“Global Warming” als asielreden bevestigd: VN-mensenrechtencommissie roept op tot de massa-bestorming van Europa

Screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is opnieuw een krankzinnig besluit met signaalwerking, waarbij je – in het eigen, nationale en Europese belang – alleen maar vurig kunt hopen dat dit in bepaalde delen van de wereld niet bekend wordt: de mensenrechtencommissie van de VN heeft voor het eerst de globale opwarming als “asielreden” erkend. In een zeldzame uitwas van onverantwoordelijkheid en onnadenkendheid [webmaster: kwaadaardige opzet!?] wordt zodoende de status van “klimaatvluchtelingen” voor het eerst gelegitimeerd.

journalistenwatch

Bij de beslissing ging het concreet om de zaak Ioane Teitiota, die afkomstig is uit de eilandenstaat Kiribati, en in 2013 asiel aanvroeg in Nieuw-Zeeland – met de motivering dat zijn leven en dat van zijn familie “acuut zou worden bedreigd door de stijging van de zeespiegel”. Omdat er gebrek aan vers water zou zijn en landbouw steeds problematischer zou worden, zou hem alleen de vlucht resten. De Nieuw-Zeelandse rechters erkende de redenen niet en zetten de man uit.

Nu echter oordeelden in Genève de hoeders van de “mensenrechten”: mensen, die vanwege de klimaatverandering in hun thuislanden blootgesteld staan aan levensbedreigende risico´s zouden door de regeringen niet uitgezet moeten worden. De commissie verzoekt de rechtbanken van de VN-landen dringend om er voortaan bij beslissingen over de asielstatus van een persoon rekening mee te houden dat “de effecten van de klimaatverandering of andere natuurcatastrofes een basis voor de bescherming kunnen vormen”, citeert de “Junge Freiheit” uit het oordeel. In het vervolg zouden “alle levensomstandigheden individueel” gecontroleerd moeten worden – dus “ook de klimaatverandering”.

Wat dat potentieel betekent, wordt met het oog op de hysterie van desbetreffende klimaatstudies duidelijk, die de VN deels zelf in opdracht geeft en verbreidt: nog in oktober zei de Amerikaanse NGO “Climate Central” in een door het tijdschrift “Nature” verbreide studie dat vanaf 2050 minstens 300 miljoen mensen wegens voortdurende overstromingen als gevolg van de stijging van de zeespiegel “ontheemd” zouden worden. Wanneer daarvan slechts 10% “klimaatasiel” in Europa (d.w.z. met het oog op de verzorging: in Duitsland) zou aanvragen, dan zou dit meer dan 15 keer zoveel zijn dan alle zogenaamde vluchtelingen die Duitsland sinds 2015 heeft opgenomen; daarbij zouden dan nog de “klimaatasielzoekers” uit Afrika in ongeveer dezelfde hoeveelheid komen. Gezien zulke aantallen is het oordeel van Genève een directe routeaanbeveling naar de ondergang van het Avondland, deze keer echter zonder enig gemaar.

De VN-juristen en hun politieke gedelegeerden zijn blijkbaar hun verstand verloren: een nog meer onverantwoordelijk, besmet en ignorant handelen kun je nauwelijks meer bedenken. Sowieso speelt het inschatten van gevolgen en praktische effecten van politiek handelen, vooral bij het thema klimaat, een steeds geringere rol bij politieke fundamentele beslissingen. Wie echter zulke besluiten neemt, neemt de definitieve vernietiging van de sociale systemen, van de maatschappelijke samenhang en uiteindelijk ook van het economische overleven van de Europese landen niet alleen op de koopt toe, maar bevordert deze actief.

Ook al heeft het oordeel van de mensenrechtencommissie juridisch geen bindende werking voor de nationale rechtbanken, het laat desondanks een fatale tendens zien: commissies, die ooit opgericht werden om ten hemel schreiende onrechtvaardigheden – van marteling, willekeur door de staat en executies tot aan genocide toe – aan de kaak te stellen en te verhinderen, breiden de oorspronkelijke betekenis van hun beschermende opdracht – de mensenrechten – inflatoir vervalsend uit naar ideologisch gevoerde debatten: zo worden onvervreemdbare mensenrechten belachelijk gemaakt. Wanneer weersomstandigheden en een wetenschappelijk noch begrepen noch tot menselijk doen en laten te herleiden klimaatverandering op hetzelfde niveau gezet worden met oorlogsmisdaden, gruweldaden en onderdrukking, dan is dit een bespotting van civilisatorische en juridische verworvenheden zoals de Conventie van Genève of de VN-charta.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Europa, Illegalen, Immigratie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Global Warming” als asielreden bevestigd: VN-mensenrechtencommissie roept op tot de massa-bestorming van Europa

 1. Charles Martel zegt:

  Verenigde Nazies.

