De omvolking van Frankijk . . .

“Maar je ziet toch dat ik bezig ben! . . .”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op De omvolking van Frankijk . . .

 1. Frerik zegt:

  Juist. Duidelijker kan het haast niet!!!

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Arm arm arm Europa met dank aan dat stuk ongedierte van oa.Timmermans.

  Liked by 2 people

 3. bozeoudeman zegt:

  Blank moet verjaagd worden, dit is de realiteit, blank deugt niet, blank moet weg. Zo brullen de oude nazi’s, de nieuwe NSB’ers en de in 1966 vernieuwde nazi’s. Al deze slijmerige kruipwitjes uit PvdA, uit SP, uit GroenLinks, uit ChristenUnie, uit D66, uit CDA, al deze meelopers, klonen, zwaar geestelijk gestoorden en andere hersenloze dwazen, en natuurlijk de meute hebzuchtige blanken die aan de ondergang van ons allen fors hopen te verdienen, het zooitje zuigers uit de VVD.

  Wie uit de DDR/EU gevangenis kan ontsnappen, doe dat! De jaren van deze terreurorganisatie zijn wellicht geteld maar voor deze misdaad organisatie in elkaar stort zullen veel, misschien wel alle, oorspronkelijke inwoners van Europa zijn uitgeroeid door woedende meutes zwarte Afrikanen en haatdragende islamieten, die op termijn hier niet zullen vinden wat hen door veel geldbeluste Soros types en links-radicale idioten in combinatie met een hebzuchtige meute media en politieke narren, idioten en oplichters is verteld dat er in Europa op hen lag te wachten.

  Armoede en honger zullen eerder hetgeen worden wat zij zullen vinden als het vernietigingswerk van de VN en de EU de voltooiing nadert: miljarden mensen op een continent vechtend met elkaar om een brood omdat vernietiging nu eenmaal de Soros types veel geld oplevert. Oorlog en totale vernietiging is big business, net als later de opbouw dat ook weer in kwadraatvorm is. Dat dit alles miljoenen misschien wel een paar miljard mensen de ellende instort, de dood voor hen veroorzaakt, kan types als Soros geen moer schelen.

  Geld, geld en nog meer geld, is alles wat bij dat soort misdadigers telt. En wie geld genoeg kan uitgeven om met name politici en andere elite types te kopen heeft dan ook uiteindelijk de macht. Zoals het oude Rome ten onder ging door invallen van barbaren zo is ook ons Europa gedoemd. Enkel een wonder, bijna in de vorm van burgeroorlog en toch ook vele miljoenen doden, kan totale vernietiging, die zwaar gestoorde idioten ons allen zitten te bewerkstelligen misschien voorkomen en stoppen. Maar voor hoelang, voordat er weer een nieuwe Soros idioot opstaat?

  Liked by 2 people

  • fleckie zegt:

   Niet alleen het geld verdienen, OOK de pret, als toeschouwer, ( net als bij een boks-wedstrijd, of worstelwedstrijd, of catch as catch can, ) het sadistisch genoegen te kunnen bekijken,( of net als bij hanen- of hondengevechten, elkaar. ‘AFMAKEN’.!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • D.G.M.Holland zegt:

   Het gaat hen niet meer om geld. Het gaat om DE MACHT….
   Bij mensen het geld afnemen en zo afhankelijk maken is ook MACHT…

   Boze oude man,
   Al eerder schreef ik, dat veel mensen (o.a. ik) Uw berichten erg waarderen.
   Ook al ziet U dat niet terug in het aantal likes.
   Bedankt en ga zo door.

   Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wederom een goeie en ook mooi getekende cartoon via delamontagne, gek, in Nederland zie je maar weinig écht goed getekende cartoons.
  De boodschap is vaak wel raak maar erg aantrekkelijk getekend zijn ze meestal niet.
  Denk nog weleens met weemoed terug aan Piet Klont, rust zacht lieve vriend.

  Liked by 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   ( Piet Klont was destijds de man die me overhaalde af en toe eens een artikeltje te schrijven op De Vrije Chroniqeurs, en ik heb dat enige jaren met veel plezier gedaan, ook na de naamsverandering, helaas ook aan leuke dingen komt een eind.)

   Liked by 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    R.I.P. Marcel. Ik heb hem persoonlijk gekend.

    Liked by 4 people

   • Nemesis zegt:

    hij was voor mij een heel bijzonder goede vriend !

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nee daar is het bij mij helaas niet toe gekomen heer Bron, dat was ook best wel lastig omdat hij voor mij in het ander uiterste van Nederland woonde, maar ik heb nog warme herinneringen aan onze correspondentie destijds.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Wij ook!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Klont heeft destijds nog gezegd dat hij mijn avatar (die met dat parkietje) zo mooi vond of zelfs de mooiste avatar van allemaal. Dat weet ik niet meer zo precies. Maar ik zal die vriendelijke opmerking nooit vergeten.

    Like

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt:
    19 januari 2020 om 21:07

    in alle eerlijkheid mag ik zeggen dat ik jou daarvoor ook gecomplimenteerd heb en als men geheugen geen steken vertoont waren het bijna dezelfde bewoordingen over je mooie avatar.
    Ga eens de tijd nemen om die prille reactie op te zoeken, zal een naald in een hooiberg worden.
    Is van in den beginne dat ik hier kwam reageren, men eerste comment was gericht naar de bronmaster omdat ik vreesde om gecensureerd te worden net als bij ElsevierNL indertijd.
    Heer Bron heeft me toen verzekerd dat dat niet zou gebeuren.
    De moderator(s) van ElsevierNL hebben me er af gegooid omdat ik te veel duiding gaf aan een reageerder over wapens, blijkbaar mocht dat niet en ik was af…
    Hier gooi ik me er zelf af als ik eens goesting heb( lees als de druk op de ketel wat te groot wordt 🙂 )

    Liked by 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat blijft ook een eigenaardig gegeven dat bepaalde groeperingen mensen die hulp komen bieden aanvallen.
   Terecht dat de brandweerlieden daartegen protesteren, als er nou een ding is waar snoeihard op zou moeten worden ingegrepen dan is het dat toch wel.
   Helaas, de politie krijgt geen toestemming en rechters…. ja wat moet je daar nog over zeggen. Daders worden al snel gezien als slachtoffers.

   Like

   • bozeoudeman zegt:

    Het hulp aangeboden krijgen van anderen is voor sommigen die zich minderwaardig voelen een teken van nog meer afhankelijkheid en minderwaardigheid, en daar ligt een groot deel van het probleem bij mensen uit culturen die soms honderden jaren achter lopen op onze nu nog heersende cultuur, gevoelens van minderwaardigheid die zich vaak uiten via gevoelens van machteloosheid in combinatie met die minderwaardigheid in crimineel, ofwel afwijkend, gedrag en geweldpleging tegen diegenen die model staan voor dus die ‘superieure’ hulpverlening.

    Liked by 1 persoon

  • Klaas zegt:

   Like

 6. hannah zegt:

  drukke moeder ……. vader zit onder een boom uit te rusten voor de volgende wip ……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s