Video PVV: Stop het peperdure klimaatactivisme van Timmermans!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Video PVV: Stop het peperdure klimaatactivisme van Timmermans!

 1. Hovawart zegt:

  Het Nederlandse deel gaat rechtstreeks naar de Brusselse Bolsjewieken, om hun heilige EU-(munt)eenheid te beschermen, maar geldontwaarding en gebrek aan draagvlak zijn nooit te compenseren……..zeker niet met het vertellen van leugens.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Goed gezien Geert !

  Ben er van overtuigd dat die smerige PvdA-er Timmermans wat uitgebroed heeft zodat een deel van dat geld onder ZIJN matras terechtkomt !
  Zo werkt dat bij het grote geld .
  Er is in dat soort bananenrepublieken nou eenmaal een nogal “ ondoorzichtige “ boekhouding .
  Zelfs de EU heeft geen sluitende begroting , ieder jaar zijn er miljarden “ zoek “ !
  Als je iemand een grote som geld toestopt k, is het niet ongebruikelijk dat er tien tot vijftien procent zwart “ terugbetaald “ wordt aan de “ schenker “ !
  Doe je dat niet , dan krijg je niks .
  Dus ; wordt er betaald !
  Timmermans heeft daarmee een zorgeloze toekomst opgebouwd .
  Hebben dat soort lui dan helemaal geen geweten ?
  NEE !
  Dat hebben we gezien bij ene Bert Roest , ook PvdA , een kruimelaar die zelfs enorme bedragen van de daklozen stal ! En nog een grote smoel op de koop toe .
  Bij die smerige Timmermans gaat het over vele miljoenen , die ie gaat ontvreemden .
  Duizend miljard ! Zelfs éénprocent is al een kapitaal !
  Laten we er niet in trappen .
  Net zoals Lubbers indertijd , die elf windmolens schonk aan China , van ONS belastinggeld , in het kader van ontwikkelingshulp , maar de chinezen moesten HEM : 900.000 guldens ZWART BETALEN , om die dingen in bedrijf te stellen .
  K Dat deden ze niet , ze zijn nooit in bedrijf gekomen !
  Ze maken ze daar nu exact na !
  Zo worden er ook hele bedrijven opgericht om subsidies in de wacht te slepen !
  Het zijn financiële piranha’s , onthou dat maar !

  Stem PVV mensen , stop de corruptie , stop de diefstal ,stop de corrupte subsidies ,
  stop het linkse geteisem !

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Stem altijd PVV,en stap echt niet over ,slechter dan nu kan het niet zijn . weg met al die uitvreters ,stop verdere afbraak van ons land .En voor degene die zegt het maakt me geen bal uit,moet straks ook niet jammeren .

  Geliked door 2 people

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Groot gelijk, Geert!
  Maar het is hopeloos; ik hoor in mijn omgeving alleen maar links gebral over klimaatgekte en asielparasieten-verwennerij.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Alle Partizanen Voor de Vrijheid sta op, de Pays-Bah is in nood, nog een termijn van Rutte en onze grondwet is dood………ter meerdere eer en glorie van de Brusselse Tirannie.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Over die grondwet die ter ziele gaat hoef je niet te treuren, want als je geschiedenislessen hebt gehad, weet je dat de grindwet niet vóór het volk is geschreven maar voor de koning.
   We kunnen die dan ook rechtstreeks bij het grof vuil zetten, net als dat “hoe maak je ongelovigen af” boek van de maan god

   Geliked door 1 persoon

 7. Laura van der Storm zegt:

  Kan er niks anders van maken….gewoon een top club die PVV. Is toch allemaal duidelijke taal.
  Waarom zien veel mens dit (nog) niet??

  Geliked door 2 people

 8. Pingback: Video PVV: Stop het peperdure klimaatactivisme van Timmermans! — E.J. Bron | AnnoZijlstra Blog

 9. vangie1206j zegt:

  Wanneer komt de Europese bevolking is in opstand tegen dat gajes want een ander woord heb ik niet voor die dictators.
  Het Nederlandse volk had het toen goed gezien niet bij die EU GEKKEN.
  MAAR judas Balkenende heeft niet Jezus verraden maar het Nederlandse volk.

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/video-thierry-green-deal-van-timmermans-kost-op-lange-termijn-e11-000-miljard-met-minuscuul-effect-op-klimaat/

  Video! Thierry: ‘Green Deal van Timmermans kost op lange termijn €11.000 miljard, met minuscuul effect op klimaat!’

  In een nieuwe video veegt Thierry Baudet resoluut het getal van tafel dat Frans Timmermans noemde dat de EU moet ophoesten om de klimaatcrisis te betalen. Volgens de Nederlandse EU-klimaatchef moeten we €1000 miljard gaan ophoesten, maar Baudet schat de kosten eerder in op €11.000 miljard. “Met minuscuul, onmeetbaar effect op klimaat,” aldus de Forum-voorman.

