Europa gaat gebukt onder meegebrachte epidemieën

Screenshot_49

(Door: “Elise Nijmegen”)

Samen met de immigranten komen ook hun normen, waarden en gebruiken, en die zorgen voor nieuwe trends in Europa. En die “trends” zijn uitgelopen in epidemieën in vele “open grenzen” landen. In Duitsland bijvoorbeeld flitst er ongeveer 100 keer per dag een mes richting slachtoffer die dan wordt bedreigd, gewond raakt of zelfs wordt gedood. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen is de mes-criminaliteit met 38% gestegen. Het aantal overvallen ging van 13,6% in 2009 naar 17% in 2018. Geweldsmisdrijven zijn in 5 jaar met 24,6% toegenomen. Agenten worden in Hessen nu uitgerust met beschermende sjaals en extra steekbestendige vesten. Mijns inziens is het toegenomen geweld in heel Europa te danken aan het toenemende aantal immigranten en zouden we moeten stoppen met deze krankzinnigheid die gedicteerd wordt door de EU en de VN en die slaafs opgevolgd wordt door het nationale politieke kartel.
www.deutschland-kurier.org

De “vluchtelingen”politiek kost Duitsland tot 2022 € 78 miljard. Er wordt in Duitsland net zo met geld gestrooid als hier in Nederland. Alles voor de immigranten, de EU en de VN en heel weinig tot niets voor de nationale bevolking.
www.mzwnews.com

In Frankrijk zijn, zo laat onderstaand artikel weten, zo’n 150 buurten die geïslamiseerd zijn, zo zegt een Frans officieel rapport. Buurten in handen van de salafistische islam waar geen plaats is voor democratie, gelijke rechten van vrouwen, de vrijheid van meningsuiting en de westerse normaliteit.
https://indignatie.nl

Tien EU-landen zijn getroffen door Afrikaanse varkenspest, zo laat de onbetrouwbare en dictatoriale EU-commissie weten, maar er is geen reden tot bezorgdheid…
www.extremnews.com

5G is gevaarlijk, de elektromagnetische straling is schadelijk voor mens, dier en flora. Dafna Tachover, advocaat en oprichter van “We Are The Evidence”, getuigde tegen de komst van 5G, maar er was geen berichtgeving in het nieuws. Alle negatieve of kritische reacties op 5G worden tegenwoordig door de politiek gecensureerd. Datzelfde geldt voor de islam, vaccinaties, de EU en de VN.

In de afgelopen 10 jaar is het aantal kinderen met autisme gestegen van 1 op de 1000 naar nu 1 op de 65. Dat zou kunnen komen door elektromagnetische straling, zo blijkt uit een onderzoek van prof. Martha Herbert van de Universiteit van Harvard.
https://5g-emf.com

5G werkt via satellieten die speciaal daarvoor de ruimte in zijn geschoten, maar dat is tegen de internationale milieuregels in zo schijnt. De FCC heeft de milieuwetgeving overtreden door SpaceX-satellieten goed te keuren (42.000) om 5G en wifi op aarde goed te keuren.
www.activistpost.com

Wat heeft de EU ons nu eigenlijk gebracht? Verrijking? Nee! Vrijheid? Nee! Steeds meer onzin-regels, heel veel immigranten en hogere rekeningen. Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en breken er in veel EU-lidstaten protesten uit over de EU-regelgeving. In Duitsland en Ierland, net zoals in Nederland hebben duizenden boeren hoofdwegen met tractoren geblokkeerd. Boeren maken zich in heel Europa terecht zorgen over het beleid dat voortkomt uit de “Green Deal” van de EU en de bijna identieke “Agenda 21” van de VN.
www.express.co.uk

De EU, daar moeten we zo snel mogelijk uit, het brengt mijns inziens alle EU-lidstaten naar een financiële afgrond, het overspoelt alle “open grenzen” landen met immigranten of klimaatvluchtelingen of hoe je ze ook wilt noemen en dat geeft in elke EU-lidstaat dezelfde chaotische en gewelddadige epidemie.

De grenzen moeten dicht, ophouden met het binnenhalen van antiwesterse mensen die, zoals we in heel Europa zien, geen respect hebben voor het gastland, de nationale bevolking, de regels en wetten van het land of de politie. Genoeg is genoeg en we zijn het spuugzat, het beleid van Rutte en zijn jaknikkers kabinet! Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Europa gaat gebukt onder meegebrachte epidemieën

 1. Lars030 zegt:

  Klasse, Elise. Spijker-kop-raak.

