Docent ROC Nijmegen geschorst na kritisch boek over lesmethode

Screenshot_12

(Door: Frank Hermans)

NIJMEGEN – Een docent van ROC Nijmegen, Paula van Manen, is al sinds begin december geschorst door haar schoolleiding. Reden volgens de directie is dat ze een kritisch boek heeft geschreven over een in 2017 geïntroduceerde lesmethode: gepersonaliseerd onderwijs. De schoolleiding heeft haar dat niet in dank afgenomen en maatregelen genomen.

Van Manen noemt de naam van de school niet in haar boek ‘Wanneer krijgen we weer les’? Voor docenten en studenten van ROC Nijmegen is echter glashelder dat ze put uit eigen schoolervaringen. Sommige medewerkers worden achter de pseudoniemen herkend en op de inhoud van het boek aangesproken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Docent ROC Nijmegen geschorst na kritisch boek over lesmethode

  1. Dr. Heinz zegt:

    Het onderwijs is al jaren puur slecht!
    Geen wonder want dat links volk, heeft het onderwijs al jaren onder haar hoede!!

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    En dát in een z.g. “democratisch” Nederland !!
    Dit landje is door-en-door verrot !!

    Geliked door 2 people

  3. koddebeier zegt:

    Van het linkse ROC clubje mag je natuurlijk geen eigen mening hebben, daar houd links niet van !

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      Ach, in talloze beroepen hebben leidinggevenden vaak niet graag mensen onder zich die alleen veel beter weten en kunnen dan zijzelf! Maar zodra je de vakbekwame en intelligenten onder hen eruit werkt en er jaknikkende nietsnutten voor in de plaats stop maak je gewoon alles kapot wat zeker NIET de bedoeling was van die linkse betweters! Of vergis ik me soms daarin?

      Geliked door 1 persoon

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    De link die verwijst naar de “Lees verder” werkt niet goed en brengt je op de pagina “Aan Rob Jetten”.

    Like

  5. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Gaat trouwens lekker daar in Nijmegen, in dezelfde AD wordt melding gemaakt dat het ziekenhuis Radboudumc voor de tweede keer in korte tijd door de rechter op de vingers wordt getikt vanwege een onterecht ontslag.
    Eerder was geprobeerd van een oncoloog af te komen en dit keer betreft het een revalidatie-arts.
    En nu dus ook nog een docent.

    Geliked door 1 persoon

  6. Mary zegt:

    Lees verder kan niet kom je op een stuk van Ebru Umar, ook goed maar………

    Like

  7. Wim Vreeswijk zegt:

    In Utrecht is de lesstof alsmede examentoetsen doorspekt met allerlei anti-Wilders en PVV- taal, terwijl de scholen via folders waarin ze de mond vol hebben over allerlei vormen van discriminatie, uitgezonderd als je het hebt over vrijheid van onderwijs.

    Geliked door 2 people

  8. M. zegt:

    Wanneer gaan we weer lesgeven?
    Goede vraag want nu gebeurd dat zeker niet.
    De scholen worden op een ernstige manier misbruikt om de jeugd te hersenspoelen dat goed slecht is en slecht goed.
    Het is goed om anders te zijn leert men de vier jarige al en omdat er nog weinig onderwijzers blijken te zijn met gewetenswroeging maakt men de kindertjes bang met niet bestaande problemen en zet ze op tegen de ouders die niet in niet bestaande problemen geloven.
    Om de kinderen zo jong mogelijk een beetje seksueel te laten denken, omdat het allemaal nog niet ziek genoeg is, prikkelt men de kindjes op school door zogenaamd onschuldig over trouwende mannen en omgebouwde mensen te lullen om dat ze daar nog niet aan toe zijn.
    Kindertjes die vragen gaan stellen worden wel even bijgepraat over de hoed en de rand zodat ze in brand staan van nieuwsgierigheid als ze 10 zijn en u weet allemaal wel waar ze dan terecht kunnen.

    Nogmaals indien u dit allemaal normaal vind geeft u geen klap om uw kinderen.

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      Veel ouders lijken ook niet echt veel om hun kinderen te geven of anders wel omdat ze deze verwaarlozen met overdreven liefde, oververwennerij, niet corrigeren of normen en waarden bijbrengen omdat die ouders namelijk een gelukkig kroost willen hebben!
      Maar als die kinderen als “dank” zich hierna tegen de ouders gaan keren dan weten die laatsten pas goed dat een bepaald gezegde geld: “Degene die door een hand wordt gevoed zal daar ooit eens in gaan bijten!”

      Like

      • M. zegt:

        Ze zijn te druk met zichzelf en de rest van de wereld op hun gsm, dat gaat tegenwoordig voor de kinderen.
        Gelukkige kroost word het er zeker niet van en wat leert de kroost vandaag de dag ?
        De hele dag in gsm loeren, je kinderen verwaarlozen omdat je het te druk hebt met vreemden te lullen op internet en inconsequent gedrag omdat men aardig gevonden wil worden door de kinderen als ze er al tijd voor hebben.
        Mensen willen hun waanzin niet meer opofferen voor het belang van de kinderen of er een goed voorbeeld voor zijn door de waanzin uit het zicht van ze te houden.
        En je ziet overal hetzelfde mensen die zich met de opvoeding van hun kinderen er makkelijk vanaf maken lopen de rest van hun leven achter de feiten aan.
        En niet omdat ze daar zo gelukkig van worden.

        Like

  9. Tineke zegt:

    bij lees verder kom ik op het topic van Marine Le Pen.

    Like

  10. Blaffertje zegt:

    Link werkt nu goed.

    Like

Plaats een reactie