Westerse korsetleiders

Screenshot_37

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De wil van Allah

Als ze Nederland als dieven in de donkere nacht kunnen verlaten en via allerlei sluiproutes het kalifaat weten te bereiken, is dat ‘de wil van Allah’. Als ze daar leven met een ‘strijder’ en zijn kinderen baren is dat ‘de wil van Allah´. Als men daar in de strijd overweldigde gevangenen in het openbaar op barbaarse manieren martelen en afmaken is dat ‘de wil van Allah´. Als ze op uiterst laffe manier een niet-militair vliegtuig met een raket uit de lucht schieten, is dat ‘de wil van Allah’…

Maar als ze uiteindelijk de vermeende ‘heilige’ strijd verliezen en met hun kroost in erbarmelijke omstandigheden in gevangenkampen komen te zitten, is het ineens NIET meer ‘de wil van Allah’… Dan moeten ze door de Nederlandse regering terug gehaald worden… wat vervolgens dan weer WEL ‘de wil van Allah’ is? Ze hebben anderen ‘uit naam van Allah’ de meest verschrikkelijke dingen aangedaan en ze blijven zichzelf maar zien als slachtoffer en verwoorden hun gedrag telkenmale weer als ‘gerechtigde’ reactie op ‘het onrecht dat moslims wereldwijd wordt aangedaan’. Fuck de bemoeizieke VN (!) en vooral de regel grage EU en laat ze daar eenvoudig wegrotten in hun eigen ellende. Het is namelijk eenvoudig te motiveren: het is tenslotte allemaal ‘de wil van Allah’! Dat zou toch eenvoudig te accepteren moeten zijn…

Onzichtbare korsetdragers

Trudeau, die niet eens het onderzoek afwachtte maar zijn nek brak om het voorval met het neergeschoten vliegtuig meteen als ‘ongeluk’ te omschrijven; Rutte, die de onderste steen boven zou halen en recht zou doen gelden; Merkel, die alle islamgerelateerde aanrandingen, verkrachtingen en moorden maar BLIJFT verdoezelen; Ollongren, die elk rationeel (!) tegengeluid betreffende de EU strafbaar wil stellen; de VN, die onder de noemer ‘humaan’ bijna ALLE oorlogen in gang LAAT zetten door haar eigen, door ú VERPLICHT (!) gefinancierde, legermacht; en Brussel,dat haar Europese burgers steeds verder in de zowel financiële als fysieke ellende dwingt.

Rutte, Klaver, Jetten, Ollongren etc. etc. die leugen na leugen blijven verspreiden om hun zogenaamde klimaatproblematiek leugens middels de NOS door uw strot blijven duwen en de rechten van absolute minderheden BOVEN de rechten van de meerderheid willen laten stellen… Democratie? Dit heeft NIETS, maar dan ook NIETS met enige vorm van democratie te maken, maar ALLES met een steeds duidelijker vorm krijgend DICTATORIALE staat. De EU! Gesteund en mede gevormd door de VN!

Van al deze, hun eigen volk en vaderland verradende, slappe zakken vraag ik me steeds weer af wat voor een onzichtbaar exoskelet zij in vredesnaam moeten dragen om rechtop te kunnen lopen en staan. Want hoe verklaart u het anders dat mensen zonder ruggengraat rechtop kunnen staan en lopen.

Overeenkomst

Bij WNL op Zondag ging het naast Iran, de uitgeprocedeerde asielzoekers die rotzooi schoppen maar waar ‘we’ NIETS tegen ‘kunnen/mogen’ doen, de stikstof ‘crisis’ en de woningnood, over een natuurserie waarin bijvoorbeeld pinguïns te zien waren. Een van de pinguïns was nogal naïef en werkte hard aan zijn of haar eigen nest, terwijl anderen de bouwstenen weg stalen voor hun eigen nest. Er werd hard gelachen om deze ‘menselijke trekjes’. Uitermate pijnlijk vond ikzelf met name de overeenkomst van deze pinguïns met ‘onze’ zogenaamd ‘zelf gekozen’ politici die in hun DOMheid, net als de betreffende pinguïn achter hun rug om, de intenties van diezelfde asielzoekers en de ware intenties van de islam (wereldoverheersing ten koste van alles) maar niet WILLEN zien en waar ze de poorten wagenwijd voor open hebben gezet zonder ook maar een seconde nagedacht te hebben over wat te doen met dergelijk tuig! Deze uiterst infantiele (kinderlijke) linkse denkwijze en dit idem kortzichtige, visieloze gedrag richt de EU volledig te gronde! Zowel qua cultuur, qua normen en waarden als financieel!

Dictatuur geboren uit democratie

In De Lokroep, een documentaire van Sinan Can over IS en het ‘Nederlandse’ Jihadisme, wordt duidelijk hoe moslims denken. De vraag wat ze dan in vredesnaam in een democratie te zoeken hebben, mag hopelijk toch tot enig nadenken leiden (maar hoogst waarschijnlijk niet…). Een moslim kan namelijk per definitie NIET democratisch zijn. Een moslim leeft alleen maar om Allah te dienen en ‘zijn wil’ ten uitvoer te brengen. ‘Zijn wil’, die door een overduidelijk geestesgestoord mens (!), daarna genoemd ‘de profeet’, is opgeschreven en inmiddels wereldwijd wordt verkondigd. In deze documentaire ziet u ook uitsluitend imams die spreken van het eeuwige ‘onrecht’ dat moslims is aangedaan. De eeuwige islamitische slachtofferrol. De islamitische barbaarsheid, waar alle tegen-reacties en oorlogen uit voortvloeien, zien zij derhalve overduidelijk NIET als de oorzaak. En dat kan ook niet, want of zij zelf (in de meeste gevallen!) met gewelddadigheden en uitmoorden beginnen of niet, ALLEEN moslims en de islam worden wereldwijd ‘onrecht’ aangedaan! Veelal door het ‘beledigen’ van hun ‘god’, die zich na Mohammed, 1410 jaar geleden, nog NOOIT aan iemand vertoont heeft.

