VIDEO: Geert Wilders over de niet gedwongen uitzetting van uitgeprocedeerde asielzoekers

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Geert Wilders over de niet gedwongen uitzetting van uitgeprocedeerde asielzoekers

 1. henk verhoef zegt:

  wanneeer gaat het volk nu eindelijk eens luisteren
  Hij heeft iedere keer WEEEEER gelijk en de anderen partijtjes liegen er dapper op los
  maar mag niets baten– Jantje pet de pet — hij kiest iedere keer weer der zelfde leugenaars
  en dan verbaast zijn dat de criminaliteit stijgt– terwijl die in realiteit NOOIT gezakt was== men noteerden niet en loog ook daarover
  De toekomst biedt ook geen perpectierf– de kinderen met taal en reken achtertstand – getoont op de nos/npo/nieuwsuur =waren allemaal GETINT–
  daarentegen zijn de jeugdzorg kjinderen getoont, voornamelijk blank

  nou ja beide– falende beroepen/werknemers met wel grote bek

  Die Iraanse geleerde zei het aardig op nieuwsuur–0 Europa– stelt geen ene zak meer voor

  Geert waar begin je aan — kijk eens wat trrump een stront over zich heen krijgt van het linkse ruivenvreters tuig

  Like

 2. Lucky zegt:

  Schandalig!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/absurd-nederland-subsidieert-8-000-euro-per-asielzoeker-voor-terugkeerprojecten-als-ontspanning-empowerment-en-vaktraining-beautyspecialist/

  Absurd! Nederland subsidieert 8.000 euro per asielzoeker voor terugkeerprojecten als: ontspanning, empowerment en vaktraining beautyspecialist

  Er is een totale gekte aan de hand in bestuurlijk Nederland. De overheid smijt namelijk tot wel 8.000 euro over de balk per uitgeprocedeerde asielzoeker als die meedoet aan een ‘terugkeerproject’. Verantwoorden of het dat waard was boeit blijkbaar geen fuck, want ruim de helft keert alsnog niet terug!

  Van dat terugsturen blijkt in ongeveer de helft tot twee derde van de gevallen totaal geen sprake te zijn. En hoe dat komt? Nou, dat zo’n terugkeerproject uit onzintrajecten als coaching, ontspanning en empowerment, of een vakopleiding tot kapper, schilder- en schuurwerk of beautyspecialist bestaat, speelt vast een rol. Ook het feit dat sommige asielzoekers puur meedoen om een diploma te kunnen halen zodat ze in Nederland (denken te) kunnen blijven, is een factor. Misschien gaan ze met 16.000 euro en een hbo-diploma wél weg?

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Niets aan toe te voegen.
  Maar zolang op alle belangrijke posities linkse lamzakken en knuffelaars zitten die geen ruggengraat hebben om de asielindustrie aan te pakken, lukken zijn plannen nooit.
  Dit land is vergiftigd met slap links beleid.
  Kijk maar eens naar burgemeesters, 80% van hen zijn links waarvan de meesten PvdA’ers zijn.
  Nu weet ik wel dat de gemeenteraad de ‘baas’ is en niet de burgemeester maar ook daar zwaait links de scepter, vooral dat giftige GroenSlinks wat ons helemaal naar de afgrond helpt is te talrijk aanwezig.
  En dan die leugen brigade van CBS en CPB, de cijfer goochelaars die manipuleren naar gelang de wensen van het kabinet, ook dat is een linkse club en op de hand van de asielindustrie.
  Zolang dat niet veranderd zijn wij verloren, daar moet eerst de bezem voor dat men de asielindustrie kan aanpakken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eppo zegt:

  VVD heeft er een puinzooi hier heen binnen gehaald.
  Kijk maar Opsporing Verzocht .
  Tijd dat ze er uit getrapt gaan worden zowel de Crimigranten als VVD .

  Like

 5. Mary zegt:

  En zo is het en een ding weet je zeker de PVV zal dat ook zeker doen net zoals Trump, Orban, Salvini zal hij zijn beloftes uitvoeren, reden te meer voor Rutte en Co zeker nu al te beginnen het volk wederom een rad voor ogen te draaien met hun zogenaamde beloftes waarvan U een ding zeker weet dat zal de NWO kliek Rutte en Co nooit uitvoeren die hebben maar een agenda en die komt van de VN/EU.

  Like

 6. aad zegt:

  Dank je wel Geert. Het werkt volgens mij.

