KRANKZINNIG!: “Utrechtse” ramkraker heeft posttraumatische stressstoornis na “schandalige arrestatie”

Screenshot_11

Die zielige “Utrechter” Z. el H. toch…

“Zijn arrestatie heeft op een 22-jarige Utrechtse ramkraker zoveel indruk gemaakt dat hij er volgens de gevangenisdokter een posttraumatische stressstoornis aan heeft overgehouden. De man werd na de kraak door de politie van zijn scooter gereden en er werd drie keer geschoten.”

Uitspraak van de rechtbank over twee weken.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Overheid, politie, Rotzakken, Utrecht, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op KRANKZINNIG!: “Utrechtse” ramkraker heeft posttraumatische stressstoornis na “schandalige arrestatie”

 1. koddebeier zegt:

  Met de waanzinnige rechtspraak die we hier hebben zal het stuk ellende wel in het gelijk gesteld worden en zal de politie hem een fikse schade vergoeding moeten betalen !
  Als rechtgeaarde Nederlander zou je bijna een posttraumatische stressstoornis krijgen van dat lamlendige zooitje rechters en slappe regering die we hier hebben !

  Liked by 3 people

 2. M. zegt:

  Hij had ook gewoon kunnen gaan werken dan had hij al die stress niet gehad.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me altijd afgevraagd of het nou een kwestie van beroepsdeformatie is of de drang om hun naam te vestigen als ‘goede advocaat’ (in de ogen van het rapaille dan).
  Want je moet toch ernstig van het pad zijn als je dit zonder met de ogen te knipperen kunt zeggen.
  “Advokaat van de duivel”, deze man komt aardig in de buurt.
  Ben altijd benieuwd wat die mensen zien als ze in de spiegel kijken, maar ach misschien zijn ze niet zo intelligent dat ze zo nu en dan aan zelfreflectie doen.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Hebben ze toch niet goed geschoten!

  Liked by 2 people

 5. Lucky zegt:

  Risico van het ” vak”?
  Hoeveel mensen zijn er moedwillig door hém getraumatiseerd?

  Liked by 2 people

 6. Dr. Heinz zegt:

  Wat?
  Drie keer geschoten, en gozer leeft nog?
  Was het drie keer mis!!
  Zonde van de munitie!!
  Of was het op zijn DDR66 van dat pang, pang, pang?

  Liked by 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Goh, wat heeft die islamitische leul een spijt van zijn daad, maar de consequenties wil hij niet dragen. Bij z’n volgende overval een rode loper uitrollen door de politie om hem een eerbiedwaardige aftocht te gunnen.

  Liked by 2 people

 8. Jantje zegt:

  Volgende keer raak schieten, zoals ze wel doen in de VS.

  Liked by 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  simelste is zo’n sujet boeien op rug, visdraadje op trap spannen en laat hem maar trapje aflopen, visdraadje weg en case closed, arrestant is gestruikeld en helaas 🙂 nek gebroken.
  Visdraad is in urban warfare heel nuttige gerief, heb ik geleerd van iemand die die truukjes gebruikte waar hij bezig was, maar zoals mij gezegd ook bruikbaar buiten oorlogsvoering 🙂

  Liked by 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Ik ga niettemin hier weer een verhaal plaatsen, met een uitbreiding, over een getraumatiseerde (?) Duitse fabrieksarbeider die juist door zijn vreselijke jeugd een bloeddorstig monster werd en dat is de overbekende Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf (1883-1931), die zelfs in de gevangenis zo gevaarlijk bleek dat hij NOOIT meer kon genezen van zijn gruwelijke moordlust! Lees hier dit artikel maar eens over:

  De Vampier van Düsseldorf

  Het echte verhaal van een vampier dat veel gruwelijker was dan de fantasie

  Horrorverhalen, vertelsels over vampieren en bloedzuigende monsters zoals Dracula zijn werken van pure fantasie met 1 enkel doel: ons de stuipen daarmee op het lijf jagen. Heel erg soms zijn er real life verhalen die de waanzin van de fantasie met glans overschrijven. De beruchte Vampier van Düsseldorf is er zo eentje!

  Het verhaal van Peter Kürten was tijdens zijn proces in de periode 1930-1931 zelfs wereldnieuws

  Het leven van Peter Kürten is nu niet bepaald het voorbeeld van een happy-happy-joy-joy story. Als kleine knaap, geboren op 26 mei 1883, was hij bijna dagelijks getuige van huiselijk geweld. Zijn vader, een notoir drankgebruiker, maakte er een sport van om zijn echtgenote te verkrachten voor de ogen van de kinderen.
  Toen hij, na een veroordeling voor incest, 3 jaar achter de tralies vloog knapte er iets in de bovenkamer van Peter Kürten, overigens een vrij knappe man om te zien. Het seksuele en fysieke geweld en de extreme armoede (Peter had niet minder dan 12 broers en zussen, de ouders van Peter hadden geen inkomen) hadden het laatste beetje menselijkheid uit zijn lichaam verdreven. Hij voelde hierdoor zelfs helemaal niets meer, noch de slagen van zijn vader, noch de spot van zijn leeftijdsgenootjes, tot hij op een dag een drastische beslissing nam.

