioten weten dus wat hun lot wordt als dit links de macht krijgt: Enkele reis Siberië of de killing fields van Pol Pot!

  Geliked door 1 persoon

 15. jack black zegt:

  Trump´s aanhangers in goelags (oftewel concentratiekampen)
  worden gestopt om te worden ‘heropgevoed’ ?
  Ik ben benieuwt hoe lang jij nog levend rondloopt ouwe zijkert !

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd al die linkse idioten op te sluiten !!!!

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  We hadden hier ook zo’n idioot:

  Gewoon een aangestelde ambtenaar. De ander moet nog wat stemmen winnen (…).

  Like

 18. Harry zegt:

  Als we nou de ergste linkse gekken op dat soort leeftijden eens in een kamp opsluiten ?
  Zou dat niet veel simpeler zijn en zo roei je het kwaad bij de wortel uit , dat is tenslotte de plaats om te beginnen .
  Triest hoor , als je zo oud bent als die Sanders en je bent nog zo gek als een deur !

  En als dat soort idioten uit beeld zijn is het wellicht mogelijk om de opvolgende generaties te heropvoeden en enigszins redelijk verstand in die koppen te meppen .

  Islam , socialisme , communisme , wat zouden we toch een stuk rustiger , aangenamer en rijker leven als dat soort rapalje niet bestond !

  Opruimen dus maar die bende .
  Anders komen we nooit meer uit de ellende .

  Geliked door 2 people

 19. Henk.V zegt:

  De strategie die links in het Westen, en dus ook in de EU en de Verenigde Staten voert, wordt meer en meer herkenbaar: Geef ons onze zin, of wij jagen de bestaande samenleving volledig de vernieling in (op allerlei manieren).
  Bij deze strategie van ontregeling en destructie kan men letterlijk elk scenario voor mogelijk houden.
  In zekere zin heeft ook de EU deze mentaliteit, want deze satanische grootmacht- in- wording heeft allang het vriendelijke kleed van ”openstaan voor democratisch overleg met de volkeren binnen de unie” overboord gegooid en regeert nu al volledig per decreet en dictaat.
  De rechten van de burgerij worden vermorzeld terzijde geschoven:
  Het dictaat met betrekking tot de ”redding van ons klimaat” zal ons worden overhandigd en van de burgerij zal worden verwacht dat die zonder moren grote financiële offers gaat brengen voor een NIET BESTAAND probleem.
  De hoog ontwikkelde Nederlandse agrarische sector zal niet uit de houdgreep van de Brusselse fanaten verlost, wanneer de Nederlandse bevolking die voor de voedselvoorziening zeer op de agrarische sector is aangewezen niet MASSAAL de kant van de boeren ,en tuinders kiest!

  Het Frans-Duitse bedenksel van de Europese Banken Unie gaat binnenkort haar invloed laten merken en zodra er ergens in de rest van Europa een bank door wanbeheer en totale incompetentie omvalt dan wordt van de rijke landen (vooral NEDERLAND) verwacht dat die de bak weer uit de brand helpt. Dankjewel, Merkel en Macron!!! Trouwe vrienden van ONS, niet waar RUTTE??????? En van je vrienden moet je het hebben..

  Ondertussen MOET de bevolkingsgroei van de EU niet stagneren.Dus importeren wij kinderrijke ,onderontwikkelde lieden uit niet-westerse gebieden, vooral uit Afrika. Ondertussen houdt men ons voor dat wij het kindertal per gezin LAAG moeten houden..
  Deze humane ,verrijkende enorme mensenmassa’s, die ons continent nog jaren zullen overspoelen brengen iets uit een ver verleden met zich mee: allerlei ziektes die wij hier allang hebben overwonnen.
  Nu al vraagt men in ziekenhuizen die niet al te ver van een AZC zijn gelegen aan patiënten die voor controles komen of zij ook in aanraking zijn geweest met mensen uit opvangcentra..
  De schrik zit er dus wel in, in de medische wereld.
  Dit zijn wat voorbeelden van de ontwrichtende politiek die overheden bedrijven.

