Het gevaar van links en de islam

Screenshot_51

(Door: “bozeoudeman”)

Als we niet snel dat gestoorde deel van links uitschakelen, doet zij het met ons, met hulp van de islam. Zie wat er in Amerika plaatsvindt vanaf het moment dat Trump tot president is gekozen. Dat laatste kan dat links geen moer schelen, want hun Clinton had president moeten zijn. Basta! Dit heet bij dit links democratie en gerechtigheid! Dat zij een verkiezing verliest, dat kan niet! Dat mag niet. Dus opzouten met die kerel! Alle manieren zijn hierbij geoorloofd. ALLE! Hun doel heiligt altijd de middelen. Want hun doel is heilig! Hun doel is goed, zij zijn goed, de rest is FOUT! 

Dit soort denken wordt socialisten van kinds af aan aangeleerd. Ze zijn daarom vaak niet eens meer in staat tot objectief denken. Zij zijn goed, alle anderen fout! Dit is hun manier van denken en leven, alle anderen moeten gewoon hun smoelen houden. Discussie met hen hierover voeren is zinloos.

Deze mensen zijn geestelijk totaal gestoord en niet vatbaar voor welke andere manier van denken/leven dan ook behalve hun manier. Zoiets heet terreur en dictatuur! En wie staan het hardst te brullen dat terreur en dictatuur moeten worden bestreden? Juist, LINKS! Dus ook hun terreur en dictatuur lijkt mij.

Dat is echt geen dag te vroeg, deze irreële mensen zijn uit op vernietiging als zij niet hun zin krijgen. Hen hun zin geven leidt eveneens tot totale vernietiging, omdat zij door hun godsdienst socialisme met enkel één doel voor ogen inmiddels verstandelijk volledig verblind en zwaar beschadigd zijn. Zie Amsterdam!

Daarom kunnen ze het ook zo goed vinden met de islam, een ideologie die wat grondslag betreft precies vergelijkbaar is aan hun eigen ideologie. De leiding bepaalt alles, geen ruimte voor individueel denken. Ruimte voor anderen? Geen ruimte voor anderen! Anders denken? Geen anders denken!

Hun leiding is de baas, ook bij die SP, vertrouw die niet. Enkel om weer stemmers te trekken, verkondigt die nu wellicht een ander geluid. Ook bij haar geldt dat de leiding geen fouten kan maken en net als die dwaas in Rome onfeilbaar is, de rest van de mensheid dient ondergeschikt te zijn aan die leiding.

Geloof hun praatjes over eerlijkheid en samen delen en allerlei mooie sprookjes en u zult eindigen als gevangene in een nieuwe DDR! Pim had gelijk! Vertrouw de islam, en dat geldt ook voor dit links, dan wens ik u veel sterkte. Zie Mekka en herinnert u zich de DDR! Ze zijn een roedel wolven op rooftocht!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, dictatuur, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het gevaar van links en de islam

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het meest frappante aan de haat tegen Trump vind ik nog wel dat de Europese media daar driftig aan mee doen, wat is daar de relevantie van ?
  De Amerikanen mogen hun president kiezen en dat staat volledig los van wat wij daar al of niet van vinden. Zit het kiessysteem gek in elkaar ? Ja best wel. Maar zolang zij daar vrede mee hebben en zich aan de uitkomst houden dan hebben wij daar niks mee te maken.
  Hun land, hun keus.
  Mag je het dan niet oneens zijn met Trump ?
  Natuurlijk mag dat wel, maar dan wel graag met steekhoudende argumenten.
  Ook ik ben niet zo gecharmeerd van al het getwitter over en weer, het is vaak te kort door de bocht en de waan van de dag.
  Maar dat staat los van het feit dat Trump in minder dan vier jaar meer voor elkaar heeft gekregen dan Obama in acht jaar.
  De economie draait beter dan ooit tevoren, de werkeloosheid is significant afgenomen, het vestigingsklimaat is verbeterd, de illegale immigratie afgenomen. Dat zijn de feiten.
  Hij komt er recht voor uit dat hij de Amerikanen voorop stelt en eigenlijk zou dat vanzelfsprekend moeten zijn, het zou eerder verbazing moeten wekken als dat niet zo zou zijn.
  Moeten we hem op grond daarvan dan plots heilig verklaren ?
  Nee natuurlijk niet, maar we moeten het hem wel nageven. En precies dat is waar zijn tegenstanders het zo moeilijk mee hebben !

