Verrassing! Elektrische auto opladen kost straks niet meer € 8,-, maar € 47,- per oplaadbeurt!

Screenshot_8

(Door: Wout Willemsen)

Het grootste open netwerk van snellaadpalen in Europa wordt beheerd door Ionity. CEO Michael Hajesch vertelt nu doodleuk dat “de welkomstfase is afgelopen” en gooit de tarieven een paar keer over de kop: van 8 euro per oplaadbeurt naar € 47,- tot € 60,- per oplaadbeurt! Is dat even zuur.

Terwijl de politiek in Nederland en Europa zich helemaal kapot loopt te deugen met allerlei klimaatmaatregelen en gesubsidieerd wensdenken, worden ze aan alle kanten ingehaald door de meedogenloze kapitalist die keihard profiteert van al die plannetjes. Zo’n figuur als Hajesch met z’n bedrijf Ionity laat het gevaar zien van dat klimaat-deugen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Verrassing! Elektrische auto opladen kost straks niet meer € 8,-, maar € 47,- per oplaadbeurt!

 1. Jade zegt:

  Daar komt de aap uit de kont…,uhh mouw.
  Elektrisch rijden doen we wel op de kermis!

  Geliked door 2 people

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Zo gaat het al decennia lang. Op gas rijden was super, totdat de belasting absurd omhoog ging… En zo gaat het met alles waar zogenaamd voor het milieu een appel op gedaan wordt, eerst subsidie en daarna de subsidie eraf en de prijzen en belastingen omhoog. Let u op wat de kosten voor vernietiging en ‘hergebruik’ van elektrische auto’s straks WERKELIJK(!) gaan worden.
  Allemaal Linkse leugens en valse beloften voor geld-geld-geld-geld-geld om andere Linkse hobby’s als de Islamisering en het globalisme te kunnen bekostigen.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Misschien is dat ook juist de bedoeling dat de onderklasse de weg niet meer opgaat. Macron had toch ook de benzineprijzen zo verhoogt in de hoop dat de fransen de auto laten staan. Hij had alleen de Fransen zwaar onderschat. Dat er mensen zijn die de auto nodig hebben naar het werk te kunnen komen. Ik meen dat Macron iets heel arrogants tegen zoń werknemer had gezegd. Dan neem je toch werk om de hoek? Kun je nagaan hoe dat soort denkt en hoe ver ze van de werkelijkheid af zitten. Zelf wil Macron uiteraard wel gebruik blijven maken van de auto met liefst zo min mogelijk klootjesvolk in zn nabijheid.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Socialistische systemen hebben geen belang aan particulier vervoer, om ideologische en economische redenen en vooral omdat individueel gedrag moeilijker te controleren is dan collectief gedrag. In dit opzicht is het mislukken van het nieuwe energieparadigma een onderdeel van de transformatie van de samenleving in een totalitaire dictatuur.

  Geliked door 2 people

 5. vangie1206j zegt:

  Haha ik weet wel Een treiter oplossing schaf allemaal een agregaat aan of zonnepanelen invertertje en laden maar.
  En laat die laatpalen gek zelf de stekker in zijn reet steken.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Blijkbaar willen de groene gekken graag dat de kindertjes die afgebeuld worden om de grondstoffen voor uw auto bij elkaar te scharrelen wat extra gezelschap krijgen van nog meer kindertjes, zodat ze zich gezellig samen kunnen laten afbeulen.
  Want de meer auto’s er elektrisch gaan rijden de meer kindertjes zijn er nodig om de grondstoffen te winnen.
  Gelukkig vinden de meeste mensen alleen slechte mensen zielig zodat men met gerust geweten de kindertjes kan laten afbeulen en men graag elektrisch gaat rijden om het afbeulen kindertjes nog wat extra te steunen.
  Als groene gek wil je die kinderen niet van hun dwangarbeid afhelpen en adviseer je het liefst iedereen om ook elektrisch te gaan rijden zodat de kindertjes niet zonder dwangarbeid raken.
  Dat zou maar menselijk zijn.
  Dat er om de paar jaar miljoenen accu’s, die het begeven hebben, vervangen dienen te worden is uiteraard geen enkel probleem voor het milieu van ons want daar kunnen ze altijd het milieu van andere arme landen die geen klimaat aan het redden zijn mee vervuilen.

  Als je je leven begint als kind dan droom je er natuurlijk van om zo jong mogelijk al afgebeuld te worden om grondstoffen te zoeken voor mensen die graag milieu problemen willen veroorzaken met het redden van het klimaat.

  Persoonlijk red ik liever die kindertjes van de dwangarbeid af dan het klimaat van een niet bestaand probleem wat in het leven geroepen is om wereldwijd onder strenge controle iedereen het geld uit de zak te kunnen kloppen.

  Als u weer in uw milieu vervuilende elektrische auto stapt om het klimaat te redden denk dan even aan die kindertjes die afgebeuld worden omdat u het milieu wat helpt te vervuilen om het klimaat zogenaamd te redden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Ik ben benieuwd of de uitkeringsafhankelijke Linksche Looneys straks nog zo groen blijven wanneer ook zij zonder subsidies hun gereden kilometers gewoon moeten aftikken……….met 21% btw..dat zal ze leren.

  Like

 8. Wim zegt:

  Kon je mijlenver zien aankomen. De roverheid laat geen verdienmodel (accijns +BTW) zomaar schieten. En de mensen die zich nu zo verlekkeren op ‘gratis’ stroom (eerst nog de investering terug verdienen) door middel van hun zonnepanelen, komen ook aan de beurt.

  Like

 9. Lucia zegt:

  Niets wordt ooit goedkoper zonder dat iets anders duurder wordt en liefst iets dat net zoveel gebruikt wordt, dat is mijn versie/visie op de wet van communicerende vaten, i.c. van firma HEB & ZUCHT, waar de een daalt stijgt de ander automatisch..,

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Monopoly-vorming ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s