Migrantenmeute gaat tekeer op Lesbos

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de Griekse raakt de situatie steeds verder buiten controle: nadat donderdag een 20-jarige door een “mede-vluchteling” werd doodgestoken, trapten meer dan 100 zogenaamde vluchtelingen vrijdag rotzooi voor het kamp Moria op het voormalige vakantie-eiland Lesbos. De woedende meute stak containers in brand. De politie moest traangas inzetten om de situatie de baas te worden.

journalistenwatch

Meer dan honderd “migranten” hebben afgelopen vrijdag voor het kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos een gewelddadig protest aangewakkerd. Donderdag werd een 20-jarige Congolees door een – naar men zegt uit Afghanistan afkomstige – “mede-vluchteling” doodgestoken. De woedende meute – waaronder een aanzienlijk aantal “vermomden” – schreeuwde steeds maar weer da the tin de opvangkampen niet veilig zou zijn. De gewelddadige meute stak containers in brand en leverden zodoende een beeld af dat uit d elanden van herkomst van deze zogenaamde “vluchtelingen” bekend is. De Griekse politie moest traangas inzetten.

Volgens informatie van de Griekse regering herbergt het kamp Moria met een capaciteit voor 3000 personen op dit moment meer dan 19.000 EU-binnendringers. Ook de kampen op de eilanden Samos, Chios, Kos en Leros zijn overvol. De Griekse regering zou wel eens niets tegen kunnen hebben op de door de wilde migranten-hordes geproduceerde beelden, want op dit moment proberen EU-functionarissen zoals de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken en socialist Jean Asselborn met pure chantage EU-landen, die de opname van zulke gewelddadige binnendringers weigeren, te verrijken. Deze “afremmers” moeten, als het aan Asselborn ligt, minder geld krijgen.

Ondertussen heeft de Griekse regering vorige week aangekondigd een ministerie van Migratie op te richten. Bovendien dienen er meer “vluchtelingen” naar het vasteland overgebracht te worden, die daarna – “dankzij” open grenzen – naar hun “doelland” Duitsland “verder zullen vluchten”. Een ander plan van de regering: gesloten kampen oprichten op de voormalige vakantie-eilanden. Dit stuit bij de eilandenbewoners op massaal verzet.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Migrantenmeute gaat tekeer op Lesbos

 1. andre zegt:

  hahaha moet jij eens proberen in welk gastland dan ook. Behalve de psychopaat kneiterlinkse EU heeft ze graag op kosten van U!! Politici in welke vorm dan ook die niet ingrijpen zijn landverraders. We hebben een NATO met laffe Stoltenberg aan 1000 miljard per jaar die niets anders kunnen dan Rusland treiteren maar iets voor de EU doen? niets niets nul en daar gaan ze allemaal op afgerekend worden. Stem ze weg en daarna voor het tribunaal met die linkse nazi’s.

  Geliked door 4 people

 2. Trucker zegt:

  Op te lossen door eenvoudige maatregels, ze mogen mij altijd bellen voor de details:
  afrastering bouwen met “scheermesjesdraad”
  zoeklichten plaatsen om de dertig meter rond de perimeter naar binnen gericht met één doel de islamiet verblinden.
  bij poging tot ontsnappen hardhandig optreden (ongelimiteerd geweld).
  meutes in het kamp niet tegenhouden als ze elkaar te lijf gaan.
  doof zijn voor eu HQ brussel en linkse multikulle islamofiele rukkerttjes (hij/zij/weet hetniet).

  Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   ik roep ,,,, vriend STAANDE OVATIE ,

   het s ook niet zo moeilijk

   huggie

   Geliked door 4 people

   • Trucker zegt:

    Hey Bob waar jij woont zouden ze met opstandige (eufemisme) islamieten minder scrupules hebben als de watjes en mietjes die eu HQ brussel vertegenwoordigen in niks meer soevereine staten in eurabia.
    Door het www in huis te hebben weten we bijvoorbeeld hoe ze met piraten omgaan : knallen ze letterlijk uit het water naar de zeebodem.
    De eu hq brussel poppetjes zouden wachten en dan gaan palaveren met die piraten en losgeld betalen.
    Moet toegeven hou van de Russische aanpak, kort en bondig 🙂

    Like

 3. Rensk. zegt:

  Ze roepen jullie Bners om ze te helpen. Bnerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrs kom nou gauw huilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Die lossen het wel op voor de EU. Lekker tussen de woedende meute. Mooie televisie levert dat op (dat willen ze toch zo graag)met het grootste aantal kijkers ooit.

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Er is geen enkele andere oplossing om van deze verschrikkelijke toestanden af te komen, dan de hele meute oppakken, op een (marine-)schip zetten richting Centraal Afrika. Zet ze daar dan maar in nieuwe sloepen af voor de kust, en dan kan de rust op de Griekse eilanden weer terugkeren.
  Het is toch te zot voor woorden wat hier wordt uitgevreten, en wat wordt aangemoedigd door de Soros-fans. Daar reken ik minstens driekwart van de EP-politici toe.
  Brussel heet de criminelen nog steeds ‘hartelijk welkom’ in Europa. Vanwege ‘de vergrijzing’ hebben we (volgens Brussel) deze (criminele) gelukszoekers hard nodig….. 😦
  Waar las ik toch dat ze ‘vluchtelingen’ tot machinisten op smalspoorbanen willen opleiden?
  De meeste van die gasten hebben een zodanig laag IQ dat ze nooit door de tests heen komen, tenzij ook daarmee gesjoemeld wordt. De resultaten zullen niet uitblijven als dit waarheid wordt. Niks dan narigheid.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Cathja.
   “Vanwege de vergrijzing” ? Schop dat hele EU-geteisem de straat op, allemaal vergrijsd én verziekt !
   “Vluchtelingen” als machinisten opleiden, ik las het ook, wil men in Duitsland gaan doen.
   “Vluchtelingen” die nog niet zelfstandig kunnen fietsen, omdat ze altijd op een ezeltje zaten, moeten ons straks gaan vervoeren, griezelig én levensgevaarlijk !!!!
   De testen zullen ongetwijfeld worden aangepast, hetzelfde gebeurde in Nederland toen een aantal van die buitenlanders bij de politie solliciteerde maar niet door de testen kwam, snel de testen vereenvoudigd, en zie………..geslaagd, dat gespuis, gevolg ?
   Kijk naar de politie, een gedeelte is niet eens in staat om ons, échte Nederlanders in ABN te woord te staan.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @karton om 10:34,

    inderdaad, de meesten spreken alleen maar gebrekkig Nederlands. En daar zouden wij dan aangifte van moeten doen, bijvoorbeeld als we in elkaar geslagen zijn door Marokkaanse jongeren? Gaat niet gebeuren, want…..zogenaamd geen tijd voor zulke ‘kleine’ misdrijven.

    Wat een dwaallichten hier, die het plan ontwikkeld hebben om buitenlanders aan politiekorpsen toevoegen.

    Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Islam is vrede.

  Like

 6. Eppo zegt:

  Die Haagse Hippies haal Ze wel weer hier heen binnen en naar toe .
  De teringzooi is toch voor het Plebs die het mag betalen , opknappen en er tussen mee mag zitten .

  Geliked door 2 people

 7. willie zegt:

  Traangas ???? Dat ze erop KNALLEN .Die stomme flikken!!! Ik begin dit ”gezaag” meer dan kotsbeu te worden, t is erop of eronder , maar daar willen de Kalergi-freaks niks van weten, niet ?? Daartegen zijn zij al met de noorder of zuiderzon (whatever) vertrokken: lost t zelf op zeggen ze dan vanuit hun beschermde schuilplaats
  Beter DIT :

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Ik krijg kippenvel bij het zien van dit soort video’s.
   Het is waar ik op hoop ooit nog mee te maken en dat wij ook eens een leider krijgen die dit voor ons doet.
   Ten overvloede voor lezers van Bron, maar nogmaals STEM PVV. alleen dan hebben wij die kans.