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   in de eu huiveren ze voor nationalisme in het verlengde daarvan is de tegenstand bij hun voor een referendum nog groter want ze willen allesbehalve dat de burger ook maar de geringste inspraak heeft in processen die zij sturen.
   Daarom oakelen ze naar de massa dat nationalisme des duivels is en de oplossing voor alle problemen in de eu nog meer eu is.
   Het jammere is dat legioenen zombies dat geloven, de mainstream media (als volleerd demagogische kracht) houdt de domme onwetende amoebe nog verder in hun lethargie en zodus is de cirkel rond.
   Iemand moet mij maar eens verklaren hoe het komt dat VISWIJVEN als die blonde DEL Jinek (en haar mannelijke varianten) zo hoge kijkcijfers hebben DAT SNAP IK ECHT NIET.
   Ik begrijp niet dat rotzooi en feelgood rommel vele honderdduizenden kijkers heeft waar de acute problemen zelfs met gesloten ogen vast te stellen zijn –> (de) islam(ieten) en hun verraders die ons Avondland om zeep hebben geholpen.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  **Geloof hun praatjes over eerlijkheid en samen delen en allerlei mooie sprookjes en u zult eindigen als gevangene in een nieuwe DDR! Pim had gelijk!**

  Nineteen Eighty-Four had een briljante visie: uiteindelijk geen geslachtsgemeenschap zonder toestemming van de overheid. Overigens pragmatisch voor Afrika.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Op het schavot met de rooien !!

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/22/somalia-offers-take-swedish-islamic-state-members-syria/

  Somalia Offers to Take Swedish Islamic State Members from Syria
  Somalië biedt aan Zweedse leden van de Islamitische Staat uit Syrië te halen

  Somalian President Mohamed Abdullahi Mohamed has offered to take in Swedish-Somalian Islamic State members, stating that he will accept them if European countries will not take them.

  Kurdish authorities have said that around half of the Swedish woman in the al-Hol prison camp have a Somalian background, a number estimated to be between 30 to 40 people, Swedish broadcaster SVT reports.

  Nl
  De Somalische president Mohamed Abdullahi Mohamed heeft aangeboden om leden van de Zweeds-Somalische islamitische staat op te nemen, waarin hij verklaart dat hij ze zal accepteren als Europese landen ze niet zullen nemen.

  Koerdische autoriteiten hebben gezegd dat ongeveer de helft van de Zweedse vrouwen in het gevangenkamp Al-Hol een Somalische achtergrond heeft, een aantal dat naar schatting tussen 30 en 40 personen is, meldt de Zweedse omroep SVT.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/22/france-security-services-arrest-seven-islamic-radicals-plotting-terror-attacks/

  France: Security Services Arrest Seven Islamic Radicals Plotting Terror Attacks
  Frankrijk: Veiligheidsdiensten arresteren zeven islamitische radicalen die terroristische aanvallen plegen

  The Directorate General of Internal Security (DGSI), France’s internal intelligence and security agency, has arrested seven Islamist radicals they claim were plotting terrorist attacks.i
  The DGSI released details of the arrest, saying all of the men involved lived in the city of Brest, with many of them already being under government surveillance prior to the arrests, broadcaster RTL reports.

  The suspects are, according to French media, accused of being “an association of criminals with terrorist and criminal aims”. Another source close to the investigation claimed that several of the arrested men are with records on the so-called S-File, the French national terror watchlist database.

  The S-File is said to contain tens of thousands of people, most of them radical Islamists, but former General Directorate for External Security (DGSE) agent Yves Trotignon admitted in 2018 that authorities do not have the manpower to keep track of everyone on the list.

  Nl
  Het directoraat-generaal van de interne veiligheid (DGSI), het interne inlichtingen- en veiligheidsagentschap van Frankrijk, heeft zeven islamistische radicalen gearresteerd waarvan ze beweren dat ze terroristische aanvallen plannen. I
  De DGSI heeft details van de arrestatie vrijgegeven en zei dat alle betrokken mannen in de stad Brest woonden, en dat velen van hen al vóór de arrestaties onder overheidstoezicht stonden, meldt RTL.

  Volgens Franse media worden de verdachten ervan beschuldigd “een vereniging van criminelen met terroristische en criminele doeleinden” te zijn. Een andere bron dicht bij het onderzoek beweerde dat verschillende van de gearresteerde mannen gegevens hebben over het zogenaamde S-File, de Franse nationale databank voor terreurwachtlijsten.

  Het S-File bevat naar verluidt tienduizenden mensen, de meesten radicale islamisten, maar voormalig generaal Directoraat voor externe veiligheid (DGSE) agent Yves Trotignon gaf in 2018 toe dat autoriteiten niet de mankracht hebben om iedereen in de gaten te houden

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Vreemd (nee natuurlijk niet :- ) ) dat jij dat feilloos weet te vinden en de mainstream blijkbaar met problemen zit om dit te vinden.
   Zouden ze hun factuur aan Reuters niet op tijd betalen of hebben ze bij de pratende hoofden man/vrouw krachten te kort.
   wie het weet mag het zeggen

   🙂 🙂 🙂

   THUMBS UP voor je (steeds maar weer) interessante links

   Like

 6. Lucky zegt:

  In marokko leert men via de tv aan vrouwen hoe de tekenen van mishandeling weg te schminken zijn.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Zelfs een groot blad als Paris Match schrijft over de verder gaande islamisering; een paar stukken eruit.:
  De kalme, gestage mars voortwaarts van de íslam in de Franse Vogelaarwijken.
  / / / /
  De [ overgebleven ! autochtone ] Franse bewoners van diverse Franse voorsteden van o.a Parijs, voelen zich gevangenen vande OEM-MAH’, de Mohammedaanse Gemeenschap.