  Ik maak me vanuit mijn (medische) vakgebied eveneens grote zorgen over de massale co-import van vele ziekmakende bacteriën en virussen vanuit het Midden-Oosten en zeker ook Afrika (Marrakeshpact).

  En ministerie VWS, de GGD’en en het RIVM: Omerta (zwijgplicht). Schande! Gevaarlijk!

  Geliked door 3 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Met vreedzame protesten is er niets tegen de EU en de VN terreur te beginnen. Zelfs met geweld komen we er niet van af want de ordetroepen staan klaar om elke vorm van verzet met geweld neer te slaan. Frankrijk is daar een goed voorbeeld van. Alleen ondergrondse verzetsgroepen kunnen nog het verschil maken. Gelet op de intense lafheid van de nederlandse – en duitse bevolking zal de bevrijding weer van elders moeten komen.

  Geliked door 2 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Elise voor Minpres!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De EU en onverantwoordelijke regeringen en politici stellen opzettelijk de levens en gezondheid van de EU bevolking in de waagschaal !
  Het wordt tijd ze verantwoordelijke te stellen en ze te veroordelen voor hun wandaden !

  Geliked door 3 people

 5. Renato zegt:

  Vanmorgen op de staatsradio een programma over het nijpende woningtekort in dit land. En hoe dit aan te pakken en op te lossen. Geen woord over het open grenzen beleid. Tenenkrommend.

  Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  Als je het aantal verwarde Afrikanen vergelijkt met het aantal Duitsers wat verward is ,is het niet noemenswaardig ,daar heeft Merkel dan weer gelijk in .

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Ja dit is zo waar… en toch we zijn telaat deze .. pest.. is al veel te ver door gekankerd .. , al stopte het vandaag…maar het stopt vandaag niet .. het gaat maar door.. niet fatalistisch bedoeld maar wel realiteit..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Europa gaat gebukt onder de zelf binnengehaalde epidemieën en omdat iedereen aan de verplichte spuit moet blijft het binnenhalen van epidemieën gehandhaafd door de grens open te houden.
  Om er zeker van te zijn dat we geen ziekte ontlopen blijven we het risico van epidemieën hoog houden door allemaal volk, wat nergens voor op de vlucht is en geen vluchtelingen zijn van welke oorlog dan ook, naar ons land te blijven halen.

  Gelukkig maar dat iedereen ziet hoe goed de gezondheidszorg is en dat we sinds de ‘verbeterde’ zorg maar tien miljoen chronisch zieken hebben die we voorheen niet hadden dus daar kunnen best wat epidemieën bij om de kassa nog meer te vullen.
  Om de mensen niet eenzaam te maken hebben ze een tijdje terug de geneesmiddelen uit de natuur maar ingewisseld voor medicijnen zodat ze bij de dokter blijven voor een gezellig praatje en niet meer gezond eenzaam thuis komen te zitten zonder praatje met de dokter omdat ze genezen zijn.

  Men vult de kassa het liefst chronisch en als het effe kan verplicht men de mensen om hun kassa te vullen, wereldwijd.

  Dat lukt het best met demoniseren van Europeaanse kindjes die geen ziektes willen verspreiden
  door zich te laten inenten met ziektes als een gevaar weg te zetten.
  Waarbij ze de prikkende angsthazen die de kassa al vullen tegenover het niet prikkende gezond verstand opzetten welke de kassa maar niet wil vullen, opdat ook zij de kassa gaan vullen.

  Of men gaat de mensen met kinderen die het vullen van de kassa stagneren buitensluiten van de opvang om ze via die weg te verplichten de kassa te vullen.
  Als gezond verstand hun eigen opvang regelt en het blijkt dat de gezondheid van deze kinderen en hun ouders veel beter is dan die van de angsthazen opvang met de chronische groen gele snotbriebel kinderen en hun ouders moeten ze uiteraard als een gevaar weg gezet worden.
  Voor het gezond verstand over slaat en minder mensen willen helpen de ziektes te verspreiden en de kassa te vullen.

