Nieuw schandaal: Britse politie moest bende moslim verkrachters van 57 blanke meisjes laten lopen

Screenshot_4

(Door: “Xander”)

Rechercheurs kregen bevel op zoek te gaan naar blanke daders, terwijl bekend was dat het om moslims ging – ‘Politieke correctheid leidde tot seksueel misbruik van kinderen op industriële schaal’ – Britse statistieken: 84% van ronselaars (“loverboys”) van meisjes is moslim

Groot-Brittannië is opgeschrikt door het zoveelste schandaal rond een bende moslim verkrachters van overwegend Pakistaanse afkomst. De politie in Manchester had zo’n 15 jaar geleden gedetailleerde informatie dat bijna 100 personen – ‘bijna uitsluitend Aziatische mannen’ – betrokken waren bij het systematisch misbruiken en verkrachten van zeker 57 blanke meisjes van 11 tot 17 jaar, waarvan er een werd vermoord met een overdosis heroïne. Van hogerhand werd echter besloten om de zaak tegen de bende te sluiten, omdat men bang was ‘spanningen in de gemeenschap’ te veroorzaken. Met andere woorden: omdat men bang was voor islamofoob en racist te worden uitgemaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nieuw schandaal: Britse politie moest bende moslim verkrachters van 57 blanke meisjes laten lopen

 1. Harry Willemse zegt:

  Kijk zo zit de wereld tegenwoordig in elkaar. Zeg ik tegen een blanke dat het een klootzak is heb ik gelijk, zeg ik dat tegen een neger ben ik racist, fascist, nazi, xenofoob, ultra-nationalist en uiterst rechts. Had ik fascist al gezegd?

  Like

 2. Klaas zegt:

  loverboy = P.O.O.I.E.R !

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  @Xander: Er is naar mijn mening geen verschil in schandelijkheid tussen de verschillende soorten van verkrachtingen, elke verkrachting is fout. De zwijnen die zich er schuldig aan maken mogen niet de naam “Man” of “Mens” hebben. Er is geen verschil of er een “Blank” of een gekleurd meisje tegen haar wil wordt onteert.

  Ik snap best wel dat het voor de beesten die er genoegen in scheppen om vrouwen en meisjes bruut te overweldigen het extra waarde zou kunnen hebben als het slachtoffer “Blank” is, maar er speelt hier meer. Als bijvoorbeeld een Marokkaans meisje wordt verkracht wordt zij niet langer gezien als zuiver en als een goede huwelijkskandidate. Als een meisje in de beschaafde wereld wordt verkracht dan is zij een slachtoffer dat steun nodig heeft. In veel achtergebleven gebieden verzwijgt het slachtoffer van verkrachting deze schande omdat het praten er over een stigma geeft. Men denkt dan: “Ze zal we aanleiding hebben gegeven!” of nog erger.

  En in dit geval van Pakistaanse verkrachters die 57 meisjes hebben (laten) verkracht(en), daarover kan ik het vermoeden uitspreken dat deze schoften wellicht ook àndere meisjes hebben verkracht, alleen blijven deze meisjes zwijgen omdat in achterlijke islamitische kringen het slachtoffer verantwoordelijk wordt gesteld.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Politieagent die ‘posterboy’ was voor diversiteit, is óók dader van kindermisbruik

  Like

 5. Jan zegt:

  How to empty a council chamber meeting in seconds – ask a question about child rape gangs in the area

  “Can the council please tell the residents of Oldham why an independent investigation into the historic grooming has not been sorted out”

  Like

 6. Jan zegt:

  Thousands of girls raped & abused in Rotherham – council & the police are next to useless.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s