Geïnspireerd door de linkse mantra

Screenshot_60

(Door: “bozeoudeman”)

Wie snapt nog niet in wat voor duistere toestand de wereld verkeert?

Wat dient een bestuurder te doen als zijn/haar bedrijf is overgenomen door narren, idioten, dwazen en figuren die met opzet het bedrijf wensen kapot te maken? Wat zal een normaal iemand doen als plots alle deuren en ramen van zijn/haar woning eruit liggen en een massa vreemden komt binnenwandelen, gevolgd door een nog grotere massa vreemden die ook van plan is binnen te komen?

In het eerste geval zal waarschijnlijk eenieder die iets snapt van bedrijfsvoering stellen dat men met spoed al die narren, idioten, dwazen en figuren, die met opzet het bedrijf willen kapot maken, dient te ontslaan. Als is het alleen maar om te zorgen dat alle andere werknemers hun baan en inkomen behouden.

In het tweede geval zal vermoedelijk ieder normaal denkend mens begrijpen dat de politie bellen het eerste is wat iemand het beste kan doen om hopelijk hulp te krijgen in het voorkomen dat al die vreemden jouw huis in bezit nemen, jouw spullen vernielen of stelen en uiteindelijk jou jouw huis uit donderen.

Alles wat opgaat als logisch en normaal gaat niet op bij de VN, de EU en hun politieke dwepers uit de meeste EU landen. Waarom niet? Zijn zij allen schizofreen en leven ze in een andere realiteit? Neen, niets van dit alles. Zij zijn met grootse daden bezig. Zij zijn de toekomst van de wereld aan het maken. Wacht maar, wordt mooi, wij als critici zullen straks allen verbouwereerd kijken naar wat zij hebben geschapen.

Verbouwereerd sta ik nu al. Ik zie mensenmassa’s komen en komen zoals nog nooit tevoren. Waar moeten die allemaal wonen? Hoe moeten die allemaal in hun levensonderhoud voorzien? Vier miljard mensen straks in de EU als de VN de zin krijgt. Geen probleem, stelt ergens iemand en zegt dat alle mensen van de hele wereld nog niet eens de plek van een provincie innemen of was het ons hele land?

Op zich kan dit rekenkundig gezien de waarheid zijn, maar de vraag blijft hetzelfde; waar moeten al die mensen wonen, want schouder aan schouder zullen zij vast niet al te lange tijd kunnen blijven staan. Dus waar? En ook opnieuw; waar moeten zij hun geld mee verdienen? Of krijgen ze dat straks allemaal uitgedeeld door die VN. Maar, daar kom ik weer, waar moet uiteindelijk al dat geld vandaan komen? Hoe lang kan dat voor de bijstand volledig failliet is?

Zeur niet zo vervelende oude baas, denk eens positief. Heb vertrouwen in ons en wacht af, het wordt mooi, geloof ons een keer. Oh jee, denk ik, en stort mij ook maar op de XTC, weer een geloof erbij dat de wereld in de ban heeft, het geloof in het positivisme, doe als Rutte, lach alle problemen weg. Doe als Rutte en antwoord direct op het verschil tussen 5 en 50 miljard: ”Waar praten we over?Het is maar een nulletje verschil, toch!”

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geïnspireerd door de linkse mantra

 1. koddebeier zegt:

  Straks vooral weer stemmen op de oude kartelpartijen………………….op naar de ondergang !!

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij toeval keek ik vanavond naar een groot stuk van de docu van/met Felix Rottenberg waarin hij teruggaat naar de Akbarstraat (wie verzint zo’n naam ?) in Amsterdam.
  Vijf blanke autochtone ouders (in de docu steevast ‘witte’ ouders genoemd) sturen hun kinderen naar een zwarte school in Bos en Lommer.
  Het soort ‘witte’ ouders kun je tegenwoordig uittekenen, ‘hoogopgeleid’ maar dan wel in de softe sector, sociologen of andere gogen dus !
  Ze vallen onder het kopje bovenmodaal maar zijn in hun hoofd heftig socialistisch of zoals men tegenwoordig liever zegt progressief, het type vegetariër of veganist met een bakfiets voor de kinderen Sterre of Splinter genaamd. Met logischerwijs ook de moderne allergieën, glutenvrij en vrij van enige make-up of luchtjes (tenzij je zweetlucht daaronder ook verstaat…)
  Het is maar even om een beeld te schetsen.
  En wat blijkt, daar komen de allochtonen tegen in opstand, zij hebben, zoals ze zeggen, zich aan moeten passen aan ons maar nu ze eenmaal een zwarte wijk hebben moeten autochtonen zich aan hen aanpassen als ze daar willen komen wonen.
  Nee ik verzin het niet, zo werd het bijna letterlijk gezegd door een Turkse meneer.En daar tussendoor loopt dus het voormalige kopstuk van de PvdA als een soort Nederlandse dr. Phil.
  Leuk ook om te zien hoe allochtonen onder elkaar ook discrimineren (zelfs de makers hadden dat kennelijk niet door en er werd geen woord aan vuil gemaakt).
  De opname langs de kant bij een voetbalveld waar een gesprek was met twee vaders sprak boekdelen, het was namelijk overduidelijk een Turkse voetbalclub, geen Marokkaan te zien, nog niet in de verste verte !
  Het had niet duidelijker kunnen zijn; we hebben meerdere parallel samenlevingen gecreëerd, kijk naar amateur voetbalverenigingen, je hebt Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Antilliaanse clubs.
  Multicultureel, m’n hoela ! Etnisch profileren ? Ze doen zelf niks anders !