  Geliked door 4 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Als je in de Sahara woont en het water in de oase komt omhoog dan moet je snel vluchten !!!!
  — LOL —

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Wát zegt dat clubje , dat zich VN-mensenrechtencommissie noemt, nú weer voor onzin ?
  Stuur die “klimaat-vluchtelingen” naar een werelddeel met héél veel ruimte…..bijv. Rusland of Groenland. Dat kletsclubje, de VN, komt met steeds nóg dwazere ideeën , je houdt het niet voor mogelijk. Ze doen niks anders als de hele dag een beetje heen en weer murmelen, schrijven een resolutie (nr. 38.997 geloof ik) waar vervolgens niemand uitvoering aan geeft. Het is een volledig overbodige instelling voor geestelijk zwakkere en uitgekotste ex-politici.

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Ik vraag me wérkelijk af wel k probleem Afrika zou hebben met de zogenaamde klimaat verandering.
  Alle Afrikanen zijn zwart
  Gebrand door de permanente hitte aldaar dus de temperatuur is daar altijd heet ook al voor dat klimaat gezwets.
  En de blanken moeten dat VN hoofdkwartier bestormen en al die idioten eruit rossen zo van voort wat hoort wat.
  En waarom Europa bestormen en niet midden oosten Australië Amerika of de noord of zuidpool

  Geliked door 2 people

 5. henk verhoef zegt:

  als ik de berichten over nedelrand lees zie ik steeds minder redenen om DAAR na toe te vluchten
  Huizen — kom er maar aan-
  Goed onderwijs- vergeet het maar-
  Pensioenen- – worden jkaarlijks gekort( niet index)
  Zorg– is goed als je het niet nodig hebt en alleen maar betaald
  Half nederland – heeft geestelijhke jeugd en ouderen zorg nodig – maar die is er niet
  Rechtspraak en veiligheid-=- misdaad loont– vooral voor advocaten en rechters en hulpverleners
  De overheid is tegen de eigen burtgers== Toeslagen ellende bij bhelastiong is eern van de vele anti burgers( we zijn waarschijnlijk groningen aardbeving schade ellende alweer vergeten)
  Er is een bevolking– half vreemdelingen en 2e paspoort(bv yasser Faras van gl die proberen de dienst uit te maken) die het allemaal maar goed vindt en dapper aan de anti depri/xtc/poep/slaap pilletjes zit
  Waar moslims al de baas zijnn want krijgen in alles hun zin zonder restricties en mooie oetkeringen en nergens voor betalen

  Een land wat zegt zo rijk te zijn maar we;l een miljoen of meer huizen te kort heeft( Kost wel 500 miljard om te bouwen) en geen bouwvakkers om te bouwen– wel voldoende “hulpverleners voor kansloze asieleizers

  De bevolking is te dom om een behoorlijke regering te kiezern en te lui om te werken( of een soort van waarom ik we;l werken en ander niet) want gemideeld werkt men nog geen 30 uurtjes per week

  Als ik dan een ander land zou uitkiezen– niet nederland want staat op instorten

  MIJn aow verhoging dit jaar is na aftrek hogere zorg premie precies een euro per maand

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  “blootgesteld staan aan levensbedreigende risico´s” ???
  Welke?
  Toto dusver is nog geen enkele voorspelling van de klimaat idioten uit gekomen.
  Niet één.
  Ze zijn ook wel heel erg overtuigd van hun gelijk hè, die sneue klimaat gekken.
  Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden dat het je reinste onzin is?
  Het is een verdienmodel in de ergst vorm, waar u en ik voor moeten bloeden.

  Geliked door 4 people

 7. Lucky zegt:

  Australië gaat nu leeglopen omdat ze massaal asiel komen aanvragen vanwege de global warming?