Wat ze dan in onze democratie te zoeken hebben? Door groei en overwoekering ‘democratisch’ de overhand krijgen en daarmee diezelfde democratie, wederom zogenaamd ‘gekozen’, om te zetten naar een islamitische dictatuur. Gelijkwaardig de Iraanse onderdrukking ‘uit naam van Allah’.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Westerse korsetleiders

 1. Svalbard zegt:

  Helaas, men blijft hier in Nederland, Duitsland, Frankrijk en b.v. Zweden in politieke coma liggen. Allemaal linkse leugens, ook bij de moderne media zoals de Nederlandse Propaganda Omroep of het leugenachtige halfacht nieuws van RTL4.
  En laten we vooral nu.nl niet vergeten, een soort instituut a la DDR 2.0!
  Wat mij echt woedend maakt is het bij voorrang toewijzen van goedkope woningen aan asielzoekers, terwijl jij weer even een paar jaar langer moet wachten. Gratis zorgverzekering zonder eigen risico!
  En wat krijgen we daarvoor terug?
  Kijk naar Zweden, een land dat binnen niet al te lange tijd op een catastrofe afstevent.
  De islam hoort hier niet thuis, het is een fascistische doctrine met een religieus sausje.
  De nazi’s waren niet voor niets goed bevriend met de grootmoefti van Jeruzalem.
  We moeten dat zooitje in Den Haag straks echt met pek en veren wegstemmen, want dit zou wel eens de laatste kans kunnen zijn!!!!

  Geliked door 3 people

  • Ivanneau zegt:

   Lagen ze maar in coma. Dan kun je de stekker er nog uittrekken. Ze weten drommels goed wat ze doen. Ze zijn vroeger op school gepest en in het bedrijfsleven mislukt en nemen nu wraak. Ze denken er zelf uiteraard beter van te worden maar die verrassing blijft nog even in petto.

   Like

 2. Willem zegt:

  Goed gezegd.

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen genocide op Christenen in Nigeria
  https://www.breitbart.com/africa/2020/01/15/nigerian-rights-advocates-ask-pope-trump-to-intervene-to-stop-christian-genocide/

  Nigerian Rights Advocates Ask Pope, Trump, to Intervene to Stop Christian Genocide
  Nigeriaanse rechtenadvocaten vragen paus, Trump, om in te grijpen om christelijke genocide te stoppen

  The Human Rights Writers Association of Nigeria (HURIWA) is appealing to President Trump and Pope Francis to intercede with their government to stop the “genocidal killings of Christians.”
  Spokesmen for the rights group said they had made this decision after the recent spate of well-coordinated attacks on Christians by armed Islamists in Kaduna state

  Nl
  De Human Rights Writers Association of Nigeria (HURIWA) doet een beroep op president Trump en paus Franciscus om in te grijpen bij hun regering om de “genocidale moorden op christenen” te stoppen.
  Woordvoerders van de rechtengroep zeiden dat ze deze beslissing hadden genomen na de recente golf van goed gecoördineerde aanvallen op christenen door gewapende islamisten in de staat Kaduna

  Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  ‘de wil van Allah’ is een uitvindsel van het islaaaam krapuul om hun smeerlapperij te verdoezelen en te rechtvaardigen

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Christenvervolging: Top 10 van de 50 landen

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  DE AANVAL IS DE BESTE VERDEDIGING.
  we klagen dat een moslim een huis krijgt waar een jong Nederlands stel op wacht. We klagen dat indringers zorgeloos alle mogelijke medische zorg gratis krijgt terwijl autochtone Nederlanders er hoge premies voor betalen.
  We klagen dat in Nigeria Christenen worden vermoord.
  We klagen en klagen en klagen.
  Fout.
  We moeten aanvallen. Als we weten dat de islam achter al deze ellende zit moeten we de islam aanvallen. Moskeeën sluiten is slechts het begin. Berekend is dat minstens een miljoen moslims in Europa bereid zijn de jihad aan te gaan. Dat betekent iedereen die geen moslim is te vermoorden. Zo simpel is het. Deze ‘moordenaars’ moeten Europa weer uit. ALLEMAAL.
  En wat doen wij? Niets. We laten de afslachting van onszelf, ons gezin en onze vrienden en kennissen rustig op ons afkomen.
  Wanneer worden we wakker?

  Like

 7. Peter Rissing zegt:

  Grotendeels met Sion eens. Maar hoe kunnen we de christenen in NL aan het verstand brengen dat de islam en het christendom verschillende grootheden zijn. Het christendom heeft meegewerkt aan het ontstaan van onze Trias-politica en democratie. De islam presteert het omgekeerde, met gebruikmaking van de democratie. De christenen keren steeds ‘de andere wang toe’ en de moslims maken daar heerlijk misbruik van. Zie bovenstaande CBN rapportage. Christenen wakkerschudden is een oplossing voor het islamprobleem. Maar probeer dat niet bij die ‘Papa di Roma’, die is ziende blind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s