Migratiemuseum wordt door gemeente ontruimd: huur al een jaar niet betaald

Screenshot_49

DEN HAAG – Het veelbesproken Migratiemuseum blijkt een jaar geen huur te hebben betaald aan de gemeente Den Haag voor het gebruik van het pand aan het Hoge Zand in het centrum van de stad. Ondanks ‘herhaald aandringen’ werd de rekening niet voldaan.

Lees verder>>>
(h/t “Pietersen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Den Haag, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Migratiemuseum wordt door gemeente ontruimd: huur al een jaar niet betaald

 1. leefbarbaar zegt:

  Een politiek correct museum beginnen, dan moet het geld wel toestromen.
  En daar gaat het om: geld.
  Zo heeft de directeur een eigen adviesbureau, maar is zijn salaris geheim.
  Het museum zal wel ‘gered’ worden met ons geld, je kunt erop wachten.

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Wie zitten er op een ‘Migratiemuseum’ te wachten? Ik ben niet op de hoogte van alles wat men daar kan horen en zien, maar ik veronderstel dat dit museum alle positieve zaken met betrekking tot migratie en migranten onder een uiterst positief vergrootglas zal leggen.

  In dit museum zullen ze mij in elk geval nooit zien.

  Gezien het feit dat er tot nu toe nog nooit huur is betaald, lijkt het mij beter dat dit museum een stille dood sterft.
  Eventuele subsidies moeten worden ingetrokken, en een jaar huur moet worden vergoed.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Een migratie museum je moet er maar opkomen.
  En !! daar zit Nederland echt op te wachten wat een onzin en geld verspilling.

  Geliked door 1 persoon

 4. Stef zegt:

  Einde 2008 ging mijn bedrijf failliet omdat enkele grote klanten niet konden betalen voor geleverde diensten door de toen ontstane crisis. De curator stak het restant van de opbrengst in zijn zak en voor ons braken donkere tijden aan. Als ik dit lees wordt ik erg ziek. Hoe is het mogelijk dat overheidsdienders toelaten dat buitenlanders hier de zaak failliet kunnen laten gaan zodat ook onze kinderen nu weer de pineut zijn.
  Linkse rotzakken moeten in een concentratiekamp worden opgesloten en buitenlanders er uit.
  Stef

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Net zoals de Braderie in Utrecht die nu een schuld van 1,8 miljoen euro hebben opgebouwd wordt ook dit migrantengedrag eindeloos gedoogd door ambtenaren.

  Like

 6. Nachtkaarsje zegt:

  Er hebben weer een heleboel mensen boter op hun hoofd. Als ik twee maanden geen huur betaal word ik uit mijn huurwoning gezet. Dit kon een jaar aanmodderen en het duurde duurde 8 maanden voordat de rechter uitspraak deed. Tja, met zulke bestuurders raken de vleespotten snel leeg. Oh ja, die PVDA’r die alles op poten heeft gezet is een imbeciel…

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Er word met geld gegooid. Het wordt tijd dat gemeenten en kabinet anders met ons geld om gaan. Laat ze eerst maar eens Ploumen en Kaag eruit gooien. Want deze vrouwen voegen helemaal niets toe. Kosten alleen maar bakken met geld wat in een bodemloze put verdwijnt. Daarom kan Wouter Bos met zn advies over ouderen ook opzouten. Ouderen moeten meer de knip trekken durft ie nog te zeggen. Complete zot dat hij is. Laat daarom eerst de Overheid zelf maar eens de knip dicht doen met projecten waar niemand wat aan heeft dan alleen mensen, die toch al hun zakken flink hebben gevuld..Musea. Ik moet er soms hard om lachen. Ken ook mensen, die naar musea gaan en als je dan doorvraagt dan blijkt dat ze werkelijk niks gezien hebben. Het is heel vaak van kijk mij ook eens een kunstkenner zijn of wat dan ook en dan horen ze bij de quasie intelligente kunstkenners. Een stroming die ze dan plachten na te doen. Ook de hoger opgeleiden hoor.r Ik verbaas me tegenwoordig nergens meer over. Joost van den Vondel zei het al: de wereld is 1 groot schouwspel.

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Zoal het er vandaag de dag voorstaat kan eer beter een autochtonen museum komen want de autochtonen zijn straks museumstukken in hun eigen land.