   Geliked door 2 people

   • oudmarinier zegt:

    @Blaffertje , u heeft deels gelijk …stem PVV in combinatie MET het feit dat wij ons moeten bewapenen en aansluiten bij een groep (of militie die mensen HELPT dmv, bijv. o.a. juridisch advies , zelfverdediging – unarmed close quarter combat , leer schieten met een vuurwapen , desnoods ook met kruisboog enz enz enz…het zijn maar enkele idee-en. ) die weerbaar is cq ook OPTREEDT… En tja, je zal keuzes moeten maken , WEL of NIET de bak in willen draaien voor je gedrag (waar je overigens toe GEDWONGEN wordt) omdat je geen andere keuze hebt .

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @oudmarinier.
    Ik ben het roerend met u eens.
    Als u mijn schrijfsels volgt dan moet u haast wel weten dat ik een groot voorstander ben van een sterk militair apparaat want dat slappe zootje wat wij nu hebben kan nog geen deuk in een pakje boter slaan.
    En wat wapens betreft springen je ook de tranen in de ogen, lopen wij hopeloos achter op de rest van de wereld, maar ja, dat hebben we aan de gebroken geweertjes mentaliteit van links te danken.
    En zelfverdediging?
    Zeker doen.
    Ik heb ook wel het een en ander in huis wat officieel niet mag en ik weet er mee om te gaan.
    En de bak in draaien?
    Prima.
    Doe ik.
    Ik laat mij niet de wet voorschrijven door onze “gasten”.
    NOOIT. EN TE NIMMER.

    Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    Zowel in de Bijbel als een wijze Chinees , zeggen , ” Wie de vrede lief heeft , zorge voor een STERK leger “

    Like

  • Nemesis zegt:

   Groots ***** ***** ***** ***** *****

   Like

 8. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  “Wir schaffen das” zal die dwaas Merkel zeggen

  Like

 9. Harry Willemse zegt:

  Je bent welkom, welkom in mijn land tralalalalal, tralalalal. O ja u kunt gerust gaan slapen. De EU waakt over u.

  Geliked door 3 people

 10. Wachteres zegt:

  Migrantenmeute gaat tekeer op Lesbos. Niet alleen op Lesbos …..

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1245186795/zeven-arrestaties-in-frankrijk-om-plannen-aanslag

  Zeven arrestaties in Frankrijk om plannen aanslag

  BREST – De Franse autoriteiten hebben maandag bij Brest zeven mensen opgepakt die een terroristische aanslag zouden hebben voorbereid. Sommigen van hen waren ook van plan om naar Irak en Syrië af te reizen. Details over de verijdelde aanslag zijn niet bekendgemaakt.

  In Frankrijk zijn afgelopen jaren meerdere terroristische aanslagen gepleegd. Leiders van terreurorganisaties, waaronder Islamitische Staat (IS), drongen daar ook op aan bij volgelingen.

  Geliked door 2 people

 11. Henk.V zegt:

  Het zien van deze schandelijke beelden laat mij niet onberoerd.Allereerst schoten mij allerlei minder vleiende kwalificaties te binnen voor het volkje dat zo op Lesbos te keer ging..

  Die kwalificaties schrijf ik nu maar niet op. Verder nadenkend over wat zich hier afspeelt besef ik namelijk dat zich hier een beschamend ,opzettelijk georganiseerd drama afspeelt.
  In het ontstaan van dit drama heeft de EU en bovenal de Duitse bondskanselier Merkel de hoofdrol gespeeld.
  Al jaren koesterde de EU IN STILTE het uit 1925 daterende duistere plan voor het Europese continent van Richard von Coudenhove-Kalergi.: Het zou goed zijn voor Europa wanneer de bevolking van dit continent op grote schaal raciaal vermengd zou worden.
  Deze man was een adellijke vrijmetselaar van gemend komaf : hij was de zoon van graaf Heinrich von Coudenhove-Kalergi en een Japanse vrouw, Mitsuko Aoyama.