  U snapt dat het onbeperkt binnenhalen van ziektes en epidemieën van mensen die geen geld hebben geen enkel gevaar zijn voor de kassa en voor welke gezondheid van wie dan ook?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   In talloze overbevolkte landen in Afrika en Azië breken al epidemieën uit die ongetwijfeld daar zoveel schade aanrichten dat ze daar al wensten dat ze niet teveel kinderen hebben!

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Jules, laat ik het hard zeggen. Hoe meer Afrikaanse kinderen in hun eigen land omkomen hoe minder er naar Europa komen. Het is hard maar wel de waarheid. Al die NOG’s zoals artsen zonder grenzen en red een kind en nog veel meer, zijn blind voor de catastrofale gevolgen van hun levensreddende en dienende werk. Ook de ontwikkelingshulp per direct stoppen, ondanks de gevolgen. Het is oorlog en in een oorlog vallen slachtoffers. Wij westerlingen moeten nu vechten om zelf te overleven. Lees het huiveringwekkende boek “De ontscheping” , over een miljoen Indiërs die allemaal tegelijk met een vloot aan schepen naar Europa komen en landen op de kust van frankrijk. Het is het einde van de westerse beschaving en de mensen.

    Like

 9. Lucky zegt:

  Fabricatie vanwege omvolking
  https://www.breitbart.com/environment/2020/01/22/u-n-warns-world-to-prepare-for-millions-of-climate-refugees/

  U.N. Warns World to Prepare for Millions of ‘Climate Refugees’
  U.N. waarschuwt wereld om zich voor te bereiden op miljoenen ‘klimaatvluchtelingen’

  Millions of people being are being driven from their homes by the impact of climate change, the United Nations High Commissioner for Refugees said on Tuesday, warning the world must get ready to accommodate them.
  Filippo Grandi flew to Davos, Switzerland, for this week’s World Economic Forum (WEF) to deliver his warning of approaching demographic catastrophe.

  He said a U.N. ruling meant those fleeing as a result of climate change deserved international protection, and that it had broad implications for governments everywhere, Reuters reports.
  The U.N. Human Rights Committee made the landmark ruling on Monday in relation to Ioane Teitiota, from the Pacific nation of Kiribati, who brought a case against New Zealand after authorities denied his claim of asylum.
  The U.N. also rejected his claim, saying he wasn’t in immediate danger, but the wording of its ruling allows others to claim asylum based on climate change, the BBC report

  Nl
  Miljoenen mensen worden uit hun huizen verdreven door de impact van de klimaatverandering, zei de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen dinsdag, waarschuwend dat de wereld zich gereed moet maken om hen tegemoet te komen.
  Filippo Grandi vloog naar Davos, Zwitserland, voor het World Economic Forum (WEF) van deze week om zijn waarschuwing te geven voor een naderende demografische catastrofe.

  Hij zei dat een VN-uitspraak betekende dat degenen die vluchtten als gevolg van klimaatverandering internationale bescherming verdienden, en dat het brede implicaties had voor regeringen overal, meldt Reuters.
  Het VN-Mensenrechtencomité heeft maandag de mijlpaal uitspraak gedaan met betrekking tot Ioane Teitiota, van de Pacifische natie Kiribati, die een zaak tegen Nieuw-Zeeland heeft aangespannen nadat de autoriteiten zijn asielaanvraag hadden afgewezen.
  De U.N. verwierp ook zijn claim en zei dat hij niet in direct gevaar verkeerde, maar de formulering van zijn uitspraak stelt anderen in staat om asiel aan te vragen op basis van klimaatverandering, het BBC-rapport

  Like

 10. Jean zegt:

  Vreemdelingen die naar Europa sluipen kennen geen normen en waarden die kennen alleen terreur en geweld daarom de oproep “grenzen sluiten én verwijderen wat hier rondloopt zonder toegevoegde waarde resp. bijdrage aan veiligheid en sociale hulp”.
  Ik wil leven zonder geweld maar met een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen en dat is onbestaande met die massa gewelddadige barbaren verziekt door die gewelddadige zwijnerij.