  Niemand wordt echter als vampier geboren

  Als 9-jarige knaap, in 1892, volgde hij 2 van zijn klasgenootjes tot aan de lokale rivier, de Rijn in Düsseldorf. Het was toen een warme dag en ze wilden gaan zwemmen. Tijdens een moment van onoplettendheid duwde Kürten opeens 1 van de klasgenootjes van de brug af. Hij kwam dodelijk ten val maar het andere klasgenootje klom toch nog naar beneden in een poging zijn buddy te redden.
  Peter Kürten maakte van de gelegenheid gebruik om het andere kind onder water te duwen totdat hij niet meer bewoog. In die tijd werd het volledige voorval als een ongeval beschreven. Het is pas na zijn arrestatie, jaren later, dat de gruwelijke waarheid uiteindelijk aan het licht kwam.
  Bij Peter Kürten werd een dodelijk mechanisme in werking gezet. Hij voelde opnieuw iets, hij voelde opwinding en de adrenaline stroomde door zijn lijf. De dood bracht hem weer tot leven, net als een menselijke vampier waarna hij tijdens de Depressiejaren rond de jaren ’30 in Dusseldorf wild aan het verkrachten en moorden sloeg en de gehele stad in een ijzeren greep gevangen hield!

  Draconische veiligheidsmaatregelen voor het proces

  Tijdens deze vreselijke periode kwam Peter Kürten ook in contact met zijn buurman, een solitaire hondenvanger die niet vies was van een portie bestialiteit. Peter sloeg ook aan het experimenteren maar merkte al snel dat gevangen honden zich niet zomaar gewonnen gaven.
  Tijdens een worstelsessie met een hond, nam hij een mes en gaf hij het weerloze dier enkele steken. Opnieuw voelde Peter de adrenaline en opwinding door zijn lichaam gieren en opnieuw kwam hij tot de vaststelling dat de dood hem tot leven bracht.

  Toen hij in 1930 als 47-jarige man, door de politie werd opgepakt en terecht moest staan in een kogelvrije kooi bekende Kürten zonder aarzelen meer dan 90 moorden, verkrachtingen, diefstallen en brandstichtingen waarvan ze allen zelfs de meest doorwinterde horror-fan deden huiveren.
  Wie ten prooi viel aan Peter, liet meestal het leven op de meest barbaarse manier door middel van aanvallen met bijlen, messen, scharen en ijzeren staven.
  Zelfs in de gevangenis kende de sadistische kant van Peter Kürten geen genoegen want niet minder dan 30 gevangenen werden door hem aangevallen en levensgevaarlijk toegetakeld!

  Laatste woorden die de geschiedenisboeken hebben gehaald

  In 1931 werd Peter Kürten tot de dood veroordeeld en dit voor slechts 9 moorden. Hoewel hij er bijna 100 had bekend, konden de lichamen van de ander slachtoffers nooit worden teruggevonden. De psychotische Duitser was er immers van overtuigd dat hij, als vampier, het eeuwige leven zou kennen wanneer hij zijn slachtoffers na hun dood opat.
  Niettemin dronk Kürten veel liever het bloed van zijn slachtoffers, vooral van meisje en vrouwen, op nadat hij hen had vermoord, in tegenstelling tot Frits Haarmann, zijn collega-vampier uit Hannover die meer het bloed en vlees van zijn (overwegend) mannelijke slachtoffers consumeerde!

  Het hoofd van de Vampier van Dusseldorf

  Dit verhaal alleen al is ronduit bloedstollend maar hetgeen Peter tot de geschiedenisboeken heeft gebracht, waren zijn laatste woorden op 2 juli 1931 in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen waar hij zou worden geëxecuteerd.
  Net voordat hij stierf door de guillotine, richtte hij zich tot zijn beul, Carl Gröpler (dezelfde beul die op 15 april 1925 Fritz Haarmann eveneens had onthoofd onder een guillotine!) met de woorden “Ik hoop dat mijn brein nog lang genoeg leeft om het bloed uit mijn nek te horen spuiten. Een laatste en ultieme plezier”.

  Na zijn executie werd zijn hoofd gedissecteerd in de hoop een antwoord te kunnen vinden op de meest prangende vraag: waarom. Het gemummificeerde hoofd van Peter Kürten staat op heden nog altijd tentoongesteld in het “Believe it or not” museum in de VS.

  Eigelijk zou Peter Kürten in deze tijd dat stuk vuil van een ramkraker uit Utrecht hebben moeten aanvallen en radicale moslimterroristen om hen af te maken! Om dat soort figuren hoef je zelfs geen traan te laten als ze worden gedood!

  Like

 11. Ton Ruygrok zegt:

  En dat alles wordt met droge ogen verhaalt en serieus aangehoord…, ik heb pas hier iets gelezen over een vergeet put o.i.d. nou daar hoort dat ventje thuis., de 1e 100 jaar samen met z’n advocaat ., kunnen ze op gemak de trauma’s bespreken en verwerken ..en dat in alle rust..,
  A Ruygrok ,Monster.

  Liked by 1 persoon

 12. oudmarinier zegt:

  Op het moment dat iemand het ‘criminele pad” verkiest , ZOU betreffende persoon , AL zijn/haar “rechten” moeten verliezen . Niks geen gezeik over privacy-rechten enz enz enz….!! Je hebt een “keuze” gemaakt …ben dan ook man’s genoeg om de consequenties te dragen .

  Liked by 2 people

 13. Cathja zegt:

  ‘Ze’ hebben tegenwoordig ook overal etiketjes voor….
  ‘Geniaal’….

  Like

 14. sir piet zegt:

  Nederland watjes land Meer kraken minder straf dat is het doel waar wij naar streven .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s