De immigratiecrisis is zo op te lossen

Screenshot_3

(Door: H. Numan)

We worden overspoeld met crises die helemaal geen crisis zijn. De klimaatcrisis is geen crisis. Op dit moment is het klimaat een flink stuk schoner dan 50 jaar geleden toen ik kind was. Er wordt maar liefst een triljard euro aan de PvdA-clown Timmermans gegeven om een niet-probleem op te lossen. Dat is maar liefst 1000 x 1000 miljoen … De immigratie crisis is ook zo’n “onoplosbaar” probleem. Eh, nee dus. Die crisis is in 6 maanden tot 1 jaar tijd compleet op te lossen. Maar zeker niet door Rutte. En ook niet door de bidlippen van het CDA. Ook al gillen ze van wel.

Wat hebben Rusland, China en Japan gemeen? Ze hebben alle drie groeiende of welvarende economieën zonder een migratieprobleem. Ze hebben strenge migratiewetten, en zijn niet bang om die wetten na te leven. Met andere woorden: migratie gebeurt enkel daar waar ze een ruggengraat van boter hebben.

1. Lees de wet goed

Als links alle mazen van de wet hanteert om zoveel mogelijk vluchtelingen binnen te halen, werkt dat andersom natuurlijk net zo goed. Er zijn genoeg bekwame juristen die de verdragen kunnen uitvlooien, en het wettelijke minimum als maximum laten werken. Bed, bad, brood. Wat voor bed? Een hemelbed? Of mag een stapelbed ook? Wat brood betreft: moet dat per se macrobiotisch onbespoten notenbrood zijn? King Corn is ook gezond. Als u enkel couscous met geitenogen wilt eten, blijf dan in Nigeria of Marokko. Natuurlijk wordt er rekening met uw geloof gehouden. U kunt kiezen tussen een maaltijd met vlees en zonder. Ik bedoel maar. Voor zover ik weet zijn jam en groentes hartstikke halal. Als je geen worst op je brood blieft, prima. Dan pak je maar jam. Tussen haakjes, Nigeria en Marokko zijn geen gevaarlijke landen, dus inwoners uit die landen komen sowieso niet in aanmerking voor vluchtelingenstatus. Hoe dan ook. Hoeven ze ook geen King Corn brood te eten. Iedereen blij.

2. Wie betaalt, bepaalt

De EU eist – en krijgt – van Nederland een verveelvoudiging van het EU-lidmaatschap. Iemand moet het verlies van Engeland betalen, en dat is uiteraard zoet lieve Gerritje. Natuurlijk kan dat. Maar voor wat, hoort wat. Jullie krijgen meer geld, wij krijgen onze eigen grenzen terug. Nederland uit de EU is economisch bijna onmogelijk. We zijn effectief een Duitse Bondsstaat met een eigen paspoort. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we alles hoeven te slikken. Ik weet zeker dat de EU zeer grote druk zal uitoefenen op Nederland om dat te verhinderen, maar uiteindelijk zullen ze toe moeten geven. Als ze tenminste dat vergrote budget willen incasseren. Ze deed hetzelfde bij de Brexit: het onmogelijke eisen. Daarmee probeerde ze Engeland te dwingen om te capituleren. Edoch, het onmogelijke eisen was het onmogelijke krijgen. Engeland stapt aan het eind van de maand op. Definitief.

3. Zonder papieren terug naar af

Het is nogal van de zotte dat een volwassen gitzwarte Keniaan of Somaliër opeens blanke Syriërs zouden zijn. Zoveel donkere Syriërs zijn er niet. En dan opvallend vaak ook nog een minderjarig Syrisch jochie dat stomtoevallig vroegrijp is, die al op 14 jarige leeftijd een volle baard moet scheren. Vluchtelingen zijn geen krijgsgevangenen.

Enkel krijgsgevangen officieren hebben de plicht om te ontvluchten, als dat kan. Dat geldt niet voor onderofficieren en manschappen – die te werk gesteld mogen worden. Dat staat in de Conventie van Genève. Lijkt me dat die conventie prima toegepast kan worden op asielzoekers. Dat zijn geen officieren, dus kunnen ze hun bad, bed en brood met arbeid betalen. Tevens sparen voor de kosten van repatriëring.