  Geliked door 3 people

 11. Lucky zegt:

  Gelekt rapport: 150 Franse gebieden bezet door radicale islam

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/22/leaked-french-internal-intelligence-report-claims-150-neighborhoods-held-by-radical-islamists/

  Leaked French Internal Intelligence Report Claims 150 Neighborhoods ‘Held’ By Radical Islamists
  Uitgelekt Frans Internal Intelligence Report beweert 150 buurten ‘bezet’ door radicale islamisten

  A leaked classified document from the French internal security service, the General Directorate for Internal Security (DGSI), has claimed that as many as 150 neighbourhoods across France are “held” by Islamist radicals.
  The confidential DGSI report maps out the 150 different neighbourhoods which consist of the notorious Seine-Saint-Denis no-go suburbs of Paris, the suburbs of Lyon and Marseille, all of which have had longstanding issues with radical Islam, newspaper Le Journal du Dimanche reports.

  According to the paper, the report also lists the commune of Maubeuge along the Belgian border in the north of France, highlighting the fact that the Union of French Muslim Democrats (UDMF), a Muslim political party, reached as high as 40 per cent in polls and noted, “the situation is alarming.”

  Nl
  Een gelekt gerubriceerd document van de Franse interne veiligheidsdienst, de Algemene Directie voor Interne Veiligheid (DGSI), heeft beweerd dat maar liefst 150 buurten in heel Frankrijk worden “bezet” door islamitische radicalen.
  Het vertrouwelijke DGSI-rapport brengt de 150 verschillende wijken in kaart die bestaan ​​uit de beruchte no-go voorsteden Seine-Saint-Denis van Parijs, de voorsteden van Lyon en Marseille, die allemaal al lang problemen hebben met de radicale islam, krant Le Journal du Dimanche rapporten.

  Volgens de krant vermeldt het rapport ook de gemeente Maubeuge langs de Belgische grens in het noorden van Frankrijk, met de nadruk op het feit dat de Unie van Franse moslimdemocraten (UDMF), een islamitische politieke partij, tot 40 procent bereikte in peilingen , ” de situatie is alarmerend. “

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/video-henk-krol-heeft-schoon-genoeg-van-kaalvreten-gepensioneerden-waanzinnig-mooie-rendementen-indexatie-nu/

  Video! Henk Krol heeft schoon genoeg van kaalvreten gepensioneerden: ‘Waanzinnig mooie rendementen… Indexatie nú!’

  “De pensioenfondsen hebben een gouden jaar achter de rug met hun beleggingen maar de pensioenen gaan níet omhoog. De rendementen op het belegd vermogen waren extreem goed met uitschieters van twintig procent.
  De strikte rekenregels die de fondsen moeten hanteren verbieden echter dat de pensioenen omhoog gaan. Hoe goed het gaat met de rendementen blijkt wel uit de cijfers van ABP, het grootste pensioenfonds, dat de eerste negen maanden van 2019 al een rendement van 15 procent behaalde.”

  “Toprendementen! Topredenementen! En toch krijgt u, gepensioneerde, helemaal niks. En mensen die nu werken, die krijgen het pas over een tijdje te zien dat ze óók niet voldoende vooruitgaan. Daar moeten we tegen knokken. Ik vind dat gepensioneerden bij zúlke winsten recht hebben op 2,5% indexatie. Zeker nu ze elf jaar lang niet geïndexeerd zijn. En daarom vraag ik u: knok met ons mee!”

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Pest en verdoemenis…

  Hoewel ik vind dat Robert Jensen te optimistisch is, beschouw ik zijn show als een dagelijkse peptalk. Anders hield ik het helemáál niet vol in deze wereld, gedomineerd door linkse koprot.
  Ik vind het doodeng.

  Geliked door 2 people

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ongelijk toegeven.
  Velen hebben het daar moeilijk mee als het hun overkomt.
  Ook mij overkomt het weleens dat ik de plank mis sla, niet echt heel vaak maar toch.
  In het recente verleden heb ik meerdere malen aangegeven dat ik de weerstand tegen het 5G netwerk als onzin zag.
  Ten onrechte naar ik kort geleden ontdekte, er schijnt wel degelijk veel onduidelijk te zijn rond die techniek en vooraanstaande wetenschappers zijn het niet met elkaar eens. Dat dit zo lang onder de pet is gehouden doet vermoeden dat het geen goed nieuws is.
  Ik zat er dus naast waarvoor mijn excuus.

