Onafhankelijke, samenwerkende soevereine staten. Dat is de toekomst van Europa!

Screenshot_24

(Door: “Elise Nijmegen”)

De slimme meter, die helpt om uw gebruiksgegevens door te zenden aan de staat, een belangrijke speler in “het internet van things”, is niet zo goed voor uw gezondheid… Slimme meters worden, zo laat onderstaand artikel weten, vanaf het begin al geplaagd door problemen – waaronder branden en explosies – en blijven voor problemen zorgen. Alle slimme meters van nutsbedrijven – elektrisch, gas en water –, zenden, biologisch en schadelijk voor het milieu, straling uit. Elektromagnetische straling (ook bekend als elektrosmog), die mensen, dieren en planten kan beïnvloeden. In een video kunt u zien wat de EMR-metingen in het huis van Andrew Lankes waren toen er slimme meters waren geïnstalleerd en nadat deze waren vervangen door niet-verzendende meters.
www.activistpost.com

Zweden, net zoals Duitsland, wordt massaal getroffen door de massale immigratie (geregeld door de VN en de EU) van voornamelijk islamitische jonge mannen. Zweden, net zoals delen van Duitsland en Frankrijk, lijkt hulpeloos tegen bendecriminaliteit.
www.tichyseinblick.de

De door de globalisten zo gepromote elektrische auto, die niet groener is dan de nieuwste dieselmotor, kan een grote kostenpost worden voor veel mensen. Als u in gedachten houdt dat Agenda 21, evenals de Green Deal van de EU, zich richt op het herverdelen van de welvaart, van de portemonnee van de burger naar die van de multimiljonairs, dan is het niet zo gek dat ze nu de prijzen voor het opladen van uw elektrische auto drastisch gaan verhogen. Volgens onderstaand bericht zal de tankbeurt van uw elektrische auto, die nu gemiddeld 8 euro kost gaan stijgen tot 47 euro per keer. Maar al uw hoge rekeningen zijn “nodig” om het “klimaat te redden”, dat niet gered hoeft te worden…
https://jdreport.com

De geschiedenis van de boerka is best interessant. Volgens onderstaand artikel komt de boerka uit de Astarte-cultus in het oude Mesopotamië. Alle vrouwen moesten daar ééns per jaar prostitueren in de heilige bossen die rond de tempel stonden van de godin. Om niet herkend te worden, namen de vrouwen uit de hogere rangen de gewoonte aan om zich volledig te verschuilen achter de voile van de boerka. In Turkije bestaat nog steeds de wet dat alleen prostituees verplicht worden tot het dragen van een boerka. Dat is waarom er in Turkije niet veel vrouwen, in tegenstelling tot ons land, een boerka dragen.
https://ejbron.wordpress.com

Een voorbeeld van een politicus die toch abnormaal vaak genoemd wordt in zaken die niet door de beugel kunnen, is Demmink, die in pedo-zaken maar ook in het Wildersgate-verhaal genoemd wordt. Een kleine terugblik vindt u hieronder…
www.demminkdoofpot.nl

Het mag duidelijk zijn dat dit Rutte-kabinet en de andere Rutte-kabinetten ons land hebben afgegeven aan dictatoriale buitenlandse machten die van ons Nederland iets anders willen maken dan dat wij, de Nederlandse bevolking, voor ogen hebben. Een Nederland waarin u zich blauw betaalt aan allerlei onzinnige maatregelen die op geen enkele manier het klimaat beïnvloeden, op geen enkele manier de aarde redden, maar ondertussen de rijksten der aarde rijker maken. Verdiep u in Agenda 21 van de Verenigde Naties en dan ziet u dat alle klimaatwaanzin daarvan afkomstig is. En daarom zou Nederland, net zoals andere landen, heel snel uit de VN en het uitvoerende orgaan in Europa, de EU, moeten stappen.

Steun de protesten van de boeren en bouwers, die door de krankzinnige maatregelen in hun voortbestaan bedreigd worden. De boeren moeten, zo zegt Agenda 21, van hun land af. De zogenaamde verduurzaming is niets meer en niets minder dan een weg naar één wereldregering, die de boeren wil vervangen en het gezonde en verse eten en de zuivel, door mega grote fabrieken die voedsel produceren met zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde zaden van Monsanto en/of  gegroeid op land dat is bespoten met Round-up, ook van multinational Monsanto, een pesticide dat het kankerverwekkende glyfosaat bevat, wat terug te vinden is in oogsten, en zelfs in honing.

Politici die meewerken aan deze krankzinnige klimaatideologie hebben mijns inziens het realisme, hun gezond verstand en hun geweten ergens onderweg verloren en zijn incapabel en zouden mijns inziens per direct uit hun functie gezet moeten worden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onafhankelijke, samenwerkende soevereine staten. Dat is de toekomst van Europa!