Natuurlijk mag een 30-jarige man uit donker Afrika net doen alsof hij een politiek vluchtelingetje van 14 jaar is uit Afghanistan. Alleen is dat opzettelijk valse informatie verstrekken, en automatisch een afwijzing van zijn status. Kortom, geen papieren is terug naar huis om dat even te regelen. Als je een mobiel bij je hebt en geen paspoort is er een redelijk vermoeden van fraude. Wij hoeven niet te bewijzen dat die vluchteling van 27 geen 14 jaar is. Hij moet bewijzen dat hij dat WEL is. Dat dure onderzoek hoeft enkel gedaan te worden bij een redelijk vermoeden. Dat iemand geen 14, maar 16 is bijvoorbeeld.

Uiteraard worden alle gegevens opgeslagen. DNA, retina scan, vingerafdrukken, de hele mikmak. Als u en ik dat moeten doen om een paspoort aan te vragen, is dat net zo goed van toepassing op vluchtelingen. Als verdragen opzettelijke misleiding van gegevens toestaan, dan is het hoog tijd om die verdragen te herzien of op te zeggen. Stel dat die 14-jarige Syriër uit donker Afrika het nog een keer probeert voor hij 16 is, dan hoeven we alleen maar zijn gegevens te scannen om hem direct af te wijzen.

4. Asylum Airways

Er was een Oostenrijkse entrepreneur die 2 vliegtuigen charterde om uitgewezen asielzoekers discreet terug te vliegen. De toestellen zouden rondjes door Europa vliegen, gedeporteerden inladen, en dan naar het land van herkomst vliegen. De stewardessen waren stewards. Vereiste vooropleiding: voltooid contract bij het Korps Mariniers of als cipier. Dat is nooit gelukt, omdat het laatste wat de EU wil het uitzetten van asielzoekers is. Als de regeringen van de Benelux met opdrachten komen, dan komt er gegarandeerd een entrepreneur die A Air herstart. Een vlucht met A Air is duurder dan een lijnvlucht, maar stukken goedkoper dan de gebruikelijke procedure.

5. Grenzen herstellen

Het zal iets van 3-6 maanden duren voor er genoeg grenswachters actief kunnen zijn, en nog eens een half jaar voor de grenzen op redelijk niveau bewaakt worden. Als Timmermans een triljard krijgt om een niet bestaand probleem op te lossen, zijn de kosten van onze grensbewaking een peulenschil. Die een serieus probleem wél oplossen.

6. Opvangkampen aldaar

Iets wat de PVV al jaren roept. En Australië daadwerkelijk doet. Asielzoekers moeten opgevangen worden in kampen aan de andere kant van de Middellandse Zee. In dat kamp wordt de hele procedure afgewerkt. Pas als er goedkeuring is, mag die asielzoeker naar het land dat hem accepteert vertrekken. Die kampen kunnen door de EU betaald en bewaakt worden. Dat budget wat Timmermans zichzelf gegeven heeft, kan wel een paar tientjes daarvoor missen.

7. Betere afspraken maken

Gadaffi liet zich vorstelijk betalen door Frankrijk en Italië om asielzoekers tegen te houden. Omkoperij dus. Erdoğan doet op dit moment precies hetzelfde. Alle zuidelijke Middellandse Zeelanden doen dat ook. Niet alleen Turkije, maar bijvoorbeeld ook Egypte. Als ze niet daadwerkelijk omgekocht moeten worden, zijn ze opmerkelijk vijandig in het repatriëren van nota bene hun eigen onderdanen. Dat moet gewoon afgelopen zijn. Wij betalen voor de opvang van dat bad, bed en brood in hun land. Met een vergoeding voor de moeite. Als dat niet genoeg is, dan moet dat gevolgen hebben voor de relatie. De wijze waarop Turkije, Egypte en Marokko zich gedragen (niet alleen op vluchtelingengebied) is te gek voor woorden.

8. Verover de vlag speel je maar thuis

Het gebeurt veel te vaak dat asielzoekers met grof geweld de hekken beklimmen in Ceuta en Melilla. Daarbij raken grenswachters gewond of komen te overlijden. Dat zijn geen asielzoekers, maar criminelen. Het feit dat ze over het hek weten te klimmen, mag geen gratis entree in Luilekkerland zijn.  Als je denkt dat je verover de vlag speelt, helaas. Je bent een crimineel die geweld niet schuwt. Het enige waar dat soort mensen recht op heeft, is een verblijf in een Spaanse gevangenis, en dan terug naar Ceuta of Mellila. Ze worden natuurlijk niet op dezelfde plek over het hek gegooid waar ze overeen klommen. Gewoon via de poort. Als Marokko daar bezwaar tegen maakt, ach. Zie 7. Dan kopen we ons fosfaat wel ergens anders.