  Geliked door 3 people

 15. koddebeier zegt:

  We zijn het beleid van Rutte en zijn pluche klever kabinet van Nep Christenen en Junkies meer dan spuug zat, maar wat doe je eraan, als straks bij de verkiezingen het merendeel het zooitje weer in het zadel helpt.
  Een bevolking krijgt de regering die het verdient en zoals altijd moeten de goede met de kortzichtige debielen mee lijden !

  Geliked door 3 people

 16. R Thomasson zegt:

  Elon Musk is op bepaalde gebieden een genie. Hij heeft Pay-Pal opgericht en de elektrische wagen Tesla stamt ook uit zijn uitvinders geest; al is Tesla niet echt zo een denderende wagen. Het vat makkelijk vlam en er zijn ook talloze missers in het ontwerp. Elon Musk is niet allround begaafd en zeker niet een evenwichtig mens. Net als bij het ontwerp van de Tesla, ontbreekt het bij hem een totaal gemis van verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is niet in staat het gevaar in te zien afkomstig van G5 stralingen. Nog groter gevaar zou afkomstig zijn van de 42.000 SpaceX-satellieten die rond de wereld moeten vliegen om overall op aarde van wifi te voorzien (en zijn rijkdom te vergroten). Het lijkt alsof zijn EQ is gelijk aan die van een 5-jarige jongetje die geen gevaren kan zien; niet voor zichzelf en niet voor anderen. Het is nog enger te denken hoe de FCC heeft, voor een vuist vol dollars, de milieuwetgeving overtreden, plus de veiligheid wereldwijd. Wat gebeurt er als een of meerdere satellieten crashen en vallen in een bevolkt gebied? Het hoeft niet altijd te gebeuren bij losers in de Derde Wereld. Het kan ook in Beverly Hills of Santa Barbara; op een dak van een bevriende miljardair. Wat gebeurt er als er een of meerdere satellieten vallen in de oceaan en vervuilen op serieuze wijze mijlen van koraalriffen en doden vissen en andere zeedieren? De meest voor de hand liggende vraag, is nog niet gevraag: wat gebeurt er tijdens een oorlog als China, Rusland of Iran schieten de drek van Elon Musk uit de lucht en zorgen daarvoor dat de drek valt bij ons, of in het land waar het vandaan komt? De Verenigde Staten van Europa?

  Geliked door 2 people

 17. henk verhoef zegt:

  als ik door moslims uitgenodigd zou worden om te komen eten dan is het altijd HALAL want dat eten zij– en MOET ik mij aanpassen
  Als ik een moslim uit zou nodigen dan kan ik hem geen varkensvlees voorschotelen want dan zou hij beledigd zijn

  oke de drank slaat hij wel achterover en naar de borsten van de gastvrouw gluurt hij ook maar zijn vrouw blijft verborgen in de keuken onder de afdroogdoek

  Gaat niet veranderen dus komt er van samenwonen niets terecht
  Oh de domme blanke miesjes die met zo,n” hij is anders” leuke besnijdeling thuiskomen kunnen pop tweevingertjes natellen– blijft altijd bijwijf

  Geliked door 4 people

 18. Bolle Bart zegt:

  Een goed artikel. Het is alleen zo dat de Nederlandse bevolking apatisch is en amper reageert op het slopen van de vrede en de welvaartsstaat. Heeft Timmerfrans bij de laatste verkeizingen niet de meeste stemmen gekregen? Vroeger of later ontstaat er een volkomen chaos in Nederland. De bevolking zal dan wakker worden, maar dan valt het te betwijfelen of vredig en welvarend Nederland in zijn geheel nog gered kan worden. Verschillende deskundigen (Dr. Markus Krall,
  Prof Hans Werner Sinn en vele anderen) voorspelen een financiele ramp de komende jaren.
  Vergelijkbaar met de jaren 20 vorige eeuw. Misschien is dit het geluk bij het ongeluk en een keerpunt. Een ramp is sowieso onvermijdelijk, nu of later.
  Ik volg de alternatieve blogs al langere tijd en voor mij blijft nu de vraag over: >> hoe kan een bevolking zo krankzinnig zijn (natuurlijk generaliseerd) dat het het land van zijn kinderen sloopt? <<

  Bolle Bart

  Geliked door 2 people

 19. Hovawart zegt:

  Elke organisatie die het Europese volk schade berokkent en ellende brengt, moet worden berecht.