 1. M. zegt:

  Alles wat slim is of zogenaamd smart is voor de domkoppen die denken slim te zijn en er in trappen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen in Canada,
  The great replacement, de grote vervanging, in Canada

  Canada heeft momenteel zo’n 37 miljoen inwoners maar wil in 2100 het aantal van 100 MILJOEN inwoners bereiken door immigratie. Het century initiative plan.

  https://business.financialpost.com/opinion/terence-corcoran-call-for-immigration-boom-so-canada-reaches-100-million-people-a-blueprint-for-more-state-intervention

  Terence Corcoran: Call for immigration boom so Canada reaches 100 million people a blueprint for more state intervention
  Terence Corcoran: Oproep voor immigratie neemt toe, zodat Canada 100 miljoen mensen een blauwdruk bereikt voor meer overheidsinterventie

  A report from an organization co-founded by Dominic Barton brings a certain Xi Jinping tone to prescriptions for a bigger, bolder Canada

  The new report from Century Initiative, an organization co-founded by Barton, reiterates the grand claims that a larger population is the key to a prosperous economic future. “We believe that putting Canada on track for a population of 100 million Canadians in 2100 should be central to Canada’s bold response to this century’s challenges,” the report says.

  Nl
  Een rapport van een organisatie mede-opgericht door Dominic Barton geeft een zekere Xi Jinping-toon aan recepten voor een groter, brutaler Canada

  Het nieuwe rapport van Century Initiative, een organisatie mede opgericht door Barton, herhaalt de grote claims dat een grotere bevolking de sleutel is tot een welvarende economische toekomst. “Wij geloven dat het op de rails zetten van Canada voor een bevolking van 100 miljoen Canadezen in 2100 een centrale rol moet spelen in de krachtige reactie van Canada op de uitdagingen van deze eeuw”, zegt het rapport.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  President Obama heeft in 2014 al openlijk gezegd hoe zijn nieuwe wereldorde eruit zou moet zien. Volgens het principe Divide et Impera (verdeel en heers) een wereld van machteloze individuen en minderheden die hun toevlucht nemen onder de mantel van de wereldregering. (De toespraak was op 26.4.2014 in het Palais des Beaux-Arts in Brussel ter gelegenheid van een NAVO-event. De toespraak was geenszins geheim, maar werd zelfs gepubliceerd in de Washington Post.)

  Like

  • droevige mof zegt:

   Hier in Duitsland kan ik de video ineens niet meer zien omdat hij is verwijderd. Heel vreemd.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Vreemd? Nee hoor beste droevige mof, dat is de absolute censuur die ze hier in Duitsland toepassen. Er hoeft maar een woordje of zinnetje in te staan, wat door de “populisten” gebruikt zou kunnen worden.
    Bovendien mogen we hier in Duitsland ook niet weten wat al de mooie plannetjes zijn die men, en zo’n gedrocht als Obama voor ons heeft bedacht en wil uitvoeren, het volk zou wel eens een beetje opstandig kunnen worden.
    Ik zou zeggen wen er maar aan en geloof niets meer, helemaal niets wat vanuit de linke hoek op ons to zou kunnen komen.

    Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Dus coalitie vervangen door PVV / FvD . Goedschiks of KWAADSCHIKS.
  Dat laatste betekent via revolutie.
  Als we daarvoor terugschrikken plegen we zelfmoord.
  PVV roept kandidaten op. Dat past in het straatje van ‘goedschiks’, maar sluit de KWAADSCHIKS niet uit.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het gaat om de knikkers, niets meer, niets minder, en hoeveel belasting men een volk kan opleggen…..totdat de economie en de samenleving uiteen vallen, uitpersen maar.

  Like

 6. freda110 zegt:

  Voor de mensen die nu in een “goedkope”elektrische auto rijden hebben ze naast het verhogen van de tankprijs nog een verrassing in petto n.l. de verwijderingsbijdrage.
  Het is alom bekend dat een Tesla die in brand vliegt niet te blussen is omdat de rotzooi die in de accu’s zit levensgevaarlijk is.
  Als de auto op de leeftijd komt, wat de eersten binnenkort zullen zijn, dat de accu’s vervangen moeten worden is er nergens een plek waar deze kunnen worden opgeslagen of verwerkt dus………de rekening moet door de consument betaald gaan worden en reken maar dat dat een dure grap gaat worden.
  Ben nog steeds heel happy met mijn benzineslurper.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ze mij nooit op deze krankzinnige wereld hadden gezet.
  Wat heb je hier als belastingslaaf nu eigenlijk te zoeken?
  Je wordt oud, ziek en crepeert uiteindelijk in de goot.
  Heerlijk toch?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s