Alle “veiligelanders”, overlastgevers, pedo´s en salafisten ons land uit en de grenzen dicht!!

Screenshot_5

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ik begrijp het werkelijk niet. Er moet een apart AZC komen voor “veiligelanders”… Voor mensen die niet uit een oorlogsgebied komen en dus eigenlijk linea recta terug kunnen naar waar ze vandaan kwamen. Staatssecretaris Broekers-Knol zoekt naar locaties waar deze mensen uit Marokko, Algerije, en Tunesië ondergebracht zouden kunnen worden. Misschien in Marokko, Algerije en Tunesië? Deze personen worden boven gemiddeld in verband gebracht met overlast gevend en crimineel gedrag, dus waarom moeten deze mensen in godsnaam in Nederland blijven als hun thuisland veilig is? Onbegrijpelijk, terug met die “veiligelanders”!!!
www.telegraaf.nl

Vele internationale astronomen hebben een mondiale oproep gedaan, aan de overheid, instellingen en agentschappen over de hele wereld. Ze vinden dat het vermogen van astronomische instrumenten vanaf de grond bedreigd wordt door de inzet van satellietenvloten (o.a. voor 5G). Ze roepen formeel op tot een grotere effectieve bescherming voor professionele astronomische waarnemingen vanaf de grond, waardoor het recht wordt gewaarborgd om een hemel te observeren die vrij is van onnodige kunstmatige vervuilende bronnen. De lucht wordt niet alleen vervuild door de grote steden, maar ook door kunstmatige satellietenvloten die elkaar kruisen. Het Amerikaanse bedrijf SpaceX heeft al 180 kleine satellieten de lucht ingeschoten en wil er nog 42.000 de ruimte in schieten in de komende jaren.
https://astronomersappeal.wordpress.com/

Het aantal blijft stijgen, in heel Europa, maar de politie in Nederland registreerde in 2019 in totaal 21.302 aan mensenhandel gerelateerde misdrijven, een stijging van 16% met het jaar daarvoor. De drugshandel steeg met 11%, geregistreerde gevallen van wapenhandel stegen met bijna 27%, bezit van en distributie van kinderporno steeg met 22%, maar volgens het politieke kartel gaat het goed met Nederland…
https://nltimes.nl

Het aantal overvallen in Utrecht, en dat zal niet alleen voor Utrecht gelden lijkt me, is met een derde toegenomen. De politie heeft geen verklaring voor de stijging… Naar mijn mening ligt de stijging in het aantal overvallen en de hierboven al geschreven stijgingen, aan de toename van het aantal niet-westerse mensen in Nederland, de open grenzen en het ruggengraatloze en anti-Nederlandse kabinet onder leiding van Bilderberger Rutte…
www.ad.nl

De stichting Stop5GNL heeft onlangs een sommatiebrief gestuurd aan de minister, waarin ze oproept de veiling van 5G-frequenties te stoppen en verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van de burgers. Deze stichting vindt, geheel terecht, dat met de uitrol van 5G de Nederlandse bevolking aan een onaanvaardbaar gezondheidsrisico wordt blootgesteld en dat is onrechtmatig. Stichting Stop5GNL wil, als de Nederlandse staat geen gehoor geeft aan de oproep, een kort geding starten om dit via een rechtszaak af te dwingen. Goed bezig, aangezien er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat kan aangeven dat 5G veilig is voor de gezondheid van mens, dier en  flora en er vele onderzoeken zijn gedaan die zeggen dat het schadelijk is!
https://jdreport.com

Er zijn vele politici die kostte wat het kost de mensen willen laten meewerken aan de zogenaamde verduurzaamheids-/klimaatagenda, die door linkse politici, in opdracht van de VN, wereldwijd wordt uitgerold. Critici, mensen met vaderlandsliefde, nationalistisch of realistisch ingestelde mensen worden zoals we weten gedemoniseerd, genegeerd, uitgescholden, buitengesloten en soms aangeklaagd of vermoord en hoe die linkse gedachtegang, die mijns inziens vervuld is met haat tegen andersdenkenden, werkt, zien we aan onderstaand bericht.

Een staflid van Bernie Sanders in Amerika zegt dat aanhangers van zijn politieke tegenstander, supporters van Trump, in kampen gestopt moeten worden om “heropgevoed” te worden. Mijns inziens zal Timmermans van de EU deze zienswijze ondersteunen, maar dat terzijde.
www.xandernieuws.net

Screenshot_4

Wat volgens mij goed zou zijn voor Nederland is als dit Rutte-kabinet, inclusief Rutte, opstapt of ontslagen wordt, aangezien het niet langer de Nederlandse bevolking vertegenwoordigt en beschermt en er een nieuw kabinet gevormd wordt door de, ik denk, grootste partij van Nederland, de PVV, die dan in samenwerking met het FvD Nederland weer kan opbouwen.

Daarnaast lijkt het mij niet meer dan normaal, met het oog op alle illegalen in Europa, dat de grenzen onmiddellijk dichtgaan en we uit de EU en de VN stappen, die uit zijn op een ondemocratische wereld die geleid wordt door één wereldregering met een gereduceerde, ja-knikkende en volgzame bevolking die door “het internet van things” gedicteerd wordt hoe ze, in elk opzicht, moeten leven.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alle “veiligelanders”, overlastgevers, pedo´s en salafisten ons land uit en de grenzen dicht!!

 1. guusvelraeds zegt:

  Pedo’s het land uit? Waar naar toe dan? Thailand?

