Triest dat kinderen en jongeren worden misbruikt voor de doeleinden van de links-globalistische elite

Screenshot_32

(Door: “Balkanske priče”)

De basisschoolkinderen werden meegesleurd naar klimaatbetogingen, vervolgens waren de kleuters aan bod en nu zijn we al op het niveau gekomen dat het verplicht wordt als een schoolactiviteit, soms zelfs op straffe van een sanctie. Het doet denken aan de Culturele Revolutie, waarbij Mao Zedong zijn dodelijke greep op China verstevigde door de jeugd op te stoken tegen al het andere gezag dan het zijne. En als je kinderen indoctrineert, kun je een hele generatie volgzame volwassenen kweken. De NSDAP (Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij) gebruikte ook kinderen voor eigen gewin (Hitlerjugend).Een klimaatbetoging is een politieke activiteit. Scholen moeten neutraal blijven en geen communistische fascistische ideologie opdringen aan de kinderen. STOP met de manipulatie en misbruiken van kinderen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Triest dat kinderen en jongeren worden misbruikt voor de doeleinden van de links-globalistische elite

  • Tineke zegt:

   @Frauke
   Dank je wel voor de link.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Frauke.De rotschilds en de rockefellers zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 150 tot 200 jaar.De rotschilds financierde beide oorlogspartijen voor maximale winst,rockefeller was de uitvoerder van de vele oorlogen.Beide families zijn nepjoden ze zijn de khazariaanse mafia a.k.a. illuminati,deep state,cabal.

   Like

 1. karton zegt:

  De links-globalistische “ elite” is tot nog véél smeriger dingen in staat! Wacht maar af. Wie nú nog op een dergelijke partij stemt os geheel blind én doof of gewoon…….oerstom !!!

  Liked by 2 people

 2. louis portugal zegt:

  Joop den Uyl uit Buitenveldert zie het al meteen toen hij aan demacht kwam.
  We moeten zorgen dar we onze kinderen al vavaf de school links opvoeden.
  En dat is hem verdomd goed gelukt.
  Kijk maar om U heen inscholen, rechtspraak, politiek enz. enz.

  Liked by 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Zelfs in Engeland begint het verpeste scholensysteem zo de spuigaten uit te lopen dat de ouders daartegen in opstand komen daar er niet meer met de kinderen wordt meegeleefd. Ze smijten daar met geld alsof het Monopolygeld is ofschoon de pond nog wel een statussymbool is. Lees dit artikel daar maar eens over:

   Bizar! Honderden kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben! Ouders dienen klacht in bij Onderwijsinspectie

   Zo’n 600 ouders dienen vandaag een klacht in bij de Onderwijsinspectie. Hun kinderen krijgen daarginder niet het onderwijs waar ze recht op hebben namelijk. Ze menen dat ze volgens de wet ‘passend onderwijs‘ in hun recht staan. Hun kinderen hebben volgens deze wet recht op een speciale vorm van onderwijs, alleen worden de kinderen helaas nu gedumpt op het reguliere onderwijs.
   Zo wil je zelfs niet eens meer kinderen naar school toe gaan sturen met zon’n verpest onderwijssysteem!

   De ouders zijn verenigd in de actiegroep Boze Ouders, ze hebben allemaal gemeen dat hun kind extra aandacht nodig heeft op school. Dit omdat het kind óf hoogbegaafd is óf omdat hun kind juist adhd of een andere leerstoornis heeft. Helaas krijgen ze die hulp niet, (van links kun je niet anders verwachten) hierdoor zitten de kinderen thuis of veranderen ze in rap tempo van scholen.

   Vandaar dat ze vandaag massaal hun klacht indienen bij de Onderwijsinspectie, want de scholen zelf doen er vrij weinig aan. En als die scholen zo blijven doorgaan dan ruïneren ze hiermee zichzelf!

   ,,Scholen beloven van alles, maar er gebeurt niets. We zijn het zat dat onze kinderen niet op een plek zitten waar ze horen’’. Tenslotte geldt ook hier weer: “Veel beloven maar weinig geven doet een gek in vreugde leven!”

   De ouders hopen dat het geld wat voor dit soort gevallen bestemd is, nu ook daadwerkelijk eens wordt geïnvesteerd in het onderwijs. Want tot nu toe gebeurt er vrij weinig met het extra geld dat naar onderwijs gaat.
   Die ouders kunnen net zo goed het scholenbestuur onder druk zetten om nog dat geld te bemachtigen.