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Dat gesjoemel van het KNMI met de hittegolven is natuurlijk bedrog, maar komt goed uit voor de globalwarming leugen.
   Ze beweerden dat de metingen niet betrouwbaar waren omdat de locaties waar de meetapparatuur stond niet goed waren en de meetapparatuur toen niet zo accuraat was als die van nu.
   NOU DAN MOETEN ZE OOK OPHOUDEN TE ZEIKEN OVER “DE WARMSTE WINTER SINDS 300 JAAR TOEN CRUQUIUS DE EERSTE METINGEN DEED”, “DE WARMSTE ZOMER IN 100 JAAR” OF “DE DROOGSTE ZOMER SINDS 100 JAAR” WANT DAAR KLOPT DAN OOK GEEN ENE FLIKKER VAN.

   Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Bio-gas produceren is verboden
  https://tpo.nl/2020/01/23/waterschappen-willen-graag-uw-poep-en-plas-voor-biogas-maar-mag-niet-van-de-wet/

  Waterschappen willen graag uw poep en plas voor biogas maar mag niet van de wet
  ‘Op dit moment mogen waterschappen niet meer biogas produceren dan ze zelf gebruiken’

  De waterschappen willen een serieuze rol gaan spelen op de energiemarkt. Met onze poep en plas kunnen ze zo’n 300.000 mensen voorzien van biogas. Maar zolang de wet niet is aangepast, is dat niet mogelijk, zegt Rogier van der Sande, voorzitter van de Unie van Waterschappen op BNR.

  Op dit moment mogen waterschappen niet meer biogas produceren dan ze zelf gebruiken. Ze wekken biogas op bij hun afvalwaterzuiveringen. Het slib dat na de zuivering overblijft, kan worden omgezet in biogas. Van der Sande: “Al in 2025 kunnen we dat gas voor honderdduizenden mensen beschikbaar maken, maar dan is wel een wetswijziging nodig. Daar wordt aan gewerkt, maar dat gaat heel langzaam

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Welke onzalige geest dit in zijn botte kop heeft gehaald om dit goed te keuren, mogen ze van mij direct afschieten.
  Let maar op.
  Deze onzin zorgt er voor dat wij straks helemaal bedolven worden onder die ‘lieve gelukzoekers’ die weer een nieuwe smoes kunnen aanvoeren om asiel aan te vragen.
  Uw en mijn pensioen word opgevreten door ze omdat ze geen stuiver bijdragen aan de kas en de zorg is straks alleen voor hen, want u en ik kunnen het niet meer betalen omdat zij ook al dat geld opsouperen.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Blaffertje volgen mij hebben dat asiel gajes HELEMAAL GEEN RECHT OP PENSIOEN.
   Dat gajes heeft NOOIT 1€ premie betaald.
   Het enige recht heet plicht of dwang dat gajes Nederland uit trappen.
   Nog beter ze nooit toegang verlenen voor hier te komen roven plunderen verkrachten en moorden.

   Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Maar als ze officieel de Nederlandse status krijgen, dan wel, ook al hebben ze nooit een slag uitgevreten.

    Like

 10. Rensk. zegt:

  Maar intussen blijven journalisten ontkennen dat Islam een veroveringsideologie is . Nieuwkerk gisteren tegen de surinaamse vrouw over Bouterse: NIeuwkerk:¨misschien ben ik acherdochtig,maar ik denk dat er een spelletje gespeeld word nu Bouterse net nu wel naar de rechtszaak komt en tegelijk de rechter ineens ziek is. Kennelijk Is Nieuwkerk selectief achterdochtig. Laten we zeggen alleen achterdochtig als het zn 4 ton salaris niet in gevaar brengt. Want o gotte got Islam is een en al liefde en vrede. Werkelijk zotter kun je het niet krijgen.,
  Nieuwkerk heeft les gehad van Herman Blij. Van die twee word je echter niet blij. Die man houdt niet op met praten. Ik snapte nooit waarom er mensen zijn die een week naar de Noorderpoort gaan. Schijnt dat daar dan een week niet gepraat word. Nu snap ik het wel als je teveel zulke mensen als Nieuwkerk en Blij in je buurt hebt waar je niet aan kunt ontkomen.