  Geliked door 5 people

  • Trucker zegt:

   Het valt op dat de mainstream media pratende hoofden de uitdrukking “witte man” hanteren om iemand die blank is te duiden.
   We glijden niet af op een hellend pad want we zitten op een roetsjbaan recht naar beneden met bovendien defecte remmen !
   Pratende hoofden die de Zombies (maken helaas het gros van de kiezer uit) dagdagelijks met hun newspeak duiden wat en hoe ze moeten denken.
   Witte man is voor mij synoniem aan het deficit van weerbare mannen (en jawel sommige) vrouwen in onze niet meer soevereine staten in de eu van HQ brussel despoten.
   ‘Vijf voor twaalf’ wie dat nog durft te zeggen is een struisvogel, het is vijf NA twaalf.

   Geliked door 4 people

  • bozeoudeman zegt:

   Het is de Kolenkit buurt waar al vele decennia lang bijna alleen nog maar Turken wonen. Eens een volksbuurt waar onder andere Jos van Kemenade (de PvdA vernieler van het Nederlandse onderwijssysteem) vandaan kwam, ik ben er ook geboren en heb die buurt, net als later Slotervaart en Geuzenveld (dit laatste stadsdeel, een eens bijna 100 % katholieke buurt vanwege de toen katholieke woningbouwvereniging Het Oosten, nu Stadsgenoot, waar een mevrouw net voor miljoenen heeft gefraudeerd) zien verpauperen en islamiseren, dat heet vooruitgang bij misselijkmakende NSB figuren als Felix Rattenberg. Als ik nu nog eens kom op markten waar in de jaren vijftig mijn broer bij boer Geert werkte op het Bos en Lommerplein en verderop in Slotermeer Plein 40-45 waar ooit de FNV zat, weet ik niet wat ik zie. Ik ben in Turkije of Marokko, ben in ieder geval niet meer in Nederland. Het is het gebied waar homo’s die in de SP zaten zijn weggepest omdat ze openlijk homo waren, al jaren geleden, om maar iets te noemen van die fraaie ‘vooruitgang’ en ‘culturele verrijking’ van de Rattenberg types waarover niemand een kwaad woord mag zeggen, nou bij dezen.

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tot mijn niet geringe ergernis kan ik niet op de naam komen (leeftijd hè 😦 ) maar een van de auteurs van het toenmalige Fenixx heeft ooit een video gemaakt daar ergens op een markt waarbij letterlijk geen Nederlander te zien was.
    Ach in feite had dat filmpje overal in de Randstad opgenomen kunnen zijn, op de Leyweg een bekend winkelcentrum in Den Haag is ook wekelijks een markt waar om het zomaar eens te zeggen Nederlands niet langer de voertaal is.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat was “D.G. Neree”

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    *****

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    D.G.Neree, stompzinnig dat ik er niet op kon komen maar ik heb me echt suf zitten denken. Bedankt heer Bron 😀

    Like

 3. Trucker zegt:

  heb daarstraks op Geenstijl gelezen dat ze in Harderwijk (ergens in Nederland maar heb nog niet op de kaart gekeken waar dat oord is) ook last hebben van lieden die “ongenood” binnenkomen.
  Naar goede gewoonte is het antwoord van de (plaatselijke) overheid en de schijtersbrigade (ooit heb ik echte politie gekend heden ten dage zijn het luitjes als in mijn kinderjaren van de Melkbrigade) “het is allemaal niet zo erg”.
  Het is zelfs zo dat volgens de schijters, die bij voorkeur lapdansen bij de islamiet of die hun (op de meest gruwelijke wijze geslachte) dieren met veel plezier gaan opvreten (kwestie om in de islamitische kont te kunnen kruipen) zelfs al veel minder als vroeger.
  Tja als je een nicht (of rukker) hebt als premier die liegen tot een kunst verheven heeft is het niet moeilijk dat het voetvolk hem napraat want tenslotte is hij hun baas.
  WALGELIJKE AMBTENARIJ waar van A(gent) tot Z(akkenwasser) iedereen verknipt en verziekt is
  OPROTTEN en OPRUIMEN met die zooi

  Geliked door 2 people

 4. rene zegt:

  Europa ziet te veel sterretjes waar door de werkelijkheid niet zichtbaar is, Weg met de vlag van dictatuur en domheid en geld wolven en meelopers kort gezegd.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/01/23/george-soros-in-davos-2020-election-will-determine-fate-of-the-world/

  George Soros in Davos: 2020 Election Will Determine ‘Fate of the World’
  George Soros in Davos: 2020 verkiezing zal ‘lot van de wereld’ bepalen

  Left-wing billionaire George Soros on Thursday reportedly warned that the 2020 election will determine the “fate of the world” and lashed out at President Donald Trump during a private dinner event at the World Economic Forum in Davos, Switzerland.

  Soros, the 89-year-old founder of the progressive advocacy organization Open Society Foundations, accused the president of being a “con man” and a “narcissist” who wants the world to “revolve around him,” according to CNBC.

  Nl
  De linkse miljardair George Soros heeft donderdag naar verluidt gewaarschuwd dat de verkiezingen in 2020 het “lot van de wereld” zullen bepalen en haalde uit naar president Donald Trump tijdens een privédiner op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland.

  Soros, de 89-jarige oprichter van de progressieve belangenorganisatie Open Society Foundations, beschuldigde de president ervan een ‘oplichter’ en een ‘narcist’ te zijn die wil dat de wereld ‘om hem heen draait’, aldus CNBC.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s