   ,Er is geld, maar het komt niet bij onze kinderen terecht. Daar moet meer controle op komen, zodat passend onderwijs ook écht passend onderwijs wordt.’’

   Ook dit is een hele goede reden van Engeland om zo snel mogelijk te verdwijnen uit dat gedrocht van de gehate EU die hen hiermee heeft opgescheept!

   Liked by 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Louis portugal.Extreem links wordt sinds begin jaren 80 gesteund door de bilderberg groep met denktanks,spindocters en gefinancieerd door george soros (bilderberger) Dit alles voor de N.W.O. agenda.De N.W.O. is op het communisme gestoeld.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Frauke.De rotschilds en de rockefellers zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 150 tot 200 jaar.De rotschilds financierde beide oorlogspartijen voor maximale winst,rockefeller was de uitvoerder van de vele oorlogen.Beide families zijn nepjoden ze zijn de khazariaanse mafia a.k.a. illuminati,deep state,cabal.

   Liked by 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Ik heb me nooit schuldig gevoeld aan klimaat milieu of weet ik veel.
  Heb altijd mijn rotzooi en vaak ook nog van andere opgeruimd.
  Ik kom nog uit de tijd dat je dit aangeleerd werd door je ouders.
  Dan de jeugd van nu sodemieteren alles van zich af en op straat hebben overal schijt aan als ze maar kunnen feesten en de beest uit hangen.
  Ik zal het waarschijnlijk niet meer meemaken wat de jeugd van nu zal doen als zij straks volwassen zijn en verantwoordelijkheid moeten dragen.
  Ik denk sex drugs en rock en roll hun vertier zal zijn.
  Ze krijgen van hun ouders en scholen geen opvoeding meer alleen de waanzin van nu wordt erin gepompt.
  Ik wens ze HEEL VEEL SUCCES richting de verdommenis.

  Liked by 2 people

  • ronjaspers zegt:

   vangie1206J.Ik ben van 1966 en uit hetzelfde hout gesneden als u.Ik kan het de jeugd niet echt kwalijk nemen,de ouders werken vaak, zijn bezig met hun carriere en hebben geen tijd om hun kinderen op te voeden.Ik zeg als je geen tijd hebt om je kinderen op te voeden moet je geen kinderen nemen.

   Liked by 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Hallo Ron Jaspers ik ben van 1947 en u heeft gedeeltelijk gelijk.
    Maar de jeugd van tegenwoordig is niet meer op te voeden door de ouders want ze worden op die tegenwoordig moderne scholen grondig verpest.
    Wat leren ze tegenwoordig nog o ja gender neutraal dat homo tegenwoordig moet dat dat zwart is ok en blank gajes rechts niet deugd dat je ouders antieke hufters zijn en dat je vooral dwars moet zijn en links.
    Op enkele goede na kots ik op de jeugd van tegenwoordig.

    Liked by 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  jongeren??? Buitenhof gisteren– woutertje bos en dan ook nog brammetje oink

  KOntje linkse pvda Bos gaat investeringsfonds ;lijden/leiden -=- dus leuke linkse zaken kunnen daar geld halen–om leuke linkse zaken te realiseren– gecontrleert door de slimme 2e kamer — en een rekenkamer die zegt- we hebben al vele miljarden op deze manier verloren

  En een Gl topambtenaar /2e kamer zakkenvuller /coach yasser Faras brammetje oen en kees van ddrt 66 die debateren () rondje verplassen van 6 jarige) of een bedrijf een machine wat chip maakt naar china mag exporteren–ze doen dat heel zorgvuldig – die 2e lkamer– net zo zorgvuldig als zoeken naar boinnetje en strafzaken en inmmenging justitie-=- de belastindienst de jeugdzorg en alle andere frausde en faal zaken trpoyt imigratie aan toe
  Niet alleen kinderen– maar de meerderheid van de volwasenen worden misbruikt\

  maar ALS je je laat misbruiken

  g

  Liked by 1 persoon

 5. De vegetariër en misschien wel de eerste klimaatactivist Hiltler gebruikte de hitlerjugend op een dergelijke manier ,zoals nu kinderen worden gebruikt als klimaat mascotte !!Tot aan het einde van de tweede Wereldoorlog hebben de geallieerden erg veel tegenstand gekend van deze medogenloze moordmachine, vooral bestaande uit zeer fanatieke jonge Duitse kindsoldaten ( de hitlerjugend )Ook nu zien we de inzet van zeer fanatieke kinderen die als een kip zonder kop het klimaatactivisme ondersteunen!!!Er is ook nu niets nieuws onder de zon!!