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  In Burgenland (Oostenrijk en gelegen langs de grens van Hongarije) hebben ze van de week een dikke NEIN gezegd tegen een asielcentrum. Was te verwachten, want er wonen veel Hongaren. Toekomstvoorspelling van mijzelf: Hongaren Burgenland willen zich afscheiden van Oostenrijk en willen bij Hongarije horen. Vermoedelijk gaan binnen 25 jaar de grenzen in de plaats van wagenwijd open de grenzen verlegd gaan worden. Mij zal het niet verbazen. Het broeit en het gaat steeds meer broeien.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   @ Rensk: Burgenland wil dat al héél erg lang, zich afscheiden van Oostenrijk. Er was al sprake van toen ik pas naar D. kwam en dat is ook al héél erg lang geleden. Wat er toen ven mee gekregen had, dat wat vandaag de dag Burgenland heet, pas in 1921 bij Oostenrijk ingelijfd werd, was voordien behorend tot het koninkrijk Hongarije.
   zie hier:
   ” Das Gebiet gehörte einst zum Königreich Ungarn, das im Vertrag von Trianon 1920 verpflichtet wurde, das damalige Deutsch-Westungarn an die neue Republik Österreich abzutreten. 1921 kam die Landnahme des Burgenlandes zu einem Abschluss; das neu hinzugekommene Land wurde danach in Burgenland umbenannt.”

   Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/01/23/steven-mnuchin-tells-greta-thunberg-to-study-economics-before-advising-on-complicated-issues/

  Steven Mnuchin Tells Greta Thunberg to ‘Study Economics’ Before Advising on ‘Complicated’ Issues
  Steven Mnuchin vertelt Greta Thunberg eerst ‘Economie te studeren’ voordat zij adviseert over ‘Ingewikkelde’ kwesties

  U.S. Treasury Secretary Steven Mnuchin took time Thursday to advise Swedish climate worrier Greta Thunberg to attend college and study economics before telling others how to manage the planet’s resources.
  The topic came up in Davos at the World Economic Forum (WEF) when Mnuchin was approached for comment about the 17-year-old’s warning that the world’s largest economy needed to completely and immediately divest from fossil fuels, AFP reports.

  “Does Greta Thunberg’s call for an end to fossil fuel investment threaten U.S. economic growth?” a member of the press asked.

  “Is she the chief economist or who is she? I’m confused,” Mnuchin said, before adding this was clearly “a joke. That was funny.”

  “After she goes and studies economics in college she can come back and explain that to us,” was Mnuchin’s succinct summation as he elaborated further.

  Nl
  De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin nam donderdag de tijd om de Zweedse klimaatstrijdster Greta Thunberg te adviseren om naar de universiteit te gaan en economie te studeren voordat zij anderen verteld hoe ze de hulpbronnen van de planeet moesten beheren.
  Het onderwerp kwam aan de orde in Davos op het World Economic Forum (WEF) toen Mnuchin werd benaderd voor commentaar over de waarschuwing van de 17-jarige dat de grootste economie ter wereld volledig en onmiddellijk moest afstoten van fossiele brandstoffen, meldt AFP.

  “Bedreigt Greta Thunberg’s stopzetting van investeringen in fossiele brandstoffen de Amerikaanse economische groei?”, Vroeg een lid van de pers.

  ‘Is zij de hoofdeconoom of wie is zij? Ik ben in de war, ‘zei Mnuchin, voordat dit duidelijk was:’ een grap. Dat was grappig.”

  “Nadat ze economie is gaan studeren aan de universiteit, kan ze terugkomen en dat aan ons uitleggen,” was de beknopte samenvatting van Mnuchin terwijl hij verder werkte.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Uit de VN en EU zo snel mogelijk, voor de ondergang van vrijheid, cultuur en ons land.

  Geliked door 1 persoon

 14. Freddy zegt:

  Leden
  Naam Staat Termijn
  Tania María Abdo Rocholl Paraguay 2017–2020
  Yadh Ben Achour Tunesië 2019–2022
  Ilze Brands Kehris Letland 2017–2020
  Christopher Arif Bulkann Guyana 2019–2022
  Ahmad Amin Fathalla Egypte 2017–2020
  Shuichi Furaya Japan 2019–2022
  Christof Heyns Zuid-Afrika 2017–2020
  Hernán Quezada Cabrera Chili 2019–2022
  Bamiariam Koita Mauritanië 2017–2022
  Marcia V.J. Kran Canada 2017–2022
  Durcan Laki Muhumuza Oeganda 2019–2022
  Photini Pazartzis Griekenland 2019–2022
  Vasilka Sancin Slovenië 2019–2022
  José Manuel Santos Pais Portugal 2017–2020
  Yuval Shany Israël 2013–2020
  Hélène Tigroudja Frankrijk 2019–2022
  Gentian Zyberi Albanië 2019–2022
  Andreas B. Zimmermann Duitsland 2018–2022

  Het wordt hoog tijd dat we hier afstand van nemen zoals de VS.

  Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  Negers die niet meer tegen de hete zon kunnen, Arabieren die de hitte van de woestijn opeens niet meer verdragen kunnen, Eskimo’s die niet meer tegen de kou kunnen….Die Verenigde Nazi’s zullen er wel voor gaan zorgen dat de complete derde wereld helemaal leegloopt en naar hier toe komt, Want die mensen uit de derde wereld verwachten alhier een luizenleventje aangeboden te krijgen. Nooit meer werken met daarbij een vette uitkering, een hele hoop gratis en nog eens gratis, en mogelijk net als de familie Flodder gratis een grote villa aangeboden krijgen.

  Geliked door 2 people

 16. Mary zegt:

  Het “klimaat” in Europa veranderd ook levensbedreigend en wel voor de autochtone bevolking door die smerige VN/EU etc.NWO clubs, we moeten van hen af en snel ook, in tegenstelling tot het stijgen van de zeespiegel, is die bedreiging wel degelijk realiteit!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Claudia Millenaar zegt:

  De hele wereld lijkt rechten te hebben, behalve de oorspronkelijk bevolking van Europa. Zij betalen het gelag en zien eigen klimaat volledig naar de kloten gaan!

  Like

 18. Meine zegt:

  Dus als je kinderen gaat fokken, in de Sahara, of in een ander “Shithole” op de wereld..
  Dan hebben die allemaal het “recht” om te migreren naar ons uitkerings-Walhalla ?

  Ja ! we zijn gekke Henkie !

  Like

 19. M. zegt:

  Er moet toch een zielig verhaal komen waardoor de hersenloze welkom mensen zonder leven weer klaar kunnen gaan staan om zichzelf en andere Nederlanders ook van hun leven af te helpen.

  Aangezien het menselijk brein door alle hersenspoelingen op tv en radio is geleerd om omgekeerd te denken staan velen hun eigen ondergang en die van hun eigen medemensen te bejubelen en welkom te heten.

  Vrouwen die altijd zo prat gingen op hun vrouwenrechten staan nu het afschaffen van vrouwenrechten welkom te heten en te verdedigen?
  Om even hun hersenloosheid te laten zien aan de rest van Nederland?
  Nou ja, wat moet je ook met een clitoris daar heb je alleen maar plezier van.
  En dat moet je als vrouw, die graag van haar rechten af wil, natuurlijk niet willen.

  De liefde die ons in vrede met elkaar samen liet leven staat men in te wisselen voor liefdeloze haat tegen ons land en alles waar het leven in werkelijke vrede met zijn allen in ons land voor stond?

  Men staat als een kip zonder kop te schreeuwen over multicultureel zijn maar laat de eigen cultuur afbreken omdat men als hersenloze mens respect heeft voor alle andere culturen behalve voor de eigen cultuur??
  En in het bijzonder voor een cultuur die de onze het liefst ziet verdwijnen en er totaal geen respect voor heeft, daar gaat de hersenloze of laffe mens voor door het vuur blijkbaar.

  Door het land vol te pompen met zonnepanelen, windmolens en miljoenen accu’s om wat zware milieuproblemen te veroorzaken en daar zelf dik voor te betalen denkt de hersenloze mens het klimaat te redden???

  Onze kinderen word op de scholen geleerd dat milieuproblemen helpen veroorzaken goed is en dat alleen het omkeren van hun spaarpot en het inleveren van hun vrijheid de aarde nog kan redden en dat ze anders nog maar tien jaar hebben?

  Dat moet een beetje maskeren dat hun leven binnen vijf jaar totaal vernacheld zal zijn.
  En wel in de laatste plaats door het klimaat maar gewoon door een open grens en door de gewetenloze of hersenloze mens die de grens graag open willen houden om het leven van ons allemaal te vernachelen als we ze de ruimte geven.

  Geliked door 1 persoon

 20. koosv8 zegt:

  Kan daar misschien een vliegtuig in . En kan president TRUMP stoppen met geld geven aan die idioten. VN…….VERLOREN NATIES.

  Like

 21. ronjaspers zegt:

  Het is een islamitische invasie van het paard van troje.De soldaten van allah worden binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s