  Zonder dit plan al te veel onder de aandacht te brengen van het nietsvermoedende blanke Europese klootjesvolk had de EU dus de vermenging van rassen in haar programma opgenomen en zelfs een prijs ingesteld voor notabele Europeanen die zich actief inzetten voor de verwezenlijking van dat geweldige doel.
  Kijk maar even goed: Merkel ontving de Coudenhove-Kalergi onderscheiding :
  http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

  Kijk maar eens goed naar de blije gezichtjes van Europese weldoeners op de foto. Bij de uitreiking van de onderscheiding voor Merkel was ook ons Koninklijk Huis vertegenwoordigd, daarmee aangevend dat ook het Oranje Huis zeker op de hoogte is van dit plan en er mee instemt !!!.

  Nu kon de EU uiteraard niet openlijk verkondigen dat de gezeten burgerij op het continent een enorme volksverhuizing te wachten stond . Er moesten redenen voor de instroom worden bedacht die de aanstormende vloedgolven van niet-westerse mensen in een logisch kader zouden plaatsen.
  De EU kon bezwaarlijk aan de mensen vertellen dat men speelde met de gedachte om Europa op grote schaal te ”verrijken”, vanwege een plan uit 1925 waar men mee instemde.
  Er moesten dus redenen worden genoemd die er voor zorgden dat er zich grote groepen migranten of vluchtelingen in beweging hadden gezet die perse Europa als einddoel hadden . Enkele redenen waren oorlogsleed, waaraan vluchtelingen wilden ontkomen en opvallend genoeg konden die alleen in Europa terecht. Er tussendoor werd nog een reden genoemd: Er waren jongere mensen nodig om de problemen van de vergrijzing in Europa te ondervangen . Deze migranten zouden waardevol zijn als nieuwe werkkrachten.
  En passant kwam ook nog even het thema van de ”klimaatvluchtelingen” om de hoek kijken en nu, sinds de introductie van Merkels onbegrensde ”Wir -schaffen – das!” -immigratie politiek zonder bovengrens” uit 2015 is er met recht sprake van tsunami’s van mensen, waarbij ,dank zij OPNIEUW Merkels bijdrage !!!) aan het migratie akkoord van Marrakech is er geen houden meer aan. Ziedaar de achtergrond van de ontsporingen op Lesbos.

  ALLE mensen die massaal richting Europa trekken worden door NGO’s en mensensmokkelaars voorgelicht ,georganiseerd en begeleid naar de Noord-Afrikaanse kust gebracht . Deze mensen hebben voor hun doen ENORME bedragen bijeen moeten brengen om naar het beloofde land in Europa te mogen reizen: per persoon zo’n twee duizend euro’s .
  Zij verwachten die terug te verdienen en beloond te worden met werk, een woning en als het even kan een auto.
  Wanneer wij de situatie op Lesbos bezien, dan wordt het duidelijk dat deze mensen ,waarop Europa NIET zit te wachten eigenlijk geen kant opkunnen, omdat ze niet inzetbaar zijn in het arbeidsproces, niet inpasbaar zijn in onze manier van leven en in godsdienstig opzicht vijandig staan tegen het Joods-christelijke Europa.
  De meeste mensen zijn namelijk moslim.
  Zij zijn letterlijk op een Grieks eiland gestrand, zijn feitelijk nergens welkom en zij weten niet hoe zij verder kunnen. De frustraties van deze mensen zullen hoog oplopen.
  Er is met mensen, die hier NIET hadden moeten komen, op een mensonterende manier gesold!
  En wat de gezeten burgerij van Europa aangaat: daarmee solt de EU leiding in haar absurde plannenmakerij eveneens, want de instroom van mensen werkt zeer schadelijk uit..
  Bovendien vind ik het bepaald beledigend dat voor de Europeanen dat deze ongewenste nieuwkomers ons stelselmatig als ”verrijkers” worden voorgesteld..