9. Beperking van rechtshulp

Natuurlijk moet een asielzoeker tegen uitzetting in beroep kunnen gaan. Maar er zijn grenzen. Het is van de ratten besnuffeld dat u en ik een verkeersboete niet kunnen aanvechten, omdat wij die kosten zelf moeten betalen en tegelijkertijd Somaliërs op onze kosten kunnen procederen tot aan de Hoge Raad. Hoe dat juridisch ingekleed wordt, is niet aan mij. Ik denk dat 1x in beroep kunnen gaan meer dan voldoende is. Verder procederen mag natuurlijk best. Op eigen kosten.

10. Uitgeprocedeerd = wegwezen

Wat gebeurt er als een asielzoeker na eindeloze beroepsprocedures na vele jaren uiteindelijk toch wordt afgewezen? Dan mag hij blijven. Hij moet alleen zelf voor zijn eigen onderhoud zorgen. Dat is onmogelijk om legaal te doen. Want hij heeft geen papieren, etc. Dat is aanzetten tot criminele handelingen en dus een strafbaar feit. Dat het de gemakkelijkste oplossing is, weet iedereen. Maar onze regering moet haar eigen wetten en regels net zo goed naleven als u en ik.

Tijdens de procedure moeten asielzoekers hoe dan ook binnen de hekken van een asielcentrum blijven. Ze zijn geen gedetineerden, maar mogen geen vrijheid van beweging hebben. Zodra het asiel is afgewezen, dienen ze uitgezet te worden. Of, als ze weigeren om hun gegevens of nationaliteit bekend te maken om bijv. uitzetting te voorkomen, dan worden het natuurlijk wel gedetineerden.

Asiel verkrijgen is een voorrecht. Geen recht. U ziet, het zijn 10 punten die niet gewelddadig, fascistisch of onmenselijk zijn. Op dit moment zijn de Christenen Die Allah dienen en de Vereniging Van Directeuren om het hardst aan het schreeuwen dat zij het asielprobleem gaan oplossen. Zoals ze de afgelopen vijftig jaar nooit gedaan hebben. U ziet, het kan best, het is niet moeilijk, niet fascistisch, niet onmenselijk. Het enige dat nodig is, is een beetje ruggengraat.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op De immigratiecrisis is zo op te lossen

 1. Rensk. zegt:

  Het gebeurd alleen niet dat uitzetten. Knol zit er enkel voor de centen en verder doet ze niks anders dan de boel voorliegen en zich vooral houden aan wat de EU aan wetten heeft gemaakt. Zonder zelf een beslissing te durven te nemen tegen die wetten in als de situatie er om vraagt. Liegen is een beroep geworden waar men heel veel geld voor krijgt.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Zoveel donkere Syriërs zijn er niet.

  Nee natuurlijk niet. Want de negerslaven werden in de Arabische landen stuk voor stuk de ballen afgeknipt. Ze wilden wel slaven maar geen nakomelingen die haalden ze liever vers van de slaven markten in Zanzibar. Van de tien negerslaven stierf de helft door de ontberingen van de slaventransporten en zij die het overleefden werden geknipt waardoor uiteindelijk van de tien er twee overbleven. Die twee werden dan verkocht voor de prijs van tien want de Afrikaanse en Arabische slavenhandelaren waren niet achterlijk. Horen we het jankvolk in Nederland nooit over.

  Geliked door 4 people

 3. M. zegt:

  U en ik mogen wel weg, dus waarom zou men onze problemen oplossen ?
  Problemen die men zelf binnenhaalt.
  Ondanks de vele problemen die we al hadden, tekent men verdragen om nog meer problemen op onbeperkte schaal binnen te halen.
  Waarschijnlijk niet om ze op te lossen, lijkt mij, maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

  Geliked door 2 people

 4. heksenhiel zegt:

  Ja hr. Numan zo makkelijk is het nu om dat gespuis buiten de deur te houden. Was die LEGALE MAFFIA dat zetelt op het PALEIS HET BINNENHOF maar zo streng om dat zo te regelen, maar helaas is het zo dat al zeker 25 jaar zo is dat die ROVERS voor iedere zgn. Asielzoeker (geldhalers) die ze opnemen € 5.000,00 krijgen van de Wereld Vluchtelingen Organisatie. Dit kreeg ik toen al te horen van een Commies 1 van de belastingdienst en dat is de hoogste functie daar dus denk niet dat die man wel de waarheid vertelde als mijn vriend. Dus je ziet maar weer alles is om het GELD te doen. groeten.

