SPREUK (1)

Screenshot_35

Wat onderscheidt de mens van de aap? Een aap zou nooit aan de domste van de clan de leiding overlaten.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op SPREUK (1)

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een aap zou nooit aan de domste van de clan de leiding overlaten.”

  En dus doen wij dat ook niet. Wij laten de leiding nu al zo’n slordige tien jaar over niet aan de domste, maar aan de sluwste, bedrieglijkste demagoog denkbaar. En, ja, de gevolgen zijn duidelijk merkbaar en zichtbaar. Bij de volgende verkiezingen hijsen we hem weer op het schild en laten we het hem nog eens een periode doen.
  Dus niet de leiding is de domste, maar de clan!

  Een ezel stoot zich in ’t gemeen
  niet twee keer aan dezelfde steen.

  De Nederlandse kiezer wel hoor! Die is zo stom, daarbij vergeleken zijn apen intelligent!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/door-turkije-ingeschakelde-syrische-jihadisten-gefilmd-in-vliegtuig-naar-oorlog-in-libie/

  Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië

  De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan is een van de wereldleiders die gisteren in Berlijn was om te overleggen over de burgeroorlog in Syrië. Erdogan heeft Europa meerdere keren gewaarschuwd –zeg maar gerust: gedreigd- met een nieuwe ‘stroom vluchtelingen’ en ‘terroristen’ als de door de VN gesteunde Libische regering verliest van generaal Khalifa Haftar, die Rusland en Egypte achter zich heeft staan. Maar wie zijn hier eigenlijk de echte terroristen? Arab News publiceerde een smartphone opname uit een vliegtuig (inzet afbeelding), waarmee Syrische jihadisten naar Libië worden gevlogen. Andermaal blijkt dat de aanhoudende Europese steun voor Turkije gelijk staat aan steun voor extremistische islamitische krachten, die door Erdogan worden ingezet om de weg vrij te maken voor het herstel van het Turks-Ottomaanse Rijk.

  Behalve een principe overeenkomst over een mogelijk VN wapenembargo op alle strijdende partijen in Libië werd er gisteren in Berlijn amper iets bereikt. Als het net zo gaat als met de afspraken over Syrië, dan kunnen die feitelijk nu al de prullenbak in worden gegooid.

  Al 2000 Syrische jihadisten met Turkse steun naar Libië gebracht

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dieren hebben leiders, die bewezen hebben dat ze het beste met de groep voorhebben.
  Zij hebben hun leiderschap verdiend.

  Geliked door 3 people

 4. Trucker zegt:

  S C H I T T E R E N D
  Apen zijn veel slimmer als vele soorten die onder de mensen huizen, moet maar rond mij zien als ik naar de stad ga of lezen over hoe driekwart van de amoeben die op deze planeet vertoeven in feite gelobotomiseerde geconditioneerde levende zombies zijn.
  Onder de apen zijn de bonobos de slimste, sexen de hele dag en hebben er veel plezier in, problemen met de hiërarchie een potje sexen, probleem met wat dan ook potje sexen.

  Geliked door 2 people

 5. John van antwerpen zegt:

  De omgekeerde rangorde houd de mens al lang in de greep. Vandaar dat figuren
  als de paus of onze eigen Rutte tot leider gekozen kunnen worden.

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  apen zijn veel slimmer
  Heeft u wel eens een aap gezien die op een camping loopt met een plee rol onder zijn arm en in zijn toilet tasje een poep/slaap/antidepri/viagra/anticholesterol/anti diabet/hoofdpijn en maagzuur remmers n pilletjes
  De aap loopt al een 7-10 miljoen jaren rond zonder al die zaken– maar de mens- die slimmerik- is reeds na een 30-60 duizend jaar volkomen gedegenereerd
  en weet zelfs geen leider meer te kiezen
  Daar neemt die dan een homootje voor
  Gelukkig zit die Zelfmoord pil in de mens gene-( x-y chjromosoom) de natuur is echt niet gek

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  eindelijk een foto van een intelectuele islamiet

  Geliked door 2 people

 8. M. zegt:

  Wat gorilla’s zou het in Brussel goed doen.
  Kunnen ze die half afgebroken toren nog verder afbreken.
  De gasten die er rondhangen en zichzelf verkozen en uitgenodigd hebben en alle bananen voor zichzelf willen houden kunnen ze gelijk wat manieren bijbrengen.
  Uit de EU en in de AU.
  Genoeg bananen voor iedereen.

  Een stuk of wat apen in den Haag zouden minder schade maken dan de politici die er nou overbetaald rondhangen om de boel naar de klote te helpen voor de eigen bevolking.
  En er zou weer een eerlijk geluid gehoord worden.

  Wat apen in de media en als journalisten zou ook eindelijk eens een eerlijk geluid voortbrengen zodat de mensen niet meer misleidt worden en onderling tot ruzie aangezet met abnormaliteiten.
  Geen domme vragen meer aanhoren over waarom Mark nog vrijgezel is terwijl iedereen kan zien dat hij liever het hele land naait en in het bijzonder zijn eigen volk.
  Dat lukt met een relatie in de regel niet.

  Geen talkshows meer die vechten om de leugens te mogen brengen maar gewoon een eerlijk apen geluid overal vandaan.
  Geen ellende, naheffingen of klimaatzwendel maar alleen OEH EOOHOE uit Brussel en misschien hooguit wat gebrul maar dat is een weldadig eerlijk natuur geluid vergeleken bij het dure onnatuurlijke geluid wat er nu uit komt en nog komen gaat.
  Geen slap om de brij heen geouwehoer meer in de politiek maar gewoon wat eerlijke apengeluiden uit de kamer want daar worden de mensen weer blij van.
  Wat er nu uitkomt is om te huilen.
  Paar zilverruggen bij de grens tegen ongewenst volk in plaats van een leger wat niet mag schieten zou ook goedkoop snel wat problemen oplossen.
  De mensen moeten dan wel zelf het land gaan regeren want daar gaat de aap, die van velen de schuld krijgt deze ellende ooit voortgebracht te hebben, uiteraard niet aan beginnen.
  Die had het nooit zover laten komen.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  wie kent trouwens deze fabel van Aesopes?

  De Vos en de Aap

  Een vos en een aap waren samen op reis en ruzieden over de adelijkheid van hun afkomst. Toen ze een bepaalde plaats langs de weg hadden bereikt staarde de aap ernaar en uitte een grom. De vos vroeg wat er aan de hand was.
  De aap wees op enige grafstenen die daar stonden. “Verwacht je niet dat ik rouw” zei hij “bij het zien van de graven van de slaven en vrije mensen van mijn afkomst?” “Doe wat je hart je ingeeft” antwoordde de vos. “Ze zullen geen van allen opstaan om je tegen te spreken.”

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s