  Liked by 2 people

 6. Lucky zegt:

  Heftig betalen voor géén energie….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/19/uk-wind-farms-paid-millions-per-day-not-run-turbines/

  UK Wind Farms Paid Millions Per Day NOT to Run Turbines
  Britse windparken ontvingen miljoenen per dag om GEEN turbines te laten draaien

  Last week, millions of pounds in “constraint payments” were paid to wind energy farms to not run their turbines.
  Over £12 million was handed out to wind farms in the United Kingdom last week, following a major outage in a powerline that transported energy from Scottish wind farms to England. The handouts will be tacked onto consumers’ energy bills throughout the country.
  The firms were paid between 25 and 80 per cent more than they would have earned were the turbines actually running, reports The Telegraph.

  A study conducted in December by the Renewable Energy Foundation (REF) found that the UK handed out a record high £136 million to 86 wind farm owners last year in “constraint payments” when the grid was incapable of handling the energy flow.

  Dr John Constable, the director of the REF, condemned the spate of wind farm development in Scotland saying:
  “The Scottish Government has permitted excessive and environmentally damaging growth in wind power north of the border which has put the electricity system under great strain and burdened English and Welsh consumers not only with constraint payments but also with the additional expense of a £1 billion interconnector that is itself proving unreliable. The environment and the consumer have been betrayed over and over again.”

  Nl
  Vorige week werden miljoenen ponden aan ‘dwangbetalingen’ betaald aan windmolenparken om hun turbines niet te laten draaien.
  Meer dan £ 12 miljoen werd vorige week uitgegeven aan windparken in het Verenigd Koninkrijk, na een grote stroomstoring in een elektriciteitsleiding die energie van Schotse windparken naar Engeland transporteerde. De hand-outs worden in het hele land op de energierekening van de consument geplakt.
  De bedrijven kregen tussen de 25 en 80 procent meer betaald dan ze zouden hebben verdiend als de turbines daadwerkelijk draaien, meldt The Telegraph.

  Een studie uitgevoerd in december door de Renewable Energy Foundation (REF) wees uit dat het Verenigd Koninkrijk vorig jaar een recordbedrag van £ 136 miljoen aan 86 windparkeigenaren heeft uitgegeven in ‘dwangbetalingen’ toen het net niet in staat was de energiestroom te verwerken.

  Dr. John Constable, de directeur van de REF, veroordeelde de golf van windmolenparken in Schotland en zei:
  “De Schotse regering heeft buitensporige en milieuschadelijke groei in windenergie ten noorden van de grens toegestaan, waardoor het elektriciteitssysteem zwaar onder druk is komen te staan ​​en Engelse en Welshe consumenten niet alleen hebben belast met dwangbetalingen, maar ook met de extra kosten van een interconnector van £ 1 miljard dat is zelf onbetrouwbaar. Het milieu en de consument zijn steeds opnieuw verraden. “

  Liked by 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Leer maar arabisch….
  https://www.bild.de/politik/inland/volker-beck/sollen-wir-jetzt-alle-arabisch-lernen-48314276.bild.html

  Irre idee
  Sollen wir jetzt alle Arabisch lernen, Herr Beck?
  Gek idee
  Moeten we nu allemaal Arabisch leren, Mr. Beck?

  Grünen-Politiker Volker Beck (55) am Freitag im Interview mit n-tv: Deutsche sollten die (Fremd-)Sprache von Zuwanderern lernen, wenn sie sich wegen deren großer Zahl in bestimmten Stadtvierteln unsicher fühlten.

  Beck wörtlich: „Das ist ein bisschen ein Unwohlsein, weil man das Gefühl hat, man bekommt was nicht mit, aber, wenn einem das wirklich wichtig ist, dann soll man halt diese Sprache lernen, dann kriegt man auch mit, was da läuft.“

  In Berlin-Neukölln etwa wäre das Türkisch oder Arabisch. Soll man dort also diese Sprachen lernen – und das Integration nennen?

  Nl
  Groene politicus Volker Beck (55) in een interview met n-tv op vrijdag: Duitsers moeten de (vreemde) taal van immigranten leren als ze zich onzeker voelen in bepaalde buurten vanwege hun grote aantal.