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  Baldewsingh (PvdA) heeft altijd een grote bek gehad in Den Haag. Echt een verschrikkelijke irritante luchtfietser met linkse voorstellen en onhaalbare projecten.
  Natuurlijk had hij 1 miljoen over voor dit ‘museum’, maar wie dacht dat hij dat eigen zak zou betalen was niet helemaal goed wijs.
  De burger, daar is waar de socialistische schreeuwer het geld vandaan ging halen.
  Altijd maar weer dat gescherm van die socialistische wereldverbeteraars met een dikke portemonnee over Den Haag waar wel 180 verschillende culturen vreedzaam naast * elkaar leven. * Het woordje ‘met’ durft men toch niet meer zo goed te hanteren omdat dat een pertinente leugen is.
  Kotsmisselijk wordt je van Baldewsingh die altijd maar chanteert met zijn Den Haag als stad van ‘vrede en recht’ om zijn projectjes die veel geld kosten er door te drukken.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Dat soort achternamen (Baldewsingh en die andere naam die zogenaamde nepinvalide, die de boel belazerde) in de politiek en je weet toch: is niks, word niks en zal nooit wat toevoegen.

   Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gemeentepolitiek in Den Haag is al langer op het niveau van een derdewereldland en tart elke beschrijving.
  Lukte het de PvdA ondanks dramatisch verlies destijds nog om de grootste partij de PVV buiten de Raad te houden, met Groep de Mos (ex-PVV) lukte dat later niet.
  Daar hebben ze echter een list voor verzonnen, twee wethouders werden ‘verdacht’ van allerhande zaken en de politie werkte graag mee.
  Met veel kabaal zijn de twee wethouders in staat van beschuldiging gezet en het hele college werd opgeblazen. Ondanks alle kabaal, inclusief invallen in de woningen van de wethouders is het daarna akelig stil geworden, de twee zijn nog steeds “verdacht” maar van enige aanklacht is nog steeds geen sprake.
  Wel werd in een nieuwe recordtijd een nieuw (links) college in elkaar geknutseld met daarin natuurlijk….de PvdA !!
  Intussen glijd de stad steeds verder af, het AD vandaag;
  “Het is een rotzooi in Transvaal en omringende wijken. De straten liggen bezaaid met zwerfafval, oude matrassen ontsieren de stoepen en een bakker gooit zonder pardon zijn overgebleven broden op straat. Bewoners klagen aan de lopende band, maar de problemen blijven zich letterlijk opstapelen. Een scheurkalender met 366 keer de ‘ellende op straat’ moet de verantwoordelijke wethouders een beeld geven van het verval.”
  Ook in andere wijken is het een soort van Wildwest geworden, vanmorgen was er om half zeven een steekpartij door een man die luidkeels om geld schreeuwde, gewoon midden op straat.
  En even verderop was er een overval op een woning waarbij de bewoner gewond raakte, de verdachten drie donker getinte mannen die wel gezocht worden maar het publiek wordt gewaarschuwd de mannen vooral niet zelf te benaderen… !
  Gaat lekker jongens !

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Als zelfs een dergelijk instituut ook al niets bijdraagt aan de maatschappij, dan verliest de term ‘Migratie’ zijn waarden, veranderen zelfs de vervoegingen van migratie naar een dissonantie…De waarde van het woord Migratie en Migrant zal waardeloos zijn…….slechts een benaming voor profiteur, parasiet, klaploper, uitvreter, en iedereen die de enkele reis onderneemt.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wat is de maatschappelijke waarde van zo een museum? Worden er alleen maar verdraaide juichverhalen verteld of komt ook de maatschappelijke schade veroorzaakt door migratie voor het voetlicht. Geen overheidsgeld naar dit soort fratsen van een paar politiek correcten. Laat ze maar crowd funden voor hun hobbies. Slavernij museum is al erg genoeg.

  Like

 13. Johan zegt:

  Ha ha ha. Het Glansparel-Museum moet van de gemeente Den Haag EMIGREREN.
  Terwijl het zich precies gedraagt zoals je van een ‘migrant’ verwacht : Niks betalen en overal van profiteren. Nu schopt de gemeente Den Haag ze uit hun huurpand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s