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  “Het veranderd eigenlijk nooit, zolang die Rutte er zit”. Dit klopt ten dele. Het moet zijn: “zolang de collaborateurs-kartel aan de macht zijn”. Rutte is een klein pionnetje die op een dag zal worden vervangen. Maar dat zal NIETS veranderen zolang de mensen in Nederland blijven vertrouwen hebben in de partijenkartel: VVD, CDA, PvdA, D66, CU enz.. Partijen die hun vertrouwen niet waard zijn omdat ze al bijna 50 jaar het vertrouwen van de stemmers stelselmatig misbruiken. Zij plegen verraad t.b.v. globalistische kapitaalvampiers die Nederland en heel Europa willen knechten of vernietigen. De meeste toppolitici plegen verraad uit angst en anderen omdat ze zijn – via de EU – omgekocht.
  Natuurlijk worden de ongewenste asielzoekers (hoe crimineel en gevaarlijk zij ook zijn) niet uitgezet. Hun bestaan in Nederland (samen met de zgn. vluchtelingen) maakt deel uit van de Islamisatieplan die de EU samen met BILDERBERG/NWO hebben uitgestippeld.
  Wat Wilders zegt over keihard beleid is in normale omstandigheden waar. Zijn interviewer antwoord: “De regering heeft stiekem op de achtergrond gezegd laat maar, omdat de belangen zoals landingsrechten, toeristen handelsbelangen zijn eigenlijk veel belangrijker”. De regering laat stiekem de boel, de boel, maar niet wegens belangen zoals landingsrechten, toerisme of handelsbelangen. Niemand op Schiphol zal “Air Maroc” missen, als die hier niet meer zal landen. Hetzelfde geldt voor Air Afghanistan. De handelsbelangen uit alle mogelijke achterlijke Afrikaanse landen is te verwaarlozen. De dictators in Afrikaanse- en moslimlanden zijn omkoopbaar en de mensen uit hun landen interesseren ze geen zier. Mensen uit zulke landen worden NIET GEMIST. Het gaat hier uitsluitend oM Verordnungen und Befehlen vanuit de Hauptkommandatur van de EU bezettingsmacht en hun globalistische bazen.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De voorbeelden uit het verleden liggen nog scherp op het netvlies, de oorlog in Bosnië is een opmaak voor wat ons te wachten staat, een land waar de moslims talrijker werden en de roep vanaf de minaret vijf keer per dag galmde door de straten, waar de islam een burgeroorlog (Jihad) begon om hele gebieden te ontdoen van ongelovigen,…
  De strijd werd een bloedige oorlog, de oorspronkelijke bewoners pakten de handschoen op en sloegen met harde hand terug, hun steden en dorpen werden met hand en tand verdedigt.
  Zelfs de tussenkomst van onze vredesmacht de UNPROFOR had geen schijn van kans tegen de volkslegers, ondanks het opgeheven vingertje gingen de etnische zuiveringen onverminderd voort.
  Als ik de invasie vanuit Turkije al decennia voet zie krijgen in ons parlement, onze steden al bevolkt met honderdduizenden Turken, die kunnen vertrouwen op de steun van de grootste Turkse krijgsmacht van Europa, dan maak ik mij meer zorgen om de islamitische dreiging van Bosnische proporties, dat buren elkaar gaan bevechten, dan een paar Afrikaanse vakantievierders die hier op kosten van de staat hun adolescente wilde haren kwijtraken, zich bekwamen in criminele activiteiten en zich laven aan de mores van de rechtstaat.
  (niet dat ik het asieltoerisme goedkeur, ik ben zelfs faliekant tegen alle vormen van de politiek correcte dictatuur).
  De Hollandse samenleving is geen toonbeeld van weerbaarheid, (op een paar Paintballers na), een mogelijke strijd zal vergelijkbaar verlopen met de Duitse bezetting in ’40’, het kabinet zal de dagelijkse werkzaamheden onderbreken om 5x daags een gebed bij te wonen, en Turks zal de voertaal worden……de Pays-Bah gaat een ongewisse tijd tegemoet.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Hoe vaak moet de oppositie het kabinet nog aanspreken op het niet nakomen van de beloftes en afspraken, zelfs de wettelijke bepalingen worden met voeten getreden, het volk word geschoffeerd……
  De regering is een slappe hap, in bedreigende tijden waarin een rechte rug gevraagd wordt, een woord of handdruk gegeven kan worden, en men ergens voor staat…….en niet buigt als een rietstengel voor elke waan van de dag……en het Brusselse bolsjewisme.
  (kunnen er geen Poolse politici op het pluche in de Pays-Bah komen, die hebben wel een mening over hun vaderland).

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Nieuwsuur gisteravond over hetzelfde onderwerp. Cabaret op zijn best. De vrouw met de Siegmund Freud balpen tussen haar vingers interviewt mevrouw Radeloos en mevrouw Zinloos. Een wolk van geveinsde onwetendheid. Niets dan bullshit.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Men geeft de voorkeur aan handelsbelangen en goede maatjes blijven met andere landen ipv de wet in ons eigen land te handhaven en uit te voeren. Nederland is dus een CORRUPT land geworden en er zou daarom een aanklacht tegen de staat/kabinet gestart behoren te worden.
  Ik dacht trouwens dat illegaliteit al lang strafbaar was gesteld, maar dat schijnt dus helemaal niet waar te zijn.
  Het CDA komt nu op het lumineuze idee bij monde van mooiprater mevrouw Toorenburg om illegalen te straffen. Maar hoe kun je nou in godsnaam een illegaal straffen die geen papieren en geen land heeft en waarschijnlijk ook een valse identiteit opgeeft. Iemand die voor de wet niet eens bestaat, dus ook geen rechten en eigenlijk ook geen plichten heeft.

  Ja zulke poep komt van het CDA, maar Segers en D66 staan al weer op de rem, daarom komt in dit land nooit wat van de grond met al die kleine ego-sputteraartjes en mevrouw Toorenburg kan dus zogenaamd wel roepen, maar zij hoeft niets waar te maken en dat weet zij natuurlijk verdomd goed.

  Like

 12. Wilders heeft weer gelijk

  Like

 13. jack black zegt:

  Groen/Rood/Paars,
  Ze lappen alles aan hun laars !
  Fuck the EU !
  En de Rutte daartoe !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s