  We kunnen haast niet ontkomen aan de journalistieke nonsense die beweert dat veel moslims zich zorgen maken en ongerust zijn, want als die grote meerderheid echt zou bestaan, zouden die beruchte salafisten geen kans maken om van zich te laten horen.
  Moslims weten heel goed dat zij geen enkel bewijs hebben om het salafisme te ontzenuwen, omdat salafisten de islam praktiseren gebruik makend van islamgegevens die het dichst bij de bronnen staan en die niet kunen worden weersproken.
  De eerste slachtoffers zijn niet-moslims en niet de moslims die al eeuwenlang tegen ons liegen door te beweren dat hun religie tolerant is, terwijl ze donders goed weten hoe “de-vork-aan-de-steel-zit”, = TAKYIJAH, de ongelovige [ honden] voorliegen.
  Een eenvoudig voorbeeld uit de “heilige” koraan;EEN NIET-MOSLIM KOMT NOOIT IN DE HEMEL = un non musulman ne pourra jamais aller au paradis selon l’islam. Ce sort est réservé aux musulmans.
  Die plek is gereserveerd voor moslims……..

  Zonder immigratie van moslims zou er in Europa geen islam bestaan.
  En degenen die van hun land worden beroofd, uit naam van “Het Samenleven”, zijn de oorspronkelijke bewoners, de autochtonen.

  In veel steden nemen de salafisten beetje-bij-beetje bezit van de straat, van de handel, van de scholen, van e…, alles.
  Een salafist, Mustapha Halloumi, imam in saint Dennis, Paris had een privé-school maar werd in 2012 gedwongen afatand ervan te nemen door de burgemeester van Epinay.
  4 jaar later weer in “ere” hersteld.
  Het is 16h30, de leerlingen komen naar buiten.
  De meisjes, gesluierd, rennen naar hun bebaarde vaders.
  Het is niet zozeer hun baard, dik, lang en soms gekleurd met henna, noch hun qamis, dat lange witte gewaad traditioneel erg geliefd bij salafisten dat onrust wekt, MAAR HUN AANTAL.
  Als je alleen de vaders ziet en niet de moeders, dan is er een integratie-probleem zo wordt ons verteld.

  Dit is de islamisering van de ghetto-buitenwijken. Je ziet er steeds minder vrfouwen op straat of huisvrouwen die beneden bij de woning samen staan te babbalen.
  Stelletje houden niet meer elkaars hand vast. Men luistert niet meer naar muziek…
  De inwoners vinden zichzelf als gevangenen van de Oemma, de islam-gemeenschap.
  In Trappes zijn alle slagers hallal.
  Dinsdag 31 december, marktdag met ijzige temperaturen.
  Blauwe hemel, de vrouwen gesluierd en sommige totaal onder de djilbab die nog enkel hun gezicht laat zien.
  Kraampjes met islamitische kledij en reiligieuze boeken.
  Mannen zitten voor de bars te roken, binnen geen enkele vrouw te zien.De toegang is hun niet VERBODEN, zegt een inwoner, maar men vindt dat vrouwen niets te zoeken hebben in zo,n gelegenheid.

  PARISMATCH
  https://www.parismatch.com/Actu/Societe/La-marche-tranquille-de-l-islamisme-1669436

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   https://www.breitbart.com/europe/2020/01/22/leaked-french-internal-intelligence-report-claims-150-neighborhoods-held-by-radical-islamists/

   Leaked French Internal Intelligence Report Claims 150 Neighborhoods ‘Held’ By Radical Islamists
   Uitgelekt Frans Internal Intelligence Report beweert 150 buurten ‘bezet’ door radicale islamisten

   A leaked classified document from the French internal security service, the General Directorate for Internal Security (DGSI), has claimed that as many as 150 neighbourhoods across France are “held” by Islamist radicals.
   The confidential DGSI report maps out the 150 different neighbourhoods which consist of the notorious Seine-Saint-Denis no-go suburbs of Paris, the suburbs of Lyon and Marseille, all of which have had longstanding issues with radical Islam, newspaper Le Journal du Dimanche reports

   Nl
   Een gelekt gerubriceerd document van de Franse interne veiligheidsdienst, de Algemene Directie voor Interne Veiligheid (DGSI), heeft beweerd dat maar liefst 150 buurten in heel Frankrijk worden “bezet” door islamitische radicalen.
   Het vertrouwelijke DGSI-rapport brengt de 150 verschillende wijken in kaart die bestaan ​​uit de beruchte no-go voorsteden Seine-Saint-Denis van Parijs, de voorsteden van Lyon en Marseille, die allemaal al lang problemen hebben met de radicale islam, krant Le Journal du Dimanche rapporten

   Geliked door 1 persoon

 8. John van antwerpen zegt:

  In de jaren 50 en 60 stond links nog achter Israel, daarna is het snel bergafwaarts gegaan
  tot ze steeds meer een klap van de molen hebben kregen met als grootste
  ziekteverschijnsel ( naast vele andere) het Syndroom van Stockholm.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s