  “Gisteren stemden VVD en CDA in Europees Parlement voor de megalomane “Green Deal” van Timmermans. Heel Europa vol met windmolens. Kost op korte termijn al 1.000 miljard – en uiteindelijk 11.000 miljard. Met minuscuul, onmeetbaar effect op klimaat. Wat bezielt deze partijen?”

  Like

 11. Lucky zegt:

  Stelen van de EU
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/17/sicilian-mafia-group-arrested-after-defrauding-eu-out-of-millions/

  Millions in EU Funds Funnelled to Sicilian Mafia
  Miljoenen EU-fondsen zijn weggesluisd door Siciliaanse maffia

  Police have arrested 94 people during a massive dawn raid on the Sicilian Mafia, in connection to a scam in which the mob defrauded the European Union out of millions of euros in farm subsidies.

  Between 2010 and 2017 Sicilian Mafia crime families received over 10 million euros from the European Union in subsidies that were intended for farms in the province of Messina. In connection to the massive fraud, police have arrested 94 people and shut down 151 farms in one of the largest operations against clans of the Cosa Nostra (Sicilian Mafia).

  Amongst the 94 arrested was the 39-year-old mayor of Tortorici, Emanuele Galati Sardo, the heads of the two crime families, and local officials who helped the mob navigate the EU bureaucracy.
  The crime families involved in the scam would threaten local farmers who refused to enter into the scheme by destroying their land, killing their livestock, or even burning down their houses.
  “They want to take our lands, their goal is to bring the farmer to bankruptcy by destroying his crop or burning his lands. In that way they will be able to buy the land for very little money and benefit from EU agricultural subsidies”, said local farmer Emanuele Feltri.

  Nl
  De politie heeft 94 mensen gearresteerd tijdens een massale inval op de Siciliaanse maffia, in verband met een zwendel waarbij de menigte de Europese Unie bedroog met miljoenen euro’s aan landbouwsubsidies.

  Tussen 2010 en 2017 ontvingen Siciliaanse maffiafamilies meer dan 10 miljoen euro van de Europese Unie aan subsidies die bedoeld waren voor boerderijen in de provincie Messina. In verband met de massale fraude heeft de politie 94 mensen gearresteerd en 151 boerderijen gesloten in een van de grootste operaties tegen clans van de Cosa Nostra (Siciliaanse maffia).

  Onder de 94 gearresteerden bevond zich de 39-jarige burgemeester van Tortorici, Emanuele Galati Sardo, de hoofden van de twee misdaadfamilies en lokale ambtenaren die de menigte hielpen bij het navigeren door de EU-bureaucratie.
  De misdaadfamilies die bij de zwendel betrokken zijn, zouden lokale boeren bedreigen die weigerden deel te nemen aan het plan door hun land te vernietigen, hun vee te doden of zelfs hun huizen in brand te steken.
  “Ze willen onze landen veroveren, hun doel is om de boer naar het faillissement te brengen door zijn oogst te vernietigen of zijn land te verbranden. Op die manier kunnen ze het land voor heel weinig geld kopen en profiteren van EU-landbouwsubsidies ”, zei de lokale boer Emanuele Feltri.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Over duur gesproken…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/verrassing-elektrische-auto-opladen-kost-straks-niet-meer-8-maar-47-euro-per-oplaadbeurt/

  Verrassing! Elektrische auto opladen kost straks niet meer 8 maar 47 euro per oplaadbeurt!

  Het grootste open netwerk van snellaadpalen in Europa wordt beheerd door Ionity. CEO Michael Hajesch vertelt nu doodleuk dat “de welkomstfase is afgelopen” en gooit de tarieven een paar keer over de kop: van 8 euro per oplaadbeurt naar 47-60 euro per oplaadbeurt! Is dat even zuur.

  Het idee was natuurlijk dat elektrisch rijden daarmee populair zou worden, waardoor bedrijven ook voor de onderklasse een degelijke auto zouden gaan ontwikkelen. Maar met de streek die Ionity nu uithaalt, wordt toch maar even pijnlijk duidelijk dat er straks geen weg terug is (als het allemaal zo doorgaat natuurlijk) en je als consument verplicht een markt op wordt gedrukt.

  Geliked door 1 persoon

 13. karton zegt:

  Ons aller Franske Timmermans is geheel in de ban van het debiele Zweedse kind Greta T.
  De man is volledig kierewiet, de weg kwijt en van God los. Opsluiten en nóóóóit meer vrij laten.
  Vanzelfsprekend stem ik PVV of FvD; kan ook beslist niet anders als je terug kijkt naar wat het huidige geteisem van ons eens zo mooie en rijke landje heeft gemaakt, totaal de vernieling in geholpen. En smeerlap Rutte blijft liegen en bedriegen. Ik kan deze minkukel niet meer luchten of zien !

  Geliked door 1 persoon

 14. M. zegt:

  Dan zal de stemmer toch eerst van het meest fraudegevoelige stemmen met het potloodje af moeten anders zal er niets, maar dan ook helemaal niets, veranderen en zal de meerderheid gewoon weer op de eigen afbraak blijven stemmen ook al zijn ze daar tegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s