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Als de rest van Europese landen hun grenzen openhouden, stroomt het vuil vanzelf naar het afvoerputje……..en zal daar wel blijven steken……..hangen.

  Geliked door 2 people

 3. Trucker zegt:

  Hebben jullie daar in Nederland geen oude mijnen meer ?; prop ze daarin, heb je voor de beveiliging zelfs zo goed als niemand nodig kan je zelfs vrouwen voor gebruiken, steken ze hun kop boven de ladder uit wordt er een trap tegen gegeven.
  Hoe de meest moeilijke problemen simpel opgelost kunnen worden, trouwens is er plaats over prop alle islamieten invaders daarbij in afwachting ze terug op een C130 gezet worden (rechtopstaand 10 per pallet) :- )

  Geliked door 3 people

 4. Eppo zegt:

  Gewoon met Air Maroc of Air Tunesie of welke andere maatschappij als Ze hier landen op Schiphol of andere vliegveld gelijk retour vol met hun Meuk.
  USA en Canada stuurt ook crimigranten , non valeurs retour landen van her/afkomst .
  Dat is goedkopers als dat PvdA/VVD beleidt met ze hier houden .

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  De “love jihad”
  Ik ken trouwens 2 mannen die op deze manier mozlim geworden zijn.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/kijk-uit-hier-komt-de-love-jihad-islamisering-via-het-aangaan-van-relaties-met-niet-moslims/

  Kijk uit, hier komt de “love jihad”: islamisering via het aangaan van relaties met niet-moslims

  Er is een nieuw fenomeen om niet-moslims tot de islam te bekeren en zich daarna bij radicale clubs als ISIS aan te sluiten. Het heet “love jihad” en het zet momenteel India al op stelten.

  Er zijn nog geen aanwijzingen dat love jihad zich ook in Nederland voordoet, maar Shashi Roopram – verslaggever voor het Nederland rechtse YouTube-kanaal UP! – brengt het wel ter sprake: “Love Jihad is de verspreiding van de Islam door het aangaan van een relatie met een niet-moslim en deze persoon te bekeren tot de Islam,”

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/15/erdal-balci-de-terugkeer-van-isis-en-de-hoofden-in-het-zand/

  Erdal Balci – De terugkeer van ISIS en de hoofden in het zand
  Zolang de wereld de confrontatie met de leer van de islam uit de weg gaat, zal deze brand niet doven

  Islamitische Staat (ISIS) is geen langzame dood gestorven. De jihadisten winnen de laatste maanden in Afrika snel terrein. Vooral in Sahel, met Mali als centrum van het toekomstige kalifaat, werkt de organisatie van de horror aan een heuse comeback. De vraag die nu rijst is of het Westen heeft geleerd van zijn fouten

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Er moet aparte AZC komen voor ongewenste indringers uit veilige landen? Nee! Er moet voor deze parasieten een INTERNERINGSKAMP komen die dezelfde faciliteiten biedt als een Sovjet Goelag, DDR heropvoedingskamp of Kamp Amersfoort tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nederlandse burgers hebben het recht beschermt te worden tegen moordenaars, pedofielen en salafisten. Achter zware elektrificeerde dubbele rij prikkeldraad (concertina’s) en wachttorens met zware mitrailleurs hebben ze weinig kans rottigheden uit te vreten. Als dat wijf van Broekers – Knol geen locatie in Nederland kan vinden, bestaan dergelijke locaties zeker in Belarus of Moldavië. Beide landen zijn experts op dat gebied en ze zouden graag paar centen bij willen verdienen. Daarheen kunnen, trouwens, ook alle Afrikaanse negers en nep-vluchtelingen uit moslimlanden worden getransporteerd. OPGERUIMD STAAT NETJES.
  De EU en de VN zijn schadelijk voor het bestaan van Nederland. Zodoende kan Nederland beter beide organisaties verlaten. De VN is een fantoomorganisaties die zgn. bedoeld is om de vrede in de wereld te behouden. De EU is een SCHADELIJKE organisatie die niet is opgericht door Europeanen en voor Europeanen. Integendeel. Deze organisatie heeft maar een doel: de procedures en activiteiten te coördineren die zouden leiden de Kalergi-Plan op schema te houden. De globalistische wereldregering bestaat uit zelfbenoemde psychopaten die rijk genoeg zijn om iedereen om te kopen; zeker gewetenloze regeringsfunctionarissen, politici, media en intellectuelen. Denk maar aan de film “Mephisto” van de Hongaar Istvan Szabo https://en.wikipedia.org/wiki/Mephisto_(1981_film)

  Geliked door 2 people

 8. Heniusz zegt:

  Ze hadden de Bijlmer Bajes niet moeten slopen. Uitstekende locatie, dicht bij Schiphol ook nog.

  Geliked door 3 people

 9. John van antwerpen zegt:

  De grenzen hadden al nooit open mogen staan. Vuil probeert altijd door kieren en gaten
  naar binnen te glippen. En als het zo erg is aangekoekt en beschimmeld krijg je het erg
  moeilijk weg. Behalve met grove middelen. En daar is o.a. geweld voor nodig want ze luisteren
  toch niet. Soms zijn sommige agenten daar tot in staat m.b.t. arrestatieteams wat ikzelf
  heb ervaren toen ze mijn criminele Irakese buurman die ghb gebruikt oppakte met schilden,
  wapenstokken ect. Soms is er een sprankje hoop.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s