  Wanneer de Democraten in de Verenigde Staten zich politiek in het nauw gedreven voelen, omdat de kans op herverkiezing van Trump groot lijkt, dan zien wij een nooit eerder waargenomen verborgen destructieve trek aan het licht treden, onder woorden gebracht door een wat seniel ogend links baasje.
  Maar seniel of niet, Sanders zegt precies wat de inmiddels zwaar links geworden Democraten op dit ogenblik denken : Geeft ons onze zin en kies Donald Trump niet opnieuw!! Hier zijn wij de rare sprongen van een in het nauw gedreven kat!
  De Democraten zijn nu al drie jaar in een revolutionaire modus van haat en nijd en roddelklap bezig.

  Het is de vraag of de Amerikaanse burgerij gevoelig is voor die houding.Links was destijds nooit bijzonder populair in het land , maar onder Obama is de verlinksing van de V.S.sterk in het geniep doorgevoerd.
  Ik ben van mening dat Sanders met zijn oproep feitelijk een intentie tot een staatsgreep heeft uitgesproken en dus in aanmerking komt voor berechting.

  We zullen zien wat er gebeurt…
  Maar dat wij uit de linkse houdgreep van politiek correct en de EU moeten worden verlost zal voor iedereen steeds duidelijker worden.
  Op naar NEXIT, dus!

  Geliked door 3 people

 20. Nemesis zegt:

  Die seniele achterlijke gestoorde rand debiel, heeft niet eens een idee wat een Gulag is, ondanks dat die gasten het doodschoppen nog niet waard zijn, wil ik hem wel aanraden dit boek eens te kopen:
  The Gulag Archipelago
  Aleksandr Solzhenitsyn

  Like

 21. Jan zegt:

  deel 2

  BREAKING: #Expose2020 – PART II: Sanders 2020 Organizer “There Are Things That Are More Important Than the Rule of Law in the USA”; Declares His Views Are Shared by Many Others Within the Campaign; Secret Service Notified Over POTUS Assassination Concernpic.twitter.com/qAXxMkRU9i

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) January 15, 2020

  Like

 22. Kraftavilqa zegt:

  Typisch links: geef ons onze zin of we gedragen ons als verwende kleine kinderen, razen en tieren en met ons speelgoed smijten en we willen nooit meer met jou spelen! En dan had heks hillary ’t over deplorables terwijl de echt sneue trieste figuren juist aan de linkerkant zitten. Linksisme is waarlijk een akelige geestesaandoeinng.

  Like

 23. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1499910621/democratische-kandidaten-foeteren-elkaar-na-debat-uit

  Democratische kandidaten foeteren elkaar na debat uit.

  ES MOINES – De Amerikaanse presidentskandidate Elizabeth Warren is na afloop van het Democratische verkiezingsdebat verhaal gaan halen bij haar concurrent Bernie Sanders. Hij wilde haar een hand geven, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan vroeg een verontwaardigde Warren waarom hij haar op televisie uitmaakte voor leugenaar.

  Like

 24. M. zegt:

  Waanzin in de overdrive, en in de overdrive maken ze fout achter fout en maken ze zichzelf compleet belachelijk.
  In werkelijkheid flikkert hun kaartenhuis van list en bedrog in elkaar en slaat men wanhopig om zich heen met zieke kreten tegen iedereen met gezond verstand want iets anders hebben ze niet meer.
  Hier op de tv doet onze media hetzelfde met ieder rechts realistisch geluid zit men betaald de boel belachelijk te maken of hoofden te schudden tegen alles wat niet de waanzin agenda dient waarvoor ze allemaal hoereren.

  Like

 25. Jan zegt:

  Dems in Amerika compleet doorgedraaid, passen ‘1984’ toe

  ….
  Attorney General Bill Barr be investigated for “ethics” violations that consist only of thought crimes — one of which is expressing a positive view of the “Judeo-Christian values” upon which Western Civilization is based.
  …..
  https://moonbattery.com/bar-association-investigate-barr-for-praising-judeo-christian-values/

  Like

 26. Jan zegt:

  LOL.
  Chris Matthews die altijd kippenvel kreeg als hij Hussein Obama hoorde orakelen vergelijkt nu Sanders en zijn aanhang met nazis

  Chris Matthews Melts Down – Compares Commie Bernie Sanders Winning Nevada to France Falling to the Nazis in 1940 (VIDEO)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s