VIDEO Jensen: “Pure haat op RTL”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Pure haat op RTL”

 1. Lucky zegt:

  Ik hoop dat Thierry ze een poepje laat ruiken en dat FVD samen met de PVV de grootste partij zal worden.
  Dan lachen wij die pipo’s uit!

  Like

  • Trucker zegt:

   Waar is eigenlijk de pianoslingerende borealer Baudet’s PR man (ben eventjes zijn nam vergeten), die kwam om de haverklap (in ongeveer elk onderwerp waar zijn opdrachtgever in voorkwam) de boodschap verkondigen dat het FVD the best in town was (op Geert Wilders PVV na 🙂 )
   Moe er opeens aan denken omdat wat jij hierboven pent nauw aansluit met wat de PR man orakelde.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade gaat onverminderd door met de linkse indoctrinatie, maar nu vullen zij de zakken nog meer dan op de Nederlandse Poppenkast Omroep,.lekker Linksch Lullen en rechts zakken vullen.en aanzetten tot haat…..het Hollandse Publieke Bestel kan beter uit het zenderpakket verwijderd worden…….in plaats van elke weldenkende burger te verplichten eraan mee te betalen.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Herman Koch de salonsocialist, verdient goed met zijn boeken en nog meer met de handel in onroerend goed, woont voornamelijk in Spanje, vecht tegen rechts. Klinkt bekend.

  https://www.quotenet.nl/vastgoed/qasteel/a216131/herman-koch-casht-weer-tonnen-nu-met-verkoop-huis-216131/

  Like

 5. Lucky zegt:

  De Straf!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/het-herman-koch-effect-in-actie-jinek-verliest-in-een-dag-236-000-kijkers/

  Het Herman Koch-effect in actie: Jinek verliest in één dag 236.000 kijkers

  Woensdagavond keken er maar liefst 200.000 minder mensen naar het programma van Eva Jinek op RTL dan ze gewend is. Ze moest het doen met een magere 600.000 kijkers. Dat is de laagste score die ze gehad heeft sinds ze overstapte naar RTL, en het waren er maar liefst 236.000 minder dan de dag ervoor.

  De reden laat zich raden: de dag ervoor had volidioot Herman Koch FVD-leider Thierry Baudet een verkeersongeluk toegewenst.

  Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Las tot mijn geluk dat de kijkcijfers van Jinek enorm waren teruggevallen,,ra,ra hoe dat nou komt ,denken die klunzen bij RTL,nou ,er zijn inmiddels heel wat mensen die afbraak helemaal zat ,en zitten niet te wachten op een stelletje linkse Mongolen op de buis ,Maar ga lekker zo door,dan heft RTL zichzelf in sneltreinvaart op .

  Like

 7. Kuu zegt:

  Is die “grap” over Baudet, bij Jinek, strafbaar (strafrechtelijk gezien)? Weet iemand dat ? Bijv. oproepen tot…. mishandeling….

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/lol-kijk-paniekerige-npo-dinosaurier-slaat-groot-alarm-want-npo-wordt-veel-te-rechts-angstpsychose/

  Lol kijk, paniekerige NPO-dinosauriër slaat groot alarm want NPO wordt veel te ‘rechts’: “Angstpsychose!”

  Nederland is in groot gevaar, want de publieke omroep is steeds verder naar rechts aan het schuiven. Aldus een NRC-bobo. En dat komt omdat men uit angstpsychotische overwegingen WNL en PowNed tot het bestel heeft toegelaten. Aldus NPO-oudgediende Kees Boonman (98).

  Dat een nieuwe omroep als Ongehoord Nederland in een hoog tempo genoeg handtekeningen heeft opgehaald om straks toe te treden tot het publieke bestel, zegt genoeg over wat grote groepen Nederlanders denken over de politieke kleur van de NPO: veelal te links.

  Like

 9. Orelius zegt:

  Transgender gedoe komt door gerommel met dna en vaccintie,s. Zoveel als er nu zijn is nooit geweest . De natuur vergist zich nooit zo vaak , als er nu uit die enorme kast komen. Kijk dat is nu wel iets waar de mens invloed op kan hebben . In tegenstelling tot het klimaat , wat gewoon geregeld wordt door de natuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s