Aan Mark ‘traantje lek’ Rutte

Screenshot_52

(Door: Jan Dijkgraaf)

Hebben uw adviseurs een journalist gevraagd om vooral even aan u te vragen of u nog gehuild heeft?

Meneer Rutte,

U had even een kutklusje te doen. Corvee. U moest van uw adviseurs (de verkiezingen naderen!) in gesprek met een aantal ouders dat slachtoffer was van de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. Na afloop vertelde u dat u wel af en toe een traan had gelaten.

Ik vraag me dan altijd af hoe zulke dingen werken. Stelt een journalist op eigen initiatief de vraag of u nog gehuild heeft (en wat doet de Story dan bij zo’n event)? Hebben uw adviseurs een journalist gevraagd om vooral even aan u te vragen of u nog gehuild heeft? Hebben uw adviseurs u gezegd dat u na afloop vooral even moest zeggen dat u bij die individuele verhalen wel een traantje moest laten en luistert u goed naar uw adviseurs?

Of verzon u helemaal zelf dat u vooral niet moest vergeten om tijdens het persmoment na afloop van het gesprek te melden dat u wel even gehuild had toen u hoorde welke impact die toeslagenaffaire op gezinnen had gehad (en heeft)?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Mark ‘traantje lek’ Rutte

 1. koddebeier zegt:

  Hij had een zakje gesneden uien meegenomen om af en toe aan te snuiven !!

  Geliked door 4 people

 2. Dirk Stam zegt:

  Rutte huilde niet,hij weende BITTER.en dat is een sterke drank !!!

  Like

 3. Frauke zegt:

  Gevaarlijke narcist met een kopiecat gedrag ! Goed kijken,goed instuderen vervolgens Kopiëren !

  Geliked door 5 people

 4. Tineke zegt:

  Deze kan ook janken op commando,net als zijn partner in crime Frans Timmermans.

  Geliked door 3 people

 5. Rensk. zegt:

  Nee bij Rutte is er geen ondergrens. Kijk maar eens goed naar die ogen van hem. Deze man heeft schijt aan alles. Echt werkelijk schijt aan alles.

  Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Rutte na bijeenkomst met gedupeerden fiscus: ‘Ik heb een traan gelaten’

  ‘Ik heb een scheet gelaten,’ zal hij bedoelen.
  Het ‘ding’ Rutte heeft toch immers overal schijt aan?

  Geliked door 3 people

 7. Mark Rutte zou nog de NSB ambtenaren en alle andere overheidsinstellingen van uit de tweede Wereldoorlog een hand boven het hoofd hebben gehouden ,die de Duitsers systematisch meehielpen om zeker 104000 Joodse Nederlanders te laten vermoorden!! Ook nu gaan de te duur betaalde onkundige empathieloze managers bij de belastingdienst vrijuit(Haagse banencarrousel),nadat zij waarschijnlijk willens en wetens veel kwetsbare Nederlanders financieel de vernieling in hebben geholpen ,ook blijven deze ernstig gedupeerde burgers overgeleverd aan de ambtelijke willekeur !!!Nederland wordt door de leugen geregeerd !!!!Mensen als Mark Rutte en consorten hebben aan GOD noch gebod een boodschap !Tranen zonder tegemoetkoming van de getroffen Nederlanders zijn krokodillentranen ,huichelarij !!!De ons kent ons cultuur woekert gewoon door!!!

  Like

 8. danny zegt:

  Sinds wanneer heeft m.rutte emoties. Het waren krokodilletranen, met het oog op de komende verkiezingen, om zijn pluche veilig te stellen voor de komende vier jaar.

  Ik vertrouw rutte voor geen millimeter.

  Like

 9. karton zegt:

  Volkomen onbetrouwbaar , deze jankbek ! Deze vent zou z’n eigen moeder nog ombrengen om op ’t pluche te kunnen blijven plakken.
  Deze schertsfiguur kwam adem tekort toen dhr. Baudet hem ooit vroeg wanneer hij voor ’t laatst gehuild had; maar nu loopt de idioot er mee te koketteren !
  In een dwangbuis en voorgoed afvoeren !

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://www.nporadio1.nl/politiek/21200-pieter-omtzigt-cda-wat-rutte-daar-deed-was-doodeng

  Pieter Omtzigt (CDA): ‘Wat Rutte daar deed was doodeng’

  ‘Wat minister-president Rutte daar deed, was doodeng’, zegt CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt over het optreden van de premier tijdens het debat dinsdag over de toeslagenaffaire. Hij kreeg geen antwoord op de vraag wie, op basis waarvan, besluiten nam over het stopzetten van de kinderopvangtoeslag. “Dat kan niet in een rechtsstaat”, benadrukt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s