  Geliked door 2 people

 5. oudmarinier zegt:

  Zeer goed en duidelijk stuk , geachte H. Numan

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Een triljard % waar.
  Ik heb ook al meerdere malen hier geschreven die door procederen waanzin.
  Maximaal 1 maal in beroep afgewezen weg wezen.
  Niet willen de boel saboteren is enkele reis de bajes in op water en oud brood.
  En dan zien hoelang ze dat volhouden.
  Ik denk geen 10 jaar zoals het rekken saboteren en liegen tijdens het procederen.

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  U heeft helemaal gelijk, en eigenlijk weten alle partijen die hier zg. anders over denken het ook wel, maar ze willen hun correcte achterban ook niet kwijt. Maar hoelang nog, maar LINKS WEET HET VEEEEL BETER TOCH
  DE VRAAG IS ALLEEN HOELANG NOG.

  Like

 8. Lot zegt:

  Heer Numan, ik ben het niet eens met de vliegtuigen A Air. Het kan veel makkelijker, wat ik al eerder heb geschreven. Met grote boten. kan meer capaciteit aan, en je kunt gevangenen en bewaarders/cipiers scheiden en vliegtuigen geven altijd problemen met landing,je bent namelijk op hun grondgebied. Schets het volgende beeld van de boot, goed luisteren:
  Je hebt een grote openboot met aan een kant een stuurtoren met gladde wanden en daarboven op een terras waarop schutters kunnen staan. Aan het einde van de boot is een laadklep, die gaat open in ondiep zee water en de immigranten (tegenwoordig genoemd) kunnen eruit. Eventueel gooi je nog wat flessen water en eten en kunnen ze op weg in noord of westelijk afrika. De zijkanten van de kuip zijn zo hoog dat niemand eruit kan klimmen. Tussen de kuip en de toren zit een schuifdeur die opgeschoven kan worden naar en tot de laadklep, zodat zo de immigranten de boot uitgeschoven kunnen worden. Na het lossen gaat de laadklep weer omhoog (eventueel staat onder stroom oid) tegen de schuifpaneeldeur aan. En de boot vaart weg om de volgende lossing te halen. Per boot kun je er duizend vervoeren. Vanuit de toren kan eten naar beneden worden gegleden door een koker. Trip duurt hooguit een dag of paar dagen.
  Goed idee!?
  Bij een vlucht van een paar uur wordt er een slaapmiddel in het eten gedaan.
  Een vlucht is veel te moeilijk, moeilijke mensen moet je met mankracht eruitzetten en kost onze levens. Met een boot met schuifpaneel kun je makkelijk vanaf.
  Wil je van 10 moeilijke mensen af, dan breng je 10 mensen over op deze wijze.
  De lijndienstboten naar noordafrika worden dichtgegooid. Het kan toch niet zo zijn dat zij met stelen zich in leven houden hier en zo mogen komen. Wij betalen toch ook voor een bezoek daar.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  In mauretanie is het de gewoonste zaak van de wereld dat de pikzwarte negers daar als slaven gebruikt worden. Het is onderdeel van Islam Het zijn pikzwarte mensen van een bepaalde stam. Iets met Haristam of zo. Ik weet niet meer precies hoe die stam heet. Die worden vandaag de dag als slaven gebruikt. Hoor je de VN nooit over. Daarom is de VN een hele vieze smerige criminele organisatie, die daar zit met een dubbele agenda.

  Geliked door 2 people

 10. hennag zegt:

  Beste, een zeer mooi artikel, maar wederom wordt de werkelijke oorzaak van het probleem: het verdrag van Straatsburg, niet genoemd. Waarom is iedereen toch bang om de koe bij de horens te vatten?
  Het lijkt of iedereen ‘Rutte’ genen in zich heeft en met prachtige oplossingen komen terwijl de werkelijke oorzaak niet benoemt wordt.

  Like

 11. Saskia Dubbeldam zegt:

  Duizend keer een miljoen is een miljard en dat maal duizend is een biljoen oftewel 10 tot de 12e macht. Een triljard is 10 tot de 21ste macht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s