  Beck letterlijk: “Het is een beetje ongemakkelijk omdat je het gevoel hebt dat je iets niet krijgt, maar als dat echt belangrijk voor je is, moet je deze taal gewoon leren en zul je ook leren kennen wat er aan de hand is. ”

  In Berlijn-Neukölln zou dat bijvoorbeeld Turks of Arabisch zijn. Dus zou je deze talen daar moeten leren – en die integratie noemen?

  Liked by 1 persoon

 8. karton zegt:

  Ik voel mij totaal niet schuldig aan enig klimaatverandering en/of CO2-gebeuren.
  In mijn omgeving zijn enkele scholen gevestigd met leerlingen tussen de 14 en 20 jaar, van diverse pluimage.
  Nog nóóit zo’n bende rondom een gebouw gezien als bij deze scholen, en dat door kinderen die als idioten lopen te schreeuwen en blèren als ’t om het klimaat e.d. gaat. Véél “politici” , o.a. Fransje Timmermans, nemen die kinderen als voorbeeld, kun je nagaan hoe die zooi (politici) zélf in elkaar steekt.

  Liked by 2 people

 9. John van antwerpen zegt:

  Kunnen we het de kinderen nog wel aandoen ze geboren te laten worden ?
  Een oude wijze Griek heeft eens tegen zijn ouders gezegd dat hij geen kinderen
  wilde uit liefde voor de kinderen. Als je merkt dat de rotszooi steeds erger wordt
  kan ik er wel inkomen. Wij mensen zijn slechts nummers en consumenten van de EU
  geworden en het kan ze niets schelen dat onze opa,s en oma,s in tehuizen wegkwijnen
  terwijl er wel heel veel geld voor gelukszoekers is.
  In het programma over de Rijn kwam een boot voorbij. Toen Huub stapel zei; kijk nou,
  we zitten hier tussen Frankrijk en Duitsland en die boot heeft de vlag van de EU aan zijn mast.
  Maar die vlag hangt wel half stok zei z,n medereiziger. !!!!!!!!! Prachtige afsluiter.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Schunnig smijten met onderwijsgeld
  https://tpook.nl/2020/01/20/man-53-werkt-4-maanden-als-graaier-in-publieke-onderwijssector-wordt-ontslagen-grabbelt-alsnog-2-ton-mee/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Man’ (53) werkt 4 maanden als graaier in publieke onderwijssector, wordt ontslagen, grabbelt alsnog 2 ton mee.

  “De man werd per 1 maart 2019 aangesteld om samen met een vrouw in het bestuur van de scholengroep plaats te nemen. Hij kreeg een contract voor vier jaar, 32 uur per week met een salaris van €6515,20 bruto.

  Als de man zijn volledige contract zou uitdienen, zou hij ruim €280.000 hebben verdiend. Hij maximeert zijn eis echter op €200.000 omdat het om gemeenschapsgeld gaat. De rechter kent hem dit toe, het maakt niet uit dat de ontslagvergoeding hoger is dan de balkenendenorm. Ook moet de scholengroep €720 aan proceskosten ophoesten.”

  Kinderen krijgen geen gepast onderwijs
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/bizar-honderden-kinderen-krijgen-niet-het-onderwijs-waar-ze-recht-op-hebben-ouders-dienen-klacht-in-bij-onderwijsinspectie/

  Bizar! Honderden kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben! Ouders dienen klacht in bij Onderwijsinspectie

  Zo’n 600 ouders dienen vandaag een klacht in bij de Onderwijsinspectie. Hun kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben namelijk. Ze menen dat ze volgens de wet ‘passend onderwijs‘ in hun recht staan. Hun kinderen hebben volgens deze wet recht op een speciale vorm van onderwijs, alleen worden de kinderen nu gedumpt op het reguliere onderwijs.

  ,Er is geld, maar het komt niet bij onze kinderen terecht. Daar moet meer controle op komen, zodat passend onderwijs ook écht passend onderwijs wordt.’’

  Like

 11. Jan zegt:

  2/3 van de NL bevolking bestaat uit Pavlov-hondjes

  ‘Twee derde Nederlanders: Klimaatverandering komt door mens’
  https://www.rd.nl/meer-rd/groen-duurzaamheid/twee-derde-nederlanders-klimaatverandering-komt-door-mens-1.1625378

  Like

 12. Jan zegt:

  Vollidiot Franz ‘ ICH ERKLAERE EUCH DEN TOTALEN KRIEGGGGGG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s