  Geliked door 1 persoon

 20. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/22/eu-preparing-give-uk-worse-trade-deal-than-canada-japan-report/

  EU Preparing to Give UK Worse Trade Deal than Canada, Japan: Report
  EU bereidt zich voor om VK een slechtere handelsovereenkomst te geven dan Canada, Japan: verslag

  The European Union is reportedly planning to offer the UK a trade deal with worse terms than it signed with countries such as Japan or Canada.
  The Telegraph reports that it has seen an account from a meeting at the European Commission on January 10th, during which the EU’s executive arm told member-states that it would deny an agreement on standards recognition for British goods

  Mutual Recognition Agreements (MRAs) confer goods with certification to EU standards and allow the easy flow of products into the bloc. It was reportedly discussed with EU leaders that MRAs may be withheld to stop the UK from retaining access to the Single Market while the country seeks to diverge in other areas in order to become globally competitive post-transition period. The move would hit, in particular, the automotive and pharmaceutical industries.

  The newspaper confirmed the report with two EU sources, with one saying: “Why would we rush into providing the UK a competitive edge to have the UK as an authorised testing lab on our shores?”

  France, Germany, and EU bureaucrats have told the UK that the price of a trade deal with the bloc comes at retaining regulatory alignment to stop the UK becoming, in the words of France’s Europe minister Amelie de Montchalin, “a tax haven at the gates of Europe”.

  Nl
  Overeenkomsten voor wederzijdse erkenning (MRA’s) verlenen goederen een certificering volgens EU-normen en maken een gemakkelijke stroom van producten naar het blok mogelijk. Naar verluidt is met EU-leiders besproken dat MRA’s kunnen worden onthouden om te voorkomen dat het VK de toegang tot de interne markt behoudt, terwijl het land op andere gebieden wil divergeren om een ​​mondiaal concurrerende post-overgangsperiode te worden. De verhuizing zou met name de automobiel- en farmaceutische industrie treffen.

  De krant bevestigde het rapport met twee EU-bronnen, met één die zei: “Waarom zouden we het Verenigd Koninkrijk een concurrentievoordeel bieden om het Verenigd Koninkrijk als erkend testlaboratorium aan onze kust te hebben?”

  Frankrijk, Duitsland en EU-bureaucraten hebben het Verenigd Koninkrijk verteld dat de prijs van een handelsovereenkomst met het blok komt door het handhaven van de aanpassing van de regelgeving om te voorkomen dat het Verenigd Koninkrijk, in de woorden van de Europese minister van Financiën Amelie de Montchalin, “een belastingparadijs voor de poorten wordt” van Europa ”.

  Like

 21. Jan zegt:

  Tweede virus in China uitgebroken, vogelpest

  China reports H5N1 bird flu outbreak in Hunan province

  China reported an outbreak of a highly pathogenic strain of H5N1 bird flu at a farm in Shaoyang city of the southern province of Hunan, the Ministry of Agriculture and Rural Affairs said on Saturday.
  …..
  https://www.reuters.com/article/health-birdflu-china/china-reports-h5n1-bird-flu-outbreak-in-hunan-province-idUSL4N2A10GC?utm_source=reddit.com

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Helaas kwam de pest uit Azië en is hier in Europa tijdens de 14de eeuw onbedoeld ingevoerd dankzij ratten, vlooien en bacteriën die zich bevonden in de ruimtes van handelsschepen! Hierdoor zijn ongeveer 20 miljoen Europeanen gestorven ofschoon de pest drie varianten kende (builenpest, longpest en bloedpest) en vooral de laatsten waren vrijwel altijd dodelijk!
   Toen de pest in 1720 opdook in Marseille stierf bijna de helft van de bevolking aldaar aan ie vreselijke ziekte ofschoon ruiters te paar het meestal overleefden daar pestvlooien namelijk gruwelijk de PEST hebben aan paardenlucht!

   Like

 22. Jan zegt:

  Coronavirus: China accused of ‘burning bodies in secret’ 
  https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=12304547

  Like

 23. Jules Vismale zegt:

  De Franse “multiculturele” havenstad Marseille werd 300 jaar geleden, in 1720, voor de laatste keker door de pest geteisterd waarbij zeker 50.000 mensen omkwamen! Alleen talloze ruiters te paard overleefden dit omdat pestvlooien namelijk een hekel aan paardenlucht hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s