  Ik hoop dan ook dat de waanzin die vrij spel blijkt te hebben in de Europese politieke beslissingen
  door woedende bevolkingen scherp worden ingezien. Deze EU mag gewoon niet meer bestaan! In elk geval moet Nederland zorgen dat men uit dit gekkenhuid dat de EU is geworden ontsnapt!
  Zo kan het echt niet langer!

  Geliked door 3 people

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het ligt voor de hand dat Griekenland ze straks door laat gaan naar het vaste land, ze kunnen nauwelijks anders.
  De bevolking op de eilanden is in hoge mate afhankelijk van het toerisme en die blijven nu waarschijnlijk massaal weg.
  Daarmee ontneem je de bevolking hun inkomsten in een land waar men het toch al niet breed heeft.

  Like

 13. oudmarinier zegt:

  Is toch niet zo moeilijk om daar ORDE op ZAKEN te stellen. Kamp omsingelen met leger en politie , en dan de M.E. naar binnen sturen om eens “lekker los te gaan” !!!

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier.
   Lijkt mij een heel goed plan !
   Maar ja………..tere zieltjes hè ? U kent het wel ! Ben bang dat uw voorstel “het niet haalt”.
   Zal wel weer een klets-clubje op worden losgelaten.

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens , O.M !
   Hoor mijn hele leven al dat zachte heelmeesters stinkende wonden veroorzaken .
   En die lui kunnen betrekkelijk ongestoord nog hun gang gaan .
   Vandaar dat we met dergelijke kankergezwellen opgescheept zitten .
   Ik zou ook wel eens willen weten wie hen al dat geld schenkt om zulke reizen te maken ?
   Zelf heb ik in afrika nooit een neger met geld gezien , behalve dan corrupte overheidsdienaren .
   Waar klauwen ze die duizenden euro’s dan vandaan ?
   Donatie van de ambassades ?

   Geliked door 3 people

   • oudmarinier zegt:

    Heb in Z.O.-Azie medewerkers van het IOM en UNHCR , zgn vluchtelingen , alle voorrang zien geven op van alles en nog wat ..dat was al in 2007 ….!!! En op moment van aanspreken van betreffende “medewerkers” bedreigden ze mij …weliswaar verbaal ….Maar het gore lef OM het te doen… Had het gelukkig op video met geleuid… Na klacht bij zowel IOM en UNHCR zijn betreffende medewerkers ontslagen. Dat in eerste instantie . Waar die gasten het geld vandaan halen… Heel eenvoudig… Kijkeens naar wat de meesten van hen VERBOUWEN in Afrika en/of Syrie , Afghanistan enz enz enz…Papavers…grondstof voor heroine en/of opium enz enz enz… Long story … duurt te lang om dat HIER te vermelden .

    Like

 14. Lucky zegt:

  Mensen die gewelddadig zijn moeten er tussenuit gepikt worden en meteen uitgezet worden naar hun thuisland. Zo maak je meteen de eerste en beste selectie.

  Like

 15. Blaffertje zegt:

  Hek met 10.000 volt om dat Eiland en laat ze verrotten met de hele club.
  O, ja en doe er ook een paar hongerige leeuwen bij, dan gaat het wat sneller.

  Geliked door 3 people

 16. kampersrene zegt:

  commentaar van de Griekse regering …..”en wij die dachten dat het goudklompjes waren”

  Like

 17. bozeoudeman zegt:

  Grieken wordt toch wakker en dwing jullie regering al dat tuig plus de hersengestoorde misdadige ‘hulpverleners’ met een armada aan boten terug te brengen naar hun heiland in Turkije en drop ze daar waar ze in eerste instantie vandaan gekomen zijn. Laat die Turk het uitzoeken, hij heeft mede met dank aan de linkse voormalige regering van Griekenland dit probleem veroorzaakt laat hij het nu zelf oplossen. Doei! Verbreek alle contacten met de VN, wat wij ook moeten doen! Naar de hel met die club blankenhaters en fascistische moordenaars in New York.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s